Военният министър на САЩ Чък Хейгъл подаде оставка

Президентът на САЩ Барак Обама потвърди, че Чък Хейгъл се оттегля от поста министър на отбраната след близо две години на поста, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Военният министър на САЩ Чък Хейгъл подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очертава се и Барак да подаде оставка. Хамериканците желаят повече Путин да е хамерикански президент, от колкото Барак.

Айде! Време е черньо и за тебе!!! - Какво се ослушваш? Времето ти отдавна мина.

Интелектуалецът Обама не мож си представи, че путлеристан е варварска, езическа орда, на коят не мож се вярва за нищо и благосклонно допусна да си рапасфат пояса ??? Срещу азиатските гангстери се действа безкомпромисно и експедитивно, няма друг начин.

Шайката на Барак се разпада. Хамериканският сенат е републикански, а Барак е просто кукла на конци.

i_iskren@mail.bg

Не и ако въведе военно положение, което към този момент в САЩ е нещо очаквано.

ти обонго и компания предизвикахте огромна тревога в мен. как можахте да сте такива неверници относно тезата на Чък за необходимостта на американската армия да се подготви да си има работа вече със съвременните и боеспособни руски военни сили ...........

Хиречек е ръждясал човек от преди два века

Какъв е шанса от 300 милиона американци да изберат някой с името Барак Хюсеин? Този е коранския Махди, който съвпада с образа на "звяра" от Новия Завет. Той ще предшества антихриста, който мюсюлманите ще приемат за техния месия (махди предшества месията им). Пророчествата на корана са почти същите като в Новия Завет, но с разменени персонажи. Подобна е заблудата при илюминатите и масоните от 33-та степен (не тези, които са по-долу от 33), които си мислят, че луцифер е бог (т.е. наобратно на Библията). Всъщност и кабалистите-луцифериани и будистите и ислямистите чакат месията. Християните чакат обаче завръщането на Христос. За да може антихриста да заблуди колкото се може повече хора - сигурно ще каже, че идва и от името на Христос или ще омаловажи Христос. Ако Обама наистина е "звяра" - скоро не чакайте да слезе от поста (дори след изтичането на мандата му). Ще въведе военно положение - но не се знае дали ще е заради срива на долара или заради мега-стихията, която пророците предричат и която ще засегне карибския басейн, Мексико, централна Америка и цялото източно крайбрежие на САЩ. А може би и двете едновременно.

Всъщност, оставката е заради състоянието в което се намират американските ядрени ракетни войски. Невероятни истории, които нашите журналя, просто няма да посмеят да разкажат. Например: част от офицерите въртяли организирана престъпна група за разпространение на наркотици, повсеместно мамене при месечните тестове за оперативност, като вратите на силозите на ракетите били толкова ръждясали, че не могат да се отворят при пуск. Шест ядрени ракети по погрешка били натоварени на самолет, който обикалял над страната. И пикантна история за персонала на три бази, които си разменяли колети с очевидно несъществуващ ключ, които се използвал при свързването на бойните глави. На мен лично тези истории много ми наподобяват годините точно след разпада на СССР...

прочетено в правда :)

но е ИСТИНА

Почти познахте - в Блумбърг :)

Май сифилиса ти е в последен стадий!

big_uncle@dir.bg

Там е работата, че Hm не лъже - той не твърди, а казва какво е прочел. Любопитното в случая е, че в руските СПИ има само намеци - но не и конкретна информация - докато в американските такива (тези под контрола на републиканците) такава информация има в изобилие. Разбира се, информацията е достъпна - но за тези, които търсят такава от различни източници. А ти, както виждам, определено не си от тази категория.

Ако другия Министър каже ,че с въздушни нападения ще успеят да сразят ИДИЛ и ще целят члматите в десятката и ще ги победят ще падна от смях . Обонго може би ще ни го обясни ? Не разбраха чалматите ,че когато ще пущат бобмбите трябва да се скупчват защото е го вна изгоря човечеца от умния Обама .

Чък Хейгъл - поредния пирон в ковчега на Обамата!

Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!

го махат, защото едни чичковци изгоряха с много пари в Нюкрайна и сега печатницата отново ще има да трака. Това е горе-долу управлението на Обама - осем години нонстоп печатане на пари!!

за печатането на пари питаи бате ти боико и другите дръвници. сега ти напечатаха 3 млрд и едва започва

big_uncle@dir.bg

Ами, напечатали...то направо ни запечатаха с тия пари, и ни заковаха твърдо на дъното на ЕС... Дано само не почнат да копат надолу, че тогава хептен ще я втасаме!

радвам се за всички форумни глупаци-антямериканци, които намериха тема, върху която да се упражняват. какво биха направили, ако смотанякът лавров напусне?

Със сигурност е по добре психически и умствено от теб например... квалификации от г-н никой ...звучат смехотворно

не му личи

Че как да говори човекът като слуша как Дж.Псаки акостира 6 флот в Минск

и кат нагнети оназ газ от Брюксел за русия

Да ви го обясня с думи прости другари прости. Чичко Чък е единствения републиканец в кабинета Обама. А както знаем този кабинет воглаве с черничкия е избран от богоизбраната нация за да подпали войната с Иран. Сега разбрахте ли защо е неудобен чичко Чък. И не мога да разбера защо нашите подлоги журналки се вълнуват от теми които нищо не им снасят в джоба.

Каква война с Иран, като от 2-3 години тече затопляне с Иран, които ще са новият полицай в района за сметка на Саудитска Арабия. Последните се чувстват крайно изиграни от бившите си задокеански съюзници и се чудят как да избягат от петродолара, за да им го начукат за предателството... Четете повече, и по-малко конспиративни теории...

Това от протестна мрежа ли ти го казаха?

Интересен анализ, погледнато от трета гледна точка: Обама явно поддържа .нар. умерен ислям и дори, за учудване и потрес на много хора, Обама има доста изявления по отношение на това какво е истински ислям (все пак той е махди). С арабската пролет все повече и повече се очертават границите за новия халифат. Египет, начело с президента Сисис е пречка за тях - затова Египет ще падне както е писал Данаил (най-вероятно ислямистите ще го превземат с кървав преврат, след което ще започне масовото избиване на коптите, което също е пророкувано (православни християни). Що се отнася за Иран (библейския Елам): това е държавата, която представлява най-голем за халифата и това е държавата, която ще унищожи (до основи) Саудитска Арабия. Та ако Обама нападне Иран - то няма да е заради Израел, който в момента е в немилост, имайки предвид че "звяра" натиска да раздели Йерусалим и ще го раздели (като веднага след това започва началото на края на САЩ). А онези уолстрийстките, които считаме за богоизбрани, Христос нарича "сатанинска синагога", защото "наричат себе си юдеи, а не са".

i_iskren@mail.bg

исках да кажа: Иран представлява най-голям проблем за халифата

"Критици на Хейгъл твърдят, че той имал трудности с формулирането на възгледите си и понякога оставял репортерите да се чудят какво е искал да каже на пресконференциите..." Че те всичките наши военни министри през последните 25 години са същите като Хейгъл!

Тоя е словесен брат на Пената.

прави сте русосектанти зле е Хейгъл републиканци ви трябват на вас :))) рейън ви трябва :))) 1994 ссср 2014 русия :)))

Републиканци ни трябват, да! Като Буш младши дето 8 години беше на власт. И като Сара Пейлин дето от Аляска виждаше Русия. Такива ни трябват.

бегай да завършиш една вечерна гимназия, бе малкия.

вчера ме разсмя байдън ... днес тия ... и накрая ми застава една буца на гърлото ... на тия капу... сме роби

не разбрах ... нобеловият лауреат е казал да хвурлят храни на ид а тоя е хвърлял бомби или .. ...обратното

,,злобеите,,!!! ,,чък,, си отива но ,,норис,, остава!!!

На този ,който писа ,че минималната заплата в Русия е 200лв. А бил ли си някога там .Защото имам колеги и познати работили там. И всички са били на 1000-2000$ заплата.В Русия минималната пенсия е 600лв.,не заплата.

