Началникът на кабинета на президента подаде оставка

Началникът на кабинета на президента Росен Плевнелиев Цветлин Йовчев е подал оставка, съобщи самият той за „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Началникът на кабинета на президента подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще бъде ли обявен конкурс за това работно място.

Йовчев, когато падаш от високо недей да мислиш за това колко твърда е под теб земята и как радост грее в хорските сърца

Хора като Йовчев не подават оставка сами. Те нямат силата за това. Като един от плазмодийте управлявали ДАНС той е добър "гимнастик",за когото думата морал и смисъла на израза човешки ценности са само думи от речника. Относно личните му проекти, ако въобще те са такива не се съмнявайте, че те са свързани с парите и целите на определен капитал, който разбира се в БГ е мръсен, но това не проблем за този човек, който е другото лице на Иван Драшков-определено заслужаващ званието "народен артист" в ролите изпълнявал в ДАНС. Йовчев все още е само "заслужил артист" в българския политически театър. Хубаво е че си заминава. Около него мирише като в циганска къща, кога повече кога "само малко"

На тоя милиционер, как му написаха "дисертацията" и стана "доктор" ? В президенството има един о.з. генерал Стоимен Стоименов. той е пример за прехода как оцеляват пълзящите. Печен армейски комсомолско-партиен кадър и е спец по националната сигурност. На комсомолска тема му е дисертацията. Цирк Буш. Като началник на Политотдела му викаха му Симд маслото. Лиже, маже, вечно съгласен, наведен. Дялан партиен кадър. напоследък и той се е разглаголствал нещо си. Изнася лекции наляво, надясно сред старците полковници. Абе днес президенството, е както го е написал поета.... Бръкнеш ли го ще мирше и ще горчи като отрова... Плевневлиев не беше ли генералски зет ? Нищо лошо ама, много са усмърдяни нещата.

Преминава в сивия сектор на икономиката под прикритие.

герп е като кучето на Павлов, а Рапонът е на ключа на Дянчето. Щрак нагоре - цунки за Дянчето, щрак надолу - ръмжене по Дянчето. Добре че Джиджи е истински кьопек.

Напускането на този е свързано с емигрирането на онзи (Емил Димитров), който пред европейски нотариус тези дни е "декларирал" някой неща за герберската върхушка. И тъй като вече не "учени от БАН" ще правят експертизи на разговори по телефон (признат по късно от Боце, че е достоверен) - някой от действащите бушони изтрещява за сега "по проект".

liusien

Е, как да не си даде оставката, щом му знае далаверите на Женчо!!!!!!!!! А, че ЖЕНЧО има такива - това е безспорен факт!!! Какъв е смисъла да говори с човек в София, но разговора да минава през ЮАР със сателитна връзка???!!! И за тоя кеф на ЖЕНЧО, народа ни трябва да плаща!!!... Боклук нещастен!!!!!!! :(((((((((

Докато няма закон за лустрация, ще смърди на мафия....български ченгесарски кенеф в европейски съюз...

На 12-ти май да изчистим България за един ден!

Време е някой да изхвърли боклука!

Тръгвам за ръкавици-ДА НЕ СИ МЪРСЯ РЪЦЕТЕ.

За този Цветлин трябва да има съд! Съсипа цяла служба! Назначи на ръководни постове абсолютни мръсници - начело с пазарджишкия измекяр Георги Великов - откраднал служебни пари за лични цели! Този същия Цветлин е срам за морското училище! Но всяко стадо си има своята мърша...така че - допустимо е! Плевнелиев бавно ти загрява реотана!!! Този не знам как го назначи! Цветлин Йовчев е равнозначно на убиец на достойни хора! Службите такива като тоя слуга трябва да го затварят в подземията завинаги!!!

Напълно прав си! Роската много се излага като президент. Да не говорим че назначи оная безгласна буква и червен гъзолизач на Първаноглу, Борис Велчев за конституционен съдия...

Каква е причината но е джентълментса постъпка, така постъпват честните българи по далеч от куклите на конци с развинтено въображение и високи летви въпреки ръста си мислейки , че под свирката на пожарна команда ще излъже изстрадалия народ! Боже пази България!

трябваше да се казва не Цветлин, а КАМЕН-дялан камък е той,навсякъде пасва!

Не началници разни на канцеларии и кабинети,а самите политици не трябва и да си помислят повече за власт защото вече за народа е ясно,че това са просто едни слуги-печалбари,проводници на чужди интереси за сметка на всички нас!

