Орлин Горанов поднесе извинения в ефир и обяви уволнения в "Последният печели"

Санкциониран е целият екип, а редакторите, които са формирали въпроса за изказването на Боби Фишер, са освободени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах предаването. Напълно ясно стана, че това са думи на Фишер, а не мнение на екипа. Какви са тия извинения и уволнения? Пак предобрихте манджата, Аман..!!!!

Прав е Боби. Тия са точно като ференги от сериалите Star trek.

това .айно Орлин Горанов докога ще се мотае по телевизиите и не е ли време да бъде пенсиониран със заслужената си пенсия без надбавки за "заслуги"? Езикът на омраза не му е за първи път. Само преди две години в предаване на Кадиев раздаваше съвети пенсионерите да не чакат пенсии, а да заминават на село да копаят, та да се изхранват. Това каза идиота, дето освен да врещи на сцената труд не видял! Айде сега неговият ред дойде - вместо да ръси идиотщини по телевизиите, да хваща мотиката, влака и тудуф, тудуф - на село да копа. Баси самозабравилото се леке, лакей на властта!

Боби Фишер беше и си остава един от най-гениалните шахматисти на Земята! Колко от изявените шахматисти са от или с еврейски произход! Колко от световните интелектуалци, учени, музиканти, поети, писатели, носители на Нобелови награди (за каквото се сетиш) са евреи или с такъв произход?? Който знае или може да отговори на тези въпроси - МОЛЯ!!!

Откога БТ стана "англоезична" и какви са тези редактори ,които забравиха българския ,аман от парвенюта ! Откога обращението стана Иваннннннн , Стоянннн ,Миланнннн .....? Млоади хора английският не е единствен на света ,има и други и като не знаете ,питайте ,защото говорим за "Миеле" /на немски/ ,а не "бай Миле"....!!!

ОПРЛИНЕ, ОРЛИНЕ И ТИ ИЗЛЕЗНА П.ТКА ЗАЩИТИ ХОРАТА СИ,,,,АМАН ОТ СЛАГАЧИ,ЛАКЕЙ, СОЛ ТАША.ЦИ!!!

И сега какво е шоу. Излиза, че Хитлер е бил прав, че за всичко са виновни те.. безработните самоуволнили се

Това трябваше да се случи на някой г@й, мюсюлманин от женски биологичен пол и ако може с по-тъмен цвят на кожата, тогава щеше да падне смях с полит-коректността. На едните ли да угодиш, на другите ли... Ти ли да си отзад, на теб ли да са ти отзад... За съжаление се случи на бял, хетеросексуален мъж, християнин. Жертвен агнец отвсякъде...

"Не казвам, че сме прави да го цитираме това нещо." напротив! всеки има право да цитира, дори хитлер! "моята борба" се продава свободно. ... до замозваните, мислещи се за "богоравни". (само откровенни психопати могат да си въобразяват подобни неща.) да взема да ви кажа, че не можете да изтриете от историята всичко, което не ви изнася, носачите, носачките и тристаполовите на "новия световен безред" и не отговаря на "ценностите" на нео-либерал-диктатурата на опростачаващите, чрез манипулациите си по медиите - човечество. и други ваши ви събратя, съсестри и съпедофили преди вас се опитваха по всички възможни пътища да лапнат света, но не успяха... Факт! така че, не е само въпрос на пари и лапачка на чужд гръб, а и на Сили, които Никога Няма да владеете и с които не можете да се мерите, защото сте безбожници и продатели на собствения си Христос. това е.

Насрахте се с тая цензура! Оставете хората да се изказват свободно

Из Второзаконие 12 глава: 1 Ето повеленията и съдбите, на които трябва да внимавате, за да ги вършите, през всичкото време, колкото живеете на света, в земята, която Господ Бог на бащите ти ти дава да притежаваш: - 2 Да разорите всичките места гдето народите, които ще завладеете, са служили на боговете си, по високите планини, по хълмовете и под всяко зелено дърво; 3 и да съсипете жертвениците им, да строшите стълбовете им, да изгорите с огън ашерите им, да съсечете изваяните образи на боговете им и да изличите имената им от онова място. 4 А спрямо Господа вашия Бог да не постъпвате така; 5 но да търсите мястото, което Господ вашият Бог избере между всичките ви племена, за да настани там Името Си, да бъде жилището Му, и там да идете; 6 там да принасяте всеизгарянията си, жертвите си, десетъците си, възвишаемите приноси на ръцете си, обреците си, доброволните си приноси и първородните от говедата си и от овците си; 7 и там, пред Господа вашия Бог, да ядете; и да се веселите, вие и челядите ви, във всичките си предприятия, и в каквото те е благословил Господ твоят Бог. https://biblia.bg/index.php?k=5&g=12&tr1=1

