Вучков не е склонен да оттегли оставката си

Не съм склонен на този етап да оттегля своята оставка. Решението ми е добре обмислено и не е взето в някакво емоционално състояние, каза Веселин Вучков.

Обратно в новината

Коментари - Вучков не е склонен да оттегли оставката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думитте на Осман Октай"Осман Отай:Доган е виновен за влизането на мафията във властта .Пеевски е отмъщението на Доган..Представители на групировките попадат в листите.Според американското издание Foreign Affairs сме на първо място в света в класацията мафия-страни.В Румъния не теглят огромни заеми,а са подгонили мафията и от там си събират средствата.Тук е обратното ,огромни заеми,управниците си осигуряват комфорта ,народа ще плаща ,а мафията на свобода.При такава обстановка ,Вучков явно е честен човек ,предпочита да си подаде оставката.Заема ще привлече допълнително наши и чужди мафиоти.

angoabg

Хм, аз пък помислих, че си е подал оставката, защото през ден стават убийства в Бг , а то...

Постъпката на министър Вучков показва, че в тая държава освен мутри има и достойни люде!

Някой знае ли защо мутрата е така изнервена напоследък - не си ли взима редовно комисионните или му се налага да ги дели с други ?

Според мен му се налага да се съобразява с тъпанари.

Прав си. Имайки предвид, че за да вземе решение трябва да стигне до консенсус с най-големия тъпанар в тая държавица - себе си.

Тази вечер Вучков може спокойно да пие едно малко, за здравето на премиера.Дреме му на жилетката-връща се в НС,по висока заплата,3 работни дни в седмицата,служебно си разхождаш костюмите у нас и по света,няма внимание от журналисти и прочее,няма убити, изчезнали и т.н.Ще си защити спокойно професурата, ще напише една две книжки...лайф.Ама ние ще го ядем дебелият с онези мърльовци и пак ние ще плащаме сметката,докато премиера се гъне да ни стабилизира.Това е положението!

Цялата борба с тези "закони" е на кого да е човек главният "разузнавач на България" - на ЦРУ или на Мосад. Яка борба пада, ние гледаме отстрани. В края на краищата какво значение вече има това ?

Номерца на Борисов ли ще играете бе ръждясали?! Хаааа хахаха балъци, циркове, Оскар!!!

ДПС яко държи Борисов и ГЕРБ. Бойко само си приказва всичко сочи зависимост от ДПС. Това си е истината ДПС държи държавата, такива като Пеевски, Писанчев са слуги На ДПС.

Май Вучков излезна по-голям мъж и от мутрата бойко и от цецко шестака ! А защо бойко не пипа кадрите на пеевски ? Няма ли хасанчо генов от проституираща мрежа да попита - КОЙ нареди да не се махат ? Или не е удобно сега с тези проверки от НАП ...

Ще гледаме безплатен цирк, че за платен пари няма. Не знам каква е далаверата ама ми мирише на ДПС, на отстранен министър заради това че не ще съвсем да остави страната без сектор сигурност, а може би просто някой е платил за поста му казано най-грубо - с пари или с пазарлък. Все тая. ЦИРК.

много си прост баце!!!Тоя цирк ще е на твой гръб!!!

Почва да ми се изяснява!Май, онези дето трябва да са с раирани пижами при бай Ставри, много здраво управляват държавата,не допускат компромиси.

По-надолу съм написал, че тоя Бучков най-вероятно се е дистанцирал от очертаващата се ликвидация на България и поробването й със заеми, защото Коми (фбр) е замесен в схемата и затова го махна. Един селяндур веднага ме е контрирал, че съм объркал името на банката, в която Коми беше в борда на директорите и от която ще теглим заем. Обърках го, името е ЕйчЕсБиСи - HSBC - любима корупционна банка за нашата политическа паплач.

Ахилеса е прав-идва за да разпределят колко от валутният резерв, вече няма да е резерв.

Виждам мръсната ръка на Цв.Цв.!!!

С оставката на Вучков и гласуването на ДПС за новия заем от 16 млрд, тайната коалиция БОСТАН излиза вече на светло и това става ясно за всички с изключение на герберските тролове.

Така, Борисов се пречупи и даде страшно много постове на РБ. Петорната коалиция не играе в едно. Важни реформи не се направиха, като се запази плоския данък, политиката към Русия, което съсипва туристическия бранш, а всички в купом гласуваха 16 млрд. дълг., пенсионата реформа, санирането-куп глупости. Това е цирка за 100 дни. ГЕРБ е чърва политическа партия, има зад гърба си още две големи партии с който да се коалира. РБ исторически никога не са били полезни на България.

