Скандирания за оставка пред МС (Снимки)

„Оставка” скандираха събрали се на протест пред Министерски съвет заради решението на правителството да издигне кандидатурата на Кристалина Георгиева за ООН.

Обратно в новината

Коментари - Скандирания за оставка пред МС (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една комунистка-русофилка-червена бабичка. От кое село си. Не знаеш ли,че само една от петте страни да не те иска и ще видиш бленувания пост през крив макарон. Питам само - как мислиш САЩ щеше ли да гласува за Бокова, или се упплаши от Путин -0ха-ха-ха.

и аз искам Путин да се откаже от поста си, но това не решавам аз. То бива прост народ, бива... А и продажни медии - що не пишете многобройността на митинга. Има ли милион? Ха.-ха-ха. Верно не беше у нас, ама митинга за абортите беше сто пъти по- голям.

ЕДНА БЪЛГАРКА ( нерегистриран ) 08.10.2016 14:09 . Направо съм втрещена от коментарите тук... Хора събудете се и бдете! Какви са тези остарели критерии и норми - комунисти и некомунисти? Не се плъзгайте вече по тази лъжлива плоскост, тя е капан ! Не е спасение ! Ще се опитам да ви кажа истината точно и лаконично. Имаше реален шанс Бокова да стане шеф на ООН, затова Б.Б. (поставен под натиск от Европа (Меркел - по подразбиране Сорос) бе принуден да издигне нова кандидатура, за да омаловажи кандидатурата на Бокова, и тя да изгуби. Истинската цел на тази интрига беше - да спечели точно Гутериш !!! Той е човекът на СОРОС ! Знам, че не знаете това, и аз не го знаех до скоро !!! Но това, което ще последва е засилване, а не отслабване на емигрантския поток, хаос и ужас в Европа, абсолютно унищожение на България и Гърция, т.е. на източното православие, и да, забележете, това става с благословията на Папата в Рим, който приветства бежанците.... Има план и организация за съсипване на Европа - съвсем съзнателен и циничен ! Първи ще паднат под ислямския гнет България и Гърция ! Ние сме жертвани вече! Разбирате ли??? От МЕРКЕЛ - СОРОС - ГУТЕРИШ !!! Той им бе нужен за реализиране на пъкления план !!! Затова, събудете се, обединете се, въоръжете се реално !!! и пазете децата си, жените си и болните си родители,.... и никога повече не се разединявайте, защото скоро ще се наложи да воюваме срещу ислямските орди !!! Българи обединете се и се бранете заедно !!!

Факти : Бокова е знаела, че САЩ и Англия са против нея и че шанса и е НУЛА и те гласуваха с червени бюлетини и я отстраниха, Но тя подло остана за да пречи на Георгиева, която уплаши 10 члена на СС с Реформите на загнило ООН Само зомбирани комуноиди тип Нинова могат да лъжат и грешат, но се смята за прави УЖАС да дават съвети тези които ограбиха хората и страната... Това е Первезия, но има БОГ той бави, но наказва комунисти- джихадисти предатели на народа!

По твоята логика, сталинка е знаела, че Русия и Китай няма да я подкрепят и че шанса и е нула. Само зомбирани соросоиди тип Калинки могат да лъжат и грешат... Само ми е чудно, дали осъзнаваш последното си изречение, дано си прав с него. Подкрепям го на 100%.

Напиканите старци пак се събраха, хахаха

малиии, още си спомням смрадта на контрапротеста.

Там където има силна комунистическа партия-има бедна и слаба държава.Историята го е доказала.

"...бедна и слаба държава." Сега сме още по бедни, а държава нямаме.

Супер, по твоята логика ние сме икономически гигант с огромна военна мощ, защото по моя информация, БСП е тръгнало по пътя на СДС, разпад и после един файтон хора електорат. Ама нещо не ми се вярва.