Старият завет, да е проклет! Само любовта ще спаси света, колкото и да е банално! Нищо нямам против евреите, мюсюлманите, християните и всички човеци, които искат мирно съжителство, без да нараняват други хора. За останалите само съжалявам, те не знаят колко са грешни и колко незначителна част от пътя ни е съществуването на този свят! Те ще платят висока цена за грешните си дела!

Из Евангелие от Йоан 8 глава: 1 А Исус отиде на Елеонския хълм. 2 И рано сутринта пак дойде в храма; а всичките люде дохождаха при Него, и Той седна и ги поучаваше. 3 И книжниците и фарисеите доведоха [при Него] една жена уловена в прелюбодейство и, като я поставиха насред, казаха Му: 4 Учителю, тази жена биде уловена в самото дело на прелюбодейство. 5 А Моисей ни е заповядал в закона да убиваме такива с камъни; Ти, прочее, що казваш за нея? 6 И това казаха да Го изпитват, за да имат за какво да Го обвиняват. А Исус се наведе на долу и пишеше с пръст на земята. 7 Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък на нея. 8 И пак се наведе на долу, и пишеше с пръст на земята. 9 А те, като чуха това разотидоха се един по един, като почнаха от по-старите и следваха до последните; и Исус остана сам, и жената, гдето си беше, насред. 10 И когато се изправи, Исус й рече: Жено, къде са тези, [които те обвиняваха]? Никой ли не те осъди? 11 И тя отговори: Никой Господи. Исус рече: Нито Аз те осъждам; иди си, отсега не съгрешавай вече. …………………………………………………… 31 Тогава Исус каза на повярвалите в Него юдеи: Ако пребъдвате в Моето учение, наистина сте Мои ученици; 32 и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни. 33 Отговориха Му: Ние сме Авраамово потомство и никога никому не сме били слуги; как казваш Ти: Ще станете свободни. 34 Исус им отговори: Истина, истина ви казвам, всеки, който върши грях, слуга е на греха. 35 А слугата не остава вечно в дома; синът остава вечно. 36 Прочее, ако Синът ви освободи, ще бъдете наистина свободни. 37 Зная, че сте Авраамово потомство; но пак искате да Ме убиете, защото за Моето учение няма място във вас. 38 Аз говоря това, което съм видял у Моя Отец; също и вие вършите това, което сте чули от вашия баща. 39 Те в отговор Му казаха: Наш баща е Авраам. Исус им каза: Ако бяхте Авраамови чада, Авраамовите дела щяхте да вършите. 40 А сега искате да убиете Мене, Човека, Който ви казах истината, която чух от Бога. Това Авраам не е сторил. 41 Вие вършите делата на баща си. Те му рекоха: Ние не сме родени от блудство; един Отец имаме, Бога. 42 Исус им рече: Ако беше Бог вашият Отец, то вие щяхте да Ме любите, защото Аз от Бога съм излязъл и дошъл; понеже Аз не съм дошъл от Себе Си, но Той Ме прати. 43 Защо не разбирате Моето говорене? Защото не можете да слушате Моето учение. 44 Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща. 45 А понеже Аз говоря истината, вие не Ме вярвате. 46 Кой от вас Ме обвинява в грях? Но ако говоря истина, защо не Ме вярвате? 47 Който е от Бога, той слуша Божиите думи; вие затова не слушате, защото не сте от Бога.

