Още две жертви на грипа у нас, този път в Шумен

В болницата в града са хоспитализирани повече от 180 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е вирус а вероятно газ, не минава от антивирусни препарати ...

Само забележете в началото грипната епидемия е въведена в областите Силистра, Стара Загора, Шумен, Бургас, Пазарджик, Перник-около американските бази ,а не че ни пръскат отгоре

Отгоре отдавна не ни пръскат, но на пролет, ще почнат пак, когато влажността е по-малка

Тъй, като гледам с Този КОЛАЖ от Простаци във форума, ГЕРБ-арите ще ни управляват, като ГРИП цял живот. И не се обиждайте ... щото си е жива истина. И гледайте, какви хапове да гълтате, дето ви ги написах. Останалите дето ги гълтате всеки ден, съвсем ще ви втасат

Коклюш, детски паралич, туберкулоза, едра шарка - тези бичове за човечеството са изкоренени благодарение ваксините. Ама хората забравиха колко страшни са тези болести и забравиха, че единствено масовата ваксинация, която в моето детство беше задължителна, е помогнала за унищожаването им. И почнаха да се назлъндисват и да не щат ваксини. Ами така ще е, докато им уврат тиквите, ще мрат като мухи. Грипът всяка година става все по-агресивен и взема все повече жертви. А вече е късно за ваксиниране. Ваксинацията се прави края на октомври - началото на ноември.

Ми що оня ден по Нова доцент от БАН казва, че ефикасност на ваксините против грип са 30% . И за какво да слагам?! То по добре Тамифлу или Реленца!

Може да се ваксинирате с противогрипна ваксина но знаете ли кой грип ще ни донесат американците.Ваксинта за този грип не действа при останалите и обратно.Навремето Бившият здравен министър от кабинета "Борисов" Божидар Нанев го отсъдиха уж за далавери и прикриха истината за внесената ваксина "Тамифлу"която е раздадоха първо на военните ако не знаете.Скандала гръмна в Полша Германия за съдържание на алуминии и наночастици. Така че волята на избор е ваша.

Ми Тамифлу не е ваксина. Прочетете листовката, ако се съмнявате в това което пиша.

Очевидно в този форум е набъкано с Тапири. Хапчетата са Българско производство и това ги прави Безкрайно евтини. Само за сравнение прахчето на Сандоц е 1.25 парчето срещу толкова за хапчето, което е основното. А кой е открил ремантадина, това е друга история. Я си съберете акълите, до колкото е възможно да мислите.

Да се опиташ да помогнеш на Простаци е повече да си Доктор. Аз съм ИТ специалист от най-висока проба. Говоря за изпитано нещо - хапчета и прахчета. Назовал съм ги. Ваша рабата е дали ще ги пробвате. ПРОСТАЩИНА е да го коментирате.

Ех, Хора, Хора … питам се, дали изобщо сте Хора...

Освен това, към тези хапчета е хубаво до си вземете поне 6 АЦЦ прахчета на Сандоц по едно на ден, да ви прочистят гърдите. Грипът води до пневмония.

Научи един ремантадин и почна да го играеш доктор. Дотук беше добре, но спри се да не станеш смешен.

Латвийският учен Янис Полис, известен с разработването на противовирусния препарат Ремантадин.Медикаментът Ремантадин се продава в много държави по света и служи за профилактика и лечение на грип – той възпрепятства проникването на вируса в епителните клетки на дихателните пътища.Дълго време това беше единственият противогрипен препарат.Роден на 25 юни 1938 в Латвия.В 1947 год.по инициатива А.А. Смородинцева в Ленинград в Институт экспериментална медициа е създаден отдел вирусологии, а в 1967 году - Всесоюзный институт гриппа Минздрава СССР в Ленинград.През 1969 год. в военна база в Америка при експерименти с свински грип пламва цялата база грипа се разпространява мълниеносно военни медици умират по гарите .Тогава Америка се обръща към СССР за помощ.Тогава Леонид Ильич Брежнев възлага на група учени под ръководството на Янис Полис да разработят спешно препарат против свинския грип като го командирова в Америка.След 1500 синтеза Янис Полис успява да създаде Ремантадин съвместно с с Илзе Грава.Така разпространението на грипа е предотвратено.А за своето изобретение получил премия Совета Министров СССР, с която си купил автомобил «Жигули».След разпада на СССР започнала реституцията .Жертви на реституцията снанали 120000 човека в това число и Янис Полис.Него го преместили в социален дом Кенгарагсе бивше общежитие на африкански студенти.Той не се е оплаквал за нищо стискал зъби умирайки от изтощение и глад.През 2010 Янис Полис се обръща към АО Olainfarm да платят лечението му защото официално те произвеждат лекарството му .На 12 април 2011 година почива от глад и изтощение.Награди золотен медал WIPO Award for Innovative Enterprises, Государственная премия Латвийской ССР, Медал Гринделя.Благодарим ти ЯНИС че те е имало на този свят.

