17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отивам вчера в един ресторант. - Имате ли сертификат? - Имам, да. Момент да Ви го покажа..... - А, няма нужда! Ние и без друго не можем да ги четем тия картинки.

Пародия и неграмотност!

пак е вторник и пак случаите са "рекордни" !!!! дирници , не ви ли омръзна да се спъвате в един и същ камък???? явно мислите хотрата за малоумници и повтаряте една и съща лъжа с надеждата да стане истина

Седмична цикличност - супер ненормално, със сигурност!!! Може би по за вярване са, наноботите във ваксинитe, кемтрейлс и великденският заек?!?! :D :D :D

Починалите от ковид, които са ваксинирани, са средно около 7% от починалите от ковид. Иначе в обществото вече са към 30% ваксинираните. Щом не са 30% от починалите значи ваксините намаляват смъртността от ковид около 4 пъти. И това без да вземаме предвид фалшивите ваксинации. Нищо друго да не постигат ваксините и това пак е огромна полза. Ето днес примерно, все едно ли е дали са умрели 50 човека или 200? Това е конкретна разлика от 4 пъти. А всеки ден е така. Продължавам да не разбирам нежеланието да бъдат спасени толкова много хора. И защо сте решили, че сред тях няма да сте вие или хора, на които държите и обичате?

Приблизително 20% от населението е ваксинирано. Приблизително 20% от ново заразените са ваксинирани. Ваксинирани се предимно по-млади и здрави хора. Вероятността им да оцелеят и без ваксина е по-голям от този на по-възрастните хора. Умират предимно възрастни хора. Мисли ако можеш...

И това ли се обяснява с 20 % ваксинирани: "208 души са починали през денонощието от COVID-19. 93,75 % от тях са били неваксинирани"

Ваксинираните у нас са над 1 800 000 човека. Според вас излиза че България има около 9 милиона население, ако това са 20%, което за съжаление далече не е така. Но дори да бяхте прав излиза че ваксините намаляват смъртността три пъти. Малко ли е?

20 % не е от цялото население, а от това, което може да се ваксинира!

В Норвегия имат 950 починали от 5 милиона, а ние 25 000. Ваксари!

май съм заразен / болен , и с делта, и делта + , па и с омикрон. имам им всичките симптоми та , каква ваксина ще ми препоръчате ?

Кожна

Гледам през прозореца снега навън и си мисля колко е хубаво, че "промяната продължава". Сега вече ще си имаме вицепремиер по климата - как иначе щяхме да се справим с това глобално затопляне? Е, тока и парното пак ще поскъпнат, както и всичко останало, но важното е зеления преход да продължава. Ходенето до супера вече ми е като забавна игра, всеки път се опитвам да отгатна колко ще струва сиренето днес. Ама добре, че поне предплатихме самолетите, иначе при тая инфлация колко ли щяха да струват като дойде време да си ги получим след няколко години? Вицепремиер по климата ми звучи почти като "рицар на годината" на Великия Приорат България. Ама ние нали сме си прости селяни, които миришат на лук и вкиснало, какво ще ни даде историята от пожълтелите си страници? Едно време едни други кръстоносци искали да ни приобщят към един тогавашен нов световен ред, Латинската Империя, но прадедите ни избили рицарите до крак, а императора им Балдуин затворили. И тази империя така и не просъществувала. Като казах Балдуин, та се сетих за нещо друго. Едно време стадиона в столицата на Европейския Съюз се казваше "Хейзел". По-старите сигурно го помнят това - не за друго, ами преди години стана там една поразия, тълпата от английски запалянковци в суматохата прегазиха петдесетина италианци. Та, за да не си развалят имиджа, белгийците по-късно преименуваха стадиона на "Цар Балдуин". Не, това не е онзи Балдуин, а един друг фландърски цар - синът на Леополд. Леополд бил прочут с приноса си в индустриалната революция. По онова време Конго били белгийска колония и конгоанците, барабар с децата, били принудени да събират каучук. Леополд заповядал на тези, които не изпълняват нормата да им режат ръцете и работата вървяла по мед и масло. Обаче в началото на Втората Световна капитулирал без бой пред германците, та после заради недоволството се наложило да абдикира в полза на сина си - звучи ли ви познато? Та този Балдуин в последствие бил принуден да признае независимостта на Конго, но новоизбрания им премиер Патрис Лумумба дотолкова го вбесил с обидите към баща му Леополд, че Балдуин платил на наемника Чомбе да го убие, ама първо да го изтезава. Чомбе бил провъзгласен за рицар на белгийското царство. Ей такива герои има съвременна Европа. Какво общо има това с броя новозаразени от вируса? Ами очаквам "рицаря на годината" скоро да се появи на билборд като тези, които вече има в Нова Зеландия, на които премиер-министърката им обяснява, как всяка бустерна инжекция дава до шест месеца свобода. Няма инжекция - няма работа, няма помощи. Но иначе ваксинацията не е задължителна.