Из Второзаконие 7 глава: 1 Когато Господ твоят Бог те въведе в земята, в която отиваш да я притежаваш, и изгони много народи от пред тебе, хетейците, гергесейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и евусейците, седем народа по-големи и по-силни от тебе, 2 и когато Господ твоят Бог ги предаде на тебе та ги поразиш, тогава ги изтреби, като на Бога обречени; да не правиш договор с тях, нито да ги пожалиш; 3 да се не жениш между тях, и да не даваш дъщеря си на сина му, нито да вземаш неговата дъщеря за своя син; 4 защото ще отвърнат синовете ти от да Ме следват, за да служат на други богове, и така ще пламне против вас гневът на Господа, който скоро ще те изтреби. 5 Но така да им направите: жертвениците им да разорите, кумирите им да изпотрошите, ашерите им да изсечете и изваяните им идоли да изгорите с огън. ……………………………………….. 9 И тъй, да знаеш, че Господ твоят Бог, Той е Бог, верният Бог. Който пази до хиляда поколения завета и милостта към ония, които Го любят и пазят заповедите Му; 10 а на ония, които Го мразят, въздава им в лице и ги изтребва; няма да забавя наказанието на онзи, който Го мрази, но ще му въздаде в лице. 11 За това, пази заповедите, повеленията и съдбите, които днес ти заповядвам, за да ги вършиш. 12 И ако слушате тия съдби и ги пазите и вършите, Господ твоят Бог ще пази за тебе завета и милостта, за която се е клел на бащите ти; 13 и ще те възлюби, ще те благослови и ще те умножи; ще благослови и плода на утробата ти и плода на земята ти, житото ти, виното ти и маслото ти, и рожбите от говедата ти и малките от овците ти, в земята, за която се е клел на бащите ти да я даде на тебе. ……………………………………………. 17 И ако речеш в сърцето си: Тия народи са по-многочислени от мене, как ще мога да ги изгоня? - 22 И Господ твоят Бог малко по малко ще изгони тия народи от пред тебе; не бива да ги изтребиш изведнъж, за да се не умножат върху тебе полските зверове. 23 Но Господ твоят Бог ще ти ги предаде и ще ги разстройва с голямо разстройство, догде се изтребят. 24 Ще предаде и царете им в ръката ти, и ще заличиш името им под небето; никой не ще може да устои пред тебе догде не ги изтребиш. 25 Кумирите на боговете им изгаряйте с огън; да не пожелаеш да вземеш на себе си среброто или златото, което е върху тях, за да се не впримчиш в него, понеже това е мерзост пред Господа твоя Бог. 26 И да не внасяш в дома си никаква мерзост, за да не станеш обречен на изтребление като нея; съвършено да я мразиш и съвършено да се отвращаваш от нея, защото е обречена на изтребление. https://biblia.bg/index.php?k=5&g=7&tr1=1

Из Второзаконие 3 глава: 5 Всички тия градове бяха укрепени с високи стени, с порти и лостове; и освен тях имаше твърде много неукрепени градове. 6 Тях изтребихме, както сторихме на есевонския цар Сион; изтребихме всеки град, с мъжете, жените и децата. 7 А всичкия добитък и користите на градовете разграбихме за себе си. Из Второзаконие 4 глава: 1 Сега слушай, Израилю, повеленията и съдбите, които ви уча да вършите, за да живеете, и да влезете и наследите земята, която ви дава Господ Бог на бащите ви. 2 Да не притурите нещо на думите, които ви заповядвам, нито да отнемате от тях, за да пазите заповедите на Господа вашия Бог, които ви заповядвам. 3 Очите ви са видели що направи Господ, поради Ваалфегора; защото Господ вашият Бог изтреби изсред вас всичките човеци, които се поведоха по Ваалфегора. 4 А вие, които сте се привързали при Господа вашия Бог, всички сте живи днес. 5 Ето, аз ви научих повеления и съдби, според както Господ моят Бог ми заповяда, за да вършите според тях в земята, в която влизате да я наследите. https://biblia.bg/index.php?k=5&g=3&tr1=1