Питаш ли как го търпи жена му горката!

"Баба Тодорка" е винаги на стълбицата на РБ-коментаторите ??

Коя,оназ дет прилича на нещо средно,някакво такова ли?

нещастнико! Що не гледаш, преди да пикаш върху обувките си, глупако ??

С Плевнелиев нормален човек повече от минута и 1/2 не може да издържи, казва го всеки който е имал нещастието да го изпита

Нали Бойко затова го сложи там, да му е послушко...

Е, сега е момента да се кандидатирам:)))

Никой не ще да работи с Плевнелиев, защото е пълне идиот, това е истината.

Някой секретар може и да иска.

Държава на книга.......може и да имаме,ама като няма държавност,за какъв ... ни е президента?

Като политиците-едни и същи БОКЛУЦИ ама вечни и незаменими скачайки от партия в партия и от ясла на ясла!

Е по- добро доказателство, че нищо не е наред в РБ и управлението и от това , здраве му кажи.......хихихихи.

Май ни е много смешно ама..........ко да напрая???

Е,ко да прая кът президента?!?

вишш са ко преставлявашш !! Ратко. Тука още нее лудница, братО!

спишш ли мамма ??

Ако не направим нещо да се промени сегашния курс на нашата страна, ние сме изправени пред ситуация, в която страната ни ще стане малко повече от поле за богатите за прибиране на реколтата и на нашите граждани малко повече от крепостни селяни, indentured на тези, с цялата власт в обществото.

Машалла, няма ли край журналистическата хеграмотия, какъв само административен глагол-монстър са произвели "входирам" молба!!! Това е като кошмар от съня на някоя администраторка с 35 годишен стаж.

Много се заблуждаваш - чисто новомодно журналистическо изобретение си е това нещо! Една администраторка с 35 год. стаж казва само "завеждам" и "извеждам" - това са термините, а входирането е новоизмислена простотия ... от някой, дето няма един ден стаж, нито грамотност, само голите амбиции ...

а а обратното на входирам изхождам ли е?

Като гледам докъде ни докараха и какво пак мислят да правят,иде ми да се изходя!

Мога да предложа да се въведат два нови термина за "входирам" и "изходирам", съответно "инпутирам" и "аутпутирам". Звучи някак си още по-модерно какво е това "завеждам" и "извеждам".

Има нещо гнило-"извинявайте" техническа грешка вместо у лево сме го написали у десно у нашето пространство коне с капаци!!!!

Що бе? Вие да не сте по-хубави?

що бе лизльо, пак ли далавери

Казано с прости думи, широката общественост трябва да бъде намален до традиционната си апатия и послушание, и се ръководят от арената на политическия дебат и действия, ако демокрацията е да оцелее.

Браво - с по-прости думи не може да се каже. Само че така си го казал, че и ти не знаеш какво си искал да кажеш.

..да се готви и другия капут

Време е ченгето Йовчев да захлеби малко или гербаджиите да използват експертния му потенциал срещу неудобни конкуренти в политиката, бизнеса, журналистиката или съдебната власт. Все пак да покриеш очеизвадни доказателства за корупция на приматиера-мутра не е шега работа.

ПРИМАТИЕРА-МУТРА - БРАВО, ДОБРЕ ГО КАЗА.

Г-н Фори, споделям Вашите подозрения. След като вярното боково пуделче Яне Янев започна да лае, не е изключено в цялата тая мръсотия да е замесен милиционера Цецо Крадецо Наглецо

Остава съмнение , че отново е жертван човек, който е попречил или е неудобен за нечий интерес?!? А и щом запътилия се към политическия си край Янев е замесен....?

Компромати господа сволачи Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. връзка на вендинг автоматите с НАП 5. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари 6. Промени начина за събиране данъците от наем. 7. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони 8. спрян руски проект БелЯНЕ 9. спрян руски проект Бургас Александропулис. 10. Излови митничари как си делят пари от корупция 11. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко. 13. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг и да стане член на ЕС. Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев. Само малоумниците се връзват на БСП помията .

Пиша ти бавно, понеже си герберст и четеш трудно. Това не беше метеж, ако беше - Боко и Цвъко да са на бесилото. Но няма смисъл да ти пиша за обесени, самозапалени, безработица - тъпите парчета от герб не схващат баш.

А ти като си и четеш погрешно, аз как да ти пиша"

Възможно е.Случайни неща няма.Случайни протести и оставки също.

