Около 50 души протестираха пред парламента

Протест под наслов „В подкрепа на морала и обединението“ посрещна депутатите при влизането им в парламента за дебата по внесения от ГЕРБ вот на недоверие.

Обратно в новината

Коментари - Около 50 души протестираха пред парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е кaк сaмо 50 човекa-живa скукa,a колко интересни бяхa нивинaрските емисии минaлото лято,скукa,скукa,aмa кризa е щом и Боко и Цоко сa свършили кинтите!

САМО НА 50 ЧОВЕКА ЛИ ГЕРБ УСПЯ ДА ПЛАТИ ПАЗИ СИ ПАРИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НАЛИ??/

Айде на мегдана!

Да не забравиш байряка с жълтия юмрук, че иначе "на най маро"... :::))))

То хубаво да протестираме, но алтернативата каква е, да върнем тиквата от Банкя ли? Не, благодаря! Както се казва: От трън, та на глог. Много бързо забравихте как преди няколко години едва ли не със сила го изритахте от властта, а сега драпате да се връща, не мога да ви разбера извратеното мислене. Сигурно е някакъв вид мазохизъм.

От 2 злини - по-малката. Не ми казвай че са не едно. Ти коя от двете злини предпочиташ?

Олеее, пак комунисти им са се присънили! Няма комунисти в Българи вече! Има олигарси с интереси и обслужващите ги политически партии! Ако имаше комунисти, до сега да са разстреляли всички управляващи през последните 25 години!

ти ТОВА го кажи на вашият съсел, който се хвали със 120 годишна история на партията! И следващият път - САМО кръгчето, НЕ ПИПАШ квадратчето!!!

На всеки 48 заявили участие 1 е отишъл. Тези направо счупиха рекорда за масовост.

елитните вечер протестират,по хладинката,когато няма никой ни у нс,ни у мс......хахахахахахахахаххаа

Хората се организираха по фейса за протест. Сътответно БСП се уплаш и и сформира на бързо групички от провокатори за да упорочи протеста. Кофти а комуняги... нямаше какво да очерните. Хората не се събраха. Еййй .... винаги така сте действали. Ама сега ще им платите надниците на скиновете въпреки че нямаше какво да опорочат. Пада ви се.

няма кинти,няма протест.

НЕ КАЗВАЙТЕ ВИЕ КОГА ЩЕ ИМА ИЗБОРИ - НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТ! ТИЯ РАБОТИ ГИ РЕШАВА ДОГИ, ТОЙ УВЕДОМЯВА МЕСТАН, А ПОСЛЕДНИЯ - ЗАПОВЯДВА НА СЪСИ! МЕСТАН ДНЕС ЗАЯВИ, ЧЕ ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА ДА ИЗКАРА МАНДАТА! АЙДЕ, ДЕЙСТВАЙТЕ ПО ЗАПОВЕДТА! ЧАО!

СКАРАБЕЙ ( нерегистриран ) 28.05.2014 13:11 ОТ ЧУЖБИНА: УМНИ И ГРАМОТНИ В БГ НЕ ОСТАНАХА - А БЕ ТИ ВИДЯ ЛИ ГРАМОТНИТЕ В ЧУЖБИНА КАКВИ ИЗБОРНИ ПРОТОКОЛИ СА ПОПЪЛНИЛИ БЕ, ПРОСТАК! СТИГА СТЕ НИ ГО НАТЯКВАЛИ ТОВА, ЧЕ СМЕ ПРОСТИ! ПОНЕ БЪЛГАРСКИЯ ПРАВОПИС ГО ЗНАЕМ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ВАС!

Почна се .... В Украйна такива протестиращи демократично ги стрелят с автомати и бомбандират със самолети!

Та за какво протестират тези платени негодяи ? Няма ли полиция да ги разгони както украинците и турците го правят ! Мутрата със своите 680000 гласа не може да управлява и да позеленее от яд ! Ше има избори след 3 години !

Те трябва да имат и разрешение от общината. Само че тя е на ГЕРБ. Макар сигурно да не знаят къде ще се провеждат протести, ако не са от организаторите. А теоритично трябва да получат предварително разрешение.

На тези не им ли писна цяла година да протестират? Да се захвящят с работа някаква и готово. Все ще изтърпят още 3 години. По неадекватна и неконструктивна опозиция от ГЕРБ никога не сме имали в прехода. Коя друга партия в опозиция се е държала така?

ПРЕДПОЧИТАМ ПРОТЕСТИРАЩИ С ВИД НА ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ, ОТКОЛКОТО БАБИЧКИ И ДЯДОВЦИ НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ, В ТЪРСЕНЕ ДА ВЪЗРОДЯТ КОМУНИЗМА ......

А аз пък предпочитам УМНИ и ГРАМОТНИ протестиращи,които могат да проумеят разликата между парламентарни и евроизбори и не реагират първосигнално на всеки идиотски призив на безмозъчните вождове.

ОТ ЧУЖБИНА: УМНИ И ГРАМОТНИ В БГ НЕ ОСТАНАХА

явно ще излезе вярно,че като си заминава шеврон и финансирането на протеста спира.

Просто решихме да инвестираме в Украйна.

ви оставят,което хич не е сигурно.