Украинският премиер подаде оставка, президентът я прие

Украинският премиер Микола Азаров подаде оставка, за да "запази единството и цялостта на Украйна". Президентът Виктор Янукович я прие.

Обратно в новината

Коментари - Украинският премиер подаде оставка, президентът я прие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както ви казах, няма лабаво!

Хората знаят как се прави протест. Не като тук, където никой не чува, че даже се и смеят...

Както винаги перестройката в СССР ще дойде и нас. Бих посъветвал другаря Орешарски да се готви за свободно падане :)

Почна се, следващият моля- Путкин? Да се готви Серьожата, Местан, Доган, Насран, пропуснах ли някой? :)

Барек + Пеевско прасе ?

Жалко, че дира ми трие линка. Така духовните червени изроди ще си останат изроди, а можеше поне да да проявят нещо човешко - да изпитат капка срам.

червените кукувици, ако пак паднат няма да станат повече. още малко им остава и те го знаят.

Гладомор (на украински: Голодомор) е масов глад в Съветска Украйна през 1932-1933 г. Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с Йосиф Сталин Гладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен. Той понякога е наричан Украински геноцид или Украински... още холокост, което предполага, че е умишлено организиран от властите, за да засегне украинската нация. Макар че историците все още спорят дали политиката, довела до Гладомор попада под юридическото определение на геноцид, много правителства официално са го признали за такъв.

за червените уроди истината не важи, важното е минуси да слагат и пица да папкат, че глад майка, глад

Написаното от "ЗАПОЗНАТИЯ" е пълна лъжа и онагледява наглият СОРОСОСОИД НАЧИН ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА ФАКТИТЕ И ХОРАТА ! Думата е ГОЛДОМОР а не "гладомор". Произходът е на оновата на думата "злато" (gold), а не от слвянското "глад". Фактите са следните: В края на 1925 г. САЩ, Англия и Франция налагат ЕМБАРГО върху Съветска Русия състоящо се в това, че отказали да приемат ЗЛАТО като разплащателно средство. Приемали само ХЛЕБНА ПШЕНИЦА. Очаквали, че това ше доведе до гладни бунтове в Поволожието, които ще свалят Сталин от власт. Последният, с оправданието, че няма никакъв друг полезен ход (което ве вярно) извзел реколтите с пшеница в рамките на няколко години и потушил избухналите бунтове. Така в края на 1928 г. "западът" разбрал, че работата няма да стане, клекнал и признал СССР като политическа реалност - 13 страни са установили дипломатически отношения със СССР 1928/1929 г. ТАКА, ЧЕ ГОЛДОМОРЪТ Е ПРЕДИЗВИКАН ОТ САЩ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ - ТОВА Е ПРИЗНАТО ОТ РАЗСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ НА ДЪРЖ.ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ !!!

Добре си им обяснил, ама дали ще схванат е друг въпрос. В чалгаджии ум и знания не търси, те не четат, те пишат каквото чуят в кръчмата.

Поредния червен дебил лъжещ нагло. ГОЛОДОМОРА е през 1932-33 г. това е 5 години след 1928г., когато уж запада клекнал. Явно Сталин е искал да им покаже, че не е трябвало да клякат и че може да изтрепа десеки милиони без никой копче да му каже. Ота червената сган сте тотални духовни изроди и патологични лъжци.

Юначе,какво мислиш че ще излезе ако напишеш в чичо ГУГЪЛ тази думичка,а?Това твойто се казва "наглостта на простака".Абе вие платените форумци да не би да сте победители от конкурс за набиране на идиоти.Стоя ,чудя се и друго разумно обяснение не намирам.

Във форума има един лъжец, който разпространява тази басня от както са започнали размириците в Украйна. Мислех аз да напиша с две думи какво е станало, но ме изпревари РАЗОБЛИЧИТЕЛЯ. Стига лъга ЗАПОЗНАТ ама ЛЪЖЕЦ.

Голодомора е наречен и масово убийство ...от Сталин.

Запознай се тогава кой спретна на Сталин голодомора. Отговора е "демократична " Европа като отказа да приема руско злато за разплащане, а само жито. И Сталин е внасял иранско за собствена консумация, докато е изнасял руското за Европа.

Съргейшата да ходи да се кандидатира в Родината си. Тук достатъчно го търпяхме.

Задава се само Петльов ден...ще трябва да се маскира като другите Майданчици! .. е е е га ти Хелуина!!

Ще изчакат да поотпусне времето и най- късно до Петльов ден някой ще разтреби Майданя... заради Олимпиадата!

Ами защото България вече отдавна потъна, спасителните лодки не стигнаха за всички. Сега е ред на Украйна.

Аз съм следващия.

