Разчистването в МЗХ продължава - нова оставка

Нова оставка в Министерството на земеделието. Подаде я директорът на Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството проф. Васил Николов.

Обратно в новината

Коментари - Разчистването в МЗХ продължава - нова оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да проверят откъде в българия се родиха толкова "Каракачански" коне? Сега масово се раждат "Тежковози" - това ако не е източване......

не вървят успоредно две ревизии, така резултатът ще е гарантиран. Например вътрешна ревизия в министерството и ревизия възложена на Държавна агенция за финансов контрол, която има компетентност в извършването на подобни ревизии?!? След това двата одита се съпоставят, това гарантира, че няма да има "залитане" и "покриване" от ревизиращите екипи. Само тогава истината ще излезе наяве!!!

Най-накрая !!!!! Онези златни време се завръщат. Крайно време беше

Деси също беше калинка и се обгради с калинки като нея и много големи крадци като Цветан Димитров и лудия Георги Костов. Който и да махнат в това министерств, няма да сбъркат. Има и много хора за пенсиониране там.

ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛЕК ЗА БЪЛГАРИЯ Е, ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ !

Връщаме ли се 1989г.БКП=БСП да разясни на хората как започнаха прехода-план Ран-Ът"План за геноцид на бълг.народ",куфарчетата с парите на държавата/за една нощ милионер/бързо заемане на постове с цел ограбване,съсипване на предприятия,селско стопанство,земеделие.разпродажба на всичко,фалит на банки и разграбване на спестявания,празни рафтове в магазините,ток през 2 часа...и още и още.Явно не са забравили,за разлика от народа,усвоеното от техните родители.Въпрос на манталитет.Всеки живее съобразно изборът си.Българският модел не ни е наложен от друг.Крадете докато ви позволяват,другари,че когато опоскате всичко няма да ви се живее и на вас в тази страна.Ето,Станишев,направи каквото можа и се изнесе след парите си.Имате изход,другари!

Ей пич,на всички ръководни длъжности са комунисти и ченгета и техните приятелки, явно си млад още.

задкулисието и въжеиграчите.От сега нататък всичко каквото става във Президентството,Министерския съвет,министерствата,агенциите и други държавни ведомства,народа винаги здраво ще го свърза със БСП и ДПС.Наистина,както пишат по надолу,озверелите от глад и алчност посочените две парти,ще си направят едно голямо харакири.Ето хората почнаха вече да коментират първите крачки на правителството в негативен аспект.

Значи"БСП и ДПС крадат най-лошо"!Вярно!След тях все оправяме рухналата държава.

до защитаващите герп: "Герб краде най-добре"!Вярно!

БСП си прави в момента харакири. жалко че набра преднина ,но явно не им достига умствен капацитет за да разберат ,че това което правят сега стъписва хората

Така както ГЕРБ крадят, все още никой друг не го е правил. А и не може да се сети на тези герберски схеми.

не си живял по времето когато на власт бяха БСП + ДПС

на Герджиков се очертава като правителство "Орешарски 2".Ще направят за два-три месеца сума ти поразии.

какви компетентности притежава Орешарски. Точно за това му спретнаха сепуко и му попречиха да разчисти АВГИЕВИТЕ обори!!! Герб няма капацитети, някакви смешници, чиято единствена задача е да хвалят вожда и да крадат в името на него, като не забравят да си сложат и в джобовете!!! Ай сиктир, държавата е порутена, администрацията лишена от функциите й, болшинството българи живейт на прага на мизерията, а една шепа икономически кърлежи паразитират върху снагата на трудовия човек и пият кръвта му!!! РАЗАКРАЙТЕ СЕ!!!

те ни обещаха ,,служение'' на народа.

ЗА ПЛЪХОВЕТЕ И КОРАБА...

