Първанова:Повече откази за предоставяне на статут на бежанец

Лицата от трети страни, потърсили закрила у нас, са намалели пет пъти в сравнение с миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Първанова:Повече откази за предоставяне на статут на бежанец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

женица клета на времето се осра тотално като министър на вътрешното ведомство и като награда за свършеното са и поверили и ръководството на Държавната Агенция за Бежанците!

даже и 12 хиляди да са, след две години ще станат легално 60 хиляди-като почнат да си дърпат ченгенетата, понеже не е хуманно да живеят разделени, ще стане като в испания и италия, ама те са богати и хитри, бои за мазния тулуп и трафиканта-винкел, сидер ага, при баи ставри оглу, деса тъпото-на автомивка, и те така...

Бежанците сега бягат към Саудитска Арабия...

Абре лъжци недодялани! София е пълна с джихадисти- салафити! Разхождат се спокойно по Витошка, типични главорези, с големи бради, бръснати мустаци. Същите които сме гледали по клиповете от войната в Сирия. Откровена лъжа е, че "бежанците" намалявали! Не се регистрират, защото никой не ги хваща, а си щъкат нелегални и точат ножове. Тези бандити няма да се регистрират, камо ли да искат статут на бежанец! Това е повече от ясно! Нашите служби ги няма никакви, абсолютно бездействие, дължащо се на корупция на най- високо ниво.

НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ЛИ КОЛКО МАНГАЛА ИМА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ?

Кой да ти каже? Та нали целта е да не знаеш!

Хубавата страна на лошото-толкова е зле тук, че и сирийските бежанци не желаят да останат.

Я сега да уточним-сирийски бежанци-или икономически мигранти, паплач от целия Близък Изток, нежелана в собствените им страни? Войната в Сирия не свърши ли? Хайде сега, да опитат да ги върнат обратно, да си оправят държавата!

Тези дни набързо изтече интересна новина. Събрали се "началниците" и... измислиха "социален стълб". Щели да задължат държавите, т.е. бюджетите, т.е. данъците, които плащаме, късайки от хляба на децата си за да изхранваме -те. Така че не се притеснявайте, че не сме можели да ги храним. Можем и още как.

С други думи-ние храним кукувичето, което после ще избута нашите пиленца... С други думи-не сме хитри като свраки, прости сме като гугутки...

Те сами си казват, че целта им са Германия и Швеция. Още при тръгването са добре ориентирани и подплатени с необходимите средства, за да стигнат до тези държави. Чудя се защо лидерите на ЕС се опитват да нарушават плановете им, след като е ясно, че тези хора не бягат от войни, а търсят охолен живот на социални помощи, какъвто ние не можем да им осигурим. Кутията на Пандора е отворена!

Точно така. Там откъдето тръгват са си продали всичко на безценица, само и само да стигнат до Обетованата земя. Връщането им обратно ще бъде изключително трудно, да не кажа невъзможно. Те са дошли, за да останат. Сега са се загнездили, кротуват и се размножават. След години по цяла Европа ще започнат да се пукат язви като Косово...