Одобриха съставянето на парламентарна комисия по случая с НАП

Председател ще е Красимир Ципов от ГЕРБ, а заместник - Румен Гечев от "БСП за България"

Обратно в новината

Коментари - Одобриха съставянето на парламентарна комисия по случая с НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ще направи комисията? Вече свършиха достатъчно глупости, вместо да проверят компютрите на НАП и да се разбере от къде е копнат архива на базата данни.

Докато се занимават в парламента и правителството с дребно семкаджйство и бла бл , АФРИКАНСКАТА ЧУМА по свинете превзема територията България ще унищожи цял отрасъл от животновъдството.Това ще се отрази на доходите на всеки български гражданин и бюджета.Борисов мълчи и не събира правителството и учени хора по въпроса ,а маа гащи по Евскиноград.

колкото върна изгубените пари на вложителите,толкова и сега ще свърши работа!

Поредният идиотизъм сътворен от този парламент!

вече има една постоянна комисия, която се занимава с тези неща? Защо трябва и временна? При това от политици - разбирай хора, които и да са имали някакви познания и връзка с действителността, отдавна са ги загубили.

Изтекла информацич от НОИ! И какво от това за обикновения българин, който живее от заплата до заплата, от пенсийка до пенсийка! Голям диерт за политиците, дошли голи като пушки, но напълнили гушите за месеци на народната софра!! Ще им лъснат далаверите! ЗАТОВА ВДИГАТ ТОЛКОВА ШУМ!, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЯТ - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМ БРЪКНЕ В СМЕТКИТЕ... НО МАСКИТЕ СА СВАЛЕНИ! А хората, коИто не са запознати с банковите операции се хващат на шумното им хоро!! НЯМА СТРАШНО ЗА ВСЕКИ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ БЪЛГАРИН, ДЕТО ЗАДЕЛЯ НЯКОЙ ЛЕВ Я ЗА БОЛЕСТ, Я ЗА ПОГРЕБЕНИИЕ! ЗА ТЯХ -ПОЛИТИЦИТЕ- ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЛКО СА ОГРАБИЛИ ! НЕ , ЧЕ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ , А ЗАТОВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ЛАКОМИЯТА ИМ - ЩЕ СТАНЕ ОБЩЕСТВЕНО ДОСТОЯНИЕ!

Тия от комисията първо да минат курс за начална компютърна грамотност

Замазване на очите, както винаги.

Голям праз. Нормално е да се върши работата както трябва, да не се допускат гафове и скандали, а не след дъжд качулка да се правят комисии за изясняване. И като изясните всичко, каква полза? Данните на хората изплуваха и това е непоправимо. Смешници.

Какво разделение на властите имаме, след като парламента изземва функции на следствие и съд по извършено закононарушение. Да очакваме ли от комисийката и присъда?

Щом като бъдещия ви главен прокурор заявява че не приема разделение на властите т.е. не признава конституцията защо се учудвате още на тези комисии дето само додават пари на участниците в тях без някаква реална юридическа стойност приказките им..

Моля Ви се!!!? Р.Гечев ще фалира НАП на световно ниво е по това.

грешка още в заглавието !

Гербавите поискаха нещо и другите им се съгласиха защото знаят че няма как да МУ се противопоставят на желанието а и на циповия малко добавка от мангизи да дадът че да достигне размера на предишното си възнаграждение.. Помним как един дупедат от гербавите напусна парламента защото му били малко парите???ама отиде според думите му ''за по малко пари'' на министерско място....Мижи да те лажим а да не говорим че отпуската чука на вратата им...

Политкомисари!

Комисия?! Е, сега вече ще се оправят проблемите ;) Измислили са как да вземат още едни пари.

Високо платена и обгрижвана група наречена парламент и институции които се чудят как да си запълнят времето с поредната глупост.....Циповия защо първо не каже как така си освободи мястото в мвр за да стане дупедат??????

Какво ще разследва комисията? Нали си имаме ГДБОП, ДАНС и още куп организации за защита на националната сигурност! А и ББ нали каза, че този гений вълшебник щял да го назначава в ДА. Оказа се, че вълшебниците са повече, но това не е проблем: "Можем да си го позволим, нали данъкоплатеца плаща". И за тази комисия ще платим, за нищоправенето й.

Държавата е на безконтролен самотек оставена от управниците ни, така че комисията не трябва да е за НАП, а за ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА РАЗГРАЖДАНЕТО!

Те на тези телефони са им поумни тях ! Да не говорим , че за тях РС е черна кутия и могат да ползват единствено като пипеща машина ! Едва ли знаят значение на думата киберсигутност ! Те ни убедиха , че не знаят значението на думата хакер ! И тъй като са неграмотнни измислиха нов термин бял хакер ! Няма бял или черен има само хакер или кракер !

Има white hat hacker и black hat hacker - т.е. става дума за добрите и лошите, така че Илиянчо не си съвсем прав... .

Добрият се нарича хакер , а лошият кракер ! Томи ти ли си ?!

"Добрите" от НАП са оставили "лошите" да им копират бекъпа на базата данни барабар с още директории. Какви хакери, какви кракери???