Путиноиди бълзо хапчетата.ха.ха Великата октомврийска революция беше преди 100г..ха.ха Всички ватници на баламатома..ха.ха

С падането на темперетурите воят на помиярите е нормално явление. Да ги подминем с усмивка(а днес е деня на усмивката!).

След като катастрофираха в България,герб катастрофираха и извън България.

А опелото е предвидено в деня на президенските избори.

много зависи, кои искат оставка,битка за власт между български политически мафии-бспгерб?

Двеста червени мурзилки им се приискала оставка............. :-) :-) :-) На времето боклука Олигарски го изгонихме след шест месечни многохилядни протести, тия сега двеста души им се привижда оставка..... :-) :-) :-) Примирявайте се, Червените Боклуци са на изкуствено дишане, всеки момент може да гушнат бастуна.... :-) А Бойко Борисов поне още две години ще е на власт, примирявайте се..... :-)

НАЛИ БЯХТЕ 20 ЧОВЕКА СЪС ЖУРНАЛИСТИТЕ И КУЧЕТАТА БЕ ТЪПАНАР!

Всичко освен герб и рб-то е милиард пъти по-добре за БГ. ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!

Викаш да дойдат Червените Боклуци заедно с рязаните такива, а??? И за пореден пьт да фалират Бьлгария, след Луканов, Виденов, Олишарски.... Нееее, мерси!!!!!!

Да бе, само погледни какви глупости дрънкаш: ако е така, значи според твоята логика допреди да дойде ГЕРБ на власт, от 1989 до 2009, България е била богата процъфтяваща държава, истински рай на Земята? Наистина ли само ти мислиш така, или, както се опасявам, доста народ е на такъв акъл в България?

То хубаво оставка, ама какво следва после? Отново БСП, или някаква неясна коалиция БСП-АБВ-ДПС, и т.н. Не ви ли е ясна картинката? "Махнете се вие, за да дойдем ние" (само че второто, разбира се, не се казва на глас, и тези, които викат "оставка", или го подразбират, или просто не мислят за "после"). Някой да си прави илюзии, че след ББ наистина ще дойде нещо ново, истинско и градивно? Къде е то? Нищо такова не се вижда изградено и узряло. Ама имало кадърни хора- добре, но кой ги знае- по 1, по 2% от тук и от там- с други думи- никакъв шанс на едни следващи избори. Засега се върти все една и съща песен- да се вика "оставка" против всички, които са на власт, от последните 26 години до днес, след което да се въртят едни и същи поред. И почти никой не вижда проблема- че поне в нашата ситуация в България не е до това кой е на власт, а до промяна на системата, до промяна на манталитета НА НАРОДА, не само на политиците!

Световния интернационал и организации свързани с бежанци е избран именно заради кризата с бежанците. 5 те големи бежанци не приемат и не им дреме за Европа.

Ебати кефа:))) Всичкото комуняга и руски тролове психясали тая вечер тотално!:))) Кво ви стана , бе пичове? Некой да не ви е бръкнал в..ьза с нещо грапаво?:)))))))))

гробаро деформаторски боклук.

Според Ройтерс номер едно е Гутериш, номер две е Бокова, а предпоследна Георгиева, заяви по НТВ Соломон Паси. Двете българки са втора отгоре надолу и втора отдолу нагоре. Колко мразя да се оказвам прав, цитира той Индиана Джоунс. Г-н Борисов не чу, но ако не ме чува мен, да слуша Царя, каза той. Ако сега се режат лентички, г-н Борисов трябва да отиде да целуне ръката на Царя, защото той подписа европейския договор за присъединяване, за да дойдат фондовете. Това е най-големият външнополитически провал на България през последните 25 години, констатира Паси и каза, че кампанията се е водила ръчно и лично от Борисов. Той си носи отговорност, ако някой го е подхлъзнал. Отговорността е еднолично на премиера Борисов. Той просто е некомпетентен, можеше да вземе допълнителен съвет, екип. После го посъветва да си преосмисли приятелствата, в лицето на Юнкер и Меркел. Една португалска групировка преди месеци започна да издига кандидатурата на Георгиева, още тогава стана ясно какъв ще е резултатът, защото това показа, че искат да разбият нашата кандидатура. България е държава на безотговорността, оббощи той. Сега Борисов не издига за кандидат президенти нито Плевнелиев, нито Попова. С това казва - аз сбърках с тях двамата, сега ви давам нова двойка, също от тесните среди на ГЕРБ. Какво направи Меркел преди няколко години, когато сбърка с президента на Германия - каза: един път сбърках, но втория път няма да ви дам партийна кандидатура и така Гаук стана президент на Германия. Единствената тема, която трябва да се сложи на масата, е за отговорността, посочи той.

