Депутат от ГЕРБ: Без ТИМ нищо не се случва във Варна, а и в цялата страна

Депутатът от ГЕРБ Павел Димитров заяви пред БНР, че ТИМ имат няколко представители в управляващата партия и „те не са без влияние“. Според него подалият оставка кмет на Варна Кирил Йорданов е бил подкрепен в първите си два мандата от ТИМ и затова хората са скандирали срещу него и срещу групировката.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ГЕРБ: Без ТИМ нищо не се случва във Варна, а и в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

корумпирано ченге *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С тези поне сме свикнали вече и някак си сме се нагодили. Не знам какво толкова им се палите всички! Все някой трябва да дърпа конците.

Колкото по-дълбоко България навлиза в "демокрацията",толкова по-вече осъзнавам че "Народния Съд" навремето не е бил чак толкова черна дата в нашата история...

На Последното си заседание , Отиващите си МутроГЕРБ, дадоха на Спонсора си МутроТИМ 160 Декара на Летище София !!??? На Най-Последното си Заседание? Желаещи да гласуватза Мутрите ? Аз гласува ПРОТИВ ГЕРБ !

Това срастване на мутри и икономика измъчи хората, но ще изяде главите на сегашните управници. Те допуснаха това да се случи и ще си плащат

Мутрите ТИМ са основен спонсор на Боко и ГРОБ!Затова са през седмица във Варна, затова набутваха Румяна Желева, а искаха и патриарха да е техен човек, та да си присвоят и църковните имоти! Нагли селски мутри, които си имат държава и ще накарат варненци да емигрират и да ги оставят сами да живеят там!

Каква е връзката на Румяна Желева с ТИМ?

Потърси в чичко Гугъл: Румяна Желева: "снаха на мафията" и ТИМ и ще разбереш!

ами вижте им сметката на тимаджиите, що ги чишкате

За всяка убита мутра или член на семейството им , директно получавате място в Рая.

АМИ КЪДЕ БЯХТЕ ДОСЕГА ЧЕ ЧАК СЕГА ГО РАЗБРАХТЕ КЪДЕ БЕШЕ ЦЕЦО?

хората на тим в групата на герб са дим.атанасов-председател на парл. комисия по транспорт, юриста емил радев и още един доктор/не помня името му/. по един човек има и във всички други групи,това е стратегия на тимаджиите-да плащат/купуват всички.

Прав си,така е!

С една дума, ТИМ са варненския цар Киро. Не кмета Киро, дето отиде на кирия. А цар Киро Катунски.

Такова е реалното управление на държавата от 90-та до сега. Чудя се на хората, които спорят, коя партия е по-добра. Но не се учудвам, че в парламента много внимават да не допуснат странични депутати от гражданска квота.

Все по-малко хора вярват на партиите. Все повече хора вече разбират, че отделните партии всъщност са пипалата на Октопода.

Павел Димитров преди да стане депутат от ГЕРБ е добре познат във Варна като адвокат на подземния свят, който благодарение на топлите си финансови взаимоотношения със съдии измъкна доста престъпници от справедливо наказание. Сега, в навечерието на нови местни избори, е "ни лук ял, ни лук мирисал". А за тези, които "наивно" питат кои са тези ТИМ, понеже за тях Варна е град само тогава, когато идват да си натопят столичните задници, ще обясня. Трудно ще намерите информация за далаверите на ТИМ, тъй като те отдавна купуват мълчанието на журналисти в цяла България. В началото ТИМ бяха чисто мутренска местна организация, която обсебваше всеки успешен бизнес във Варна и го изсмукваше до фалит, поради некадърност. После се научиха и започнаха да си купуват профита, които да им въртят крадените бизнеси и така станаха големи. А след като Бойко Борисов услужливо обърна гръб на Варна през последните 4 години, влиянието им придоби катастрофални размери. ТИМ не са вече проблем само на Варна и дано ограничените софиянци, бургазлии и всякакви други злобари го разберат скоро, защото скоро ще им залюти и на тях!

Е добре ако се занимват с незаконен бизнес, с наркотици разбирам да сте недоволни от тези ТИМ във Варна. Но ако имат бизнеси, които създават работни места и си плащат данъците. През годините това става - отричаме всичко що е българско и даваме всичко на чужди компании и после ревем за монополи.

Това, че не си цапат ръцете с откровенно престъпни занимания, не ги прави честни български капиталисти. Да сте чувал за престъпления на "белите якички". Там мащабите са в пъти по-големи. Никой нарко бос не може да контролира град, пък камо ли цяла държава. Но ТИМ може! Няма печеливш бизнес във Варна, който да не се отчита пред тях. Очаквайте скоро и във вашия град.

