Найджъл Фараж подаде оставка като партиен лидер

Лидерът на Британската партия на независимостта Найджъл Фараж подаде оставка от поста си, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Найджъл Фараж подаде оставка като партиен лидер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя да го хванеш па бой бой докато проговори на цигански....

Този тарикат се измъква като пръдня от гащи от лидерство ама си остава евродепутат ако не за друго да дразни останалите и да взема поне 25хил.евро на месец чисти плюс екстрите. Английска му работа.

Излъга ги да захвърлят всичките си привилегии. Сега се измъква, защото не е очаквал да успее и няма планове какво точно да иска в това положение. Хранеше се с оплюване. А сега няма какво да оплюва. Типичен демагог.

Интересно с какво са го заплашили. Наш плевню беше разумен до септември миналата година и сега е като пластелин. Ципрас беше твърд и омекна само след една среща на 4 очи с Юнкер и приближени. Боко е ясен, не си струва да се говори. Найджел да каже че не е политик е смешно. Опита му струва колкото доктират по политически науки.

Когато започнат да се държат по този начин, всички са като зомбита. Меркел и наш плевньо са най- типичния пример

Не му трябва да го плашат. Когато кораба започне да потъва нали се сещаш кой първи го напуска... А този е точно такъв!

как така - като се овалят в лайната до шия и напускат - Костов, Станишев, Сокола. Да бе да - напускат, ама преди са се оваляли в пари до шия.

ако мислиш че Русия е фалирала до там, че дори Путин няма пари и живее бедничко като руски или български пенсионер - мисли си. Той може дах купи и продаде всеки продажник - пример - Първанов, Волен и мн.други.

Я пак кажи кой го купи Първанов? Спомняш ли си какво направи той и в чий интерес? А да си спомняш Волен, като какъв стартира? В същност само за вметката в скобите ли успя да измислиш да се закачиш?

Агитираха хората да гласуват Брексит, сега се измъкват един след друг.

Кои млади? Онези с бурките ли? Щото май младите, дето искаха да останат в ЕС са от тях. И още нещо. Да допуснем, че Путин е подкупил ( нали Руснаците бяха беден народ?) Фараж. Кралицата защо също е за излизането? И нея ли е подкупил? Това беше последната възможност на Англия да излезе от ЕС робството. Втори шанс едва ли щеше да и се позволи да има. . "chichoficho ( нерегистриран ) 04.07.2016 20:19 . КАКВА СВОБОДА,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА,НАДЪХАХА ПАПАРДАЦИТЕ И ЮЗЕРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЕВРОПА,СЕГА МЛАДИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ! "

На кралицата е забранено да се изказва по политически въпроси! Самата дъщеря на Льо Пен призна за пари на Путин за националистите в Западна Европа! Това, че Путин раздава подкупи не прави руснаците по-богати.

Да поговорим ли за парите на бостонската тий парти, която дава на партиите в европа. Само на десните, разбира се.

тоя нема нищо англосаксонско даже ние риж.

Този се прави на откачен , но си остава Евродепотат ! Луд ли е да се откаже от 24 хиляди евра заплата , всички пополисти хибридни са такива ! Кажи на Палячо да се откаже от Президентството никога само с шамари и ритници ще го изгонят ! За това в България няма политици ,

Хахаххаха тоя боклук как прецака "Велико"британия, чак не е истина! И сега газ да го няма! Хахаххахахаха

Найджъл,съсела,бюреков,болен,хидроинжинера все същата пасмина.щом стане напечено кой напуска ,кой под масата,кой в брюксел ,кой в сарая.

Старчоците дето гласуваха за Brexit не се ли осъзнаха вече, как тоя ги изработи и не иска да си сърба кашата, която надроби. Дори и той не се наема да помага на UK в това нездраво състояние.

Адам (Тейлър) и Ева (Смит) бяха излъгани от Змията (Найджъл Фараж) и натиснаха червения бутон (откънаха ябълката), къде от любопитство, къде от простотия, и бяха извхвърлени от рая (вътрешия европейски пазар) и сега ще теглят цял живот и ще страдат от жестоки мъки, особено техните деца, и техните внуци!