Второзаконие 13 глава: 1 Ако се въздигне всред тебе пророк или съновидец и ти означи знамение или чудо, 2 и се сбъдне знамението или чудото, поради което той ти говори, казвайки: Да идем след други богове, (които ти не си знаел), и да им служим, - 3 да не слушаш думите на оня пророк или на оня съновидец; защото Господ вашият Бог ви изпитва, за да узнае дали любите Господа вашия Бог с цялото си сърце и с цялата си душа. 4 Господа вашия Бог да следвате, от Него да се боите, Неговите заповеди да пазите, Неговия глас да слушате, Нему да слугувате и Нему да сте привързани. 5 А оня пророк или оня съновидец да се умъртви; защото е проповядвал отстъпление от Господа вашия Бог, Който ви е извел из Египетската земя и ви е изкупил от дома на робството, за да те отклони от пътя, в който Господ твоят Бог ти заповяда да ходиш. Така да отмахнеш злото отсред себе си. 6 Брат ти, син на майка ти, или синът ти, или дъщеря ти, или жената, която почива на пазухата ти, или приятелят, който ти е като душата ти, ако те изкуси тайно, като рече: Да идем и да служим на други богове, - които нито ти си знаел, нито бащите ти, 7 измежду боговете на племената, които са около вас, близо при тебе, или далеч от тебе, от единия край на света до другия, 8 да не се съгласиш с него нито да го слушаш, нито да го пощади окото ти, нито да го пожалиш нито да го укриеш; 9 но непременно да го умъртвиш; твоята ръка да бъде първа на него, за да го убиеш, и после ръката на всичките люде. 10 Да го убиеш с камъни, за да умре, защото поиска да те отклони от Господа твоя Бог, Който те изведе из Египетската земя, из дома на робството. 11 И целият Израил като чуе ще се убои и няма да върши вече такова зло всред тебе. 12 Ако, между градовете, които Господ твоят Бог ти дава, за да се заселиш в тях, чуеш да се казва за един от тях: 13 Някои подлеци, излезли изсред тебе, са отклонили жителите на града си, като са казали: Да идем да служим на други богове, които вие не сте знаели, 14 тогава да изследваш, да изпиташ и добре да издириш; и, ето, ако това нещо е истинно и е вярно, че такава мерзост е сторена всред тебе, 15 то непременно да поразиш жителите на оня град с острото на ножа, и с острото на ножа да обречеш на изтребление него и всички, които са в него, и добитъка му. 16 Тогава, като събереш всичките користи от него всред площада му, съвсем да изгориш с огън града и всичките користи от него за Господа твоя Бог; и той ще бъде могила до века, да се не съгради вече. 17 Нищо от обреченото на изтребление да се не залепи за ръката ти; за да се върне Господ от яростния Си гняв и да ти покаже милост, да те пожали, и да те умножи, както се е клел на бащите ти, 18 ако послушаш гласа на Иеова твоя Бог, да пазиш всичките Му заповеди, които днес ти заповядвам, да вършиш това, което е право пред Господа твоя Бог. https://biblia.bg/index.php?k=5&g=13&tr1=1

Лош вариант. Няма по-сигурен начин да се събуди антисемитизъм при такава масова кампания. А в България никога не е имало истински антисемитизъм. Даже и по времето на нацисткото присъствие в България. Даже нацисткия антисемитизъм е довел до обратната реакция. Имаме една хубава поговорка: "Покрай Петър, намразил и Св. Петър". Та и с тази работа същото. Боби Фишер е евреин отвсякъде - майка му е еврейка. Но човека е прагматик. Всъщност 80% от съветските шахматисти бяха евреи ( с изключение на Гари Каспаров). И аз самия нямам нищо против евреите - умен народ са и правят нещата както трябва. Но с такива изцепки и от мен ще направят антисемит. Както Русия с тъпите си действия направи от Дядо вазов завършен русофоб към 1916 г.

0

Единственият 100% сигурен вариант да се събуди антисемит в тебе е ако отдавна си е дремел.

Може би,ако бяха изпълнили поне една резолюция на Съвета за сигурност на ООН, нямаше да са толкова противни на света

Не си в час, Каспаров еазербайджански евреин, единственият руснак беше Анатолий Карпов.

0

Горанов постъпи като достоен мъж и поднесе извинение, а отговорните вече са пред бюрото по труда. Поредна победа за България.

Абе не знам кое е достойно, но броя на антисемитиоте в България със сигурност ще се увеличи след този случай. Няма по-лошо нерщо за един българин, да даваш права на някого. На българина му е писнало всякакви отвсякъде да му дават акъл. Как да с еотнася с мангасарите, с негрите, с педерунгелите, с идиотите, с комундетата и с всякаква оастанала пасмина. А за нормалния българин никой да не мисли.