Пускай си писанията във фейса, тука повече от два реда никой не чете

Пак и пак, въпреки старанието на статуквото, има 20% заразени, които са били ваксинирани!!! Абе, хора, това означава, че всеки 5-ти човек има абсолютен шанс пак да се зарази, въпреки прилагането на експерименталния препарат т.н. ваксина... Нима това не е стряскащо??? Що за ваксина е това, без ефект, а и не е безопасна!!! Как тогава да убедим майките, например, да убождат децата си???

Да и аз се заразих с делта варианта миналия месец, но го изкарах за два дни със запушен нос и зачервено гърло. Нито на лекар съм ходил (само 5мин разговор по телефона с личния), нито снимки, нито лекарства, нито болници. Ето там ваксините правят разликата.

Аз решавам за седем дни го изкарам,с температура, повръщане, разстройство, но без експериментален генетичен препарат. Имам ли такива права?

Е колко време е необходимо, за да се проумее, че ваксините предотвратяват хоспитализация и смърт. В момента онкоболни не могат да си направят животоспасяващи планови операции, защото болниците са пълни с неваксинирани тъпаци. И не е въпросът само в инфекцията. Въпросът е и в последствията, които тя оставя.

Пак ли дойде да пишеш платени коментари смешнико. Я кажи как ти се връзва с норматива едновременно да хванеш всички действия на служебното правителство включително и въвеждането на зеления сертификат С позицията на яростен противник на ваксините? Как става така че в едната статия ръкопляскаш на прекрасните действия на най-доброто за 30 години правителство в България, пак в другата статия плюеш против ваксините мерките и сертификатите? Пак ли ще се оправдаваш че имаш раздвоение на личността?

НАЛИ РАЗДАДОХА МЕДАЛИ ? ДА ИМ СЕ ЧУДИ ЧОВЕК НА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ.

Тия сводки вече звучат като нивото на река Дунав, в сантиметри.

Подобни заглавия са плашещи и да не кажа лъжливи! Има спад на случаите спрямо другите вторници и специално последните два, но все още е висок броят на починалите. Има спад и като проценти на заразените.

Това с починалите е вече известна тенденция - те следват броя на заразените с 2-3 седмици изместване. Т.е. при спадащите случаи последните 2 седмици по Коледа ще има доста по-малко починали. А иначе страхуването по медиите наистина може да убие някой хипохондрик!

Стреса и затлъстяването от стоене вкъщи е причината за големия брой починали. Това се знае, но ги пишат ковид понеже им дават парички на продажниците.

С ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТОВА И ШЕ ВИДИТЕ, ЧЕ НАГЛИЯТ ПРЕСЛЕДВАЩ ВИРУС ... ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И ЩЕ ВИ ОСТАВИ НА МИРА, ЩОТО НЯМА ДА ИМА ОТ КЪДЕ ДА СМУЧЕ ВАКСА !

