17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи “открили” ? ? Укрите са крили гробовете които сами са копали ли?

Идея си нямаш колко си прост

Изтрили сте ми коментара, в който казах, че е отвратително да се иска смъртта на човек и семейството му. А сте оставили коментара на боклука, който иска смъртта на семейството на човек, който не приема фашистката пропаганда на Запада. Някой ден ще ви се потърси сметка.

Бог да ги прости ! Добре и честно се биха ! Все пак това не са азовци, от морската пехота са. Регулярните части на ВСУ. Смъртта им тежи на ЕС и САЩ, които подстрекаваха тази братоубийствена война ! И все повече я подстрекават и въоръжават !

Я кажи къде живееш? Да диойдем да ти избием семеството, ама ти да не си посмял да искаш помощ от някопго, защото вашата смърт ще му тежи на съвестта! Боклук!

Напълно закономерен резултат след като цялото ръководство на тази горда но нещастна страна Украйна е платено в рубли. Министърът на вуншните работи обикаля света и упорито създава настроения и дори омраза срещу страната което представя. Същото правят и специално изпратените между емигрантите активисти. Президента пречи и на без това посредственото, назначено с връзки военно командване да запазят способността на армията да се съпротивлява. Дано най сетне обърканият от политически манипулации народ възстане и помете своите управници.

Тежки загуби и от двете страни.И всичко заради един фюрер,с мечта за СССР.

в грешка си за валутата, не са рубли, а долари. Е верно назаем и после обикновените украинци и правнуците им ще трябва да ги връщат, ама зеления си напълни гушата и "слугите" около него.

като чета безчовечните, тролски, малоумно-конспиративни и откровено инфантилни и лигави коментари на местната интернетска гмеж, става безпощадно ясно, че има една държава без бъдеще. и не, не е украина...България е. п.п. впрочем, на местно ниво нещата се влошават с невероятна скорост, докато се хилим и злорадстваме. и се влошават защото сме си такива и сами си го направихме, без война.

сър!

По-добре в Украйна отколкото в раша...

Ами така ще е, като не идват да си прибират своите. На някоибместа им направоха и могила с паметник, защото са лоши и неморални руснаците. На други места е даден списък с броя и локацията на мястото за да ги ексхумират после и погребат достойно. Във ВСУ и другите им формирования, значенията на морал и доатойнство и чест ги няма, но страх и квичене ...о, да! Масмедиите печелят засега войната, но тук е нормално, просто вече мафиотите се разбягват и хората не им се мре.

Първо за масовите гробове, които са разкрити благодарение на google и разстреляните хора по улиците Какво ще кажеш? Второ какъв го дърмят орките на жужето в независима Украйна? Аре ходи да посмучеш да бате костя мекия.

Това е работа на хората на Еленски! Всичко ще излезе наяве!

Тате да е заразил с трипер,докато ме плющеше онзи ден сутринта преди да отида на работа в руската фабрика за тролове...

Азовците не дадоха на ниро един ранен войник да се предаде! Но те като свършиха белото, изпълзяха като плъхове!

Бате костя като ми се изпразни в устенцето и ми излезе белото през носленцето...

Този път , за разлика от ВСВ светът няма да прости зверствата на Червената армия

Това са зверства на азовските сатрапи!

И квооо...

Лошо няма! Сега да пратят честитки на майките им и да им обясняват защо от Азов са ги заровили полужуиви!

Всъщност те са отвлечени и убити от соросоидните извънземни в американски НЛОта, руснаците и путин нямат нищо общо

От азовските фашисти!

От убитите ти мозъчни клетки

Укрите са си довършили ранените! Само и само да не бъдат пленени и да не се разприказват!

Това със списъците адски много прилича на оцелелите при атаките над кулите-близнаци летателни документи на терористите, по които бяха разпознати и назовани. И последва експанзията на САЩ... Толкова са предвидими вече, че никой мислещ не им се връзва.

Никой не ви се връзва на файловете вече, укри смотани

имат един хит "Сатърдей Ин Дъ Парк"....Човек вече да не може спокойно да се разходи и в парка, да му се не види! Не се знае върху какво ходи и отмаря, кучета се гонят, деца ритат топка, мами бутат колички........ Пустият му Валодя, голям палавник бил!

Такува ги върши Олодимир Еленски!

_stankow

Много градски паркове и градинки са бивши средновековни гробища. Градовете са се разраснали и са ги погълнали. Да се строи върху тях не е морално, затова ги правят на паркове. Градинката между НС и СУ например, с паметника на Св. Климент Охридски е бивше римско и средновековно гробище. Градинката след спускането по бул. В.Левски - също. И много други.