събиране на рекет, малтретиране, контрабанта на цигари през пристанище варна, машинации по убиване на конкуренцията в въздухоплаването, кражби на коли и след това застраховането им...тва са все не-престъпления. Информирайте се за да може, когато сте на протести да имате правилните искания....

ами те точно от там тръгнаха. цега изпраха парите, но са се клонирали като грозде и наброяват около 150 фирми. от тримата основатели трябва да се тръгне и да докажат как са стартирали бизнеса си и не само те, а и останалите, които се набиват на очи със съмнителното си богатство.

ТИМ отдавна вече са държава в държавата. ББ и Цв.Цв. отдавна са в този кръг, иначе никога нямаше да са на тези постове. А знаете ли кой е собственик / истински/ на ЕНЕРГО-ПРО ???

ТИМ ТИМ ТИМ ТИМ. ТИМ-ТИ-РИМ МАЙ СА НОВИТЕ ДОЯЧИ НА ЕНЕРГОТО.

Прав си,така е!

Трябва да има такива мощни компании. Дано някоя стане достатъчно голяма, за да направи бизнес извън граница и да вкарва пари тук. Сега ЧЕЗ, ЕВН, всички хранителни вериги, банките са чужди и изнасят парите на тази държава. Явно искаме и летищата да дадем на чужди фирми барем мирясаме.

Щото най-лесно се краде от държавта и общината !

А как те станаха мощни, господин бизнесмен? Като окрадоха данъците който ти си плащал. Или и ти не плащаш като тях

Аз до колкото чета са един от най-големите данъкоплатци и имат законен бизнес, който е български тоест парите не се изнасят и дава работа на хора.

Не бой се бе, Енергопро е тяхно. Имат и дял от ЧЕЗ.

Бреййй, то Боко и хората му били срещу монополите бе хора, тия и родните си майки ще продадат, бах ти и грозната картинка са, ако им позволим да изпълзят отново във власта, да знаете че, не сме народ, а мърша.

Е и кво излезе сега, че ние всичките български нещастни скапаняци зависим от волята и кефа на една или няколко мафиотски групи. Еб.х ти държавата и народа !

Мен, ти досега на Марс ли живя, че си леко изненадан?! Малките си мислят, че капитализмът дава еднаква възможност на всички, но само кадърните успяват. Работата е там, че у нас тези, които изкълчиха социализма, подмениха и капитализма. Никаква диктатура не е сваляна, само нуменклатурата си нарои много партийки, вместо една. За да си има за резерва.

НЕ НАМЕСВАЙТЕ НАРОДА! ШАЙКАТА БИВШИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1988-1989Г. СА ОНЕЗИ, КОИТО ОКРАДОХА БГ. НАРОД БУКВАЛНО, КОИТО ИЗПОЛЗВАХА СВОИ СТРУКТУРИ И "НАДЕЖДНИ МОМЧЕТА" , ЗА ДА ИЗНЕСАТ ПАРИТЕ, ТРУПАНИ С ГОДИНИ ОТ БГ. ГРАЖДАНИ В ЧУЖБИНА. СЛЕД ТОВА МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ СЕ ВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ, НО НЕ С ЦЕЛ ИНВЕСТИЦИИ, А С ЦЕЛ ФИНАНСИРАНЕ НА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, СЪЗДАВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ- ОТРОЧЕТА НА БКП И СЪЗДАВАНЕ НА МУТРЕНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ! КЪДЕ ВИЖДАТЕ НАРОДА В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА?! ТОЗИ НАРОД БЕШЕ ЛЪГАН И МАМЕН ОТ 1989Г. ДО ДНЕС- 06.03.2013Г.!!!!

това са национални крадци, грабители,не бизнес-хора,мафиоти с които е познсайте кой?Искаме СИДЕРОВ за премиер и никой друг

това са национални крадци, грабители,не бизнес-хора,мафиоти с които е познсайте кой?

Кой сега е октоподът, а Борисов! А - Цветанов?

Единственият начин да бъде блокирана мафията и нейните пипала в политиката е да се забранят всички партии, както навремето е направил цар Борис. Парламентарна република и парламент с поименно избрани депутати.

Четох, четох и не разбрах какво и е престъпното на тези ТИМ. Не съм чул до сега да се говори, че някакво престъпление са направили, че се занимават с рекет, наркотици. Изглежда са мощна икономическа структура, която дава работа на много хора. Да се види при кое управление са им дали всички летища да стопанисват и да са основен авио превозвач - това не трябва да е така!