а аз се сещам поне за 3 които исторически са вредни за България: БСП, ДПС и Атака

magit@abv.bg

Най-вече РБ

gradsofiа

samo ewreite не са вредни за България?

Плоския данък дори да не беше подкрепен от РБ и Фронта, щеше да бъде подкрепен от ДПС..да не говорим че БСП го въведе, а Ореха не го махна...така че синеоки..при да говориш глупости...

трябва да се приеме закон за поощрително, а не за задължително гласуване. Гласувалите да ползват примерно 5% данъчно облекчение от данък сгради и толкова от ДОО! Такъв ход би заменил образователния ценз, който е неосъществим, поради недемократичност. Образованите се предполага, че имат по-високи доходи, и ще са по-мотивирани да гласуват. Отделно, с данък сгради се заменя имущественият ценз, какъвто е имало след Освобождението. Безимотните ще бъдат по-немотивирани да гласуват!

да, но забравяш че необразованите си продават гласа - идеята е да се минимизира точно това.

Това мисля се ограничава, и то чрез пазарния принцип. Предлагането се увеличава, като активното население ще е мотивирано икономически да гласува! Това би трябвало да намали тежестта на вота на неактивното население!

Кое е недемократично-да не знаеш за кого да гласуваш или да ти сложат връвчица в джоба и тя да ти определи мястото в бюлетината подкрепена с няколко банкноти.И ли задължително което обезличава купените гласове.

Ограничават се граждански права! Освен ако не е поставен под запрещение, и не носи отговорност за действията си, всеки има равни граждански права с останалите. Умствено ограничените, ако не са под запрещение, не могат да бъдат без граждански права!

Мда, един от малкото модерно настроени и интелегентни хора в МВР.На Вучков браво, а за останалите един голям шнур.Долу на политическите пазарлъци и курвенски номера.Със стари проститутки и кадри от ДС реформа в МВР не се прави, а трябва там да се реже до кокал.Все пак ми хареса как Вучков им го сервира топъл топъл та сега се чудят какво да кажат

Струва ми се, че и Вучков вече е успял да прочете досието на Буда. Не всичко може да се покрие.Можеш да лъжеш всички много дълго, но не и себе си!

Жал ми е за този Вучков...човека явно си е мислел че има някаква тежест..че някой от него изисква да направи положителни промени...пълна пародия сме

Започвам да не се учудвам на оставката му!Това министерство му е абсолютно наложително чистка но не по системата която предлагат някои фанатизирани личности /комунисти-демократи/.А по системата кадърни и професионално заинтересовани -срещу използвачи на облаги и търтеи.Тези последните два вида не са малко в МВР и Покуратурата и не са само бивши комунисти или техни наследници,а предимно хитреци и не особено интелигентни шмекери които наводниха тези органи.Те се набутаха там и продължават да се набутват заради облаги и безотговорност и това трябва да свърши най-сетне!

за какво става въпрос? Зада си позволи някой министър от правителството на ББ да подава оставка? Аз се страхувам от това , което готви ББ за страната, за народа... /Не че не е ясно/

каквото става от 25 години...ДС е на власт до края на света...

Никоя не бага ! Ама Ти, кво ги правеше, тия, твойте, тя, не беше Искра, той не беше, Миро мършата, И, калинке бесчет,абе,земи ти, във футбОлните си гащи, блЯнувани Премиер, Борисов Ту ( 2) ! Множество баби, леля Койка, И, всякакви други егати, такива?

РБ си вкараха голям автогол, куриозното е че сега си мислят че могат да влияят на Борисов, който пък гледа да не рзсърди ДПС - сигурния му коалиционен пратньор с когото има мнозинство. Първото нещо което трябваше да се направи е да се промени изборния закон и да се въведе задължително гласуване, като се помисли за отнемане правото на глас на хората без образование. Едва тогава ДПС може да бъде изритано от властта. До тогава не чакайте никакви реформи - нищо няма да се промени докато старото ДС не бъде елиминирано от властови и финансови ресурси.

Радан се подигра на оставката на Първанов, сега да ли се радва и на оставката на Вучков?! РБ то са подли хора.

Снайпере, този път си прав! Поведението на Радан не беше на ниво по отношение оставката на Първанов!

а какво стана с тази оставка ? и тя май не мина. пак театър...

Явно Борисов е забравил,какво е говорил миналата година за Лазаров и Писанчев и сега съвсем прозрачно стана един господин "КОЙ"!

Фин човек, интелигентен и компетентен. Истински реформаторски закон се внесе. И както и с транспорта, така и тук не се осмелиха да обновяват наистина. Жалко. И най-вече жалко, че се запазват личности със съмнителни качества и репутация като Лазаров и Писанчев.

Пародията е, че РБ дойдоха с идея за реформи, а 100 дена не видяхме една. Не виждам причина Борисов да не приеме оставките на всички министри от РБ то.

