Писанчев и Лазаров ще бъдат сменени

Оставката на Веселин Вучков ще бъде приета, а шефът на ДАНС Владимир Писанчев и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров ще бъдат сменени.

Обратно в новината

Коментари - Писанчев и Лазаров ще бъдат сменени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служителите ще приемат ли някаква дърта герберастка калинка с голяма уста да омаже всичко в министерството?

Писанчев или Писанчев ще "смени" Лазаров?

Световната икономическа криза, с която Борисов оправдаваше некадърното управление на ГЕРБ през първият мандат, явно се е отразила много тежко и на самата партия. Вероятно поради тежките икономически условия се е наложило да се затвори "ковачницата" на кадри на ГЕРБ , та сега примиера Борисов е принуден да предложи за министър на вътрешните работи ..... социолога Р.Бъчварова. Очевидно думите на Борисов : " и магаре да сложа, пак ще го изберат" не са случайни , а основен принцип на неговата кадрова политика.

Дали Радан Кънев не се взивява много ,хайде да внесе нещо в парламента за гласуване,например за намаляване на субсидиите, за промяяна на изборния кодекс,за мадантността на депутати,кметове и общински съветници,за образованието им и т.н.,за промяна на ЗМСМА, не може да бъдат кметове на кметства ,на общини и зам.кметове без висше образование,същото се отниса за депутатите и съветниците.Излошно е да говорим за техните възнагражденията,например на общинските съметници ,които в малките градове взимат възнаграждения колкто са до две -три три пенсии но възрастните хора.А ги получават на гърба на данъците на хората.Това да свърши Радан Къвев.И като иска да се сменят двамата от МВР,защо бута напред Атанасов,който е от нафталина и е много нахален и мисля,че е пенсионер .Хайде Кънев действай!

Ти се радвай, че е Радан Кънев иначе може скоро да сложиш бурка.

Искаме да сложат пак Цвъки и Калинчо-изпитани другари,верни на партията,лоялни към вожда,чисти и неопетнени! Каква Бъчварова,какъв Андреев,какви 5 лева? "Кадрите решават всичко" е казал др.Ленин или Сталин беше, а може би Хитлер или Мусолини ?Няма значение-все велики хора,от които трябва да се учим!

Новият вътрешен министър - придворната слуга Бъчварова. Е тая с сигурност няма да си подаде оставката а и няма да дразни ББ

Всичо в тая държава е на постоянна промяна. Всеки новодошъл главатр прави структурни промени! Живота на народа става все по-труден и все по-труден. Какъв извод може да си направи човек, дето мисли как и кое е полезно за единение и стремеж към по-добро? Какъв извод да си направи от тези постоянни структурни промени (дефакто са смяна на техни с наши). Няма държавна структура, дето не е под конторла на структурните промени. Затова и често оглавилите я се оказват глупави слуги! Че са слуги. личи от сугласието им да седнат на управляващия стол. А че са глупаци, личи по това, че структурата не тръгва към по-добре. Тя тръгва на някъде, ама накъде ... Господи, няма ли да се свършат лумпените в тази държава, жадни за власт и пари???? ...

Щом и тоя Интерсчия тръгна да командва и да сменя Констуцията ( в края на цитата), работата е на изуй гащи ! Защо Интересчия Зараду дундаменталната му статия за Чича му Педераст ! ЦИТИРАМ: Фундаментална статия на Радан Кънев: Трябва да подкрепяме гей парадите в София! Трябва да подкрепяме лесбийките, гейовете, бисекс и транссексуалните! Чичо ми от 40 години живее с мъж.Може би в Тел Авив гей-парадите (на снимката) вече са "излишно показни", след като гей-двойките няма нужда да се крият. А може би и там не са. Не знам. Но знам, че грозната реакция срещу гей-парада в София доказа, че той е повече от необходим .Аз съм хетеросексуален и в много отношения консервативен женен мъж. Не съм убеден в необходимостта от гей-бракове (макар да не съм запален противник) и не виждам аргументи"ЗА" осиновяването на деца от гей-двойки (а виждам много аргументи "Против"). Но съм убеден в едно: Пичове, тук иде реч именно за Конституцията

Ми то на снимката в статията от ПИК, само един гей се вижда - в едър план :) Де са другите?

