Отказаха свобода на майката, убила двете си деца в Сандански, остава в килия до делото

Според съда съществува реална опасност Кристина Дунчева да извърши друго престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това чудовище може само смъртно наказание да се наложи всичко друго е просто галене с перце

Жената е с психични отклонения, не хвърляйте камъни по нея. Друг е виновен за тази трагедия, ..

оставете я на мира с един нож. да видим дали ще се самоубива или като циганката - три пръста под цицата и удря коляното...

ето, мята се на амбразурата - само ден след уморителния гей прайд - _станкоу с танко.... ака 123 - да защитава един убиец само защото е от женски пол.

Защо реши, че защитавам убийцата? Или не ти хареса като отворих дума за етноса?

Вижте я: типичната хипереманципирана емпаурнъта господарка. Децата са нейни, тя решава дали ще ги убие или не...

Ама май не е циганка, а?

Циганката никога няма да си убие детето, при положение, че може да го прати на околовръстното на изкарва пари или да преджобва по улицата. А отделно колко детски и помощи се прибират. Банкомата не се пипа, бате!

чааветоо не. циганите убиват българи.

И българите убиват българи, очевидно. Българчета в случая.

Я ми припомни, че нещо паметта ми е отслабнала. В Сотиря изнасилването и убийството на малкото момиченце.. Не бяха ли и двамата цигани? А преди няколко дни изнасилването и убийството на другото момиченце... Не бяха ли и двамата цигани?

Защо питаш? Искаш да покажеш, че и циганите като българите вършат престъпления ли?

Много ми харесва изказването на адвотака й! Хем няма няма опасност клиентката му да се укрие или да извърши ново престъпление хем трябва да бъде освободена защото страда от тежка депресия и здравословно състояние. въпреки че последното е основна предпоставка от това тя да извърши престъпление. Да не забравяме че отново според адвотаката тя е убила децата си в следствие на тежка депресия от недоказаното домашно насилие!?! И също така тя не просто е убила собствените си деца, но ги е заклала!!!

Как реши,че не е докозано? Как според теб се доказва домашно насшлие? Особено в Бэлгария....която е изостанала във всякакво отношенше от цивилизованите европейски държави. Депресията е много тежко зоболяване. Ако е вярно,че има опаснност отново да извърши,смятам ,че би посегнала на себе си.Факта,че още тогава не го е направила малко ме обърква .

'как се докава домашно насилие'. както го 'доказвате' в статистикте срещу мъжете.

Ами да видим! Адвоката заяви, че състоянието под което жената убива децата си е в следствие на домашно насилие. И изведнъж решиха в съдът да го приемат за истина и поставиха ограничителна заповед върху съпруга. Нищо че жена му е в Ареста. Доводите се основават изцяло на съпругата и адвоката й така казали. Не ме разбирайте погрешно може и да Е Истина, но аз не се доверявам само на реплики тип "този онзи казал", а на реални доказателства!

Доживотен затвор за тази ненормалница, която се опитва да омаловажи престъплението си и изобщо не съжалява за убийството. Какъв изрод трява да си, за да заколиш две малки,невинни дечица, само за да нараниш съпруга си, който не иска да живее с психясала жена и иска да спаси децата си от нея! За съжаление е закъснял, заради бавното прилагане на законите.

Тази е заклала собствените си деца, представете си колко и пука за чуждите. В панделата до живот.

ако беше и от Австралия сигурно нямаше даже да лежи..

"Адвокатът й изтъкна, че няма опасност жената да се укрие или да извърши ново престъпление. Освен това Кристина страдала от тежка депресия" Е стига бе, няма опасност нещо да направи но в същото време има психически проблеми. Като не иска да седи в затвора да я сложат в психиатрична клиника.