въпрос на смяна на кадри на ГЕРБ,а това,че връщат стари корумпирани кадри от правителството на Орешарски.А уж говореха за борба срещу статуквото,за промяна.Ей,тези от БСП-то и ДПС-то,подържани от задкулисието,озверели.Не чакат да дойдат изборите.Почнаха от сега да се подреждат на държавната хранилка да грабят и лапат.

Много са червените животни,които така устремно се насочиха към яслата.Огладняха,горките.От 2009г.точат зъби.Кравари,козари,пчелари,тютюнопроизводители..и всичката селска "ентелегенция",която дойде да протестира,ще почака и ако остане нещо ще получи,ако ли пък не да вини собственият си акъл.Най-лесно на обещанията се връзват те.Само искай от червената групировка каквото се сетиш.Курнелия,Йотова и Президента ви обещаха всичко.Да ама ако не го получат,селяните се скупчват в кръчмата и не винят себе си или тези докарали го до просешка тояга,през 27 годишния криминален преход,а всички останали.Бойко е виновен за всичко.Комуниста/не го ли разбрахте вече/ е не човек,а желязо т.е.неодушевен предмет,така,че и този път ще пият студена H2O.Виите по заповед,докарайте си стадата,но не на жълтите павета,а пред палатите,именията и скъпите хотели на тези които използват вас самите като стадо.Невежеството е най-доброто средство при манипулация,което работи безотказно 27 години.Селянина не яде асфалт,не му трябва метро,не му трябва нищо,той се храни от обещания и лъжи.Така е било.Единствената соц.страна която не иска развитие,защото така е свикнала.Кочината и тоягата. AUFWIDERSEHEN!От терминал 2!

не се разбира за какво точно пишеш. Защитаваш некадърниците от ГЕРБ? Крадците? Какво точно ? Ако си на терминал 2, бегай и не се връщай. В Германия и не само там, търсят миячи, чистачи и строителни работници. Виж там, къде ще те вземат.

Група герберски тролове ни обеждават по форумите, че крадците на ГЕРБ са добри крадци. Не са като лошите крадци от БСП. А дали някой им вярва?

Хайде сега в съда и после в затвора.

Да попитам в Министерство на екологията няма ли да има метла? Примерно да бастисат директорката на ГД ОПОС - Яна георгиева и заместниците и за това че прецакаха 18 общини с т.нар. компостери? Наляха се маса пари за разработване на проекти и накрая тия убавци се изложиха . На така е у бг осираме се , без да носим отговорност, нищо че взимаме по пет бона заплати, без дмс-тата! Друго си е да си пием уискито в работно време , и чат пат и да се напиваме нали матряла плаща масрафа ....

БСП се насочи към традиционните си доходи: 1. Кражби от субсидии за земеделие 2. Кражби от здравна каса 3. Енергийни руски схемички 4. Контрабанда и контрол над митниците

Айде сега да се развихри и една метла в ГД ОПОС ... И там се напълни с парашутисти и калинки на по 4000+ заплати и си мислят че са хванали на Боли ... Шлифера

Пак да попитам за милионерката директорка на ИАСАС Биста Павловска - ЗАЩО НЕ Е УВОЛНЕНА СЛЕД КАТО ИЗЛЯЗОХА ДАННИТЕ И ЗА "СПЕСТЕНИТЕ" И ПАРИ

d4

когато става дума за мноооо милиони и милиарди, човешкият фактор не е решаващ. Решаваща е ролята на Партията! Бедния земеделец и животновъд си остава винаги беден....

...Е сега ще върнат всички стари куpви в бардака...че има още взятки за "усвояване....

Гонете ги, бе! Нихната ма..! Не се наядоха, тъпанари!

Не се радвай! Ще дойдат други, още по-гладни!

Нека някой направи сравнение на животновъдната ни продукция при проклетият социализъм и сега, за да се разбере, че ние животновъдство нямаме. И няма и да имаме. Пита се, какво прави толкова народ в министерството. Зная че се крадат, пардон, усвояват европейски фондове. То и това си е работа. Но там, където имаше животновъдство, селата, сега е пусто. Как да има животни, като няма хора. Така че, време е и там да има прореждане.

