Почина последната жена, оцеляла в лагерите в Белене и Босна (видео)

Анархистката Цветана Джерманова приживе написа книга за преживяното

Обратно в новината

Коментари - Почина последната жена, оцеляла в лагерите в Белене и Босна (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли е била там бабулята, а? Сигурно е била прекалено морална като млада))))))

Щом е била по лагери, явно е нарушила законите на НРБ, какво толкова.

НРБ е незаконна болшевишка кочина.

Защото е била българка, а не комунистка.

Силата на духа и житейската мъдрост на тази жена заслужават уважение. За какъв морал говорим при комунизма? Лицемерието на властта и търпението срещу облаги от масата? Просто жената е била смела и е критикувала открито лицемерието, а такива неща комунизмът не е прощавал. Сега сме същата маса търпящи и мълчащи. Поклон пред нейната памет!

Цветана ти си пъти по голяма от тези изверги тези нищожества. Почивай в мир.

Хванах част от филм за нея. Страхотна жена. Истински човек. С главно "Ч".

Друго си е Шиши да те управлява ида муседиш на скута

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!

Джендър, намали наркотиците !?

лоша работа милицинерките и милицинерите, не са кат днешните полицаи дето всеки ден убиват хора, а те следят трафика с камери с джипиес насочване.

Мир на Душата и

Българите са тъпи кавали

Да бяхте казали и за престъпленията, които е извършила ! Ама как ще ги кажете, като сте слуги на престъпници ?!?

Питката Боклук, ОРК

3dfx

Какви престъпления, отпадък комунистически? Разказала е виц, слушала е чуждо радио, искала е да премине границата?

Без съд и присъда, а ти очакваш да ти кажат какво е престъплението?!? Всички знаем за какво пращаха в тези лагери. За същото за което сега противниците на Путин отиват в колонии и умират от тромби ( или се самоубиват).

Фактът , че има дори един който се гаври със съдбата на тази достойна жена, е потресаващ! Няма нищо по гадно, нищо по изродоско от комунягите и техните наследници. Такъв невероятен "човешки" отпадък, боклук ! Проклети да сте! Вечна памет на тази достойна българка!

Поклон пред тази жена.

Мир на душата и! Но пак се връща същото, за жалост.

Откакто видях как се пренаписва историята, дори и тази от преди двадесет години. Откакто видях тоталната цензура, забрани, изкривяване на настоящето. Как да вярвам, че тази баба на младини не е стреляла срещу човек или е готвела някой атентат примерно. Анархистите в определени години са посягали към бомби и атентати. Нищо не знаем освен което ни се казва. Но щом борците от прехода се представят като забавни, готини момчета... Как да вярваш Лека и пръст на жената, тя си знае греховете и онзи който ще я съди Там някъде

си ти. И наистина требва да смениш дилъра, че съвсем си изтрещел с тия еднакви и тъпи коментари под всеки пост.

Яко промити мозъци сте ...

А кой ти е казал, че няма съд и присъда, малоумник ? Само защото тая престъпница го твърди, не означава, че е така ! Всички са съдени и имат присъда !!! Не им изнася да го кажат, а вие изобщо си нямате идея за какво иде реч!

ИСКАМЕ СВОБОДНО ДА КОМЕНТИРАМЕ!!! ЗАЩОТО НАД 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАД 57% ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРОТИВ ФАШИЗМА!!!! ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ДИРАДЖИИТЕ НЕ СА ТРИЛИ КОМЕНТАРИ И НЕ СА ПУСКАЛИ НОВИНИ ЗА НАВАЛНИ!!!! ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!:))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин ...........НО ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ КАЗВАТ!! ТВЪРДО ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСОЛСТВОТО! ЩЕ ТРИЕМ И БЛОКИРАМЕ КОМЕНТАРИ ПРЕЗ 10 СЕКУНДИ, НО ЩЕ ЗАТВЪРДИМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ТОВА НА ПОСОЛСТВОТО!!!:)))))))

Синапена помия, пък 95 лазарника? Нашите да патентоват билката!!!.....и технологията на лечението!!!

Анархизъм е БЕЗЗАКОНИЕ... Може да прочетете какво стана с оня Къро в Южна Африка, преди няколко месеца... Трябва да ходиш на УЧИЛИЩЕ , иначе, ще прави само глупости !! Мутрите са идиоти, анархисти, които стават помагачи на ВРАГОВЕТЕ на БЪлгария... Обаче имаше един Митьо, който стоя в ТУРСКИ затвор и каза че предпочитал да стои в затвор в България... Всеки си прави ДЪРЖАВА с някакви ЗАКОНИ... А такива идиоти като оня Къро и разни мутри, ще ги убиват във всяка държава !!

