Османи: Договорът за приятелство с България не може да е пречка към ЕС (видео)

Външният министър на Северна Македония обясни, че трите пътни карти на Скопие не засягат работата на Историческата комисия

Обратно в новината

Коментари - Османи: Договорът за приятелство с България не може да е пречка към ЕС (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Източна Албания (пардон Северна Македония) където чак външният министър е албанец - никакви преговори! Написаното на хартия струва по-малко от самата хартия, така де, празни обещания

Не е далеч денят, в който ще разберем, че сме ползвали северномакедонска писменост, а предполагам и репарации за милиарди ще поискат. Докато в българското МнВР ни изреждаха министри от партии, които и за портиери не стават, а всички кадърни хора напуснаха от години и са успели в науката и бизнеса навън ще търпим не падения и унижения, а и затриване на стотици години история.

Комплексари…

1945г

Тази новина ще бъде подмината от българското обществото с известно неудобство и с лека усмивка, така както често се случва когато някой ни напомни за предателството към историята ни и националната ни памет, която позволихме да се случи миналата година. Обществото ни е болно и хората, които преди 2 години излязоха против Борисов и Пеевски, сега ги подкрепят. Къде остана "здравият разум"? Проблемът ясно се видя при ковид кризата, когато определени хора и партии твърдяха, че няма ковид, че ваксините са вредни и т.н., а те самите и техните депутати се ваксинираха. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

сЕвермаци пОсърбаци, хей, хей !

Бугари... јадете ми го курот

ама вие евроГЕЙския може скоро и да го лапнете. Ще ви излезе чак отзад през гърбиците!

Много ми е смешно как на Вашия диалект се пише"яжте ми..." Вие сами с всяка своя невъзпитана реплика доказвате произхода си.За всеки случай бих се срамувал да пиша по този начин където и да е . Бъдете здрав.

Макетата са по-големи мошеници от украинците дори. Даже и от ЕС и САЩ! Като маймуни са - от клон на клон, примитивно.

Тези наистина са чукани в главата! Ами нали като не изпълниш ангжиментите си, тъпако, България не би трявбало да даде съласие за влизане в ЕС?! Баси тъпите същества са тва македонците!! Най-тъпите и най-безнационалните. Те са по-безнационални и от Украйна. За това САЩ искат да ги вларат в ЕС, за да създават проблеми. Държави без нации произвеждат национализъм и са най-продажни за чужди интереси. Такава е била Германия миналия век и от там е трънал пак проблем с нацизъм. Той идва да компенсира липсата на нация и закономерно създава проблеми. В ЕС липсват истинки политици вече. Населението избива себеподобни, а не аристократи, които носят поколения опит и култура. Ето от там идва порблемът. Където има такъв проблем на посредствеността, винаи сенамират паразити да се възпозлват. ЕС в момента няма интелиентни и лоялни лидери, а дребни коруптивно мислещи новоизлюпили се парвенюта. Началото постави Берлускони и се отприщи модата да избират ефектни палячовци. Сегашните народи на ЕС са овце и затова ще им съдерат виметата от доене и задниците от таковане. В България опряхме до посредствен посредник по професия да посредничи как да продаде най-бързо опциите на нацията ни на посолството. И един, който е чел романа Винету. Какво можем да очакваме?!!!!

Какъв европейски съюз бе буярчо вие сте Занзибар бе аркадаш

Моля, не обиждайте Занзибар! Онези Скопените може само да мечтаят да настигнат Занзибар

Няколко пъти каза страните гласуват, но не каза гласуват за приемане, или може чака приемане след още 20 години.

Може да има пречки и още как

За македонеца, който дразни тук. Да прибавиш към 3000 те българи и майка си и татко си.

че може да е някой циганин!

Нали подаде оставка, бе, гад!

не я е подписал, само приказва! А даже и да е подписал, пак няма да я спази - също като договора за "ДОБРО"съседтство...

Значи нямат намерение да спазват подписан догово, а ще убеждават европа, че спазват върховенството на закона? В момента европа ги пуска единствено и само за да ги отдалечи от влиянието на русия. Иначе за нищо не стават.

MOJE,I OSHTE KAK SHIPTUR

БЪлгария трябва да гласува, а за целта няма никакво задължение

Разбира се, че е. Не знам още колко пъти ще повтаря тази лъжа, хем вижда, че никой не му вярва.

договора не е пречка! Пречка е неизпълняването му от вас!

ама по името му в коя ли религия??

беше за Емил....

Oсмани, ги като говориш сам вярваш ли си?

ама по името му в коя ли религия??

Имаше една песен "Говори, Говори, но думите значение нямат".В пълна степен се отнасят за македонският албанец.

Така е Османи само е потребно Египќаните, Торбешите и Бугарите кои се 3504 по последниот попис да влезат како етнички заедници и проблемот е решен со резултат 3:1 за Македонија.

Нема държава Македония, а има Северна македония и Бояр Османи не е некаков друг , а е северномакедонец.

са подчовеци

не им прави такива комплименти...

Я да види нас как не ни пускат в Шенген и да помисли с антибългарските си простотии как ще гласуваме по койято и да е глава.

А ще гласуваме, Сената сега приема резолюция за македонския език и приноса на макетата в САЩ, Бундестага вече прие нещо подобно. Ще ни изкомандват от посолствата и нашите подлоги ще си чупят ръцете да гласуват. Ще минат вероятно с един текст в конституцията наравно с египтяните и един куп други народности за да ни замажат и ще ни кажат да си гледаме работата.

РСМ вън от ЕС, ако някой ме пита. Както холандците не нискат за туй-онуй.

Я пъ тоя! Ай да видим дал не може?! Боклук скапан!