Ами пусть любимите на путлер туземни олигарси, разните тимаджии, златевци, пеевци, велчевци, василевци, баневци, герговци,.., и други подобни мутри да инвестират в животновъдството.

родно животновъдство е свинска работа...

На тази Танева погледът и тъпата усмивка издават, че е типична гербаджийска проста селяндурка добрала се до власт и пари! Ама то всъщност всички кадри са им такива де!

"Прецених, че повече няма да мога да работя спокойно". Да се чете - "Прецених, че повече няма да мога да КРАДА спокойно".

Ами как иначе. Това е министерството на ДПС. От там те най-много крадаха и продължават да крадат. Сами си напарвете извод какъв е слуужебния кабинет. Герджиков най-малко сигурно ще се опита да помогне с нещо на царчето,който усилено губи делата, една част от кабинета са хора на БСП и останалите дПС. Хайде да ви е честито ! Пак ще се върнем от там откъдето започнахме.

Не може да се каже, че ДПС са крали. Те не са такива хора първо. Второ, за 20 години те овладяха на практика земеделието - изкупеха земята и чрез този Фонд са им нужни огромните европейски пари, за да купят техника и да получават субсидии. Ама това не е кражба. Поне не в момента. Сега просто държат кранчето на парите.

Ха-ха... много ме разсмиваш, наистина ли вярваш че ДПСто не са крали...само били разпределяли....голям майтап....

теменужките, калинките, герберите и тем подобната флора и фауна

Редно е Калинки и Калинчовци да си заминават. РАЗЧИСТВАЙТЕ СМЕЛО

тогава ще останеТЕ КАЛИТКОВЦИТЕ и ще цъфнем и завържем !

"....земеделци чакат от фонда близо 700 млн. лв. в близките дни." Какви са тези глупости!!! Та с тези пари ВСЕКИ БЪЛГАРИН може да пие БЕЗПЛАТНО по една бутилка мляко на ден в продължение на петилетки!!!

безплатно???

Защото тези пари ЩЕ СЕ ПОДАРЯТ на т. нар. "фермери"

Разчистват кабинетите за Експертите на ДПС. Традиционно на тях се пада Земеделието, като в замяна отпускат Енергетиката и НЗОК на БСП. ..не знам защо е така! Никакви пари няма в тези области, само грижи за българите и просперитета им ;))

начало може да бъде създадена нова структура - министерство на земеделието и културата, на вътрешните работи и образованието, на труда и външните работи и т.н.

Всъщност ДПС, повече няма да участва в колаиционно правителство, не защото не искат, а защото не ги искат. В парламента, вече има други върти опашки или така нареченото триглаво куче Патриотаро. Интересното на това куче, е че макар и с три глави имат един стомах и единъз. Главата Валерко смофка бибе(рона) на боко топнат в пърцуца, главата сашко цоца от ицката на на Корнелия, а главата Волен е волна и не се храни с материални неща.

Припомнете си последните 25 години! Няколко пъти вече се е повтаряла тази история! Не се искат младите, пък като видят, че само така могат да управляват, та се вземат. БСП няма управление без ДПС. И няма да има.

Хайде сега всички връзкари навън!

Минит на Боко - когато са приели наредбата за дотиране от Боковото правителство, всички мълчаха.Сега всички протестират. Първа стъпка, в правиланта посока е да се закрие целият ДФЗ и служители работели там повече от три месеца да не се допускат до държавна работа или до звена и админситрации с частично държавно участие!

Не се радвай! Сменят само артистите! Трагикомедията ще бъде същата!

Не са добре нещата, може да се познае от това, че хората заприличаха на мутанти - бройлери от вносни боклуци, а родните земеделски стоки с традиционно добро качество са на изчезване.