Всичко това добре, ама щеше да е хубаво и да знаеш защо Паси е толкова голям поддръжник на Бокова. Причините му да хули Борисов и кандидатурата на Кристалина, а да защитава неистово Бокова са чисто ЛИЧНИ и нямат нищо общо с принципи, дипломация, загриженост за страната, родолюбие и т.н. А какви са точно е лесно или да се информираш , или да се досетиш. Жокер - коя е жена му, какво работеше от 2004 до 2009, какво работи сега?

НАРОД ОТ РОБИ ,РАЖДА ЛАКЕИ УПРАВНИЦИ. Справка_ бокоІІбългароубиец.

Трети кандидат за психиатрията само за 3 минути!:) наистина е зле положението...

Ето какво казах неотдавна пред Американската търговска камара: - Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?

Гледахме парада на Победата в Москва...А сега очакваме да гледаме ЕВРОПЕДАЛСКИЯ ГЕЙПАРАД В БРЮКСЕЛ....ИСТИНСКИЯ ПАРАД НА ТОЛЕРАСТИЯТА И ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!!КЪДЕТО МЪЖЕТЕ ЩЕ ХОДЯТ ПО КЪСИ ПОЛИЧКИ И ТОКЧЕТА, В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ С ИЗНАСИЛЕНИТЕ НАД 1000 ГЕРМАНСКИ, ШВЕДСКИ И НОРВЕЖКИ ЖЕНИ!!! А В ТОВА ВРЕМЕ, КОНЧИТА ЩЕ РАЗМАХВА БАДЖАЦИ И ЩЕ ПЕЕЕ МАЗНО МАЗНО ПРЕД РЕЗАНИТЕ МЮСЛИТА И ДЖИХАДИ ДЖОТА:) ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ, МИНКЕ!!

Ти, пич си готов за лудницата!:) Тотално си изтрещял!:)

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

спасете България от такива малоумници като тебе!

По времето на ГЕРЪБ-1: 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв (изяден от пенсионерите); 4 млрд лева повече външен дълг; 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса Краен резултат - 10 млрд без малко - по-бедна държава - доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на ГЕРЪБ-2: - опоскан фиксален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - замразени социални плащания; - ваксини от Турция с живак за облагородяването на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета - какво му даваш....

Тиквата какво да я правят в лудницата, какво да ѝ лекуват там, не виждаш ли че е побеснял пес? Да, нещо кучешко и помиярско има в този ББ: уйдисва и се подмазва на най-бесните и враждебни на България идиоти. Той дори самия подтиква към такива кучешки асоциации за себе си, защото ако не се лъжа още в началото на изборната си кариера говорейки за себе си той съзря нещо кучешко. За да затвърди нещата ББ също никога не се тревожи от демографската криза, приветства чужди военни бази в България, компрометира и саботира България всячески (като че ли му е бащиния, с която може да прави каквото си иска,за да се заглади емоциите), хвали се с подхвърлени му помощи, взема непрекъснато нови дългове, които обаче не се водят на негово има, а на България и бъдещите поколения, всичките си идиотщини се опитва да обяснява авторитетно със несъмнено съществуващия в България (или поне в тиквата) му комунизъм. Така щом преди в България никога не е имало чуждестранни военни бази и винаги само българи са охранявали границите на България, то това че България вече няма да може самостоятелно та охранява отстояваните с толкова кръв преди граници също е борба с комунизма.