600 лв е социялната пенсия не слушаи глупаците те и така за заблудени че са в блатото наречено демокрация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Пак се изказваш неподготвен и на развален цигански.

ами не съм сигурен, че така е извън москва. москва е наи-скъпия град в света. така, че там заплатите трябва да са големи, но извън москва...???

big_uncle@dir.bg

И извън Москва е така, а пък за заплатите в Екатерининбург можеш само да мечтаеш!

Шменти капели.

да им дадем ,,ненчефф,, да напраим ние ,,орханчо,, министър!!! от ,,доцент,, или ,,адвокат,, само министър става!!! ,,интеграция, интеграция до пълна деградация!!!- новият слоган на ,,протестърите,,!!!

Добре бе, пич, хубаво си го написал - ама не знаеш ли какво е това "кавички" - все пак не са две запетаи...освен ако не пунтираш Дърваря!?

Да пратим САЩ там, където подобава! Да ги изстреляме на Луната! Или на някоя близопрелитаща комета! Да освободим света веднъж завинаги от сатанистите, жандарите , военолюбците и подпалвачите на световни конфликти!!!!

не им даваи идеи!!! току виж ,,пръкнат,, и там ,,талибани,, на месечината или лунна ,,ебола,,!!!

кой го събуди тоя, че и оставка му взеха... Човекът така сладко си дремеше две години...

Ако е дремал само можеш да се радваш-иначе ястреби министри не са добре за никоя държава в света! А и няма никакво значение кой е министър или президент в САЩ - истинските управляващи са зад сцената и ако някой мръдне от зададените му параметри....- пример Кенеди и още няколко убити президенти!

вече сте тръгнали по надолнището и спиране няма! Желанието на хората за един по-добър свят не е свързано вече с вас, видяхме, че не искате и не можете!

Маймуната да уволнява. Спря парите на наса за нова тежка ракета, спря парите на военните, реши да узакони нелегалните имигранти. Ще го линчуват скоро ми се струва...

"...не е уволнен, а е постигнато взаимно съгласие, че е време той да си върви.." Голямо увъртане,усукване...Натири ли са го!

върви към импичмент.

США сами произведоха мита за "военното си превъзходство" над Русия и Китай, а такова никога не е имало. Всъщност США не са печелили нито една голяма война, а няколкото по-сериозни войни, които са подпалвали, са ги губили безсрамно. забележете как се занимават винаги само с някакви треторазрядни диваци в Близкия Изток, Централна Азия и Латинска Америка. Армията им е нефелна и става само за полицейски функции в Третия свят. Истината е, че ако Русия ги хване, ще ги бие като маче у дирек, барабар с целото им бутафорно НАТО, дет стават само за теляци и кончити - да разсмиват народите с педерастлъка и тепигьозлъка си.

Да бе, това с/у Япония не беше голяма война, нали ?! Но всеки с мнението си. . .

И затова днес Япония притежава физически 30% от икономиката на САЩ.

Подаване на оставка и искане на оставка са две различни манджи. Чък е републиканец, а обама се притеснява за следващите президентски избори за демократите макар че той няма право на 3ти мандат.Причините които няма да се обявт, предполагам че обама бърза да приключи с Асад и Сирия докато е в мандат и явно се надява халифата да помагне за това,нали уса са инициаторите за него Х макар че дявола излезе от бутилката. Ако зарежат Ирак,Сирия,Афганистан нали трябва да се открие нова "аватюра" и военна игра- този път в Украйна,може би Чък е на друго мнение!