200 човека починали а после се оправяло!!!!! 200 човека, малко ли ти се виждат??? Изморихте възрастните хора с ваща глупава пропаганда. Магара трябва да бъде съден за масово унищожаване на българите.

що пък Мангъров? Той ли ги "лекува" с убийствения протокол. Махаш парите по пътеката за ковид и дори налагаш санкция на болниците за загубен пациент и ще видиш чудо - на другия ден няма да има ковид. А знаеш ли колко хора са умрели напълно ваксинирани и то от Ковид. Само за м. в България над 700 души. Официален източник "Министерство на здравеопазването" https://data.egov.bg/data/view/eedf3375-b250-4ee4-80d2-7ec67367bb99 .. Мислиш ли, че ваксата пази от нещо, а?

Имам приблизително равен брой приятели - 100 ваксинирани и 100 - преболедували. От ваксинираните 30 се разболяха (половината след бустера), 5 стигнаха до болница, 1 почина. От преболедувалите само двама го караха втори пъти - с леко подсмърчане и главоболие, за 2-3 дни. Личната ми статистика води до личния извод че естествения имунитет е по-добър от този от т.н. ваксини. Т.е. Мангъра вероятно е прав. Само дето на нас преболедувалите ни се създават сериозни пречки да живеем нормално. Кога е било това в човешката история - на хора с имунитет да им се пречи да живеят нормално. -НЕ, НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!_

А ти мислиш ли??? "208 души са починали през денонощието от COVID-19. 93,75 % от тях са били неваксинирани" 93,75 % неваксинирани - това ли е неефикасността на "ексиперименталната" вакснина, поставена вече на милярди хора и с пъти по-проверена от всичките антибиотици и боклуци, които си вземал в живота си, взети заедно?!?!?!?

По 250-300 на ден човека си отиваха. Ама тогава за малоумниците като теб е било само статистика.

Тези цифри са пряка последица от дезинформационната кампания на Мангъра и подобните нему. Ако повече хора бяха ваксинирани, смъртността щеше да е поне 10 пъти по-малка. Това, че Ганю е прост, не е извинение. Лекарите трябваше да направят възможното да предпазят хората. А не да ги лекуват със супички и чайче.

И ти ли си чел само първи издания на бай ГанЬо? :)). А за останалото - еми засега мангъра печели с резултат на нула в анализа на пландемията.

Той печели на нула , но умрелите без ваксинация са мънгароиди , нали.

а, умрелите с ваксинация какви са? Над 700 души за 2м. само напълно ваксинирани. Официален източник "Министерство на здравеопазването" https://data.egov.bg/data/view/eedf3375-b250-4ee4-80d2-7ec67367bb99 .. Мислиш ли, че ваксата пази от нещо, а?

Колко души умираха от грип всяка година ПРЕДИ КОВИД-а? в сравнение с останалите държави (подсказка - доста) Високата смъртност се дължи на скапаната ни здравна система, алчните доктори И факта че сме болни като цяло, а не на процента неваксинирани. Вече минаха 2 години, за тоя вирус се знае много повече - вкл. и как да се лекува правилно (в България се лекува доста неправилно). А и нека не забравяме - вторник е, ден в който ни страхуват с агрегирани данни включващи неотчетените от уикенда. :) На медиите трябва да се забрани да пускат всекидневните сводки, само седмични.

Така, значи за 7-8 месеца миналата година бяха създадени купища ваксини, минаха тестови период (който трябва да трае години), бяха одобрени от регулаторите и излязоха на пазара. Вярваме в науката нали? Вече две години тази същата наука не може да измисли лекарства, така ли? Нали е много развита? Баси и избирателната наука! Или по-лошо измилили са ги лекарствата, но разни там политически (не научни) комисии за одобрение не са им издали разрешителни. Защо ли? В края на карищата "секи сам си преценя"...

Може да измисли, ама не иска....

Не, че не иска, а не го позволяват.

