Кметът на Пловдив остро критикува Борисов и Москов

Кметът Иван Тотев остро критикува здравния министър Петър Москов и премиера Бойко Борисов с правенето им на "политики по медиите" по скандала с КОЦ-Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Пловдив остро критикува Борисов и Москов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диагнози се изнесоха от една телевизия, след оплакване на пациенти. Пациенти, не един случай. Не пожелавам на разплакания кмет това да бъде един негов роднина, защото пак ще рони сълзи, правилните сълзи. Мисли за жертвите, когато управляваш.

Абе тук много хора бравосват Тотев, но сякаш забравят, че до скоро беше соло т....к на банкянския и го гледаше като гладно куче пред месарски магазин...Лесно е да се плюе по паднал управник, но нека си припомнят онова видео, дето му бяха направили как инструктира да се гласува на изборите...Голем мъжкар, нема що! А колкото до морал...малко пресилено ми се струва да се говори за подобно нещо у тоя, но все пак пловдивчани могат да кажат какви ги е забъркал по време на кметстването си...Там нещо хотелчета, ремонтчета, това, онова...

Тоя Тотев какво ще каже за осакатените пациенти? Не може човек без морал да е кмет.

Скопен, от Цвъки Цвък ! Пловдиве пловдиве, как допускаш, майна, резил !

Едни тарикати мислили, мислили и решили, че най - голямата далавера е да се откраднат европейските пари, които ще бъдат давани до 2020г. А когато спрат ще измислят някоя друга далавера. Не ги мислете, те ще се оправят.

Роенето в ГЕРБ започна. Сега и други кметове и кметчета ще се обябяват за независими и ще се сетят, колко тъп и ограничен е бил Буда.

Bреме беше някои да ги сложи на място.

Айдееееее,почна се!Вече започнаха да опонират на тиквата от Банкя.Днес от Пловдив,утре и от други градове. Накрая някой ще изплюе камъчето на истината на крадливата мутра и току виж го набутали в панделата.Амин дай Боже!

Кмета е под прикритие!

За мен този случай говори само едно: Липса на млади патоанатоми-млади визирам в силата си : 35, 40 50 години. Опряхме на пенсионери. Така ще стане много скоро и с другите специалности. Помните случая с пишман кардиолога от Стара Загора с фалшивата диплома. Лекарите в България трябва да вземат поне колкото колегите им в Германия. Ако не го осъзнаете бързо ще ви се наложи много скоро сирийски лекари да ви лекуват от краста и възпалени хемороиди .

ще затворят болницата за да лекуват в софия!

Не е само един случай, много са.

отдавна трябваше да търка наровете на ЦСЗ.

Проблемът е в простия и злобен народ който се насъсква от няколко приказки"оня казал"

за най-крадливата българска партия ГЕРБ

БРАВО НА КМЕТА НА ПЛОВДИВ! ГЕРБАДЖИЙ, АКО ИМАТЕ ДОСТОЙНСТВО И СРЕД ВАС ИМА УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, А НЕ ПОСЛУШКОВЦИ, НЕ СЕ УНИЖАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕТЕ СЛУГИ НА БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВАТА БАНДА, КОИТО УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА!!!!

Sm3hurk0

Ще се окаже, че на всички е известна тайната за управлението на Борисов. Добре е, че все още има хора поне с малко морал в редиците на ГЕРБ. Най-страшно е загубиш връзка с реалността и да не помниш от къде си тръгнал. Пази Боже, сляпо да прогледне - Щастливеца !

Тиквите сега само се замярат с думи, но след парламентарните избори ще фарчат лайна.

Мамин тотя се обади. Мутрата ще си го премести в другия крачол, а мамин ще гладува, хау!

Браво на пловдивчанина, показа, че е мъж! За разлика от варненските мишки, които освен да го лапат друго не знаят и опропастиха града. Келеш след келеша, от бесепарските мишки до сегашните охлюви!

Ама, Варна се управлява от руско л..но!

го избра това л....? Не беше ли ти и подобните ти, дето сега се извъртате "кой ми с... в гащите"?

Най-накрая някой в ГЕРБ се осмели да каже нещо против Бойко, само че след като Бойко е вече бита карта, след като сам реши да се махне! Никакви точки за кмета на Пловдив!