Гаргата и Баба Меца пътуват заедно в самолет, но гаргата през цялото време подскача и се тръшка по седалката. - Какво правиш? - попитала я Баба Меца. - Ебавам се - рекла гаргата. На Баба Меца й харесало и решила и тя да се изебава. Подскочила, тръшнала се на седалката и самолетът тръгнал да пада. Гаргата я попитала: - Бабо Мецо, ти имаш ли си крилца? - Не. - Ми тогава к`во се ебаваш? - рекъла гаргата Найджъл и излетяла през прозореца.

Дебил

я си гледайте живота! Булката, децата, ракиджоса, салатката, мача! Какво се занимавате с някакъв британски слабоумен? Това е боклук, да не се живее за тъпаци като него?

Пълен боклук и популист. Искаше Великобритания да се отдели и сега бяга от отговорност, като вижда че нещата отиват на зле. Обаче му е сладко чиновническото място в Европарламента и иска да си остане. Жалко че полицията го спасиха с микробус през 2013 и шотландците не можаха да му счупят тиквата в шотландската кръчма.

ВИНАГИ МИ Е БИЛО ИНТЕРЕСНО КОТАТО НЯКОИ ИЗПОЛЗВАТ КЛИШЕТО -ТОЙ БИЛ ПОПУЛИСТ.А НИМА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НЕ СА ? НИМА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ НЕ ЛЪЖАТ И НЕ ОБЕЩАВАТ ВСИЧКО САМО И САМО ДА ГИ ИЗБЕРАТ ? А ПОСЛЕ ВСИЧКО ЗАБРАВЯТ И КАЗВАТ ЗА ДРУГИТЕ АМА ТЕ ИЛИ ТОЙ ПОПУЛИСТИ А ТЕ КАКВИ СА ?

Циркажия.

Да, типично за популист - организирахме батака, някой друг сега да се оправя, ние оставаме чисти.

Хитрец по андрешковски, оставки разни дава, но няма да си остави евродепутатската заплата. Тоя и другите следва да бъдат изгонени от европарламента, народът им си каза думата и ако имат някакво достойнство, като еврокомисарят им-да напуснат.

горките островитяни, политиците им същите путки, като нашите.

осра положението и избяга копеле*то

Найджъл е пич. Разказа игричката на Юнкер.

А сега се оттегля с гордо вдигната глава. И лек мирис отзад.

Да ама се прегръща оня ден с него.

Все тая какъв е този. Има ли право на свобода Великобритания? Има! Има ли право на демокрация Великобритания? Има! Е, тогава какъв е проблема? Някакави си финансови договорености. Не е малък, но и ако ЕС е поне малко демократичен и подходи равноправно, не е особен проблем. Иначе отиват на мита. Примерно вкарването ни в еврозоната предложено от Юнкер е също голям проблем. И между другото придружен с инфлация, точно както се случи в Германия, а лева е вързан към марката от тогава. Така че това е видян вече факт.

КАКВА СВОБОДА,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА,НАДЪХАХА ПАПАРДАЦИТЕ И ЮЗЕРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЕВРОПА,СЕГА МЛАДИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ!

Да си плати авторско право на г-н Барекова,Станишева и др.другари...

Бареков и Станишев кога са подали оставки? Че съм го пропуснал този факт.

Фараш, не сме се разбирали така! Уговорката беше да подадеш оставка не като изкараш Великобритания от ЕС, а след като я вкараш, или каквото остане от нея, в Евразийския съюз! Ще връщаш рубли, май.

но Дудука, Сталинка и Станишко от нашите, както и други карикатури от цяла Европа ще компенсират липсата.