Я бе ваксинаторите - що не се замислите що не можете да си купите ваксина от аптеката както другите от грип - еми щото нямат одобрение затова. Затова и договорите се сключват на държавно ниво, а реален продукт отговарящ на изискванията на съответните агенции за лекарства не може да бъде доставен все още и пуснат свободно на пазара.

Айде вече, престани с тези глупости. Отдавна ваксините са одобрени и регистрирани.

Ами не са. Имат само разрешително за експериментална употреба. Лесно се проверява в регистрите. Достатъчно е, че не можеш да я купиш от аптека. Защото не е одобрена - не защото няма.

казвай ако ще казваш нещо, кво само подпитваш и се правиш на умен като кеворк-ченгето

Какво не разбра бре недоразвит мозък. Ясно съм го написал. Ама ако трябва ще ти го напиша по-бавничко. То вас освен 4-5 думи като дебил, ганЮ, плоскоземец и магъроид, друго май ви затруднява доста. А за четене с разбиране да не говорим.

Какво да си купуваме, тя е безплатна!

Безплатна не е. Платил си я. Както и всички останали, та даже и починалите.

Защото да безплатни и защото няма количества за свободна продажба, как ти звучи?

Има количества - доставките са повече от нужното, а поръчките с около 8 милиона дози повече от нужното за две дози барабар и с пеленачетата. А в ЕС договора само за пфайзер и 1.8 милиарда дози при 500млн население.

Нямало, а хвърляме, подаряваме и продаваме на други... Вдига се срока на годност, като трябва да се държи под -60 градуса, а се разхождат из плажове и молове....

Кунчев жив ли е, тролове прости!

На холограма е!

Добре. Разбрахме, че можете да събирате. Хайде сега да видим можете ли да вадите? Вторник - (понеделник + неделя + събота) = ?

Що умират тия ве, не са ли яли топла супичка, чайче, лимончев това онова...? Какво се излагат.

Представи си хората умират и не живеят вечно! Правят им папаямеразна верижна реакция (PCR) тест и ги пишат корона без аутопсия, която по принцип е задължителна, за да докаже причината.

ЧЕ ОПЕРАЦИЯ "МАСОВО ВАКСИРАНЕ" БЕШЕ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ... СПАСЯВАНЕТО НА ВИРУСА, ИЗСМУКВАЩ ЖИВИТЕЛНИТЕ СИЛИ НА ХОРАТА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ, ЧРЕЗ ДЕСЕТКИТЕ ТРАНСМУТАЦИИ ПРЕЗ КОИТО ПРЕМИНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ, ЗА ДА СТАНЕ ДНЕС "КОРОНА"! КОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ ТОВА ?!

Във вторник всичко, свързано с ковид расте. След това се оправя.

Малоумният иди.от Кацаров , трябва веднага да бъде арестуван и съден .....

Това беше единият от трите идола на антиваксърите миналата година:))))

Кога ще има национален траур за всички загинали от този вирус.

На рождения ден на Радев трябва да е!

Жертви на страха,паниката и стигмата,че положителтия тест означава смърт за човека и теди около него.

Вярно е това. Народа тотално изтрещя. Миналата година го хванах гадния бацил. Няколко дни имах симптоми, отидох, направих си тест (излезе положителен), изкарах го и оттогава съм спокоен. Преди това съвсем нормално се бях ошашкал от цялата простотия която ни заливаше отвсякъде. След минах (минавам) през още две вълни - без последици. Антителата си ги мерих преди 2 седмици - 27, т.е. само бледи остатъци. Смятам че повече няма да имам проблем с вируса, както и с щамовете му. И точно затова ме дразни простотията със сертификатите и напъните да ме ваксинират насила. Здрав човек с имунитет му се пречи да живее нормално. Това къде и кога го е било в човешката история?? Да правя фокуси - фалшиви сертификати или пък да се тествам през два дни срещу вирус за който имам имунитет - НЯМА ДА ГО БЪДЕ.

Вече няма други болести и никой не умира от нещо друго освен от Коронавирус.