0

Стига емоционални упражнения с "обикновения българин", всички сме обикновени българи, па били лесбо, гей, евреи, арменци - в паспорта пише българин и никой не е повече българин от другия. Докато това не ти влезе в главата,няма смисъл да се дискутира.Не живей постоянно в балон със себеподобни, а опознай други хора, може и да ги обикнеш.

А, те гейовете, лесбиийкиъе и джендърите са елитните българи , в скоро време ще ги пишат и в паспортите за да си ползват превилегиите

0

И какви привилегии имат, като изключим ежедневния терор, подигравки и дори физическо насилие?

за горанов, верно ли що не се запъна и да каже, че няма да каже тая глупост ами го издърдори като папагал

0

Ми, той малко си е папагал..

Скоро да си сменят ролите и гъзоб----- да са пред бюрото по труда.

за всеки виц за габровци, всеки габровец може да те осъди, че обиждаш жителите на Габрово!

0

Ако изтезаваш и убиеш 6 милиона габровеца, габровки и габровчета, а после дори на родените в София габровци им казваш да се връщат в Габрово и че мястото им не е на там, където са родуве, и че те са виновни за положението в София, е разбираемо да не са очаровани от тънкия ти хумор.

Къде в изказването на Фишер има такива неща, дето ги каканижеш? Той просто казва, че евреите предпочитат да не работят, а ако може , така , другите да им работят ! Нито ги праща в лагерите, нито в Израел, нито, че са виновни за някакво положение! ненапразно евреите са предимно златари, банкери, лихвари и т.н. Какво толкова обидно има в това ? Май колкото спестовността на габровците!

gen1O

Абе нуло стига с тая истъркана глупост за 6-те милиона. Прочети малко официални документи от еврейски источници за броя на евреите в Европа преди и след войната. Стига с тези дивотии за газови камери и ......

Явно някои мръсници искат да се застраховат,че не трябва да ги цитират.Един евреин казал,че другите са гадняри,а повечето българи казват,че управляващите са тулупи,но не трябва да се разчува

Израел обявява, че на 5 април (след 37 дни) приключва с масовата имунизация, отваря икономиката си напълно и дори се кани да отвори заводи за производство на ваксини! Това, разбира се, не е никакъв случай следствие от някакво по-различно отношение на света към еврейския народ!

0

Израел, САЩ, Англия.. шампионите по имунизирани не са в ЕС. В ЕС се гарантира равно разпределение на ваксините между всички, което значи, че и България, и Германия, и Франция са еднакво добре(зле) като не брой, а като процент от населението ваксинирани. Също така, просто самите производители не смогват - десетки милиарди ваксини са това.

провери колко са ваксинираните в Словения....и в Гърция ...!Вземи го като процент или както искаш!

0

Напълно съм съгласен, че се туткаме повече от другите, а това със зелените коридори е безумие - навсякъде се приоритизират възрастни, после придружаващи заболявания, чак тогава всички останали.

_stankow

Абе Орлине, не се унижавай !!

Не е обида да наречеш една жена ПКП... Въпроса е КОЙ го казва...

Е какво толкова е казал Горанов. Цитирал е Боби Фишер. Е и? Тази паплач, която сега се възмущава и се прави на толерантна не може да стъпи на малкия прът на Фишер по акъл. Той беше гениален. Изказването му може да се приеме за афоризъм и толкова. Сульо пульо и филанкишията днес, обаче, се напъват да демонстрират прекомерни реакции, че дано ги забележат.

Ганчо си мисли, че като не уязвява и обижда пряко , а с някви негови хитринки, , то е надхотрил всички и си е начесал злобата и мръсната уста. Единствената причина да му минават номерата е , че мръсният и омразен език се толерира от властта , за да създава словесно блато, за да няма дебат , а размяна на обиди и така дадържи негодниците в държавата на позиции. В белите държави за такива балкански хитринки съдят здраво, а Ганчо го гледат като аборигените.

0

Ганчо също така само повтаря, че евреите го контролирали, но не казва кои евреи. Като питаш Ганчо шеф му евреин ли е, премиер евреин ли има, президентът му евреин ли е и въобще евреин на живо виждал ли е, Ганьо отговаря с "не", но продължава да твърди, че да, те не се виждат, ама контролирали всичко задкулисно, като извънземните. Ганчо обича конспирациите, защото без конспирации му се налага да чете и мисли, и не всичко му е смляно и изплюто, като тролската помийка във фейсбукя, която той лапа ежедневно и с апетит.

