Осама бин Ладен постави ултиматум на САЩ

Лидерът на Ал Кайда Осама бин Ладен заплаши в нов аудиозапис да убие всеки американец, взет за заложник от групировката му, ако мозъкът на атентатите от 11 септември Халид Шейх Мохамед бъде екзекутиран.

Обратно в новината

Коментари - Осама бин Ладен постави ултиматум на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dobre be tia ne beha li na samoletite deto se blusnaha,az gi misleh za umreli!!!Purvo ot vsichkite razvalini v NY beha otzeleli pasportite na niakoi ot atentatorite,sega pa sa i jivi i chakat prisudi??????????Spr se be maimuni lujlivi!Ne obicham isliama,no mrazim i manipulatorite!

питай някоя врачка дали не си пие кафето с буш...някога , някъде ..са пили....ти ако обичаш плащай за ново тескере. страшно е по света - мъжете се бият за жени , жените за мъже....война е .има и дезертьори, от двете страни. повече пари- повече болести. за теб и за мен. бедноста е болест. в българия - епидемия. а ти мони си вирус. не питай- прави.

Хахаха Дари, изби рибата със все водолазите. Що не се прегледаш, ако си писала това сериозно. Та това е низкоразредна лъжа. Елементарна е, за да се лови човек.

А защо чичко Осама не се показва по телевизора вече, а само на аудиозаписи кара?

Абе Дари, ти тъпа ли си? Явно! За тези амуджи се говори че са плод на американските тайни служби. Освен това хайде да сметнем жертвите от американските агресии и тези от 11.09. Зная как ще прозвучи, но човек не трябва да се води само от пристрастията си. Още търсят оръжието за масово унищожение под леглото на Садам Хюсеин, нали?! Това обаче не им попречи да избият стотици хиляди хора и първата раота беше да се обезопасят петролните кладенци. Хаха. Винаги съм казвал, че женското мислене няма нищо общо с нормалното човешко мислене. Хаха. Хайде виж къде е Бил, че трябва да смениш Моника.

браво на сащ. някой ден може да хванат опиците на поръчков убиец в българия.

тйо правилно каза трябва да се накара Америка да страда и така ще стане...

Искрено се надявам, че американското правителство няма да вземе под внимание подобни заплахи. Мръсните амуджи избиха хиляди по време на атентата от 11/9 и сега заплашват да убият още, ако бъдат наказани. Е какво излиза... те са свободни да избиват невинни хора и очакват никой да не ги закача защото ще убият още.. та това е ужасно.

ал джазира работи във най проанглийска страна в района

Е, много сте сигурни бе, човек ще рече че сте шефове в ЦРУ. Нямало Бин Ладен, постановки, глупости. Друго ще пеете ако ви хване някой терорист и ви опре ножа пред камерата...

предлагам такива простотии да се пускат като новини само в хамериката да се плаши простолюдието. на нас не ни е интересно!

да няма вече кой да вярва на тези тъпотии чесно чак продължават

А бе стига с тея тъпи постановки бе, американски службари. Измислете нещо ново, никой не ви вярва на тези стари лакърдии.

ми стия там наемници може и да ги хавната дреме ми на шишарката кой за ковто е учил пиндосите да го духат

бахти очевидната лъжа, де напънете се малко туко виж ви повярвал някой

Не мога да си обясня как щатите с разузнаването и целия ресурс и потенциал, които имат в тази област, да не могат да открият този мангал и да не могат да измислят нещо за противодействие на сомалийските разбойници. Може би колкото е по-първобитен човек и способите, с които действа, е по-трудно да му се противодейства. Ужас!!!