Първо, това да кълнеш е долно и извратено! Второ - от кога съществува украйна за да е участвала във войни самостоятелно? Трето - обикновено на глупак обиждат елементарни, прости и наистина тъпи хора!

А да се радваш, че умират хора какво е? Това е пълна човешка деградация! Второ, направи си справка, от както съществува Украйна колко държави са нападнали, и виж за същия период от време за Русия, не те карам да гледаш цялата история на Русия, хехе то средно на 5 години си намират жертва. Трето може да съм елементарен прост и тъп, но мога да вържа две и две и да разбера че тази война не е за лов на нацисти, нито е за денатификация и т.н. Това си е чисто и просто грабеж на територия, облечен във възвишени цели. На теб ти е лесно с толкова мозък, няма защо да се мъчиш да мислиш, то по руската телевизия, ти го дават всичко сдъвкано, само гълташ и викаш охааа

И гого е нападнала Русия през последните 30г бе главанак.

Афганистан 2 пъти Чечения Грузия 2 пъти Украйна...

Афганистан не е нападан, Чечня е част от РФ и това бяха вътрешни конфликти, а всъщност Грузия нападна миротворческия руски контингент , а в Украйна Русия провежда спец операция по всички правила на международното ( АМЕРИКАНСКО) право.

Чечня, Дегестан, Грузия, Крим, Украйна

Ето ти един цитат от известен руски генерал: генерал Алексей Куропаткин. През 1900 г. той пише в меморандума си до Николай II: "През последните 200 години Русия е била в състояние на война 128 години и е имала 72 години мир. От 128 години война, 5 години са за отбранителни войни и 123 – за завоевателни". Така това си е изказване от вашите хора, не от запада. А сега ми кажи кой бил агресивен!

...ти байно кротувай, че след приключване тук се прибирам живот и здраве и ви почваме и у нас....квик 29:1

Казано е: "Господ забавя, но не забравя!" и "Баба Меца всичко клеца!"

За някого е новина, че на война войници загиват? Добре е, че са ги погребали, в Донбас на много места ги зарязват да гният из полето.

На всички които се радват на тази война, одобряват убиването на хора и т.н. пожелавам им това да се случи с децата им, да не знаят във всеки един момент живи ли са убити ли са. Така им пожелавам, да ги пратят да се бият за каузата на някой луд старец с болни амбиции.

Да ти се връща на твоите деца, да умират за да защитават болните амбици на едно фашизирано агресивно общество като украинското

Защо си мислиш че всички конфликти трябва да се решават с войни и наистина ли си мислиш , че тази война е за да се ловят нацисти в Украйна. Ако е така, наистина си много много глупав. Като говориш за агресивност, виж справка в историята. Колко държави е нападнала Украйна и колко Русия и тогава ми говори за агресивност, няма нужда да ми повтаряш като папагал, каквото си чул по руската телевизия.

С укронацистите явно няма друг начин да се договориш, освен като ги избиеш.

А аз ти пожелаеам посред нощ у вас да дойдат азовци и да ви запалят цялото семейство!

А пушат ли между сниките?

Може би единствените, които се радват когато има толкова много убити хора- украинци от руснаците, са българите. Оказахме се жестоки и безчувствени същества. Само си помислете, ако Турция или Русия действат така в България и избиват Вас, децата Ви , близките Ви. И останалите народи стоят отстрани и гледат неутрално.

Каквото са си надробили хохлите, това ще сърбат

Спеете се, нещата са ясни, двама от извергите са си изписнали личните карти, героите ги откриха сред труповете, ужас, бечовеци! Слава Украйне!

И какво от това, че са ги пигребали в масов гроб? Да ги бяха оставили там, където са убити ли? Воювали са, убите са, погребали са ги. Малко набързо, но не е като онези, дето уж са кремирали мъртвите, пък ги намериха наскоро...

От коментарите по-долу се доказа тезата, че българската простотия често стига до идиотизъм и е по-голяма от Вселената.

Съм съгласна с вашето мнение!! Ако половината българи да такива идиоти какво в чака България?

повечето хора явно четат само заглавието. Този гроб е правен от украинците, защото в статията пише, че до него има списък на убитите, правен от командира на частта. ЩОМ СПИСЪКА Е ОТ КОМАНДИРА НА ЧАСТТА - ЗНАЧИ УКРИТЕ СА ПОГРЕБВАЛИ УБИТИТЕ СИ

Въпроса е дали всички са били мъртви!