"уважаеми господине" казвам така от уважение към форума! 1. след изявление пред цял народ че си поръчан- един от двамата трябва да влезе в затвора. 2 след признание че си дал заповед да се покрие мишо бирата трябва да носиш наказателна отговорност. 3 след обвинение че си контрабандирал наркотици някой трябва да е осъден. 4 след като оправдаха лекарите от горна оряховица цветанов носи отговорност 5 инфлацията не е 11% но доходите са замразени/бонуси има/ всеки може да изброи още по десетина точки най-големите ги написаха протестиращите а ти отиди да се пързаляш по магистралите, но знай че асфалт ни се яде!

То авторитетния български съд може и да е оправдал лекарите, ама те все пак казаха бебето да се потопи в кофата. За българското лекарско съсловие цинизма се явява като допълнение на професионализма.

Мръсотията и престъпното лицемерие, което царува по високите етажи на власта са стряскащи дори изпечени мошеници...Дали по линия на заемания от него пост не е подразбрал случайно нещо около истинските поръчители на отвличането на детето на Брендо? Трябва да е било доста стресиращо за него...

Зад цялата работа стои Цвъки щом Янето са го пуснали напред!!!

СЕГА, не разбирам какво има да се мисли. Щом Вождът БУДА живее в две паралелни реалности - в едната е рожба, продукт и член на БКП, пък в другата се бори срещу себе си (както разбрахме от речта му на последното фашизоидно сборище), последователите Му не могат да не следват такъв светъл пример.

Смърди на мафия, другари!

Цялата администрация е една голяма ченгеджийница. От ченгета освен интриги, друго не може да се очаква.

А, кога ще има официални данни за престъпната дейност на Тиквата и подслушването на Цецо?

как Божеството ни, БУДА, болно, ама събра последни сили, да си подаде остафката, а тая мишка-полефка, Роско, са завира в миша дупка, и чака да му се размине ?? баба Тодорка

Почва предизборното преструктуриране в канцеларията на президетчето на ГЕРБ. Трябва някой да покрива гърба на "великия организатор" Цветан Цветанов докато милицинерите му носят чувалите с бюлетините.

Ти май си най-прав.

няма по нещастен човек от президента той сам най добре знае колко не е за този пост махни се от там нещастнико

най прогнилата и пропаднала страна сме в Европа,северна африка и близкия изток!

Ей,хора,значи не сме толкова зле след като шефа на кабинета на президента си подава оставката и има лични планове за работа.Значи има работа в България за най-умните сред нас.

А бе глупак а по необразованите какво да намерят не всички са имали възможност да учат и не всички които неса учили са глупави що за коментар

Като те гледам как пишеш, явно си от тези, за които говориш. Но затова пък явно се имаш за много умен, щом се обръщаш към другите с "глупак". И най-накрая - явно си толкова "умен", че изобщо не можеш да схванеш иронията на човека, когото си репликирал.

ЧЕ НЕ НАПУСКА САМ Е ЯСНО НА 100 %. ИМА ДВА ВАРИАНТА: - ИЛИ Е ДОСТОЕН ЧОВЕК И НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ С ШАЙКАТА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ - ИЛИ Е ЗАБЪРКАН В НЯКОЕ ОТ ПОДСЛУШВАНИЯТА И ЗНАЕ МНОГО, ПРОСТО СЕ СПАСЯВА САМ. И В ДВАТА СЛУЧАЯ РАБОТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е ЧИСТА И СКОРО ЩЕ МУ ЛЪСНЕ ЗАДНИКА.

АБСОЛЮТНО ВИ ПОДДЪРЖАМ! И АЗ, СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ!

ЙОВЧЕВ И ДОСТОЙНСТВО-ХА,ХА. ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ КАТО ШЕФ НА ДАНС СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ПО ДОСТОЙНСТВО? НЕ БЕ, - ПРИНУДИХА ГО С ОБЕЩАНИЯ И ТОЙ СЕ ВЪРЗА.

Човеко просто не е сагласен с рехабилитацията на част от пътищата, които Президента НАЧЕРТА, в последното си Обращение кам Нацията ?? Спаска Литрова, разведена, бифш зам.министър на Министъра бес портофел, проф. Газибар Тодоров.

Я се научи да пишеш,пък после коментирай!!!!!!!!!!!!

като бат Божо, я там че ти раскажем играта ?? Изнасаме сперма за регйона, тапанар неук!

Роско и Янето-битката на гейовете

И кака Роса и кака Янка.......пълен цирк.

де ги чукаш де се пукат гейберастите...няма зали няма магистрали...сичку утива в киреча...)))))