Свършил си е работата и се оттегля. Нещо, което в същност не трябва да е необичайно. Ето, а меркел, и юнкер си свършиха работата да разсипят и разбият Европа, но не си подават оставките. Великобритания повече спечели, отколкото загуби. Честит Празник на САЩ Денят на независимостта от Великобритания. Може би и тогава е имало хора, които са се питали дали не правят смъртоносна грешка, като се отделят и стават самостоятелни... Каквото и да е! И гледайте да не изгорите пуйката навръх праздника. :-)))

това не е Деня на благодарността, четвъртия четвъртък на ноември! Айде, не си афиширай ограничената блядска култура!

Много разбирате и от хумор, госпожо тесен специалист :-))) само от предупреждения май не разбирате и не разбирате от написаното, но това да ви е недостатъка де . :-)))

И празДник написал тъпакът му руски.

Време е чистият англичанин да се върне към корените си в далечна Индия. хахаха :-) Спрете емиграцията от Европа, достъчно сме вече тук индийците, пакистанците и бангладежците. хахаха :-)

като руснаците паднали на финал от американците, статията във в. ,,Правда" била- ,,Нашият отбор завърши втори, а противника предпоследен!"

Заглавието е заблуждаващо! По-точно щеше да е "Фараж доволен отстъпва партийния си пост, като лидер" - коренна разлика! Ето че Фараж е един обикновен човек от народа, който не се стреми на всяка цена да е във властта! За разлика от много други професионални политици, които не са в политиката да постигнат някакви цели, като Фараш, а за пари и далавери! Такива никога не си подават оставката!

нали той твърди , че англия ще е по-добре извън ес....трябва да покаже нагледно как да стане възраждането на англия а не да се спасява като плъх

путин и ердоган да гледат от фарш и да се учат на достойно политическо поведение :))) Време е да се оттеглят достойно , защото са построили комунизма в собствените си империи :))) Да, да, ама не, както е казал един голям българин :)))

О, я не го хвали толкова. Като си остави еврозаплатката тогава, може, а сега си е хитрец на дребно, щял да си изкара мандата. Не иска в ЕС, но иска европарите.

финансиран от Русия, не знам! Иначе и Жириновски каза че Русия финансира националистически и антиевропейски партии в ЕС! Така че, самопризнание не се оспорва!То и не е нужно да го казва, то в България се вижда!

То пък ЕС даже се възмути на Унгария, че забранява права на НПО-та. И съвсем официално си заявиха, че искат да могат да влиаят на общественото мнение там. Преведено - да правят пропаганда. И това го каза някакъв от ЕК.

Чета, чета, но някак не мога да прочета, че някоя от жените му е била рускиня. Дали втората която е германка има както пишете рубладжийски интереси- може би. Тоя и интерс сигурно се датира от времето на втората световна война. Навремето Маргарет Татчер спомогна доста за унищожаване на работническите съюзи- синдикати. Тогава тя успя, но по- късно това се отчете като грешка която едва сега дава своите последствия. Да не забравим, че същата Маргрет освободи един диктатор в знак на благодарност за помоща която е оказал на Англия.Същият този диктатор който позволи стадина да става място за...всички знаем. Демократично избраният президент е бил отстранен по най- брутален начин. Казано иначе- помислете си какво казва Татчер когато говори със а и посочва десният ъгъл на устата си.

ЗАДАЧАТА ИЗПЪЛНЕНА - ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАСЛАДИМ НА ЗАРАБОТЕНИТЕ РУБЛИ!АКО ИМА ДРУГ ЛОГИЧЕН АНАЛИЗ ТО МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Крайно време е да обърне внимание на дачата си в Подмосковието.

НИ ТЪ РАЗБРАХ?!

Това е била задача поставена от кралицата. Питайте кралицата защо е против ЕС. А всички вие, които искате ЕС сте същите или наследници на тези, които 45 години се кефехте на манифестациите, скандирайки имената на Ленин, Сталин и Димитров.

като повечето бритита, гласували а на следващия ден питат типичния за български катаджия въпрос-,, А сеаа ко праим?"

Абе нали капитана последен напуска кораба... Фа'миЖка

едни говна и се махна! Що не стои да види може ли да направи каквото е дрънкал? Циркаджия, ама и тъпаци бол, да му вярват!

someone

мислех го за по-амбициозен - да се пробва за премиер.