Цитат: "военната доминация на САЩ".. ВСЪЩНОСТ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ЗАЩИТАТА!!!СТОЙТЕ СИ В САЩ И СИ ПАЗЕТЕ СЕБЕ СИ!!!ВАШАТА ПОЛИТИКА Е ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКИ ПОМИИ, КОИТО СЕ СЛУЧВАТ ПО СВЕТА, ЗА ТОВА ЧЕ ДЪРЖАВИ СЕ НАСТРОЙВАТ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА, ЗАТОВА, ЧЕ НАРОДНОСТИ, ЖИВЕЛИ В МИР ХИЛДОЛЕТИЯ НАРЕД В РАМКИТЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВА, СЛЕД ВАШАТА НАМЕСА СТАВАТ ВРАГОВЕ И ПРОЧИЕ!!!ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ВСЪЩНОСТ - ТАКА ЧЕ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СЕ ОГРАНИЧИТЕ С ОПАЗВАНЕ САМО НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!!! ОСТАВЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ НАМИРА!!! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ НА ВАС ВИ ТРЯБВАТ ВОЙНИ, ЗА ДА С ИГЛАСУВАТЕ МИЛИАРДИТЕ БЮДЖЕТИ И ДА ВКАРВАТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЪРЖАВИ В БЕЗКРАЙНИ ДЪЛГОВЕ И КРЕДИТИ!!!

Дългата ръка на Кремъл:))

Още един вонен изгоря. Призна си пряко, че Русия е по-силната.

Не за признанието, ами за това че иска пари, а обама иска да ги ползва са социализъм

Стига си повтарял руското радио. Дай нещо свое.

в щатите ценните неща са: свободата демокрацията икономиката кои хора пазят ценностите не е важно в русия важната ценност е диктатора какво прави и носи на народа - не е важно!!!

Колко си ми наивен :) Излишно е да те питам бил ли си в Щатите. Съмнявам се дори да си говорил с нормален американец, който да ти разкаже за любимите ти Щати.

точно наивен съм :))) щом не вярвам на тасс и на болен съм наивен :))) голяма част от приятелите и роднините ми са в сащ ;) нали се сещаш най-малкото че минималната заплата в сащ е към 1500 - 2000 $ а в русия - 200 лв :))) кой е наивен???

loyola

Напротив, бил е там - на тоя са му промивали мозъка точно в САЩ. Наистина пред народа се представят точно тези ценности и то в този ред. И хората си им вярват. Не могат никак да разберат, че по другите места по земята това не се приема.

Пич,за твоя огромна изненада грешките ти в Луксембурк са 2 ))) Както разбираш това говори не за неволна грешка при писането,а за образователния ти ценз. В таз връзка ЦЕНЗ знаеш ли какво означава ? Или сега се занимаваш с другото любимо за теб занятие "да точиш триножника" ? Звучи като нож,ама не е )))

Имаш нужда от лечение с тъпотиите които пишеш освен ако не заработваш за долари-имам свободно място в клиниката и работиме със здравна каса! Заповядай!

Айде почна се ! Днес министърът-утре президента. Абе аз кат казвам,че Аляска до Коледа ще ни я дадат само и само да оставим долара на мира....

бахти идиота :))))

Какво е "бахти" ? Уред,с който колите прасето ли е ?

а вие какво му правите на долара? питам само така от обща култура.

Трагедията на американската армия е, че каквото и въоръжение да имат, ако им свърши тоалетната хартия и се предават... Защото едно е да избиваш стотици хиляди хора, седнал зад един екран и управляващ ракети и спътници, а съвсем друго е да отидеш на място и около теб да летят черва и кръв. В това американците многократно са се убеждавали. Не успеят ли с копчето - са обречени и нямат спечелена война, имат само запалени дългосрочни конфликти.

Е, сега вече те изключихме от ГЕРБ ! Добре ни служи, хвалеше всяка дума и постъпка на нашия Вожд и Учител, но сега пишеш глупости за белите ни господари от Щатите.

Колко е изкушаващо да лепите етикети на хората! Пък и е значително по-лесно от самостоятелната форма на разсъждения, нали ;)

а лавров кога??? че стана по-класик от лермонтов :))

Него го готвят за любимия ти ЛУксембурК

сега празнуваш една година от правописната ми грешка :))) следващата година явно сгрешените букви ще са две догодина 3 :)))) милото малко мозъче все нещо трябва да те утешава :)))