ОССЕ е в задънена улица след блокирането на решенията ѝ от Русия

"Трябва да намерим решения, които да поддържат активността на организацията", призна полският министър на външните работи Збигнев Рау

Обратно в новината

Коментари - ОССЕ е в задънена улица след блокирането на решенията ѝ от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то, решението е очевадно! организацията е създадена 1973г! а рассия е приета 1993г. ще я изключат 2023г!

Ми не, не е оевидно. Организацията е създадена за да поддържа и подобри отношенията между Запада и Изтока. След като изключиха Изтока по всякакъв начини отвсякъде, т.е. Русия, какъв е смисълът на тази организация. Чий го крепи?

EU е Правов и Демократичен икономически съюз от суверенни Държави. Основно в Правото е: Невинен до доказване на противното. Поне разгледайте версиите преди да отсъдите. Отказът да допуснете Лавров само показва силна политизация. Видяхте какво стана с политическите структури като СИВ и СССР. Искате това и с EU ли да стане?

"ОССЕ е създадена в разгара на Студената война с цел да подобри отношенията между Запада и Изтока." Е, след като Западът иска да унищожи Изтока, хм защо се оплаква? Трябва да им и такива организации, в които "колективният Запад" да не може да налага мнение!

"Министърът на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи подчерта, че ОССЕ "трябва да постигне единодушие да промени правилото за единодушие". Страната му е следващият ротационен председател през 2023 г." И тази измислена държава взе да диктува правилата на другите!

Дребните кученца най-силно лаят. А този е доста хлевоуст и така компенсира комплексите си от незначителната си държавица.

И хапят и хапят...една булонка ме ръфна на мен, не ротфаилер.

Русия е член от създаването на организацията през1973г като Ссср, а от 92 година като Русия и останалите републики самостоятелно.

Да си се занимава с азиатските организации какво се слага на всяка манджа мерудия?

Чакаме ги.

Щото си тъп.

Русия не е изтока Русия е просто една азиатска тоалетна. Запада е в прекрасни отношения с изтока

Не само тази организация, но и всички други стават безсмислени когато някой се опитва да налага правила на останалите, това се случва в момента и с ЕС, нищо добро не го чака.

Изцепка на руски трол и си я лайква после мишока

Всички са срещу Русия а не 1 субект диктува на всички . Просто корегирам

Ами запознай се защо е създадена организацията, та дано разбереш.

време е да се закрива, целта й, при създаването , казана е по-горе в коментарите, вече е безсмислена. Само бадева се харчат парите на данъкоплатците за заплати на мастити и охранени еврочиновници. Баста, да се разтуря!!!

Такова е твоето и на твоите работодатели мнение. Ние, останалите, мислим по различен начин, защото не се продаваме на Козяк.

Решението е лесно. Изключване на Русия и напред. Русия да си тъпче на едно място, и без това самата Русия иска да си остане в средновековието.

Ако искат в смисълът на тази ортганизация да бъде подпечатване на решенията на "еврогейските общности" - да се закрива! Време е за алтернативни организации на свободни държави, неподчинени на ФАЩ-исткият ботуш!

Очевидно безполезна организация, допусна войната в Украйна и сега не може да работи. Да се закрива и да не си харчим парите за неработеща бюрокрация. Какво означава да се изключи русия? То да си останат там тогава само Полша и украйна

Е, дори и с вързани ръце който го може... си го може;) Въпросът е дали руснаците са ударили болтията на поляците заради принципни съображения, по навик... или просто си го връщат заради това че "Полша отказа да допусне руската делегация за среща на министрите на външните работи на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), насрочена за началото на декември в централния град Лодз, съобщи говорител на полското външно министерство за АФП.

какъв изток и запад, бе смешковци?? московията не е нито изтока, нито запада! московията е световният нужник! памойка! изтока са китай, виетнам, корея, япония, монголия и тнт! запада е ...ми европа и щатите, щото щатите са заселени с европейци! а че московията ще я изритат от оссе е сигурно, както на времето я изритаха от он, а скоро и от Г7, всички други структури за бели хора! дори от спорта я изритаха!