кой ви пречи, ама искате хем да е евтино, хем да е много, хем да е в шарена опаковка

След като взимат рушвети и допускат вноса на чужди боклуци а нашите производители не могат да помиришат българския пазар дори!

да поизчисти и вътре в министерството , защото е срамно некомпетентни младежи да работят неграмотно, а останалите пенсионери да им вършат работата

Скоро,ще му забучат метлата...отзад...

Кой е шеф на мин. на земеделието ,мин.председателят ,следователно всички гаври със земеделците стават с .....неговата благословия,така ,че точка ! Кой е утвърдил този идиотизъм ,30% от млякото производителите да го продават на мандрите ,ами че мандрите УМИШЛЕНО ЩЕ ТЕ ЦАКАТ С ИЗКУПНАТА ЦЕНА ,КАТО СИ СПРЕТНАТ ЕДНО КАРТЕЛЧЕ ! Е Бойко това донорчетата на ГЕРБ ли са ,а ,мушморок "невинен"????????

Подкрепям неграмотното писане!

Не виждам неграмотност в написаното,е, някоя запетайка ,но на някои хора не им харесва точно написаното и няма какво да кажат ,защото фактите болят!

светослав белев -бивш директор земеделие пловдив -колко пъти трябва да е съден -за да не е пак на служба в земеделието?????????? или пак с него имаме игри?

Министерство на земеделието е Авгиеви обори. Години наред се използва за политически назначения, за политически насърчения, за политически таврикатщини за всеки който дойде на власт.

Нали знаете г-жо Херкулес как е изчистил Авгиевите обори. Тук трябва някой да направи същото, защото хем са политически назначенията, хем са неграмотници !

ХА ТАКА ДЕ !!! ВИДЯХА НЯКОЙ ЛЕВ, И СИ ПОЧВАТ ТЯХНОТО !!! СЕГА НАБЪРЗО НЯКОЛКО САПАРТА, МАПАРТА, И УСВЕТ !! А МЛЕКАРИ, КРАВАРИ, ОВЧАРИ ЩЕ ПОЧАКАТ. КАКВО Е ТОВА ДАЙ, ХААААМА ХА !!!

...брех вашта ма и два минуса сте ми сложили, ааа сус бе керати, не само че го видите но и ще го усетите резания...

В това министерство и в подчинените му агенции когото и да уволнят все няма да сбъркат. Говоря за рУководните кадри. Обикновените служители са друго. Много се надявам да махнат и всички вкупом от Агенцията по безопасност на храните. Там са или политически назначения като шефа им наричан Коньо Чипев, или пълни неграмотници, като заместниците му - буквояди на закона. Широката аудитория ги видя какво представляват когато умъртвиха ненужно кончетата. Такива "чиновници" вън!

....е сега ние всички от ДеПеСееето ., че попаднеме там в министерството на земеделието де с конкурс, защото добра го знаем българският....ха,ха,х, тъпунгере сега че го видите резания....

700 милиона причини за разчистването. Другари, избори наближават все пак, трябват пари за кебапчета.

абе стига с тия субсидии ние преди 9 септември 1944 със 50 -60 декара изхранвахме цялото си семество няма субсидии няма мубсидии а сега им пълним джобовете на арендатори и други фермерите и те пари искат всеки иска а от къде ние пенсионерите как живеем с 200 лв пенсия ате -арендаторите със джипове се возят

Ха,ха,ха, тъпите българи още не са разбрали, че в министерство на земеделието да си етнически българин и да имаш ХРИСТИЯНКО ИМЕ е..." опасно за вашето ЗДРАВЕ"...ноо споко ще го усетите резания....

Спокойно-тъпите гласоподаватели ще изпратят там бсп и дпс, защото вече са повече от нормалните.

АБЕ, КРЕТЕНИ ОТ ДПС. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ. САМИ СИ ГО ПОДСЛАХТЕ ОТ ЛАКОМИЯ.