Диктатора Боко се махна и хората започнаха да коментират без страх, по-точно неговите хора. Представяте ли си в какъв стрес живеят гербаджии- всеки ден да се съобразяват с шизофренните прищевки на вожда иначе ще ти "отрежат главата".

Министър Москов трябва спешно да се прегледа от психиятър. Този човек не е с всикия си, защото : 1. Член е на пария ДСБ и е бивш зам. председател на тази партия, която уж е в опозиция, но Москов е министър. 2. Пордаи факта че много доктори източват Здравната каса, той наказва пациентите, като им иска пръстови отпечатъци. Такива трябва да поиска от тези, които хоспилитазират здрави хора, които не влизат в болница, но те теглят пари от ЗК.

На негово място щях да им вземам по един пръст и да им го връщам при изписване.:)

Една мъдра народна поговорка: "От зъболекар зъби и от доктор здраве, да не дава Господ".

СПОРЕД МНОГО ПЛОВДИВЧАНИ Е ДОШЛО ВРЕМЕ БОЙКО БОРИСОВ ДА ПОПИТА ГОСПОДИН ТОТЕВ-ЗАЩО ЕЛЕКТРОННАТА СИСТЕМА В АВТОБУСНАТА МРЕЖА НА ПЛОВДИВ НЕ РАБОТИ ЗА РАЗЛИКА ОТ СОФИЙСКАТА КОЯТО РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО.ПОХАРЧЕНИ СА МИЛИОНИ ЗА ДА СЕ ОПЪВАТ НЕРВИТЕ НА ПЛОВДИВЧАНИ

Борисов е комунистическа курва Москов е наркоман но тоя боклук от провинцията е обикновен куросмук

Няма толкова долни лекета, като тия дето махат с опашка като държиш кокала, а после гледат първи да те ритнат. А на касапите дето режат за да изкарват пари за любовници, коли и други боклуци трябва да има режат ръжете. Един случай разкрит, една ръка на касапин закована на врата на "болницата".

Имах един коментар, че мишките напускат потъващият кораб първи. ето го първия мишок. А още на колко други ще се нагледаме! Така е Боко, като си некадърен, самовлюбен, страхливец, всички те напускат. Замисли се дали си имал покрай теб съмишленици или мижитурки. всички сте от един дол дренки.

Брех, не думай, мамин (крадлив) Ваньо се опълчил срещу Тиквата и д-р Менгеле!!! Предполагам, че груповата терапия на Министерския съвет в прокуратурата го е вдъхновила за тоя чутовен подвиг! Иначе ще взема да повярвам и аз в Дядо Коледа...

Лекаската мафия си пази главатарите да има пари от пътеките за всички.Това отдавна не са лекари а бизнесмени които осакатяват жертвите си за париот касата.И лицето тотев избран с изорни измами и циганскигласове защитава тези престъпници в престилки.

Ихааааа.... всички лекари са престъпници?! Браво бе, страхотен келеш!

Към тези , които защитават Москов. Може ли нормален човек да направи това, което е описано? На базата на един репортаж и заключение на псевдоекспертите от Медицински одит, без съд и присъда... и само какъв език : -Или му режете главата на управителя, или ви спирам клиничните пътеки?

Доктор Петър Москов е прекалил в изказването си и трябва да бъде по внимателен от сега нататък. Какви са тези изрази да се режат глави???

Този доктор би трябвало да знае, че мнение се получава от специалисти в съответната област, а не от ISO одитори без опит и знания.

Толкова шум заради някакъв доктор. Има и други кадърни. Ако не е той друг ще бъде. Аз не мога да разбера, че като сложат някого на някакъв пост той става незаменим? Живота продължава и можем да погледнем и от тази страна, че по някой път промяната може да доведе до добро.

Оставка Оставка,на Бойко Меодиев Борисов,от лидер на П.П ГЕРБ,ТОТЕВ трябва да е новият Лидер на Герб,и така вече може тази партия да заработи със БСП и Ген Радев,като за целта Тотев ще трябва да се изчисти от всички ГЮЛЕМИСТИ във нея,които искат да направят Герберският Преврат,Тотев стани лидер на Герб,и вкарай всичките крадци и лъжци във затвора,народа е със теб,пожелаваме ти съдбата на Ген Радев!!!Бог е със теб,не го забравяй!!!Не го слушай Мутрата от Банкя,и не напускай поста,той вече е история,Радев му наби едно хубаво Егото Борисово,че толкова го заболя Борисов че се разърди на цял народ,и подаде Оставка,демек бега бързо:)Мутренски работи:)

Тотев Тотев,Тотев е Платен,а Герберунгели:)не ви ли дойде това на акъла а,че можеби Корнелия Нинова го купи а???Тотев Премиер,Тотев Кмет на София,много малко хора на Борисов,имат доблестта да го критикуват,Браво Тотев,ти си Мъжкар!!!