После Олимпиады возможно полномасштабное вторжение России в Украину. Когда будет широкомасштабное русское вмешательство, здесь коктейлями Молотова не обойдешься. Здесь будут работать настоящие профессионалы, а не Беркут и внутренние войска. Очевидно, что тогда будет и тяжелая техника..." NR2.ru: link

... достатъчно е да се врътнат само някои от големите кранове!? .. ще започнат на донбаски и...паздерки!!

Ха ха ха!!..майтап, бе Уили!

Май се явявяш повече като политически представител ,отколкото търговски?

ПАЗАР ЗА 48 млрд., който ЕС смята, че му се полага; безплатни бази за САЩ на вратата на Русия!!!! БЪЛГАРИЯ: на срещата си в Кайро - започнала делението на Европа след ВСВ, ЧЪРЧИЛ И РУЗВЕЛТ РАЗДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ! Още тогава сме зачеркнати от картата на света.... СТАЛИН В ЯЛТА РАЗГЛЕЖДА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА!!! Четете историята....

Червената пропаганда ди е изпила мозъка, затова само простотии излизат оттам.

Простотия!

комунисти???? ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ, АМА УЖ МИСЛИТЕ!!! "В момент, когато хиляди украинци продължават своите проевропейски протести, си струва да се замислят дали ЕС наистина е в състояние да отговори на очакванията им, пише в американското издание на "Форбс". Но изглежда, че реториката около европейската интеграция ("цивилизационен избор" и други подобни фрази) е стигнала до такива нива, че е определено безполезна за рационално взимане на решения.... И ТАМ Е ПОСОЧЕНО ТОВА, КОЕТО СЪМ ЦИТИРАЛ ЗА УКРАЙНА...

Хамси, хайде де, виж твоите събратя кво правят :)

ТАЯ МУТРА БОКО НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ВЕЧЕ ДА СПРЕ ДА ФИНАНСИРА ОЛИГОФРЕНИТЕ И ДА СЪЗДАВА НЕПРЕКЪСНАТО НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА ???

Иска да го гръмнат, прави се на герой. Бита карта, боклук.

леле, и той ли е като дудука, вадят средства от личните си банкови сметки. Па не свършиха ли??? Дудучката сега почва да вади, да вади, пък не казва кой, кой, кой внася, внася

Без доказателства..е подсъдно!!

Бойко гледа сеира и на БСП-то и на СДС-то ...

неговия сеир и повръща от отвращение.

а ти защо крещиш като олигофрен ?

Каквото и да правят, фашагите винаги ядат бой накрая. Тези от Майдана също ...

Заслужават си го.

Просто новина съобщена по СНН. Ама не тия показаха по Босфора и МЯУУУ телевизийките... Показаха си го човека в моргата и СЪЧМИТЕ от ловна пушка извадени от него...

ТО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВА НЕ Е КАТО БОКСА, НИТО КАТО КАРАТЕТО, ПА МАКАР И С ЧЕРЕН КОЛАН.

Ма при преговорите в една стая -помага доста!!

На избори ще се види кой каква подкрепа има. Там няма комунисти, те не са фактор. Вече веднъж имаше оранжева революция и на изборите след нея Янукович взе властта. Пак ще я вземе с избори, колкото и в Киев да не им се иска на някои хора. От 46 милиона в Киев живеят само 4, от които 200-300 000 искаха различни неща. Като се махне общия дразнител ще се разроят и разцепат на поточета и ручейчета.

в Украйна са много - цели райони. Да си комунист в днешно време е гордост. Позор е да си фашизоид, престъпник, изменник на родината, обслужващ ЕС и САЩ, да гледаш как загива народът ти, докато облизваш колонизаторските задници.

""Да си комунист в днешно време е гордост. "" - a? Да си комунист е най-долното и гнусно нещо на света, драги! 1/2 от света е светлинни години назад спрямо другата 1/2 заради КОМУНИЗМА ! И вероятно никога няма да догони другата половина ! Голям пън трябва да си, за да изцепиш подобна глупост!

Амнистията...когато наредат паветата и засадят градинките!!

Така е!

Вие двамата що не си подпрете упорните точки по веднъж

Представяте ли си що за боклук трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.

Те тези хора са без образование, на село и само гледат козите......Определено не го осъзнават, нито се интересуват....Важното е че селският кмет им е казал така....

Така е! А колко народ още ходи с потурите и калпаците - готови а ги мачкат пред бея??!

От три дена го пишеш това!напъни се малко,измисли друго! Не става само с ядене...,трябва и акъл!

Нима??! Значи агитира по тертипа на Гьобелс?... Ще има резултат!

