Матео Ренци официално подаде оставка

Италианския премиер Матео Ренци се оттегли от поста, се казва в изявление на канцеларията на президента Серджо Матарела.

Обратно в новината

Коментари - Матео Ренци официално подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върви на майната си,шибан европедал.От такива като теб сме на този хал в скапания ви еврогейски съюз.

А тук ни обясняваха седмици наред как било "европейско" и "демократично" да си натискаш министерското кресло, дори след като си загубил избори/референдум. Даже, ако може някак си, да не им обръщаме внимание на избирателите, ами да си управляваме на пук на всяко приличие, за ползу роду естествено. То едва ли има сатрап , който да не е оправдавал дерибсйтвото си с общото благо. Че за какво друго да им е тая власт? Искат само да ви пазят и наставляват, щото вие сте прости и не отбирате от нищо. Да не би да помислихте, че е за едното крадене? Сакън!

Глупости, Ренци не постъпва като другите политици и това, което прави е незряло. Но явно така вижда нещата. Поне не е прост и продажен като нашата Мутра.

Кои са тия "другите политици"? Показваш пълно неразбиране на демократичната логика. Списъка с подали оставката си премиери след вот на недоверие от страна на хората е дълъг като сапунен сериал. Каква му беше алтернативата на Ренци? Да крепи властта, докато по площадите се съберат милиони граждани ли? Или докато партията му се срине под 1% доверие. Айде стига опорни точки без мисъл и аргументация.

Сега в Италия има ли политическа криза или тази ситуация е регламентирана в конституцията!

Ренци верно ли се маха или като наш боко ІІбългароубиец мародерскиииий само наужким ?

е па надява се нещо )))

ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИТЕ НА ГЕРМАНСКАТА АЛЦХАЙМЕРКА - И ТЕ СА ГО УДАРИЛИ НА МОЛИТВИ :))

Само тая остана. Ще я крепят с цената на всичко. Смятай - избори за лидер й направиха, като даже ги достраша да сложат проформа един опонент. Предпочетоха състезанието да е с един кон. Англичаните, умни хора, бягат от нея като от чума. Парламента им одобри с конституционно мнозинство напускането на ЕС ....