Брей, каква самостоятелност демонстрира изведнъж Тотев. До вчера стоеше мирно пред вожда, сега взе да се зъби. Плъховете напускат потъващия кораб.

Кметът-хотелиер е по-добре да си трае, защото като хотелиер не струва, а като кмет ще разберем като и той си отиде....

Фири

густу майна филибето пред тримона путки фраш... Да си бехте избрали путка не хотелиер.

бре тоя мамин

Фири

Абе тоя да не е рода на Марко Тотев? Иначе да нормално е майничките и мйекашите да са роби на лордовете отсам ятовата граница. никво равноправие докато не се научат правилно да говорат български.

Г-н Москов е роден от правилна майка и затова е поставен - да избута леко така настрана от ключовите постове (водещи болници, фондове за лечение, организации и т.н, хората, които не са родени от правилни майки и да уреди на тяхно място хора, които са родени от правилни майки. Има още такива неуредени хора и няма да се търпят други.

Не пишета глупости, монетата има 2 страни и когато осъкатяваш пациенти трябва да носиш отговорност !!!! Аз пък съм жертва на софийската онкология !!!

плачете за некадърните доктори които осакатяват хората в името на скъпоструващата операция а не плачите за осакатения пациент,позор за лекарите дали хипократовата клетва в името на парата

Колко копейки заработи от КГБ-то за този пост?

БЛС е едно дребно мафиотче в сравнение с БЪЛГАРСКИ ЗЪБОЛЕКАРСКИ СЪЮЗ !!! Време е прокуратурата да се позаинтересува от това мафиотско сформирование.

Прав сте! А, аз мога много да помогна....

Тотев президент или шеф на БНТ!

своеволия и репресии чрез клинични пътеки? Кой е той бе? Да не му е бащиния министерския стол? Във фрог пишат че сега щяла да го съди т.е. България, канадската фирма оторизирана единствено да разпространяма нашто БЦЖ. Защо си траят тука? Тоя Москов няма място като министър.

Тотев Тотев,Кмет на София!!!Народа обича такива Мъжкари които се опълчват на Мутрите от Герб!!!

Вземайте го! За тоя само псувни чувам :) Лично ще ида до Пловдив да ви го докарам! :) А да и сумати пари опука!

А да с два ремонта казват успял да сътвори такъв хаос, който Фандъчката с цяло метро и няколко ремонта не успя! Вземайте и си пълнете Соц партията с таквиз ДПС агенти!

Атакаджии, какво сте ми наслагали минуси? Дайте контакти да ви пратя мой приятел фен на Атака да ви каже мнение за Тотев! :))))))))))))

слепци сте вие или платени писачи,започвайте да скандирате тотев президент или тотев папа,опълчил се бил на майка ти.

Нашите ходили при районния кмет да искат да асфалтира улицата - заприличала на коларски път, ама по-зле. Кметът отговорил "Имаме само 30 000 лв. Тотев изхарчи за ремонтите всичко."

Браво на кмета Тотев! Стига медийни балони, медийни пиар акции и т.н.

В Булгаристан навсякъде корупция и далавери...дори и след Бойковото управление дошъл с обещания, а завършил с два недовършени мандата.

БЛС е другото име на лекарската мафия в Бг. Няма виновни пазим гърба на другарчето макар и да се задваило от собствените си л-на. Кой е по-болен? Съдебната или Здравната система? Кой е по-отвратителен БХК или БЛС ? Ами всички са един дол старс. А Иван Тот-ев е вече както името му идва от немски ;):)

Такива като боце и блясъка, да се готвят за ''рязане на техните тикви'' защото те до сега ''рязаха'' на хората, особено когато се налагаше да си спасяват гъ,а особено ако жертвата не е герберска.

И гербавите вече се срамуват да са гербави,тиквата е минало