Еврокомисар подаде оставка заради лобистки скандал

Европейският комисар по здравеопазването и защитата на потребителите Джон Дали е подал оставка, която влиза в сила незабавно, съобщи ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар подаде оставка заради лобистки скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бил намесен, но бил запознат...Ако у нас е така ще останем без политици и ще ни управлява татко Махно!

Пък туканка, даже и уличени не си подават оставките! С пари са си платили местата, с кръв ще ги сдадат!

В нормалните държави политиците подават оставка дори само ако са даподозрени в нечисти сделси. Или ако техни роднини пристъпят закона. У нас такова нещо не се случва, даже и когато политиците ни са доказати престъпници.

stanibu@

Ето това е поведение за Пример!! Всички наши политици да се поучат ! А ако ГЕРБ,и особено странният човек от СРСтата- Б.Борисов ,имаха и мъничко от достойнството на Джон Дали , тази партия трябваше да се е самооттеглила от Управлението още през далечната 2010 година! По много причини ! А сега вече ,трябва да се самоосъдят(имат си достатъчно собствени съдии),и да се самозатворят в затвор по избор ! Докато не намерим Достойните ,Умните ,Можещите Политици, И не ги Овластим, дотогава ще тънем в блатото !

Айде стига , капитане! Докога ще сте слепи хора. И "там" и тук политик ли вълк. Не му пука за народа. А партиите са като религиите - измислени са да баламосват хората за да могат да си въртят нечистите игрички. Кой е честен и с достойнство? Този който си бил подал оставката??? Ами помислихме ли за варианта че са го изхващали и са му дали шанс да не ходи в затвора. След като на времето хванаха голям политик като Хелмут Кол в корупция, не им вярвам на 120 % . Зелени сини бозави все същите гладни вълци. Замислете се върху това... Всичко друго са просто имена.

За жалост ,по-добра система не е измислена/изпробвана ! За сега !!!!