Събра ли се 50 човека и крякат "Оставка"! Пълна пародия организирана от Позитано 20! На следващия протест ще изкарат и циганите да се целуват на Орлов мост!!!!

събра ли = ти събра ли? събрали - преизказно наклонение от събраха. Извод - учете български

комунистите пак започнаха с извозванията на русифилистици и провинциали от селата за платени протести в софия.

това се нарича демокрация,но явно вие още сте със старите привички .

не, това не се нарича демокрация, а олигархия. защото комунистите плащат протестите си с парите на данъкоплатците.

ПОНЕ МУТРА АГА МОЖЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ ДАЖЕ БИБИСИ НА УЕБ-СТРАНИЦАТА ДИСКУТИРА ПРОСТОТИИТЕ МУ :)))

организиран е протест срещу мигрантите-ислямисти днес в софия,варна,бургас,велико търново !!!

Площадът бе обагрен в червено. Тълпите от честни и възмутени представители на народа започваха от тунела към Люлин и стигаха до Горубляне. Местоположението на членовете на МС не е ясно, предполага се, че са избягали. Идат ли нови изобир? Иде ли нова надежда за България? Народът каза "НЕ!" на върхушката империалисти, соросоиди и еврогейове и твърдо "ДА!" братята славяни - една нова глътка на надежа за силна и православна България! И после видях снимките.

Хахаха! Много готино!

някой трябва да се жертва и да отиде с огнепръскачка да изгори тия червени тахтаби

докато не изринеме тия червени миризливи лайна от снимката и червените им барони дето им плащат България няма да я бъде

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Булгаристан е населяван предимно от лумпени-мазохисти! Дали са комуноиди или тиквоиди - все едни и същи дебили са!

КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ ДЪРТАЦИ , МОИ ВРЪСТНИЦИ СА ИЗКАРАЛИ НА ПРОТЕСТА, МИ ДОЖАЛЯВА ЗА ТЯХ, А ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ ТЕЗИ БОГОХУЛНИЦИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ, И ЕДВАМ МЪРДАТ. АНКЛАВ ЗА ТЯХ СЪС ТЕКЕЗЕСЕТА, ЗАПОРОЖЦИ, МОСКВИЧИ, ВОЛГИ, И ДА СЕ ОПРАВЯТ !!!

BSP стават жалки с тия 50 баби. И оня техния депутат дето се изтъпани по телевизията. Ма кво да ги правиш, тъй са свикнали - със зурлите и ДПС отзад.

Слаба работа са тези... Без грантове протести не стават!

Путин е намалил копейките до минимум, щото руските пенсионери скоро ще ядат колкото севернокорейските!

НАРОД ОТ РОБИ ,РАЖДА ЛАКЕИ УПРАВНИЦИ. Справка_ бокоІІбългароубиец.

Според мен тази схема е кръговрат уж Бойко пак си тръгва, идва Олигарски2 краде се пак поголовно, връща се Бойко нашия цар-слънце и следващите 3 години ви обяснява какво пак са откраднали комунистите, на които впрочем той е най-яркия представител.

Щото Бойко пак ще го изберем. Нещем крадци и Пеевски.

Тук параход ли плува?

Правилно си е да се иска ОСТАВКА, да види, че е НЕДОЛЮБВАН, независимо по какъв повод.