От Грип не се умира, умира се от последваща пневмония...

Хапчетата са REMANTADIN. Радостно е, че са Български на ЕКОФАРМ. Това не е реклама. Аз не писах, кои са. Хората попитаха за това. Има ефект ...По ЕДНО на ден ... впрочем има си за това и фармацевти, те също са на ясно Моята цена беше 12.26лв. 20 таблетки

Е, можеше да напишеш в началото. Голяма работа, големи уговорки. Естествено, че ще ти подейства, започнал си го навреме.

същите симптоми и аз като по-долу пишещите, ВТОРА седмица не мога да тръгна работа, може и в болница да вляза, страшно е, нещо този път не е като другите казвам ви, нещо направиха на хората, този грип е ужасен няма оттърване, изплюх си дробовете, само като се покажа навън ужассссс, трябва да се даде гласност и навън, защото тия на Запад ни пръскат в разни гадости!

И аз втора седмица съм с грипа,но излизам вече. Пих един сироп още в началото,който ми спря кашлицата и помагаше да изхрачвам,но като го спях па се върна кашлицата,но не толкова брутална като в началото. Но съм значително по-добре от първата седмица. Затова ги пускат тези грипове,за да правят кинти на запад,и да не затварят работни места,да има брутен вътрешен продут Германия и Австрия от където са повечето противогрипни лекарства. Нямаме бг власти,които да ни защитят.

Не си правете майтап …. само за ден се напълних с разни гадости в гърдите, носът ми течеше, като Нагара и кашлям …ходя само на работа и почти никакви контакти … напазарувах тази сутрин в Кауфланд за цяла седмица. Почти нямаше хора в 8 сутринта. Това е. Внучките са във ваканция … ще стоят в къщи докато аз и жена ми не се върнем от работа. Синът и Снахата са Аптекари - направо са на "търгата".

Майтап си правиш ти. Що не кажеш кои са хапчетата? Да не са от тия, дето не ги продават в аптеката, а по клубовете?

Преди 10 дни ми стана малко зле - зачервих се и май вдигнах температура и гърлото почна да ме стърже. От 20 и кусур години не ми се беше случвало. Отидох до съседната аптека. Там една Пенсия, точно като мен. Викам и … дай ми нещо противогрипно, щото май ме хваща … тя ми вика, сега ще ти предложа едни хапчета, твоя работа дали ще ги приемеш или не, но Ефект Възпиращ има. Играя "ва Банк" … купих ги и днес глътнах последнотно 10-то. Спирам. Ефект има. Прочетох и в Гугъл отзиви. Само положителни.

сподели кои са хапчетата

Тъпи и евтини журналя. От грип и неговите усложнения умират много повече хора и това не е сензация. Първата световна убива 14 милиона а испанският грип - 50 милиона. А днес само двама - даже не става рубриката да си напълните ...

Напълно подкрепям това, което си написал. Журналята единствено да създават стрес - и това е умишлено, по никакъв друг начин не помагат на обществото, а напротив - чрез стрес унищожават хората. Всичко е бизнес план, след като някой им плаща за това.....

За 10 дена цялата страна пламна от грипа. Това става само с пуснат вирус от въздуха.

Да хлопа ви дъската взе...

Стига сте лъгали!! Грип няма и никога не е имало! Ще умират хората от "грип", защото имате интерес хората да са под стрес и да плащат на мафията с "лекарства:!!! Давам 100 000лв на всеки болен, който успее да ме зарази с "грипен" вирус по кръвен път!!! Нали седмицата е срещу фалшивите новини в ЕС!!!??? И сградите пълни с мошеници с медицински дипломи не са болници!!! Освен, ако не приемате , че всяка сграда с болни е болница!!

Не знам, ама откакто почнах да се ваксинирам против грип не съм се разболявал, да чукам на дърво. Не знам - може да е съвпадение, може и ефектът на плацебото да е... Не съм изчел половината интернет затова не мога да твърдя на какво се дължи.

Стига с този грип! Дайте за Венецуела. СВАЛЯЙТЕ Мадуро!

Как да го сваляме, като на нас мъдете ни са увиснали?

Грип, браточка.

Грипът е сериозен. ако става дума за дете или човек в напреднала възраст е важно още в началото да кажете, че не искате да ви лекуват по здравна каса. Не си струва риска. За едно направление може да не ви пуснат някое изследване или да решат за по-евтино да предпишат неефективни медикаменти.