и за какво... Какво знаеш за анархизма в България. Бил е забранен и преди 9.09. в Царска България. И като враг на народа е учила цвободно след лагерите. Ама се сетила да пише книга. Анархист и анархист правят комуна. Аман от десиденти...

НРБ не е България

Простак. Затова селянин е станала обидна дума след 1944 г. Тя е за такива като вас, “прогресивни”, които с външна помощ сте заменили българската култура с болшевишка. А истинските селяни - земеделците, сте ги смачкали.

Болшевиките не сте ли се замисляли защо американци и англичани не са помогнали на Хитлер да ви унищожи?

Комунисите наричате "фашист" всеки, който е против вас.

Как си личи просташкият манталитет на коментиращите комунисти.

элоба сред комунистите, подкрепени от въэрожденците, това им е грешката че нищо което не е тяхно не го приэнават , готови са да вкарат чупливите лади эа "народа" , но те ще каарат эападните" морално упаднали" луксоэни коли.Въэмущават се от мутрите но не им е удобно да си приэнаят че мутрите са тяхно проиэводство.а като гледам манталитета на аудиторията им иэглеждат като 1:1 със мутрите.

Сега фашистите наричат, фашист всеки които е против Украйна!

Se taia

Я кажи байно, чие дело е бил атентата с най-много жертви 20ти век в БГ? Ще ти помогна - НА КОМУНИСТИТЕ Така че спести си моралните проповеди, олекваш така.

Анархизма е забранен по закон от 1925. Атентата в Св. Неделя не е просто от комунисти, а от комунисти анархисти. Затова и след 9.9 1944 не е разрешен. Интересно какво ще направят сега ако полицията засече събрание на джахидисти в България? Ще ги настани в луксозен хотел може би? Между другото диетата, на която е била подложена днес минава като ниско калорична детокс диета.

Тук пишат абсолютни неграмотници! Гледах филми за преследването на анархистите в САЩ и Канада в края на 19-ти и началото на 20ти век. Вие изобщо знаете ли какво проповядват или щом комунизма го преследва, значи е добро?

Анархизма е забранен през 1925 година след атентата е Света Неделя. Атентата е извършен от група анархисти-комунисти. Тогава за по-сигурно забраняват и анархистите и комунистите. При анархистите всеки действа самостоятелно и може да подготви и извърши атентат. Комунизма само дава някаква идеология за това. Анархисти, които си мислели че се борят за работниците. Има и други видове анархисти, почти всяка идеология върши работа. По настоящем най-близкото до тогавашните анархисти са джихадистите. Някой става джихадист, подготвя сам атентат и го извършва. Единствената разлика е че като идеология си мисли че е добро за мюсюлманите, а не за пролетариата или интелектуалците или който там намерят. Но ако гледаме само извършеното, а не празните им приказки, действията, методите и резултатите са едни и същи. Интересно че тогава само с три годишна присъда са се справяли с проблема, а сега минимума е 10 години.

Диета или рецепта не може да се патентоват. Диетата вече е известна и научно обоснована - детокс веганска ниско калорична диета. Ако е със синап или ленено семе и сусам се види като суперхрана. . Между другото шотландския лекарски съюз приложи подобна диета за постигане на ременсия при диабет, 2014, голям бум, публикация в Лансет, цитирана над 1000 пъти Аналогична диета я прилагат при лабораторни мишки за да ги правят дълголетници.

Още един учещ история по холивудски филми. Хайде, гледай междузвездни войни и ръкопляскай на Историческата Истина. Само комунистите ли забраняват анархистите? През 1925 година в България, през 1928 в Германия, в 1923 в Русия. Методите им са забранени дори и от сегашните закони.

Я прочети какво пише на плочата на църквата. И прочети вестниците оттогава в архива на библиотеката. Дрънкаш като учил история от телевизора и НВО.

Лъжа. Всички участници в атентата са известни поименно и до един са болшевишки терористи. Няма нито един анархист сред тях. Заповедта за атентата идва от болшевишка Москва. Анархисти извършват други атентати, като например този срещу цар Борис в Арабаконак, в софийското казино и убийството на професор Никола Милев.

За анархизма има твърде превратни схващания, че е безпорядък. Според Бакунин всяка власт развращава, но също така и намиращите под властта също са развратени. Тъй като не успяват да намерят по добра форма на управление от държавата анархистите се обявяват за силна местна и ограничена централна власт. Най близо до този модел е една от най успешните държави, конфедерация Швейцария.

И така не е. По това време БКП е троцкика партия, а троцкистите произлизат от кръговете, които в момента управляват щатите.