СТАТИСТИКА НА ООН ПОКАЗВА ,ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2050г. ЩЕ Е: 3.3МИЛ.ЦИГАНИ,1,3МИЛ. ТУРЦИ И 0,4 МИЛ. БЪЛГАРИ.КЪМ МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ С 15,7 ПРОМИЛА.НА ВСЕКИ ЧАС В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 7 ЧОВЕКА А 4 ЗАМИНАВАТ . В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДЯТ 1,3 МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ИЛИ НЕ СМЕ 7 МИЛИОНА А 5,7 МИЛИОНА.МЪРТВИТЕ ДУШИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГЕРБ ЗА РЕШАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ,ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ЕВРО ПРОЕКТИ,ЗА ТОЧЕНЕ НА БОЛНИЦИ,УЧИЛИЩА,ГРАДИНИ И ОЩЕ И ОЩЕ.60% ОТ НОВОРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА НЯМАТ ЗА МАЙЧЕН ЕЗИК БЪЛГАРСКИЯ БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 60% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ 7 ПЪТИ.ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.

Само дето слугинажът, наричащ се медии и журналисти крият всички тези факти. Както днес лъжеха, че Бокова била четвърта, а Сталинка шеста. А истината беше, че Бокова бе втора, а Сталинка девета.

Няма нито едно не подкрепям от 5 те и дори от останалите. Пак щеше да е след него. Но фарсът е факт.

Четвърта си беше:) И там ще си остане:) С 2/ДВА/ ЧЕРВЕНИ КАРТОНА! :)) тотално бита карта!

Първи по робство? :)) Как точно ООН определя класацията по "робство"? А?:))

vasil

Тая вечер вие,червенотиквеничковчетата се скъсахте от спам.Тия дежурни постове ги връткате по десетки пъти в различни теми. Добре,да речем,че фактически у нас живеят 5 700 000 души. За роми са се преброили към 3ч0 000,за турци-около 550 000. От тях колко всъщност са цигани и помаци?Половината? Повече? Колко цигани се преброяват като българи? По-вероятно е етническите българи да сме около 4 млн. и нещо,циганите-около милион,турците-200-з00 хил. Много млади цигани се ориентират към семеен модел с 1-2 деца.За турците да не говорим. Тая математика "на ООН" ти е тотално сбъркана. Ниската раждаемост у бълг.етнос е още от колективизацията на село по модел на Съветска Русия и изсипването на ок.2 млн.млади хора в градовете преди 55-60 години още.Това са процеси ,вървящи десетилетия преди 1989. Явно соцът понесе по-добре на циганите,отколкото на българите.

"БСП погреба кандидатурата на Бокова още в далечната 2008 година. Тогава Борисов не беше в парламента, не беше нито премиер, нито външен министър и не е ходил в Аржентина. Въпросът е кой отиде в Аржентина - президентът Първанов ли? Имаше ли министри от кабинета на г-н Станишев, на БСП и червения цар? Беше ли там г-жа Бокова като кандидат за ЮНЕСКО", коментира пред БЛИЦ Георги Марков и задава още въпроси: "Лобираше ли Първанов пред Аржентина г-жа Бокова да стане президент на ЮНЕСКО? Ако го е правил, патриотично е постъпил. Подкрепи ли г-н Първанов Аржентина в спора за т. Нар. Фолкленски острови? Вдигна ли фантастично красивата аржентинска президентка г-жа Фернандес наздравица за благодарност от това, че България подкрепи Аржентина срещу Англия във война, от която загинаха английски войници. Гръмна ли аржентинската преса във възторг, че страна, членка на ЕС е подкрепила латиноамериканска страна срещу страна членка на ЕС? Е как Англия няма да налага вето до дупка доживотно на Бокова?

Кой Георги Марков? Да не е онзи, който е по-известен като Агент Николай?

Заложено е още тогава, защото са лобирали за шеф на настоящата и длъжност, с което са прецакали възможността да не получим вето от постоянен член една от 5 те страни, които могат да го наложат.

Странно как шопа от "Да живей социализЪма" за 25 години почна да вика "Да живей ГЕЙбизЪма".

Пица, имаше ли? Кобзон пя ли? Деа как ме е яд, че не отидох.