Съобщението е доста манипулативно - “масов гроб”, “следи от рани”. Грозна истина си е - обаче това са мъже загинали в сражение - не става дума за хора, което са изтезавани и т.н. И са погребани набързо. И какъв е шока? Че куршумите правят дупки в нас и снарядите ни разкъсват? Това се знае от столетия - затова и войните са нещо, което трябва да се избягва на всяка цена.

Зеленски не го знае...

тука некви се заканват, че тези които упорито ни угробват трябва да ги обесят! според Маалата това е жестоко. от хуманитарни съображения е по-добре да ги растрелят. и е по-уважително!

В 21век масови убийства на невинни хора и пак защитавайте новият хитлер

Някoй

какви невинни хора, бе? ПИШЕ: УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ! - това са въоръжени мъже, които стрелят и убиват други хора за 8 години убиха 14 000 човека в Донбас

Че кво като е 21 ви век, същия е като предния, я да си спомним 20 век -нато бомбардира Сърбия за да отдели Косово. Ирак, Либия.....

заления комик. Ако се бе предал , тези хора биха били живи. Така или иначе, Зеленски ще бъде убит от американците за да не говори. Прост, егоцентричен малоумник.

jingiby

Да ни е честит Руския свят. Той ще завърши с ядрена война и без свят....

Заминавай на Марс бе, ето Мъски търси доброволци, без връщане

Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...Русия. УБИЙЦИ...

Не си наред, вземи някакви мерки. Или смени работата

Масов гроб и одобряваш действията на убиеца.Дошъл им е в двора убива разрушава и това го одобряваш.Кой е ,,болен,,убиеца и одоряващия действията му

Някoй

не се май наясно кой е убиеца?! За 8 години укрите убиха 14 000 човека в Донбас! Тези в Донецк и Луганск не са ли били в "собствения си двор", а?

Да убийци са, но на нацисти.

За 8г, 14 000 убити, за 3 месеца през 2022г колко убити?

Този път поне не са оставили труповете, поне са ги заровили.

Абе, къде е Призракът от Киев? Вече го няма във форума. Руснаците да не би вече да са застреляли идиота?

Ганю пак е на губещата страна. Последния път когато България беше на губещата страна министрите и депутатите вкарали страната в тристранния пакт ги разстреляха. Сега ще видим как ще е. Копейката вече се закани да ги обеси.

Ихааа супер, ако ги изтрепят копелетата.

Е 45 год. бяхме печеливши! Ха-ха - ха

50 тела? и всияки плачат и медиите вият? а българия загуби за 32 години над 500 000 млади хора! но това са туземци, Сър! те са без значение! повече е по-добре!

Абе хора, вас найка не ви ли е раждала? Как може да се радвате за смъртта на толкова млади хора? Защо част от българите станаха толкова злобни, лоши и безсърдечни? Вие сърца нямате ли!? Ако не дай си Боже Русия ни нападне вие няма ли да се биете за да защитите Родината си, или ще посрещнете поробителите си с хляб и сол и ще целувате ръка на фашиста Путин? Срамувам се и ме е жал за подрастващото поколение, че имат такъв пример за малодушие и робска психика.

Това е пълно нещастие. Обяче путин не е виновен. Той се опитваше да избегне войната. Тези хора които загиват и от двете страни също не са виновни.

Путин е самозабравил се диктатор!

Не е виновен Путин??? Сигурно извънземните са виновни, че имперята на злото нападна Украйна?!

А защо ги нападна суверена държава.Той ли ше ми определя правилата.

това не са хора , промоскалски ратаи , за тру рубли са готови родината и майка си да предадат

Опита се да мислиш ? Не ти се е получило .

нещо си се объркал, ние поробителите вече ги посрещнахме с хляб и сол и им целуваме ръка това са т.н. чуждестранни "инвеститори" и евроатлантически съюзници/господари, за пореден път България е на грешната страна на историята

Да бе, за кво да се бием, за тая теротория ? 3 милиона избягаха от територията, ти искаш да се бием за нея ?? По добре да посрещнем Путин с хляб и сол.

В момента неустрашимите и непрощаващи чеченските бойци на Руската федерация отново правят сериозно зачистване на нацистки плъхове, този път в Химическия завод "Азот" в Северодонецк.

Обикновено хората убиват други хора когато има война.

А на ,, който трябва " се пълнят сметките .

;) малка подробност ;)

Кога ще се погрижим да оставим за поколенията масов гроб, пълен със скелети на учили в Харвард и други (уж) качествени институции ръководители на държавата? Да не забравим и списък в джобчето за заслугите им.