е ред на Кокошарски, време разделно:)

видя се, че народът ни вече е много пресметлив и не вярва на сълзи. Затова и не излиза масово. Макар 80% от него да са против червеното управление, което винаги е ретроградно! Поне излезте и гласувайте на изборите - ако ще и за малка партия, но гласувайте! БСП трябва да отиде завинаги на позорното бунище. Това трябва поне да направим!

Защо не я споменаваш?

След като са единствената алтернатива на комунистите. Или ще ми препоръчаш да гласувам за Жорж Ганчев? Или за Кунева-Пръмова? Да ти имам мисленето.

Я ги разгърни- и виж дали космаците ти пречат?...почти съм уверен , че не са.

няма нищо общо с действителността. Играй си на друго.

Всички партии от статуквото виновни за това жалко състояние на държавата на бунището на историята. Нова конституция и нова изборна система. И активно участие на гражданите в управлението на държавата с цел контрол и бързи корекции на политически грешки.

под диктата на москва украйна е най-бедната държава в европа! дайте възможност на хората да се развиват и просперират!

тържествуват. Щото са лумпени, тъпи и неадекватни на времето. Алоо, лумпениадата, наистина ли си въобразавате, че няколко хиляди соросоида ще се наложат на милиони украинци, дето им гледаха невъзмутимо сеира? Ако е така, означава че за пушечно месо на американците не ставате. Толкова сте тъпи, че не е за вярване.

Luna0102

Няколко хиляди соросоида не могат да спечелят изборите. Въпроса тогава е от какво го е страх Янукович и не иска предсрочни избори ?

От същото каквото го е страх и Станишев...

патицо, не се напъвай да мислиш, не го можеш. Кой идиот ти каза, че Янукович го е страх, и от какво по-точно се страхува, патицо? Просто не иска да се пролива кръв. Има хиляди начини соросоидите и наемниците им да бъдат изиграни, ударени и ликвидирани.

и браво на истинските украинци. Да, може и да не знаят прекия път към успеха на родината си, но поне бяха достойни в този сблъсък между закостенелите комунисти и свободолюбива Украйна. Да, няма да им е лесно. Но те го приемат с гордо вдигнати глави, за разлика от нас, наречени български народ.

Комунисти много отдавна няма. Не прави тази грешка.

не се заблуждавай! Щом тук се говори за фашизъм, значи има комунисти и има техни самодоволни наследници, заграбили от мен, от теб, от целия народ - и власт, и имоти, и достойнство. Има комунизъм в главите на закостенели и ретроградни уроди, които мечтаят за реда в Северна Корея. Убеден съм, ти не искаш това.

няма, нямааа, ама все се бият у гърдичките, че вещицата е надстогодишна. Какво няма, комундета, има, има, не са си и тръгвали след театрото 1989, когато тошо гледаше като малоумен. В неделя гледам и олигарски гледа така, малоумно с полуотворена устичка, но плътно за сер гей

В Украйна правителството подадеоставка, в България - гражданите. Съдба...

ЛЕШОЯДИТЕ ВЕЧЕ КРЪЖАТ НАД УКРАИНА

Гледай само, как лешоядите ще изпопадат като гнила мърша.

Дано ама като гледам сценария как се развива нищо добро не ги чака Украинците както и нас самите

Отпреди два дни. Когато предложиха на вождовете им ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ и на КЛИЧКО - ВИЦЕПРЕМИЕРСТВО... Какво толкова виете от радост за победа... ХОД НА ЯНУКОВИЧ. Аз ви предложих - ама вие МНОГО ДЪЛГО МИСЛИТЕ. Сега - махам премиера. ВИЕ СТЕ НА ХОД ГОСПОДА ОПОЗИЦИОНЕРИ. НЯМА ДА ВИ ЧАКАМ ДА СЕ НАЗЛАНДИСВАТЕ ПОВЕЧЕ. ЕТО ВИ ГО ПРЕМИЕРСКОТО МЯСТО...

ТОВА ПУТИНСКИТЕ ЛИЗАЧИ СТЕ ГОЛеМИ УРОДИ ША ЗНАЕШ, ГОЛеМИ У Р О Д И

лизача, кво е казал още от 2008-ма! Борисов в сп. "Макс". Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Или Мао за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации се изискват качества И сега ще бъде ортак с тоя дето подписа ГОЛЕМИО ШЛЕМ с Русията. И той е ПУТИНЕЦ, АМА СЕГА Е НАШ ПУТИНЕЦ..... ДВАМА БАШ ПУТИНЦИ ЕДИН ДО ДРУГ... И ПО ДС ЛИНИЯ СА СИ ПУТИНЦИ - И ДВАМЦАТА СА АГЕНТИ...

всеки народ си заслужава управляващите.

Ами като не останаха мъже в държавата които да им поискат сметка за антибългарската политика,така ще е. Имаме примера пред очите и пак нищо. неспасяема ситуация.

