Герджиков се отчете, писа си 4-ка по четирибалната система

Служебният премиер Огнян Герджиков отчете резултатите на кабинета си, увери, че не е угодил нито на ГЕРБ, нито на БСП и съобщи, че предава властта на 4 май.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков се отчете, писа си 4-ка по четирибалната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герджиков е реалист. Браво за това!

Ако беше по двубалната направо ''отличник'' щеше да е с най високата оценка СЛАБ 2....Таквиз мижитурки ни управляват и за това всички първи места сме заели при 'пристижни показатели"'

Нямало никакви съмнения за манипулация, нечестност и неравнопоставеност на изборите - хахаххахаха - кого лъжеш бе, идиот! Единствената задача на служебното правителство е да проведе изборите и никое правителство до сега, било то служебно или редовно, не е манипулирало толкова изборите както това на идиота Герджиков и шефа му мошеника Радев! Да спреш стотици хиляди българи да гласуват, като си измисляш глупости, които ги няма никъде в законите е абсолютна криминална манипулация и тоя кретен трябва да лежи в затвора за което! Заради действията на Герджиков и Радев парламента е съвсем друг от това което трябваше да бъде по волята на избирателите!

на Попниколов - веднага се усети огромна разлика!

Да се омита "немедлено "!

Той ако така пише и оценки на студентите по право е ясно защо ни е такава съдебната система.

А пред клепоухият простак,кога?!

ТОЗИ ЦИНИК, КОЙТО ОТМЪЩАВАЙКИ СЕ ПОДИГРА С ТОЛКОВА СЪДБИ, СИ СЛАГА И ОЦЕНКИ !!! ДА СЕ СТЯГА БОЙКО, И ДА ИЗМЕТЕ ЦЯЛАТА ПАПЛАЧ, КОЯТО СИ ПОМИСЛИ,ЧЕ Е ИЗЛЪГАЛА НАРОДА, И ЩЕ ВЛАСТНИЧИ !!!!

Оценка 3 с два минуса!

Винаги може да е още позле!Например при служебно правителство с другарите Р.Овч.,Р.Гечев и Пл. Орешарски и финансовия Гений ЧОБАНoff.С кадрите на партиятамайка жална ни майка!

4-ка ама по десетобалната може!

Герджиков по някои въпроси просто..... се изходи по въпроса.

Да беше само по някои въпроси, а като министър председател няма нещо което да е свършил както трябва или да е поел отговорност за нещо.

О-па... Такава оценка служебното правителство може да получи само от тези които ги назначиха - БСП. Иначе, оценката е три по шестобалната система, а по отношение на парите, които остават в хазната, 1 милиард лева , услужливо пропуснаха да споменат, че сега се плащат и платиха данъците....

Мислех, че ще е точен и сдържан като премиер, но той се оказа доста своенравен характер, малко чешит, а на моменти и леко интригант. Остави впечатление, че е амбициозен соло играч решил да размества картите по свое усмотрение. Май в личен план загуби, едва ли ще му имат доверие повече.

Златева имаше възможност да остане министър при Борисов в лично качество, а не като представител на БСП. За целта беше нужно само да замрази временно челнството си в БСП. Така например постъпи Костадин Паскалев, като прие министерство при царя, въпреки че БСП беше опозиция. Петър Москов също остана министър при Борисов в лично качество, въпреки че ДСБ беше опозиция.

Та дори го изритаха Москов от ДСБ.

така преминава световната слава. Е, твоята не беше световна, не беше и слава. Разшета се като дете в магазин за играчки или като слон в стъкларски магазин. Не разбрах какво смислено направи. Смени окръжни управители с надеждата Корни да спечели - е не спечели и при теб комунистическа подлога. Щом сега не спечели - никога няма да спечели.

Най-слабият служебен премиер. То изобщо премиер ли беше този или мъжка секретарка? Постоянно обясняваше как това не зависело от него, онова не зависело от него, министрите му били получавали директни указания отгоре - от льотчика, тях да сме питали. Мюре, сложено там за парлама.

Да се чете -Огнян Герджиков отчете на колко места се оср.ха за да набутат България в по- нататъшни проблеми- ей така по царски.

Запек даден, запек приет.