полша вчера спря вноса на рассиянски петрол в европа! що ли тъй??

руски петрол;) А, да видим дали Полша ще продължава и да спира петрола на другите... Апропо, българското правителство вече игра донка на полската забрана-)

Не се продаваме на Козяк а им лапаме чифтето...

Разбра се, че файда от OCCE няма.

И що реват, че дейността на организацията била блокирана? Голям праз! Едва ли ще липсва на някой, освен на търтеите, правещи се че вършат някаква работа там!

Няма изток няма запад. Всички от белия свят трябва да помагат на Украйна. Спешно трябва да се избият огромно количество красноармейци. Това е решението. Помийната яма Русия трябва да се затрие.

"ОССЕ е създадена в разгара на Студената война с цел ДА ПОДОБРИ ОТНОШЕНИЯТА между Запада и Изтока." Предвид "КОНВЕРГЕНЦИЯТА" межу Изтока и Запада ОССЕ-то ТРЯБВА СА СЕ ЗАКРИЕ.

Унищожете Русия и няма да има проблеми!

Защото западът иска да се занимава с Русия, да я подкопава, ограбва, разпкъсва, унищожава. Нали е много богат и велик този запад, докога ще се занимава с една маргинална държавица, с една бензиностанция?

България може да дава ОРЪЖИЕ или да обучава САМО руски войници... Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманско РОбство... А тия от Украйна са еврейски ШПИОНИ( като оня Зеленски ) и отцепници, сепаратисти.... Това, което прави Путин, трябваше да го направи РУсия още през 1991 г, когато предателите- ЕЛцин и ГОрбачов разделиха Русия.

Предлам да изключите Русия... Сигурно че се чувствате по добре... .. ....... клоуни....

русия НЕ Е освободила България от османското робство а е пратила украински взод да се бие при нас срещу турците, освободили сме се ние с помощи на украинските войници, отиди да видиш паменткиа на жертвите всички са с украински фамилии, промитите мозъци от руския комунизъм в България явна са дали резултат щом мислите още като тях

като изпапкат всичко, което остане от нея ще искатда унищожат някого друг за да го изпапкат.

Колко ли трябва да си тъп, за да напишеш това...

От 60-те европейски държави има една - кочина замръзнала в 19-ти век с кенефи на двора. Коя е тя?

Нека да позная-Англия или Франция, където емигрантите от 10и век и надолу серат по спирките

да започнат с теб

,,Руснакът е мръсно и противно животно (нерегистриран"-по-голям идиот скоро не бях срещал. Имам две молби:преди да пишеш простотии изпий си хапчетата!!! За последните сто години 80% от войните са организирани и водени от САЩ!!!

До Б58 - дали разбираш какво си написал??? Оди до 4км,може и да ти кажат че си в час ама на дали!!!

Къв идиот си - към тези, които управляват ЕС, че да не знаеш, че Русия има право да блокира този панаир, наречен ОССЕ?? Не знаеш устава, а се бараш меринджей !! Баси цирка ! Самозабравени идиоти управляват ЕС.

Каквото повикало, такова се обадило. Викаха викаха мечката и тя взе че дойде.

Къде е прокуратурата да окошари този извършващ престъпления?

ми оди и коли...ша та земат у всу, кат топъл леб

туморът ОССЕ трябва да бъде изключен.

1 субект с един параван диктуваШЕ. сега още са най-силни н о вече не са абсолютно най-силни а относително най-ситни и освен това наблягат на самолетоносачи и друга атакуващата техника, докато останалите -> на начини за унищожаване на самолетоносачи.и друга атакуваща техника. чудо е как НАТО, които се въоражават предимно за конвенционални войни, въобще противостоят - цялото нато - толкова ЗЛЕ и не са смазали още Русия.

има достатъчно пари за дрога .

Ако кажеш на някой от този 'белия свят' за 'белия свят' и после ще го ядеш евроатлантическия за нетолерантност. ... абе карикатура си.