Боклуци са тия, които сътвориха най- големия дипломатически резил за последните 25 години. В демократичните страни, с които тия същите все ни натякват, че трябвало да се сравняваме, за такъв гаф се подават оставки. Тукашните боклуци, начело с Буда, само наглеят и се чудят какви ли не нелепи обяснения да измислят. Ето затова протестират хората, ако знаех и аз щях да отида.

Боко и дружина - с тези напъни само осраха България и околностите.

са абсолютно безсмислени! Дебелооките гьонсурати не само няма да подадат оставка, ами и елементарно извинение за гафа няма да направят!Дори се пенявят, че едва ли не пак те са прави, а "предишните", пардон "другите" са виновни! Така че и 100 хиляди да излязат на улицата, докато не се появи пак "кръв по асфалта" ефект няма!А кръвта се появява, когато се включат футболните агитки! А свестните хора не искат да имат нищо общо с агитките! И се получава "Параграф 22".

Свестните хора подкрепят футболните агитки , ти не слушай кокво ти говорят пачаврите /журналисти / , те си заработват грантовете от фашкото посолство.РОБИ , на предишния протест не излизате защото там били от АТАКА , сега защото са от бсп е , роби сте и роби ще си умрете. Кой беше казал , НАРОД ОТ РОБИ РАЖДА ЛАКЕИ УПРАВНИЦИ !

Боко е евро ГЕЙБер.

Ако симпатизантите на БСП са "червени боклуци", то симпатизантите на ГЕРБ и РБ би трябвало да са "хибридни боклуци", "рециклиран боклук" или "употребен боклук"?! Оставям на соросоидите право да си изберат едно от 3 те защото сега ще пусна идеята в нова група в ФБ и смятайте до 3 дена вече всеки ще ви нарича с едно от трите наименования?! :))

Още по-точно е да се каже "компостирани боклуци" . Тъй де - компостиран боклук, и този, дето се зарива, за да гние и после евентуално става и за тор... след известно време или пък ако не става се погребва за много дълго време.

Няма и двеста идиота на кръст!!

Къде? В парламента ли?

По шоплъка само ГЕЙБизма се е развил.

И Нено да прати войската, бъчвата жандармерия, НСО то гардовете...?!

Така ги наричат хората. Хубавото е, че са останали 30 души. Другото е милионерската мафия на БСП.

понеже ми изтриха репликата, да те питам по цивилизовано, когато родителите ти, бабите и дедовците са гласували за БСП и са имали членски карти към БКП, боклуци ли си им викал, че обиждаш тези хора на снимките?!

Когато твоите родители и баби са гласували за БКП, не е имало друга бюлетина. Малко преди това същите от БКП са избили интелигенцията на нацията и всички желаещи да гласуват с различни бюлетини. Нещо да добавиш?

Сравняваш ябълки с круши. Времето за което говориш ВСИЧКИ гласуваха за БКП, защото който не гласуваше за тях го чакаха репресии - интерниране, забрана за посещаване на висше учебно заведение, тормоз от силови структури, разпити, протоколи, а в някои години дори и смърт без присъда и хвърляне на трупа на прасетата. Това беше БКП. Сега никой не ги принуждава, а те ходят и се излагат като кифладжии. За възрастните хорица, които все още вярват в някакви идеали, като свобода, равенство и справедливост никой не говори. Но тези с костюмите за хиляди долари, които се врат измежду бабчките, които карат с по едно кисело мляко на ден, тези, които се опитват да се закачат за всяка вълничка на социално недоволство с надеждата отново да се върнат на овластени позиции и да крадат до насита (защото вече, покрай до голяма степен честното и компетентно управление на ГЕРБ в държавата се посъбра за крадене), тези са червени боклуци. Защото се правят на червени, за да се облагодетелстват, както са го правили техните бащи и майки, а са си боклуци, защото не струват и пет пари и ако отново някой им повярва, ще ни завлекат към дъното, както Жан Виденов, както Станишев, както Орешарски и крадливото им обкръжение.

3 автобуса роби...

Шопа га свърши вазелина - първом по луната вие.