Няма правителство което за 100 дена да направи това което вече 25 години протакаме.

Вучков е свестен и впечатленията за него са отлични. Истината е ,че няма как той да се води по акъла на г-н Борисов. То се търпи до време, не става. Все едно , Маргарита Попова де се води по акъла на ББ когато беше министър на правосъдието. Е няма как да стане, пък и сего когато е вицепрезидент да се води по акъла на Плевнелиев. Търпи се до време, ужасно е прост човек да ти е началник , особено като ти налага малумия. Няма начин,не става. Единствения ход е , чао и кой от къде е. Времето ще покаже,в тоя живот все пак ,ччовек има една съвест и ако може поне малко да се съобразява с нея е добре,особено коато е на власт. Явно решението на министъра е добре обмислено. Незаменими няма, кандидати колкото щеш, но компетентните и добросъвестните са много ,много отчайващо малко ,а и такива не се търсят.Така,че решението на Вучков не е беда,живота върви. Народа е добър търпелив и прост, плаща всички сметки . Но има и хора, които имат и съвест,все пак.В тях е надеждата.

Абсолютно си прав!!! Преди няколко години и на мен ми се случи шеф-ИДИОТ - изтърпях го само няколко месеца!

Лакардии за няма нищо! Не знаете истинските причини за оставката и точно в гози момент!

Докато Цветан Цветанов не влезе в затвора нищо добро няма да се случи в МВР.

За какво да влезе в затвора-За подслушване или за отказ от подслушване.

РБ с Касим Дал са пътници. Това е най-малката коалиция в НС. Никакво право да заемат каквито и да е постове.

Хареса ми едно мнение: "Аргументи за освобождаването на Писанчев и Лазаров има предостатъчно. Но май в случая става дума за страх и зависимост. Марк Твен го е казал простичко: Ако се колебаеш какво да кажеш - кажи истината. За това обаче се иска дупе. А за да скочиш на мафията се искат и топки. Но да си сложиш главата в торбата, дори и заради националните интереси, е къде-къде по-неприятно от шумоленето при броенето на пари. И преди да бъде разрушен Картаген, нека премиерът каже: запазването на модела #КОЙ или добруването на нацията е приоритет на неговото управление. Да го каже ясно, да знаем. Защото Терминал 2 не е единствената алтернатива за спасение - има и друга... Все повече хора узряват за нея.И ако някой слуга му каже на Борисов да не обръща внимание на такива писания като това и тъпанарите като мен, нека си спомни думите на Дякона: За Отечеството работим - кажи моите и аз твоите кривици, па да се поправим. Ама за Отечеството ли... щото не личи..."

За никого не е тайна, че преди да се върне на поста си като премиер, Борисов бе един от най-сериозните критици на Лазаров. След грандиозния гаф в Лясковец, при който загина един командос, а други четирима бяха ранени, на 23 март м. г. в предаването Всяка неделя Борисов изригна: "Пълен провал. Един човек разпиля спецотряда. И после един олигофрен излиза и казва, че акцията е саботаж! Явно иска с мене да се сравнява. Само да му кажа, че аз като главен секретар имах най-високия рейтинг в държавата. Пращам му хабер. Станах политик на годината, Мъж на годината, че и жена на годината можех да стана и дете на годината. На какъвто конкурс участвах, печелех. После куп мажоритарни избори спечелих. Така че аз съм направил много!"

Той Тиквата и срещу Иван Искров бучеше и щеше да го сменя преди 5 години, ама после му ЗВЪННАХА и той си смени за една вечер мнението на 180 градуса!!!

Вучков е един от малкото ЧИТАВИ МИНИСТРИ!!! Бат Боки ще ПРОПИЛЕЕ още 4 години от ЖИВОТА НИ...................! Държавата НЯМА ДА МРЪДНЕ нито на милиметър от ямата, в която е днес! !6-те милиарда ЗАЕМ бяха взети именно поради това - да НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО, а правителството да ИМА КОМФОРТ!!!!!!!!!

Вучкове е един от най грамотните ,свестните,компетентните и добросъвестни министри на вътрешните работи от 1989 година до сега. Той е в час на нещата ,познава добре МВР и до сага се справя изключително добре в управлението на това разнебитено , минстерство. Следващия няма да е по свестен и компетентен юрист от него. Очакваше се, че няма как той да остане с тия акълии от Герб да му налагат безумия. Вучков в голяма степен е наясно с това какво означава правова държава, за разлика от осъдения Цветанов и премиер министъра, които никога няма да могат да проумеят що е това и за какво става дума. Човека е едни от малкото свестни в тая шайка, а освен това и добросъвестен ,което е просто невероятно, но факт. Поздравления за решението, явно му е писнало,да си трошат главите и без това всичко е шмент и капелли.