Ами при това управление, гражданино, даже когато е и в оставка. А в интернет всичко пише, питай варненци и във фейсбук! Чети!

"...и не разбрах какво и е престъпното на тези ТИМ..." Трансформацията й от група лица със специфичен достъп до определена чувствителна информация до икономически субект с неясен / престъпен/произход на първоначалният капитал, който незаконосъобразно ползва икономически и политически лостове с цел печалба:) Мога да го формулирам и по друг начин, но за началото опитайте да разбере този ...

Гражданин, и аз като теб недоумявах. Но разбрах. Свързах 2 и 2. Имам приятел който работи в структурите им като адвокат, и той все повтаря как работи за мутри, как не му дават да напусне, как не смее да мръдне, защото детето му ще изчезне безследно. Ние го мислехме за леко луд, и гледащ много филми. Само да добавя към БГ еър и цитираните компании още Централна Кооперативна Банкаа, перач на пари номер едно. Тези същите фалираха БДЖ ! Това знам аз , живея извън БГ, но ми е болно, че шепа мухьовци ограбиха и съсипаха отрасли с национално значение! Е няма да гласувам за ГЕРБ, компрометираха се достатъчно в моите очи.

анонимен

"...Имам приятел който работи в структурите им като адвокат, и той все повтаря как работи за мутри, как не му дават да напусне, как не смее да мръдне, защото *детето му ще изчезне безследно.." а, здрасти- това е ценат5а на "упсеха" под крилото на мутрите. Сега дано разберете какво е независим адвокат, който НЕ се продава на мутрите, НЯМА доходите на колегата си, но ЖИВЕЕ добре и е уважаван от съседите си.Това е избор, който прави ВСЕКИ адвокат и НЯМА средно положение.

Ал Капоне също е бил невинен, но са му дали максимална присъда по измислени обсинения. Даже не са имали доказателства че е имал каквато и да е престъпна дейност ... Та какво точно питаш за ТИМ?

"Гражданино"!Явно не си такъв,а случаен селски слуга на Т.И.М.,или просто получаваш по някакъв начин заплатка от тях.. :)Не си мисли,че ще е за дълго-следва уволнение,ГЛОБА и т.н... :)))Това е бизнес практиката при тях......Говоря от собствен опит! :)))

Цяла България знае че ТИМ е мутренско-престъпна групировка, но този казва "икономическа"! В нормалните държави представителите на тази бандитска структура биха били в затвора, но тук те управляват държавата и няма кой и какво да им попречи! За това - революция и национализация! По цивилизования начин нищо добро за държавата не може да се случи!

В друга статия някой ме беше попитакл защо не съм гласувала за никоя политическа партия над 20 години. Моят отговор е елементарен- защото знаех в точното време генезиса на ТИМ, Мултигруп, СИК ВИС и т.н., както и как точно се трансформират техните икономически интереси в политически, как става първоначалното натрупване на капитали/ по - точно- кой и как им е предоставил държавни пари за финансово опериране и с каква цел.

Еййй, много герой имало в това ГЕРБ беее.

Това е една хидра, която е съсипала десетки животи с мафиотските си похвати на "бизнес отношения". Време е да бъде премахната!

Здравейте! Как сте? Ама, много сте сладки, когато коментирате. Всяко нещо за вас е Голяма новина. Като дечица сред куп шарени бонбонки. Та какво беше за лобиските кръгове ... глупост някаква било, а. А за ТИМ, смятам са върхът на Айсберга.

А сега де. Ми като го отлюспят и тоя, щото прави кофти на партията? Сигурно е внедрен агент-провокатор на БСП и ДПС. Бойко пак ще вдигне кръвното.

Петре, ти за 3 години се опита да задминеш ТИМ по далавери, ама не ти стигна времето.Пък и колко е Варна, не е за твоя размах!

Еее, Борисов, кой сега е лъжец. То и Станишев не е вода ненапита, обаче ти и герб минахте границите на приличие. Защо сега не излезе да обясни и да се разграничи, но и това не е чудно да направи, отново ще излъже!