Политиците не ги интересува за хората , никакви мерки и безотговорност. Самите хора не им пука за дамите тях за децата си за родителите си ,умират много. Важното е да се изкарват пари и да не му ограничават разходките и моловете. Това е българина

Вчера Милва Цветкова изнесе страховити данни за ваксините. Отрази също и грандиозни протести на пострадали от ваксини в Италия. Ваксините играят на руска рулетка.

Добре троле съгласих се.

Би ли пояснил коя е тази и къде са изнесени данните. Мерси.

Прави впечатление, че дори на ваксърите не им пука за починалите ваксинирани. Делът им все повече се увеличава, но те се обръщат на другата страна, сякаш са умрели кучета някакви, а не хора.

И с колко се увеличава? От 90 на 100 починали неваксинирани, станахте 89 на сто ли?

Стига се побърквахре. Винаги във Вторник събират смъртните случаи от 3 дена. Все във вторник са по 200 случая. После спадат. Невярно поднасяне на информация отново.

ЧРЕЗ ТЯХ ВИРУСА НАМИРА НОВО ТЯЛО , ОТ КОЕТО ДА СЕ ХРАНИ, ИЗСМУКВАЙКИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАКСАТА, С КОЕТО "ЗАЩИТАТА" НА ВАКСНАТИЯ ПАДА - ВСЕ ЕДНО НЕ Е ВАКСНАТ ! ВИРУСЪТ НЕ НАПАДА НЕВАКСНАТИ, ПО ЕДНА ПРОСТА ПРИЧИНА - НЯМА КАКВО ДА СМУЧИ ОТ ТЯХ ! И НАИСТИНА НЕВАКСНАТИТЕ ОСТАВАТ ЗДРАВИ, СВОБОДНИ И КОРАВИ, ДОКАТО ЕДИН НАДУПЧЕН И НАПАДНАТ ОТ ВИРУСА ,ИЗСУМКВАЩ ЖИВИТЕЛНИТЕ МУ СИЛИ - Е ЖИВ , ХОДЕЩ МЪРТВЕЦ! МАСОВО НЕ СЕ ДУПЧЕТЕ - И ВИРУСА МОМЕНТАЛНО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ! ВИРУСА СЕ ХРАНИ ОТ ВАКСАТА, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ , БЕ!!! НЯМА ВАКСА - НЯМА ВИРУС!

Е много си тъп. Ама много!!!

На края, България, ще бъде с по- малко хора но по-умна. Тъпите заминават от глупост не от ковид

Ако умираха само глупавите, в тоя форум щяха да присъстват само нобелови лауреати, а то … ти си тук…

Себе си имаш предвид, каква самоирония...

В Латвия преди да почне ваксинация имаше почти всеки ден по нула починали на ден, сега са по 20 до 40 на ден. Боооц

В Гърция се правят 600 хиляди теста на ден и така откриват кой е заразен и се изолират. За сто теста в Гърция един е положителен. Тук се правят 30хил. Хахаха

Фалирала държава купува тестове, защо ли...

Ти си баш с една клетка е мозъка .гледай да не умреш сега

С една повече от теб.

статистиката им била виновна

Как, когато всички поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма все още, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и затова производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец.

аз ако знаех толкова неща като теб щях да съм милионер бе сульо

И нямаше да си продажник и предател. Ама си глупак.

Всеки ден си отиват 3 автобуса хора. Това е просто статистика. Новина беше, че в Индия починалите за деня са по-малко от европейска България.

От 2010 до 2019 колко човека умират на ден? Писа ли за тях?

с три автобуса дневно по-малко.

Да благодарим на лойко мутрисофф за това.

Преди ковид пландемията в България умираха на година по 8 000 души от пневмония,сега тези 8 000 се пишат,че умират от ковид! Ние имахме най голямата смъртност от пневмонии в света! Сега изведнъж няма починали от пневмония,а все от ковид,което също е пневмония,ама вече си има име..

Да и от катастрофи намаляха. Но отидоха в ковид стъкмистиката.