Ще се опитам да го кажа с прости думи, дори макетата да разберат. Договора за добросъседство НЕ е проблем. НЕИЗПЪЛНЕНИЕТО на договора е проблем.

PEYTSCH

Може, може, османлийо...

РСМ ще влезе в ЕС, когато всеки един техен гражданин научи стихотворението "Аз съм бъгарче " на изуст !

Все пак да оставим на албанците да си кажат Аз съм албанче

стихчето "и аз не знам вече какво съм"

Да не забравите да благодарите на крадливата Банкянска Мутра за малоумният договор за добросъседство. Сега всички си бършем гъза с него.

Тъпанар си ти!

Откакто се подл'тиха толкова срещу нас и през ум не ми минава да навестявам кочинката им. Така или иначе ЕС ще ги изцеди, ако реши да ги приема. Принципът новите членки да плащат масрафа на старите членки си е валиден. Така че да прегъват гърбината и да работят. Ние сме си в ЕС и за нас е все еднокъде ще живеем и работим. Те да му мислят. Нито ще е лесно, нито ще е бързо. Бързото е да кажат че са българи, но не им изнася. Същият проблем има и Молдова. Има и Лвов. Всичко , което не е ЕС е кочина, която рано или късно отива към Турция или Русия. А ние, н ако ни отворят и за Шенген - считай че няма какво да ни пука за тия убитаци

Договорът за приятелство не може да е пречка! Неизпълнението на въпросният договор е пречка!!!

Колко долен трябва да си, за да гласуваш за националните продажници ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ и ДПС?!!!!!

Гласуват само раздутата администрация в общините и списъците с хора на оня свят. Останалото го върши професора КоНстанТнинов, константно е там да брои.

Може да е пречка не договора а неговото изпълнение в случая неговото неизпълнение. За това са Договорите. За да се изпълняват Ако не си държиш на думата си най обикновен лъжец и не струваш нищо.! И децата в детската градина са наясно с това, но Османи не е. Какъв министър си ти бе Османе? Та ти дори не си албанец, щом си Осман!

Ако не знаеш Албанците са мюсюлмани и за това носят мюсюлмански имена

Не всички, националният им герой до колкото знам не е мюсюлманин. Османи много ми намирисва на сръбски агент, то ще си излезе в даден момент.

То хубаво ама ЕС нито иска нито пък на практика и е възможно да приеме нови пълноправни членове Особено пък бедни и нереформирани като страните от Западните Балкани или молдавия украйна и подобни. Това ще означава още по големи проблеми във функционирането на Съюза И може би даже края на ЕС. Тези държави имат огромни дефицити,в почти всички свери. Национализъм и балкански нрави . Едва успяха бг румъния унгария полша до някъде да цивилизират и все още имат проблеми с тях Дори 20 години След приемането им. За СМ или албания и 50 няма да им стигнат..Пълноправно членство е невъзможно Но някакво друго по близко сътрудничество може би..Макрон вече го измисли и предложи.

Ако ЕС приеме държава където в училищата преподават фантасмагории, които нямат нищо общо с историята, не ни трябва такъв съюз. То не че вече не изкривиха и биологията, всеки сам вече си “преценя” от какъв пол е и никой вече не знае колко възможни полове има. Свят на клоуни.

Ти така си мислиш!

Като за вътрешна употреба за смотани чокалии видеото става. А, им и трябва "успокоение" след скорошните постановките с Левски и феновете му. Но убитаците все още май не си дават сметка, че истинските балтии тепърва идат и то от старите членки като Холандия, Франция, Австрия и т.н .

Прав е, ама да не забравя, че България е гласуваща и тези глупости може да минават само във Фейсбук.

Този шиптър още ли не е разбрал, че ще гледа ЕС през крив Макрон/макарон/

Абе Османи , май не си наясно както ти така и тия , които постоянно правят провокации срещу българите в Чакедония! И не се правете на луди , щом езалегнало признаването им , ще стане , ако ли не ще чакате още 25 години както направи Гърция!

Който гласува да падне ветото сега да ходи да гони Мякрон, ако не го хване да гони михаля.

Не може да е пречка, но може да е спънка.

Нагледен урок по висш пилотаж в дипломацията за родното МнВР. Явно някой някъде пак добре платено и безродно е бил "разсеян". Униженията и национални катастрофи за България продължават - вече и от къде по-незначителни, новосформирани и то с наше участие образувания. Противно е, и ако не друго предателите са били споменавани с мерзост стотици години след това в историята ни. За съжаление "киряк Стефчовци" в родната власт много, а и добре знаят, че без спусналите ги покровители, които им диктуват са за никъде. А и нямат грам срах от народа си, защото всички бягат в чужбина.

Всеки има право да мечтае

Не може да е пречка, разбира се. Но неприятелството може

Що се пънат да са в съюз с нас като толкова им пречим? Кеф ти Албания, кеф ти Сърбия, кеф ти Русия. Така или иначе тези, които не помнят миналото, не ги чака и хубаво бъдеще

Това с пълна сила важи и за нас откак е на власт коалицията на посолството.

има ли такова понятие като АНТИ-съюз или ПСЕВДО-съюз, когато две страни са членки на по-голям съюз, но не искат да работят заедно? Тоест поне едната от двете страни (в случая РСМ).

Видяхте ли Европа за кво ни има? За по-маловажна дупка от Македония…никакво евро, педераси брюкселски!

Очаквам да имаме гръбнак, а не само йес-мени във властта. Що ти кво очакваш, гюме продажно?

Щом е казал Османи нема как да не е верно:)))

jingiby

Те са ги подписали, ама няма да ги изпълняват? Алоу, шиптър-ефенди, откога стана по-голем македонсист от Стево Коминтерната, бе аретлик?