ОССЕ е в задънена улица след блокирането на решенията ѝ от Русия

"Трябва да намерим решения, които да поддържат активността на организацията", призна полският министър на външните работи Збигнев Рау

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОССЕ ''голяма работа'' върши и тя от много време, ама сега поне като останалите ''международни институции'' си е намерила ''виновника'' Русия за всички забъркани лицемерно и подплатени подобаващо действия..

OCCE, OON, Olimpiiski komitet, Svetovna zdravna organizacia i t.n. triabva da se zakriat i reorganizirat taka che da slujat za tva za koeto sa sazdadeni a ne na interesa samo na darjavi koito predstavliavat edva12% ot naselenieto na planetata

ссср това, рассия онова, каманистите трето, красноармеците четвърто. а че УСР е една измислица на СССР, по-долна и от Македония, и се разполага на чужди - полски, руски, румънски териториии.. както и че Крим никога не е бил на Крим освен в УСР... това май го забравяте. да ви ева и 'антикомунистите' и 'борците срещу СССР'. да ви ева вас и селективната ви памет.

Каквото повикало, такова се обадило. Викаха викаха мечката и тя взе че дойде.

Къв идиот си - към тези, които управляват ЕС, че да не знаеш, че Русия има право да блокира този панаир, наречен ОССЕ?? Не знаеш устава, а се бараш меринджей !! Баси цирка ! Самозабравени идиоти управляват ЕС.

До Б58 - дали разбираш какво си написал??? Оди до 4км,може и да ти кажат че си в час ама на дали!!!

,,Руснакът е мръсно и противно животно (нерегистриран"-по-голям идиот скоро не бях срещал. Имам две молби:преди да пишеш простотии изпий си хапчетата!!! За последните сто години 80% от войните са организирани и водени от САЩ!!!

От 60-те европейски държави има една - кочина замръзнала в 19-ти век с кенефи на двора. Коя е тя?

Нека да позная-Англия или Франция, където емигрантите от 10и век и надолу серат по спирките

Къде ги видя тези ''европейски държави'' като реалността показва, че поне половината са си колонии на сащ....

Предлам да изключите Русия... Сигурно че се чувствате по добре... .. ....... клоуни....

България може да дава ОРЪЖИЕ или да обучава САМО руски войници... Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманско РОбство... А тия от Украйна са еврейски ШПИОНИ( като оня Зеленски ) и отцепници, сепаратисти.... Това, което прави Путин, трябваше да го направи РУсия още през 1991 г, когато предателите- ЕЛцин и ГОрбачов разделиха Русия.

русия НЕ Е освободила България от османското робство а е пратила украински взод да се бие при нас срещу турците, освободили сме се ние с помощи на украинските войници, отиди да видиш паменткиа на жертвите всички са с украински фамилии, промитите мозъци от руския комунизъм в България явна са дали резултат щом мислите още като тях

Колко ли трябва да си тъп, за да напишеш това...

има достатъчно пари за дрога .

Много си скаран с историята, кога преди 1922 се е говорило за Украйна, я ни припомни??? Защо не те освобди Хунияди, до Пирдоп беше стигнал, защо не те освободи Владислав, до Варна беше стигнал, защо не те освободи Австро-Унгария, като тръгна насам и спря, защо не те освободи Наполеон като стигна дори до Москва???

Унищожете Русия и няма да има проблеми!

като изпапкат всичко, което остане от нея ще искатда унищожат някого друг за да го изпапкат.

"ОССЕ е създадена в разгара на Студената война с цел ДА ПОДОБРИ ОТНОШЕНИЯТА между Запада и Изтока." Предвид "КОНВЕРГЕНЦИЯТА" межу Изтока и Запада ОССЕ-то ТРЯБВА СА СЕ ЗАКРИЕ.

Няма изток няма запад. Всички от белия свят трябва да помагат на Украйна. Спешно трябва да се избият огромно количество красноармейци. Това е решението. Помийната яма Русия трябва да се затрие.

да започнат с теб

Ако кажеш на някой от този 'белия свят' за 'белия свят' и после ще го ядеш евроатлантическия за нетолерантност. ... абе карикатура си.

И що реват, че дейността на организацията била блокирана? Голям праз! Едва ли ще липсва на някой, освен на търтеите, правещи се че вършат някаква работа там!

Разбра се, че файда от OCCE няма.

какъв изток и запад, бе смешковци?? московията не е нито изтока, нито запада! московията е световният нужник! памойка! изтока са китай, виетнам, корея, япония, монголия и тнт! запада е ...ми европа и щатите, щото щатите са заселени с европейци! а че московията ще я изритат от оссе е сигурно, както на времето я изритаха от он, а скоро и от Г7, всички други структури за бели хора! дори от спорта я изритаха!