Защо не се води официална статистика или ако се води - защо не се обявяват данните, колко от заболелите, настанените в болница, в реанимация или починали, са боледували и преди това от Ковид-19 ?

Съвсем ще се откажат плоскоземците :)

Плоскоземци има на запад, а тук не е популярна тази теория, но опорките ви идват от запад.

къде гледаш?

Вторник е!! Престанете вече с тези манипулативни заглавия! Ще дойде видов ден за всички, които сте яхнали ковид истерията и в всявате паника. По какъв начин помага това, хм? Хората са в постоянен стрес, мрат като мухи, но от рак и сърдечносъдови заболявания! Нищо че ги рапортувате като умрели от ковид.

В момента заразените с грип се пишат с ковид,настинките,бронхитите,пневмониите,всички респираторни се пишат под общ знаменател ковид,това официално го признаха от НЗОК и е мега скандално! Накрая пишат и всички починали от обикновени пневмонии,грип и подобни за починали от ковид,за да вдигат статистиката,това е за затвор,но никой не ги спира да го правят,защото нареждането е отгоре! Тук и на 100% да се ваксинираме с 20 дози препарати пак ще мрат по 200 души на ден от ковид,защото системата е такава и отгоре не искат да променят нищо! След пландемията ще продължат да мрат по 400 души на ден,защото никой не иска да оправи здравеопазването! Тук от 15 г си мрат по 400 души средно на ден от какво ли не....

12 ноември 2021 Вписаха в COVID системата момче, починало след пътен инцидент? 13-годишно момче почина след тежка катастрофа, но името му се оказа в системата, вписано като жертва на COVID-19. Случаят се развива на територията на две области, но финала е в държавната болница в Плевен. Между Луковит и Златна Панега е село Петревене. В понеделник вечерта лек автомобил с четирима души се удря челно в тир на изхода на населеното място. Сред тежко ранените е и 13-годишният Васил. "На пациентите, които попадат за лечение, се вземат тестове. И неговият тест е излязъл положителен", обясни говорителят на УМБАЛ "Г.Странски" Момчил Цветков. 13-годишният Васил Петков е качен в хирургия, но по-късно почива от тежките травми. Така е отбелязано и в смъртния акт. "Причината за смъртта на момчето са травми несъвместими с живота получени при тежко ПТП", добавя Цветков. Това е обяснено и на родителите на момчето. На следващият ден, обаче, в единният информационен портал излиза ето тази информация: 13-годишно момче е сред жертвите на коронавируса, като нямало информация за придружаващи заболявания. Справка в системата показа, че информацията е подадена от плевенската болница и става дума за същото момче, починало след катастрофата. Този факт предизвика учудване в село Петревене и родителите на починалото дете. От Спешното отделение на плевенската болница отказаха информация кой е вписал починалия Васил в системата, като жертва на COVID-19.

Не вярвам 200 умрели от ПТП да си ги писали Ковид днес!

Откакто Борисов построи магистралите, броя на загиналите при ПТП на годишна база, спадна от 1300 на към 650 за година.

Това са от няколко дена петък останалите, събота, неделя и понеделник останалите. И за толкова време при условие, че всеки ден почиват около триста са успели да отделят 206, които са записани с папаямеразна реакция, първия тест, който откри корона вирус в сок от папая или PCR теста. Разбира се аутопсии не се правят, защото може да се разбере, каква е истинскате причина.

Не са само от днес, това е проблемът с тези гръмки заглавия. Винаги във вторник стойностите са по-висока.

То такива случай бол,във Варна двама загинали в катастрофа бяха писани,че са починали от ковид,във Видин,Монтана и Враца също имаше такива случай...

Като знаете, че в повечето държави са затънали в дългове и отгоре на това пенсионерите тежат на бюджета с примерно 5 процента, мислите ли, че ваксините са за да ги спасяват или да ги очистят?

Браво за това, че мислиш! В България за щастие сме повече от другите страни!

Минахме даже Белгия по умрели. Ама още може!