_stankow

Само този ваш пост (а такива като него са хиляди) е в пъти по-тежък като омраза, расизъм и антибългарщина ! Ама ние нали сме българи - търпим ! До време де ...

0

Я обясни защо

Хитлер е искал да изсели евреите в Африка, но един поляк му е дал идеята да ги използва като безплатна работна ръка, като направи лагери, нищо че същата тази Полша е избила евреите още преди Хитлер да напълни лагерите. В лагерите не е имало само евреи, но се говори само за тях. Някой да си напрегна мозъка и да осмисли, как така има снимки с хиляди трупове на хора, които са живи скелети в лагерите, и някои от които са странно подредени! Кой е виновен за стотиците хиляди лагерници умрели от глад, защото ЗАПАДНАТА, коалиция е бомбардирала и обстрелвала германските продоволствени конвои към лагерите!, като така е спряла достъпа на храна и вода към Евреите... по чия заповед.

Леле-е-еееее пълна каша ти е в главата! Тотал щета.

А защо не разгледаме и въпроса със съветските лагери. В ГУЛАГ са загинали 30-пъти повече хора от нацистките лагери. И родължават да загиват. Ал. Солженицин е описал един интересен епизод на руснак, избягал от нацистки лагер и попаднал в ГУЛАГ ( два неуспешни опита, третия успешен. И хоп - в ГУЛАГ). Та според този човек, лежал и в двата вида лагери в сравнение с ГУЛАХ, нацистките лагери са нещо като пионерски млагер.

Ние сме българи и трябва да изповядваме и защитаваме нашите ценности! Когато изверга Хитлер е избивал в концентрационните лагери хора - не само евреи но и цигани, руснаци, поляци и много други ние като народ сме заели позиция и сме ги защитили, но сега същите тия които сме защитавали тогава откровенно се намесват в нашия живот и ни размахват пръст дружно трябва да им кажем едно НЕ и да си изкажем СВОБОДНО мнението без да се страхуваме от заплахи!

0

Неукият простак винаги някой го контролира. Веднъж са ромите, после евреите, после чиповете във ваксините, рептилите.. Беднякът (духом) винаги ще си намери виновници за собственото си положение и никога няма да потърси вината у себе си. .

Ето ти тук плюеш, обиждаш и заплашваш хората съвсем организирано и контролирано! Това значи ли че си неук простак?

0

Написах "Неукият простак", ти да не се разпозна?

Ти нормален ли си? Вземи се спри докато е време! Така носиш щети на еврейската общност която не заслужава това!

0

Само, дето не съм евреин, чукча

Значи си съединител (дален ляв педал)

И е вярно и не е в цялата му пълнота. "На 22 февруари 1943 германски пълномощник и българският комисар по еврейските въпроси подписват споразумение за депортиране в „германските източни области на най-първо 20 000 евреи“. На 2 март излиза съответното правителствено постановление. На 4 март започва депортирането на над 4 хиляди евреи от Беломорието, а на 10 март към концлагера Треблинка потеглят и над 7 хиляди евреи от Вардарска Македония. По същото време е трябвало да започне и депортирането на първите (близо 9 хиляди) евреи от „старите“ територии. Тогава обаче се намесват пловдивският митрополит (и бъдещ патриарх) Кирил, софийския митрополит Стефан и група депутати начело с Димитър Пешев. Надига се широка обществена съпротива, заради която плановете за депортиране на евреи от България са спрени и повече не се подновяват." Това са обективни факти. Хем сме ги спали, хем не точно. Накрая е станало - "ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!" Друг обективен факт е, че България за пръв път след Освобождението си управлява изконно български земи, населени предимно с българско население! ДАЖЕ О-В ТАСОС Е БИЛ ПОД БЪЛГАРСКО УПРАВЛЕНИЕ... Без малко България на 3 морета...ха-ха-хах...

_stankow

Знаем, знаем. Скоро ще ни потърсят репарации. За въздуха ни вземат такса, та историята преди 80 г. ли няма да осребрят ?