Е, дори и с вързани ръце който го може... си го може;) Въпросът е дали руснаците са ударили болтията на поляците заради принципни съображения, по навик... или просто си го връщат заради това че "Полша отказа да допусне руската делегация за среща на министрите на външните работи на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ), насрочена за началото на декември в централния град Лодз, съобщи говорител на полското външно министерство за АФП.

полша вчера спря вноса на рассиянски петрол в европа! що ли тъй??

руски петрол;) А, да видим дали Полша ще продължава и да спира петрола на другите... Апропо, българското правителство вече игра донка на полската забрана-)

Очевидно безполезна организация, допусна войната в Украйна и сега не може да работи. Да се закрива и да не си харчим парите за неработеща бюрокрация. Какво означава да се изключи русия? То да си останат там тогава само Полша и украйна

Ако искат в смисълът на тази ортганизация да бъде подпечатване на решенията на "еврогейските общности" - да се закрива! Време е за алтернативни организации на свободни държави, неподчинени на ФАЩ-исткият ботуш!

Решението е лесно. Изключване на Русия и напред. Русия да си тъпче на едно място, и без това самата Русия иска да си остане в средновековието.

туморът ОССЕ трябва да бъде изключен.

време е да се закрива, целта й, при създаването , казана е по-горе в коментарите, вече е безсмислена. Само бадева се харчат парите на данъкоплатците за заплати на мастити и охранени еврочиновници. Баста, да се разтуря!!!

Не само тази организация, но и всички други стават безсмислени когато някой се опитва да налага правила на останалите, това се случва в момента и с ЕС, нищо добро не го чака.

Всички са срещу Русия а не 1 субект диктува на всички . Просто корегирам

1 субект с един параван диктуваШЕ. сега още са най-силни н о вече не са абсолютно най-силни а относително най-ситни и освен това наблягат на самолетоносачи и друга атакуващата техника, докато останалите -> на начини за унищожаване на самолетоносачи.и друга атакуваща техника. чудо е как НАТО, които се въоражават предимно за конвенционални войни, въобще противостоят - цялото нато - толкова ЗЛЕ и не са смазали още Русия.

Да си се занимава с азиатските организации какво се слага на всяка манджа мерудия?

Щото си тъп.

Изцепка на руски трол и си я лайква после мишока

Ами запознай се защо е създадена организацията, та дано разбереш.

Защото западът иска да се занимава с Русия, да я подкопава, ограбва, разпкъсва, унищожава. Нали е много богат и велик този запад, докога ще се занимава с една маргинална държавица, с една бензиностанция?

"Министърът на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи подчерта, че ОССЕ "трябва да постигне единодушие да промени правилото за единодушие". Страната му е следващият ротационен председател през 2023 г." И тази измислена държава взе да диктува правилата на другите!

Дребните кученца най-силно лаят. А този е доста хлевоуст и така компенсира комплексите си от незначителната си държавица.

И хапят и хапят...една булонка ме ръфна на мен, не ротфаилер.

"ОССЕ е създадена в разгара на Студената война с цел да подобри отношенията между Запада и Изтока." Е, след като Западът иска да унищожи Изтока, хм защо се оплаква? Трябва да им и такива организации, в които "колективният Запад" да не може да налага мнение!

Русия не е изтока Русия е просто една азиатска тоалетна. Запада е в прекрасни отношения с изтока

Такова е твоето и на твоите работодатели мнение. Ние, останалите, мислим по различен начин, защото не се продаваме на Козяк.

Не се продаваме на Козяк а им лапаме чифтето...

EU е Правов и Демократичен икономически съюз от суверенни Държави. Основно в Правото е: Невинен до доказване на противното. Поне разгледайте версиите преди да отсъдите. Отказът да допуснете Лавров само показва силна политизация. Видяхте какво стана с политическите структури като СИВ и СССР. Искате това и с EU ли да стане?

ми то, решението е очевадно! организацията е създадена 1973г! а рассия е приета 1993г. ще я изключат 2023г!

Ми не, не е оевидно. Организацията е създадена за да поддържа и подобри отношенията между Запада и Изтока. След като изключиха Изтока по всякакъв начини отвсякъде, т.е. Русия, какъв е смисълът на тази организация. Чий го крепи?

Русия е член от създаването на организацията през1973г като Ссср, а от 92 година като Русия и останалите републики самостоятелно.