Ни сме я минали от 2010 (поне от тогава сме първи в Европа по смъртност и от първите в света), но не ви пукаше 10 години за това. Не ви плащаха, за да имитирате това.

Същото беше и с прасетата и свинската чума. Избиха здрави животни за тяхно добро. Да не се разболеят. Тогава мълчахме. Сега е наш ред. И пак мълчим!

Гледайте ги как манипулират! ЖЕРТВИТЕ? Все едно, че това не са само с положителен папаямеразна реакция (PCR) тест и без аутопсия! А да и 206 починали ама не казват, за колко дена! Всеки вторник са най-много, защото събират от няколко дена, когато не работят лабораториите.

И манипулират, че крематориума приемал поръчки за чак след 45 дни. Гадове.

Вашите мечти за концлагери, душове с Циклон-Би крематориуми!

Колко да е експериментален? Обади се на крематориума и питай.

Там ли пращат умрелите след експерименталните бъркочи, които до 14 ден след последната доза записват, като "неваксинирани"?

Дойде ли грипа и ваксинираните ще пукат кат пуканки, защото нямат вече работеща имунна система.

нека им е!

Всички починали се пишат починали от ковид,дори заразяемостта да е малка! По света и преди ваксинацията при 2 500 заразени умираха по 20 души,а тук мрат по 200,въпреки,че има много и ваксинирани.... Здравеопазването ни е пълна трагедия!

За мен не е важно кой от какво е писан че е умрял. Важното е каква вдовица е оставил.

Много долен си, но само такива се продават и предават народа си. Предател с добра съдба няма.

Някой трябва да ги обгрижва тези жени. Като не си взел мерки да си ти, ще е някой оцелял ваксиниран.

Обгрижвай майка си и баба си!

За съжаление, починалите от нещо друго въобще не се броят никъде... Защо не казват от какво и колко са останалите починали? Сякаш всичко е единствено Ковид и нищо друго не съществува.

Пък аз си мислех че гледаш друга графа.

Мерките пречат на естествения подбор.

Но пък ваксините го ускоряват и планетата се чисто от дебилите.

нека им е

Да, защото при забранение приеми и операции в болниците умираш неествествено, а и удължават пландемията, което също пречи да умреш ествествено и стресът от мерките сваля имунитета.

И? Към кой от тях си придобил естествен имунитет след като си боледувал? За колко- 18 или по-малко живот, който си живял, колко пъти си се разболявал от грип? Защо не си придобил вечен имунитет към всички щамове на вируса? Нали такива като теб твърдят, че естествения имунитет след боледуване предпазва вечно от всички щамове на коронавируса?

В Латвия преди да почне ваксинация имаше почти всеки ден по нула починали на ден, сега са по 20 до 40 на ден. Боооц

Българският народ, в голямата си част масово казва -не, на ваксините. Ваксинираха се тези, които бяха принудени заради работата си и че не могат да пътуват свободно. Хората масово умират у нас, заради беднотия до шия, заради негодна здравна система, липса на компетентен медицински персонал и всичко друго онова за което се сетите, но не и заради ваксини. Ваксинираните може ли да заразят останалите, я я да чуя. Могат, разбира се. Тогава с какво пречат на останалите в борбата с пандемията. Ще кажа с какво пречат - пречат та лекарствената мафия да реализират огромните им печалби. Пречат и още как да има един нормален и читав народ, къде къде по лесно се управляват нечитава пасмина.

Нали от вируса не се умира бе калъф? Нали не ти трябва болница? Сами си противоречие ама не се усещате

Умрели 208 От нях 195 неваксинирани 13 ваксинирани

А мармота какво прави, завива шоколад.

Това го твърдят вакса дилърите.

Направо във вторник пускайте статията за ковид! В понеделник е фалшива, вече всеки го знае!

Ами да ти обясня от миналия век към сезонните грипове са добавени около 15 коронавируси преминали от животни към хората но ти няма как да го знаеш защото трябва четене.