Борисов ми се издигна в очите. Този мандат доказва, че може да работи с опозиция и управляващи. Извиването на ръце е недопустима практика в демокрацията. Довиждане!!!

Какво искаш да кажеш с това довиждане? Че имаш готов вариант ако се махнат реформаторите? То е ясно - ДПС трябва да излезе от сянката и да ви подкрепи явно. И тогава ДОВИЖДАНЕ Бойко.

Тъп си като шотландска гайда!

Борисов е изтривалката на Доган.

а със стратегически фокус!

Вучков е достоен човек , знае своята работа ! Опита се да реформира МВР , но срещна яростна съпротива и от Тиквата коленичел пред ДПС ! Искаше да махне чантаджиите от МВР които взимат заплати и нищо не вършат , после се пенсионират рано!

Хи хии...ама Светльо ще се тъпани до дупка. Така съм му наредил тролчета. Ония серсемин Калин Георгиев сам си я подаде,да не се чудя с какви мотиви да го освобождавам, ама Лазаров е гьонсурат - ще издържи.

Уважаеми ГЕРБ-ерски тролове, обяснете ми как така, човека иска да махне двама комунисти от топ-длъжности и Бойко му се сърди и го определя като ченгеджийски номер?

Довиждане!!! Когато РБ се гърчат, то нещата вървят на добре.

Вучков не ми е интересен, бих казал че е незначителен тролчета - изроди мои. Ако има начин Борисов да подаде оставка...ей това вече ми трябва! Оставката на Вучкоов ....само малко да се упражняваме на внушения.

Вучков очевидно е човек с достойнство. Иначе, че Бойко е престъпник и в комбина с престъпници това е ясно отдавна

гръбнак и разните пожарникарко-стратегически чупки на великия ленторезец му идват в повече. Както и на по не 50% от народнаселението. Фокусиран бил стратегически тъпана, Боже!

kakvo 6te izkara6 ot krizata ? to ve4e niama izlizane ot taia kraiza .vsi4ko e zabata4eno i omagiosano.ne se vijda izob6to svewtlina v tunela ,kogo lagontite vie

Политически назначения,26г. Резултат:''0''

Абе, хора...няма Вучков, няма Кучков, няма никой бе... ВСичката крадлива престъпна пасмина, живееща охолно за сметка на бедни и измъчен народ трябва да бъде изрината и остъргана до дъно от властта!!! Това - БСП, СДС, ДСБ, ГЕРБ, НДСВ, ДПС, ББЦ, Р.Блок, ПФ, даже и АТАКА-та ! Всичките тези стари муцуни трябва да бъдат натикани в миша дупка, да бъдат разследвани доходите им и съдени от НАРОДЕН СЪД !!! Всичко това са люспи и отломки от Партията -майка- БКП !!!! Довчера заклети комунисти днес демократи и капиталисти по рождение!!! Политически пеперуди, слугуващи на чужди интереси срещу комисионна!!!! Да живее България!!!

Ти ли ще си шефа на съда, бе келеме? Навремето таквиз недомаслени не ги пускаха на 3 метра от оградата на карлуково,камо ли до клавиатура!

Ела ми го кажи в очите. Слаботелесно недохранено, татуирано наркоманче с насрани потурки... колко ги обичам такива като тебе!

---''Само''98% от българите ,НЯМАТ ДОВЕРИЕ в Бг-СЪД.СИСТЕМА... ---''Само'' 90% от бъгарите ,НЯМАТ ДОВЕРИЕ ,И В ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ. ---В Бг ,''само'' всеки 2-ри е неграмотен. ---В Бг ,''само'' 3-ти е безработен . ---В Бг,БОРБАТА Е ,....ЗА КОКАЛъ.

ФЪФ Бг,... и цар Киро е по-цар ,от цар СимОн две...

Така е! Но според еврогейовете и българофобите това е ПРАВИЛНО и ДЕМОКРАТИЧНО!!! А когато лидер на една друга държава има уважението на над 80% от съгражданите си, то той е САТРАП.................. И това ако не е ШИЗОФРЕНИЯ, здраве му кажи..............!!!

По презумция не мога да си представя, че някой привърженик на ДСБ не е гадина. Не може да е по-малко боклук от другите, просто искат да ударят шамара на службите. Само, че Бойко, не е Станишката да го работи кой отдето свари и добре им го трясна, както се изрази "ЩЕ ГО ХВАНАТ ЗА ШЛИФЕРА" (в превод на английски шлифер е COCK).

И МВР стана ,фирма на повикване ,срещу ДОПЪЛНИТЕЛНО заплащане.