Това е част от правните последици, възникнали при разграждане на тоталитарна България. Държавата е предоставила огромни правомощия и привилегии на такъв тип свои служители. През 1990-1993г. обаче, държавата ОТТЕГЛЯ тези привилегии.Тогава онези, които вече са опитали от тях, са решили сами да се възползват от бившата си служба - по силата на правомощията си са знаели и държавните контрабандни канали и много други неща, неизвестни за широкият кръг бг. граждани.За това тези слагат "ръка" върху това инфо и от държавни контрабандни канали, ги трансформират в частни контрабандни канали.ОТ ТУК ЗАПОЧВА ГЕНЕЗИСЪТ НА ПАРАВОЕННИТЕ ФОРМИРОВАНИЯ , НАРЕЧЕНИ 'МУТРЕНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ"! Мнението е лично мое.

Всичко е въпрос на информация - било за контрабандата, било за друг бизнес. А информацията беше достъпна само на държавните служители от преди 90-та. И на тяхните наследници, които вече имат задачата да узаконяват въпросните привилегии. Впрочем, приемането на държавата в ЕС си беше чисто легитимиране на тези хора.

Brao Mace !

ТИМ имат представители във всички политически партии! ТИМ дърпат конците на цялата държава! ТИМ е октопода, партиите са пипалата му! Затова държавата ни е на този хал! ДОЛУ ТИМ! ДОЛУ ТИМ! ДОЛУ ТИМ!

ТИМ дават бял хляб на над 30 000 човека. Ако нарушават законите, уличете ги. Другото са приказки на мегдана.

анонимен

Момче, хайде не продавай краставици на краставичаря! Не всички сме с изтрита памет - виж по -горният ми коментар и ако не си съгласен , просто го отречи/ ако можеш да представиш факти...

"Дават хляб" на няколко хиляди, а съсипаха живота на милиони с мафиотските си пипала. И наистина са пуснали тези пипала във ВСЯКА партия, не само в една или две.

Айде, пак си прочети "гост". Един път и заради мен.

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ГРУПИРОВКАТА МУЛТИГРУП.КАКТО И ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА СЪС СОБСТВЕНИК АХМЕД ДОГАН И ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР ИВАН ПОРТНИХ ЛИДЕР НА ГЕРБ ВАРНА И ПЛЕМЕННИК НА ВЪЛЧАНОВ ОТ МУЛТИГРУП ! ЛИДЕРА НА ГЕРБ ВАРНА ИВАН ПОРТНИХ ИМА ЧИЧО ВЛАДИКА В МУЛТИГРУП !МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА !! УЖАС !!!

ТИМ имат няколко представители в управляващата партия и те не са без влияние- основният представител е Буда- Борисов!

Те (ТИМ бел.ред.) са в основата на атаките срещу мен. Щом така пут*ински се правдаваш значи си от ТИМ

Трима депутати, кметове, ...пипала навсякъде. Откъдето и да го погледнеш все на октопод си прилича!

Ходили по ръба на зкона, после променили закона ...

Но преди това са били специално обучени командоси от бг. държава/ бг. ПРАВИТЕЛСТВА, които са им предоставили изключителнои широки правомощия и изключване на реализиране на наказателната отговорност за престъпления общ характер- нещо, което НИКОГА не е било предоставяно на обикновения бг. граждани в периода 1990-2013г.

Хубаво е, че намериха доблест и си го признават. Не го познавам този г-н Димитров, но явно е честен човек. За разлика от Боко и Цвъцко.

Във Варна добре го познаваме....Само ще кажа, че мноооого грешиш.

Най-честният е, ама добре че не го познаваш!

Както излиза и те са МОНОПОЛИСТИ!!!

Хе, добрутро Гергано!

Интересно- ако бг. държава създаде друга база тип "Тихина" и се противопоставят двете формирования, дали това няма да срине властта на ТИМ? Елементарно въпросче за командосите;)

ТИМ е неформалното название на варненския икономически холдинг около групата Химимпорт АД (борсов код 6C4), основан в средата на 90-те години на миналия век. Най-често се свързва с криминална дейност през 90-те и икономическа дейност през 2000-те години (пример и Уикилийкс цитирайки посланика на САЩ). Към момента холдингът е собственик на множество дружества (над 50) с различни сфери на дейност, сред които: "България ер", Централна кооперативна банка, ЗАД Армеец, Зърнени храни България, Фарин АД, Мустанг ТВ (М-САТ), вестник Черно море, радио Алфа, хотел Плиска и др. Известно е, че едно от публичните лица на групировката Марин Митев, е бивш морски пехотинец от секретното поделение на военноморските сили "Тихина" край Варна, където са били подготвяни елитни спецчасти - десантчици, водолази и парашутисти. Смята се, че и други ръководни фактори в ТИМ са бивши служители на тайните служби и военното контраразузнаване. ТИМ, главно поради първоначалната си дейност, свързана със събиране на лоши дългове, е обект на теории на конспирации и легенди, сред които най-често за рекет и наркотици. В тази връзка, ТИМ се сравняват с групировки като Мултигруп, (бившите вече) ВИС и СИК и др. Според немския разследващ журналист и писател Юрген Рот, "в момента ТИМ е най-мощната криминална структура в България". През май 2011 г. излиза книгата "ТИМ - отборът, който превзе България" от варненската журналистка Невяна Троянска, в която се проследява историята на групировката. link Към момента (началото на 2011 г.) пазарната капитализация на холдинга надхвърля 2,5 млрд. щатски долара, пряко или косвено осигурени (финансово, здравно, данъчно и т.н.) са над 20 000 души, а групата компании представлява най-големият български работодател и данъкоплатец.