По-добре гей, отколкото душевен педер.т!

Дали, ако не бяха тези "`engedvijski nomera" хората на ДПС щяха да бъдат сменени. И хоп слага свой човек- придворната слуга Румяна Бъчварова- много неумело лъжат и манипулират. Ако Боко не искаше тези номера, да бе помолил съпартиеца з апо-късна оставка. Те са тези, които играят игрички. Браво на Вучков и компания!

Методи Андреев-дете на "активни борци против фашизма" и пребоядисан "демократ?,ха-ха-ха!!!!!!! Тия там повечето са такива, а иначе са против комунистите-голяма наглост!

ДАНС и част от МВР бяха на подчинение на Путин от времето на Орешарски.Вучков искаше да ги изчисти, но Бойко беше обещал да е внимателен и балансираше.Сега нещата цъфнаха.

Познавам добре Вучков и лично си мисля че той не беше този който трябваше да оглави МВР! Не че е лош като човек или пък не познава правото , НЕ но за там трябва човек именно като Цветанов! Беше му заместник , но не е за министър и то в такова коалиционно управление , където всеки иска нещо и недоволства от всичко! Така че в случая Борисов е прав , не че и Вучков по казуса с тия двама шефове не е прав , но много закъсня с тях той!

Реформаторите не искаха баланс,който Бойко държеше с Путин, а махане на хората му директно.И Бойко се издразни.

Аз честно казано много съм учуден на действията на В. Вучков! Защо именно избра този момент да поднесе на премиера за въпросните двама МВР шефове! Много съм учуден , не че те не са за смяна , а защо чак сега!

Защото балансирахме с отношенията си с Русия да не ги скъсаме съвсем.

Ако бе по-друго време, дали щеше да ги смени? А?

Бойко направи реверанс към Путин и съхрани хората му като имаше условие да го слушат, но Вучков осра работата.

Искаше да запази отношенията си като запази хората на Путин, но Вучков го изнуди.

действайте да не идвам аз

Бойко действа правилно!Нито Вучков нито Писанчев са за там.

Радане,Писанчев и Лаз.ще бъдат жертвани това е нищо!Номера е че нищо ново няма да се получи/Вучков аут,който поиска реформи/!Реформи не очаквай,ДПС/ДОГАН-КГБ-ДС/искат да запазят статуквото!То не се променя с Писанч.и Лаз.А Бъчварова е празен ход,който нищо не мърда-т.е.крадене,митници КТБ и др.си върви................. Мафията е във възторг,а Борисов е техен проект-успешен/Бъчварова МВР шеф/браво на статуквото............ Време е да информирате обществото,кой дърпа шлифера-Доган и БРИГО,т.е.КГБ и ДС!Да не заблуждаваме с Атанасов и подобни................... Обзалагам се,че никакви реформи в МВР няма да станат за добро.............

Б.Борисов разтвори шлифера и показа ....... новият шеф на МВР.

Е ако Писанче и Лазаров ги сменят, защо трябва Вучков да дава оставка? Нещо нищо не разбирам....Тъмен облак около главата на Бойко?

Защото Вучков, който се оказа един достоен човек накърни селската чест на бате.

Това е притеснително....Не може едно его да ръководи държавата...С какво е по добра Бъчварова от Вучков? Ако иска по правия път, да остави Вучков на поста си!

Как не разбираш,Вучков го обвини в зависимост от тях и той показва , че не е.А Вучков вече не му трябва да му дава акъл.

Вчера показа че е, днеска иска да се поправи....Любен Гоцев ли го изнудва???

Добре, че е Радан и хората от ДСБ, че ако чакаме на ББ, Куневица и Въздухарски - лошо!

Магарешките назначения са Бойкова слабост-''Румяна Бъчварова е управител на социологическата агенция Market & Media Links (Маркет линкс). Завършва Софийския държавен университет със специалност Социология. Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания'' И кво разбира тая от МВР?!