Амбицията е хора с комплекси и средно или ниско ниво на възможности.Истински умните и можеши хора не се натискат за постове в иерархията,но винаги правят всичко,което е по силите им за дадена кауза!

someone

не съм съгласен. без амбиция доникъде няма да стигнеш.

не значи непременно посредствен или тъп. Има си и умни амбициозни хора, както и не значи че ако е умен със сигурност е смотан! Живота е шарен!

Стига сме плакали на чужди гробове. Нека да гледаме себе си и да се оправяме икономически. Стига с тази политика за наша сметка, че останахме една шепа хора. При тази ситуация не само не вярвам, че потоци от англичани ще залеят България като емигранти, но се съмнявам че и българите ще се върнат.

someone

в англия които и да е на власт - икономиката им е силна, при нас - които и да е на власт - слаба икономика и бедност.

ПЪРВО ДА НАПРАВИМ ЛУСТРАЦИЯ!ЗЕР С ТЕЗИ КОМУНЯГИ СМЕ НАД 70 ГОДИНИ И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДНИ!А И ОСТАНАХМЕ ПОСЛЕДНИ БЕЗ ДЕКОМУНИЗИРАНЕ!

аз ще падна друг ще ме смени.Великобритания избра да е извън съюза коментарите за мене за излишни

Великобритания не знае какво всъщност избра...Това е тъжното...

На това му се вика бягане от отговорност! Понеже корабът започна да потъва и най-трудното тепърва предстои..

За него въпроса е "на живот и смърт". Няма да изкара дълго.

Няма ли кой да го изпрати с един шамар като Волен Сидеров.

По същия начин си замина и Тодор Жиовков едно време.

Тоя свят се напълни с изроди.

Е , как ми кажи всичките се набутаха в България

Дир, разбира се че статията за Фарадж е важна.Но имам една такава молба, ако наистина сте независима медия е не ви е страх от никой- Публикувайте кой колко грантове получи от "Хамерика против България" това направете, и ще видите колко ще бъдат коментарите тук.А грантаджиите да кажат защо ги получават грантовете и защо, срещу каква "работа " !!!!!

Ха ха минуси що, бе страх ли вие или не ви се публикуват истината ?

трол, какво значи грант , защото всички путинови тролове използвате едни и същи клишета като червени папагали !!!

Ти ли не знаеш, ти ли ха ха, да ти пиша по опростено че да влезе нещо в главата ти, ако ти пиша транш с пари ще рабереш ли, или запис, или пратка, или пари в плик по пощенски гълъб, сега разбра ли, око още не си иди на Козяк за доуточнение !

Че е долен лицемер му личи от далече, обаче няма да забравя как без да му мигне окото в ЕП оприличи Ван Ромпой на мокър парцал и нискоразреден банков служител:) - "прайслес"!

И бай Благой написа на колизеума "КОР" със стотинка - и какво? голямо геройство...

друго си е да ръкопляскаш 10 мин. на мама меркел след като в предизборната кампания си я критикувал за простотията й... но пък, това са само 90% от представителите на европейската, политическа каста. важното е да се повтаря, че фараж е лицемерът. нищо, че казвал истината на разни парцали, каквито са ромпой и юнкер..

Мавр сделал свое дело, мавр - можно уйти. ... Откъде да предполага човекът, че верно ще спечели и ще му се наложи това дето го бръщолеви да го прави. Я на Волен колко му е добре - обещава 1000лв минимална пенсия, ясно е че няма да му се наложи той да я плаща, вкарва си 10 депутата колкото да пуска опорки по новините срещу 5 рубли, 20 пури и малко бело и живот си живее ...

Аре бе, много се забавихте

Фараж е засечен да говори с Рупърт Мърдок.Като нищо са го самоизключили.Нищо той направи каквото можа сега всичко е по правилния път .Все пак да благодарим на Фараж за усилията.

а, една жена каза, че последно е говорил и с марсианците...