Падналите в бой са погребани и са намерили покой. За разлика от руската мърша, с която се занимават чакалите и кучетата.

А в киев ги водят - ,,изчезнали" или ,,дезертьори" .

ХА-ХА-ХА ... Току що Лайняната каза за MSNBC, че Европа щяла да купува петрола на Путин, защото иначе щял да го пусне на свободния пазар и да му вдигне много цената! ... Щял да спечели още повече! ... Затова щели да го санкционират като продължават да му купуват нефта, за да му е гадно на Путин, че не печели повече! ... ХА-ХА-ХА!

Тя Урсула е винаги там, където капе далаверата (заедно с мъжа си) - нея хуманни принципи не я вълнуват - важното е “мастърплана” да бъде изпълнен.

Убитите и ранени руски фашисти в Мариупол са 5000. За тях не пишете. Нито пишете за масовите гробове на цивилни.

Май както е тръгнало, ще останем без пушечно месо!

Това са герои. Не като руснаците - пълнят камионите с плячка и оставят труповете на своите на кучетата и плъховете, да ги събират украинците.

Абе братчед, как можахте да изгубите толкова матриал? Можехте да аранжирате поне още две селца, като Буча!

Това ли са НОВИНИТЕ??? Какво става с цените на газта, нефта (бензин и дизел), тока, парното, топлата вода, студената вода, хранителните продукти........???????? НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА КРАДЛИВИТЕ И ЛЪЖЛИВИ ДЖЕНДЪРИ, КОИТО НИ ГИ НАТРЕСОХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРИЯТЕЛИ, ПРЕВЪРНАХА НИ В АФРИКАНСКА КОЛОНИЯ.........НАРОДЕ????

Още ли не си тръгнал към Сибир на евтиния бензин и газ, бе?

В Украина в достатъчно количество? Гадателката каза: Нема да го бъде с бензина. https://t.me/infantmilitario/76692

В началото на тази война ме беше жал за руските войници,но сега изпитвам садистична наслада,като ги гледам разкъсани,изгорели и най-важното-умрели!Знам само едно.Колкото повече Vатници избият толкова по-добре за планетата.И не,не ми обяснявайте,че тия са ми братя,щото те са повече братя на украинците,но им избиват родителите,децата,жени и дори животинките.Никога брат на брата няма да го направи това.Заплашвали ги със затвор и ги пращали насила!Лъжи!Долни кремълски лъжи!Тия ходят за пари.Всякаква паплач от руските степи,та чак до Москва.В Рассия има над 150 нации,най-голямата джамия е в Москва.После ми говорете за братушки и за православие.Тия диви орди не могат да се контролират,те се мразят едни други,а вие очаквате да не мразят чуждите.Вкарвайте атомните бомби във Финладния и ги започвайте.Въобще не чакайте,защото този световен тумор расте!

Дебиле, ти не разбра ли, че става въпрос за убити хохли бе, малоумник!

В Украйна в хладилни вагони се пазят труповете на 15 хилади руснака. Россия не си ги прибира, за да не им изплаща обезщетения. Нет человека - нет денги.

В интерес на истината - руската армия - не е от "славяни" там са всякакви сибирски племена - 190 броя. Путин набира армията си само от изпадналите краища, където са бедни, прости и неуки и лесно манипулеруеми. По фронтовете няма войници от Москва или Петербург.

Какво трябва да значи славянин?Тя 2/3 от Русия е съставена от хора,които дори нямат типичните черти за белите хора.Кабардинци,буряти,ингуши,чеченци,якути и т.н..Единственото,което ги прави руснаци,е че живеятна тази територия.Иначе реално те не говорят славянски език,а техните си диалекти и нямат никакви славянски черти.Едните са монголоидни,а другите имат семитски черти.По какво различаваш външно един швед и един руснак?

предполагам и си ваксиниран с 5 дози .. за по сигурно ...

Заради един комплексиран ненормалник в бункер и подлогите му.

Заради един наркоман наречен зеленски

Проклети да са убийците им!

Ами какво да правят хората... заравят ги в земята. Хладилните вагони са заети с телата на руските войници които Русия не желае да прибере.

от руската хунта!Ще възстановят разрушенията които сега извършват.Ще платят кръвнина за избитите невивни деца,жени и старци. Голям им то сложи Путин с тази безмислена и кървава война

Русия ще си плати за възстановяване на собствената територия, каквато е Украйна. А кръвнина ще плащат наследниците на Бай Дън.

Забравихте да пишете имаше 100 бебета при убитете