Това се нарича принципност.Браво Бойко!

Няма да е зле към Кунева и Бъчварова,които ще управляват сигурността , да сложат и Баракова, и без това скучае достатъчно.

Браво Бойко за смяна са отдавна.Не може назначените от Путин по времето на Орешарски да са още на власт.

двама съвременни политици Радан и Бойко - на камиончета ли са играли или на пожарникари и апаши.

Не е съществено името на министъра на ВР.Множеството съветници, експерти и т.н. трябваше до сега да изработят и предложат на шефовете си /които, обективно погледнато не знаят за какво става дума/ какво и как да се промени,като се посочат и сроковете.Това трябваше да стане досега.... ако сега започнат да планират някакви стратегии в рамките на мандата- както е със съдебната власт,работата започва да мирише на импотентност.В момента на полицаите им е забранено да си вършат работата ,както трябва да да не се "нарушавали правата и свободите" на гражданите / и престъпниците/.Купуват служебни обувки със собствени пари, защото в склада имало обувки само размер 38,няма за униформи, една шапка с козирка,която в магазин струва 6 лв , им се продава в Тила за 12 лв.,забранили им са да спират дори и циганските каруци,защото били ППС- пътно превозно средство и това право било само за катаджиите.Липсват ОР в криминална полиция, а точно те са необходими за разкриване на престъпленията,дознателите са го ударили през просото.....ситуацията е повече от критична.Работил съм над 30 години в криминална,но такова чудо,както през последните 7-8 години не е било.Дали обезсилват полицията от неграмотност или в интерес на престъпниците е трудно да се прецени,защото повечето от началниците на средно ниво са политически назначения със заръката да не закачат наши хора,а останалите са просто неграмотни бомбета.

Премиерът предлага Румяна Бъчварова за шеф на МВР! Ега ти и падението на това мнозинство! Просто нямат послушници.....

Да, днес пред Народното събрание

Ми ти кои искаш да предложи, Апостол..........Карамитев може би?

Без простотии! Нима не си българин! Ега ти и индивидите! Просто им се драска!

Значи Плевньо може временно да се успокои.

БРАВО БОЙКО, САМО ТАКА!

Браво на какво! Какво читаво са свършили до днес тия крадци, облечени във власт?!

Как на какво БРАВО - Браво на простотията на Борисов - да не би да е лесно да си Прост?!?

Браво Радане, устоявайт позициите си за реформи, крайно необходими в МВР. Да харесвам Вучков, но реформите трябва да продължат, обидените в МВР чантаджии, трябва да изтърпят рееформите, както целия ни народ...Успех, иначе България е загубена, не може 95 % от разходите на МВР да отиват за заплати и осигуровки,, няма друго такова министерство.

Защо между кандидатурите не е гномчето с чудните очи- кръстоска между крава и настъпана жаба? Пак ли ще му нанесат дълбока психическа травма ?

Вучков отдавна се държеше, като че ли светът се върти около него! Защо постоянно се вкарват от такива хора интриги, които да изместват фокуса на общественото внимание от неща, които действително се случват,дори по-лошо - саботира се всичко, което реално може да се случи с такива медийни балони.

Румяна Бъчварова е добър ход. Като начало. Дано и в края.

Добър ход за какво , за под шлифера ?.

То не знам какво ще намери под шлифера....

Плужеци, къде са ви опорните точки, с които държахте ... шлифера на ген. Борисов?! Защо мълчите, нали ГО държахте?

Внимаваи правиш много грешки. Забрави ДПС.Губиш.

ясно. Борисов е разбрал че номерът му със сръднята няма да мине. Трябва да избира между РБ, ПФ от друга страна Атака, БСП и ДПС. На свой ред май от РБ са му повярвали, че ще смени Писанчев и другия. Не бива да са първо лековерни, защото е ясно че смяната няма да стане скоро, ако изобщо стане, после не бива да бъдат толкова ТОЛЕРАНТНИ С ТАЗИ ТИКВА. Колкото и да са коректни от РБ, към коалицията Борисов няма да ги хареса. Него го теглят такива като Атака и ДПС. НРАВЪТ МУ Е ТАКЪВ. Грубото, по първичното, шушо-мушо по му допада. Той страни от интелигентните, защото огледан в това огледало хич не изглежда привлекателен.