ТИМ е собственик на ЦКБ, а знаете ли уважаеми съфорумци къде се намират основните сметки на нашата Държава? Отговора е:в ЦКБ.

Не е ЦКБ бъркаш банката с едната буква. Банката в която са държавните пари не обложиха лихвата с 10% данък :-( щото там на парите не им викат депозити а оборотни сметки.

Аз познавам лично мениджъри на големи авторитетни фирми, коити са рекетирани от ТИМ - присвояване на акции със заплахи и сила. то не отдавна, да не си помилсите, че става дума за преди 15-20 години! Според мен наред с другото трябва да се поиска прокурорско разследване на ТИМ, на което да просъстват във всеки етап произволни граждани. Да се разпитат като защитени свидетели потърпевши, при което ще стане ясно, че ТИМ трябва да бъдат конфискувани от държавата . Ако това стане в България, всичко ще тръгне бавно, но сигурно към по-добре. Време е!! Време е да има мъже България, който да освободят семействата си от поробител!

Не са продукт на БСП, а на БКП и ДС и всичките други тайни служби, какъвто е и Буда. В герб всички са били партийни и комсомолски секретари, милиционери, десари, векерета. Няма нито един ретпресиран.

Интересно признание. Нима нищо не се случва без тях в тази държава? Ако още дишам сигурно е благодарение на тях. Благодаря ви ТИМ. Да е... вашата мама!

ГРУПИРОВКАТА ТИМ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА НА БЪЛГАРИЯ !!!СРАМ И УЖАС ! НАИСТИНА МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА ! ТИМ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ СЛЕД СИК,ВИС И КРЪГОВЕ МОНТЕРЕЙ,БАНКЯ,ОЛИМП И ДРУГИ. ДЪРЖАВАТА Е РАЗДАДЕНА НА ГРУПИРОВКИ И КРЪГОВЕ ЗА ЖАЛОСТ! ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ С ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА И МУТРИТЕ!

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ГРУПИРОВКАТА МУЛТИГРУП.КАКТО И ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА СЪС СОБСТВЕНИК АХМЕД ДОГАН И ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР ИВАН ПОРТНИХ ЛИДЕР НА ГЕРБ ВАРНА И ПЛЕМЕННИК НА ВЪЛЧАНОВ ОТ МУЛТИГРУП ! ЛИДЕРА НА ГЕРБ ВАРНА ИВАН ПОРТНИХ ИМА ЧИЧО ВЛАДИКА В МУЛТИГРУП !МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА !! УЖАС !!!

Е каква стана тя, докато протестираме БУДА-ГЕРБЕРАСТИТЕ продават и подаряват като за последно малкото останало от мизерната ни държавица.Нали трябваше народното събрание да вземе решение да се спрат разпоредителните сделки с държавни имоти, както и приватизационни сделки също.Тези ТЪПОИДИ ще подпалят държавицата ни.Вън от България на всички БУДА-ГЕРБЕРАСТИ, ШЕСТАЦИ И ФАЛЦЕТИ.

В този преломен момент в който хората са скочили (в това число и аз) срещу монополите в България е време и подобни мафиотски структури като ТИМ и много други не споменати тук да бъдат снети, блокирани и сериозно разследвани и всички партии намесени с тях да бъдат ликвидирани като действащи такива !

ТИМ, СИК, ВИС, ВИС-2 , Мултигруп и всички мафиотски организации са все рожба на БСП!!!

...както и бащи на всички останали БГ партии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Създадени от БСП и подкрепяни от ГЕРБ!!!

Само да допълня - фирма Гленкор на Марк Рич.

И със специалното участие и закрила на ГЕРБ!

ТИМ са свързани и с БСП! Тя се възроди при тяхното управление! ТИМ си е тяхна организация,колкото и да се опитват да прехвърлят вината на други....