да го видим Кличко... Едно е да си подстрекател,друго е да управляваш...

Ха де! Айде сега И Орешарски да го каже това....

Тука е селски тарикатлък.

изпратете им експерта Орешарски и лидера на БСП. Толкова са сладки и компетентни. И далновидни за себе си.

Това си беше, както се казва: гол от дузпа.

Браво на украинците! Те се пребориха и заслужават да живеят в демократична държава. :) За съжаление, ние все още не сме узряли за това. :(

чака ги ликвидация на индустрията, колониален тип икономика и по-голяма мизерия...

Чака ги това, което те си решат, че ги чака. Изборът е техен.

Фашагите на Майдана не знаят какъв лобут ги чака ...

клоун от карнавала! Дали знаеш какво е фашизъм, какво е комунизъм? Ах, защо не си се родил в северна Корея, да те питам как ще раздаваш правосъдие. Там ти е мястото, закостеняла червена издънка! Твоята жестокост и неразбиране на фактите са отвратителни.

Добре,че е подал оставка,но можеше да стане по-рано,за да няма жертви.Но кой му пука за хората? Жалко за загиналите. Все пак народът на Украйна победи ! Нашите що не си вземат пример?

Убитият в палатката, със САЧМИ. Не на барикадата. В същата палатка, в която предишния ден е изнасилено 17 годишно момче... Този от АРМЕНСКАТА СЕКРЕТНА АРМИЯ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА АРМ.., пардон УКРАЙНА!!!

Страхотен ход! Очаквам Кличко и другия интелигент да застанат на кормилото на Титаник, за да покажат на какво са способни. Незнам дали в споразуменията с работодателите обаче е влизало такова условие :)?

Интересно колко бързо ще бъде съставено ново правителство, защото с оставката на Азаров отговорността за решаването на този въпрос, а и за цялостната обстановка в Украйна пада върху лвовските украинци.

И?! Ние българите отлично знаем какво следва, сега и украинците ще го научат....от собствен, горчив опит! украинските събития са копи пейст на събитията във всички членки на ЕС от бившия соц лагер...Следователно и резултатът ще е същия!

ЕС не ни е виновен че шепа мизерници ни окрадоха,предадоха и продължават да ни управляват

Анархия - Мать Порядка! Украйна победи, няма що.

прочетохте съседната статия. Та тя бе до тази за Украйна. И ПАК БЕ НА ФРАНС ПРЕС: "19 полицаи са били ранени, а близо 250 души са били задържани в неделя вечерта при сблъсъци по време на протести в Париж против президента Франсоа Оланд, съобщи полицията. По нейни данни в протестите са участвали около 17 хил. души, докато според организаторите те са били близо 120 хил., предаде АФП." На екрана по ТВ-тата се видя в Париж полицията бие, та пушек се вдига. Ония хвърлят, тия бият ДЕМОКРАЦИЯ Но в Киев Ауууу, правата на екстремистите! Вай, вай

Значи съм прав, като казах, че с разходки и пиене на кафе сутрин власт не се сваля. Особено пък като в нас където мишмаша от руски подлоги, турски мекерета, ДС агентура вилнее безнаказано. 27

Е, сега на украинците предстои да научат нЕкои истини по трудния начин.

Не се безпокой мила, те Поляците ги научиха тези истини, и въобще не съжаляват!!! Ние в България обаче все още сме със Соц двигател защото не си направихме лустрациика 1989 година.....Та хайде недеи така умела да се опитваш да манипулираш защото не ти се отдава...

Поляците са католици и винаги са били про западно настроени. А нали трябва да има и примамка за другите кандидат членове на ЕС. Мисли? Най-доброто, което можеш да направиш за себе си.

За разлика от мнозинството форумни коментатори в дир.бг - никого не манипулирам, а изказвам единствено личното си мнение. Украинците, разбира се, имат право на избор. Но масата от тях едва ли имат някаква представа за ЕС, освен че в него се пътува без визи. Ние, българите, обаче, вече научихме някои неща, напр. как трябва безотказно да приемаме хиляди имигранти от ислямския свят на своя територия и да ги "интегрираме" като "национално съкровище". И как сме длъжни да продаваме националната си територия на чужденци. След тези две ултимативни разпоредби на ЕС, подкопаващи националната ни държава, аз вече имам коренно различно мнение за този съюз и неговите цели.

Украинците си заслужиха свободата. Ние (както винаги) си заслужихме робството.

Виж сега, с две голи цици, до къде да стигнем? Все още не е свършено обаче....21% са готови за нови протести......Стига естествено да се появи човек който те смятат за неопетнен от полтиката....

Много съгласен!