в сектор "Сигурност" продължават със страшна сила!Със същата сила продължават и погребенията на убитите млади момичета като студентката от В.Търново!

някой пак се уплаши, сещате ли се кой....

Този Кънев като започне да се прави на политик, и ми идва да пукна от смях! Баси и пародията:)))

ОТФОРКО, ПО-ДОБЪР ПОЛИТИК И ЧОВЕК ОТ КЪНЕВ ЗА СЕГА НЯМА ..... А ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ТЕБ СА ЗА СИБИР .....

Е, оставките на Писанчев и Лазаров са поискани. Чакаме да се пуснете от ... шлифера и да подадете това с което сте го държали. Чакам, атакистко позитански тролове!

подаваме ти го, поеми го!

Така си и знаех. Опорни точки, нищо конкретно.

Има един лаф:"Да не си хванал Господ за шлифера, та правиш...еди какво си!"Та, пита се, КОЙ се прави на Господ и това напълно безобидно ли е?

Абре бате бойко нали нямаше да пипаш никой, ама не са ти удобни, умишлено сложи този на МВР и ти му каза да си подаде оставката егати красивия трик, после лесно искаш другите две сотавки, гушна 16 милиарда и плати на фесовете по кошница на калпак, пък кво ти трябва друго - Боко тиквата

прави си братле, сигурни Бойко вече се е обрязал, или Доган лично му е направил сюнета. Тъпа тиква е Бойко с турците е 100% виж им срещите по Кърджали кафета сигурно и турска ракия са му дали на Бойко като го обряазват

ами да уж нямаше да са герб с ДПС ама кой им подкреми 16 милиарда ей това се казва схема бате, както схемата на Бареков, всеки гуца и бяга. може след 2-3 години да чуеш че Бойко е на карибите - и народа уууууу - всяко чудо за 3 дена, убава работа ама българса :)

Радан е набил канчето на Боко

Да не му е взел и шлифера ?

Кой като нас!!!

Що ве, смешнико!?Досега не си ли забелязал, че политическата дейност на РБ/главно на Радан Кънев/ създаде и крепи правителството!?Или ти, гербадджийо, предпочиташ това правителство да падне и в задкулисен съюз с Доган, да го въдворите пак във власта, над българите!?

Викаш че Радан Кънев крепи правителството?? Ами кога да му се вярва на Кънев? Преди изборите или след изборите?

Боко, какво беше казал, след като пристигналия тук Жозеф Дол му дръпна юздата!?Казваше, край отиваме на нови избори!?Радан Кънев води преговорите за правителство и убеди Патриотичния фронт да го подкрепят!Аве, що за смешници сте се запъчили насам-натам, из тази жалка/заради вас/ държавица!?

На хората вече им писна и много добре разбират ,че нищо положително не може да се случи вече.Престъпниците са във властта и са оплетени като свински черва.Не знам как ЕС още вярва ,че е възможно нещо да се случи като пиши доклади .Не вярвам ,че с ГЕРБ е свършено,макар да ми се иска това ,а така също и с БСП,ДПС,ПФ,РБ, и с тях да е свършено за да не се упражняват на наш гръб.Но Въпроса е кой?Затова е толкова наперен бойко.

тиквата пак се обърна

ИСКАМ ДА ЧЕТА НОВИНИ ЗА ИНДУСТРИЯ, АНЕ ЗА ЧЕНГЕТА! ПИСНА МИ ОТ ВАС И ОТ ТЯХ! ЗА ТВА СМЕ ЗЛЕ!

Леле,не искам да съм ченге!

Цялата тая пасмина наречена правителство трябва да бъде сменена - много игри заиграха,много договорки направиха,особено реаниматорите - готови на всичко за власт...