Познавам Горанов от доста време, до преди 15-на години бяхме съседи. Никога не съм имал добро мнение за него, на живо е доста различен - дребнав и заядлив, нищо общо с усмихнатия и приветлив имидж, който показва телевизията. Но с това извинение съвсем удари дъното и ми падна в очите ... да се извиняваш за думите на някой друг, при това думи, които някой друг (редактор, сценарист ...) ти слага в устата ... Това е все едно водещите на новините да се извиняват за лошите новини, които ни съобщават.

Човека печели от това. Това е неговата работа! Кой да ти се извини? Сценариста или редактора на предаването? Разбира се че ще го направи водещия! За мен Орлин Горанов е пич! По плюенето срещу него разбирам че си един абсолютен завистник-комплексар!

Ти си нулата, познах ли?

0

Не е нулата, просто му омекнаха коленцата и изведнъж се загрижи за "еврейската общност" (виж горе)

Добре де, нулата и трите шестици скачат срещу това мнение, а има само един минус. Какво става, не знаеш как да смениш IP-то ли, нуличке?

Не съм нулата (0)! Въпреки че по правилно е той да е две нули (00).

Пич бил Орльо редката дришня, който си уволни част от екипа, затова че е функционално неграмотен и не е разбрал какво са му написали да прочете пред аудиторията. Нищо че дришнята не може да не си е прочел сценария преди да го филмират. Осрал се Орльо и станал голям пич, щото си облиза акито и нарочи другарчетата си, че са му се изсрали в гащите.

Ами като има кирливци,дето искат да го наказват,как няма да ги трае още един месец

0

Било ок да се цитира Фишер, защото самият той бил евреин? Логика железна. По нея и Менгеле (доказано от ромски произход) е невинен за избитите роми в лагерите? Много сте ми умнички.

0

Късно е, чадо.

Най-хубавите вицове за евреи, съм ги чувал от евреин :)

Свобода на словото в действие!!! ;-)

0

Реч на омразата в действие.

Винаги съм се изказвал срещу неправдите за които чета в нета! И сега е така! Според мен това е добре координирана атака срещу едно качествено предаване и неговия водещ! Ако си изкаже човек свободно мнението срещу Буш, Тръмп, Путин, Меркел и който и да е друг - може, но когато се говорят истини, още повече казани от Боби Фишер - не може! ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА НА СЛОВОТО са думите господа!

0

Само, защото нещо било вече казано, можело да се повтаря, било "просто цитат". Ами, цитирайте и Хитлер по БНТ, цитирайте всеки човекоубиец и психопат в националните ни медии, а участниците да печелят тостери, като познаят изрода, няма проблем, нале?

“Думите строят мостове към неизучени територии.” – Адолф Хитлер “Ако искате да блестите като Слънцето, трябва да горите като него.” – Адолф Хитлер “Вярата може да премести планини, но само знанието ще ги премести на правилното място.” – Йозеф Гьобелс, министър на пропагандата в нацистка Германия "Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.” – Адолф Хитлер "Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.” – Адолф Хитлер Цял световен раздел в укицитат има за немските водачи на 3-тия хилядолетен райх. Какво, трябва да ги изтрием от история сякаш не са съществували ли? И да обречем бъдещите поколения на това отново да я повторят?! Толкова си прост, че не можеш да осъзнаеш, че проблема е в теб, а не в околните. Онези ревящите за антисеметизъм започнаха с 1,2млн жертви. Днес какви са твърденията? Колко милиона са само еврейските жертви? Този цинизъм е гнусен и хората точно него ненавиждат.

в социализма НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА БЕЗУМНО МРАКОБЕСИЕ

Насрахте се с цензурата! Оставете хората да говорят - мнението на всички е важно, не само на евреите!

0

"Мнението" ви го прочетох - хора, родени в България да си ходели в Израел. Е такива генийчета сте ми всичките бръснати тикви.

Какво мнение сте чели? Аз имам едно единствено, това е второто. Колкото до главата ми - още преди 30 години не остана нищо за бръснене по нея.

Ха ха ха! Този дори заплашва пишещите в чата!

И ГОРАНОВ НАЛИ СИ Е ПЕНСИОНЕР ОТДАВНА ?? ЕВРЕИТЕ НИ ВИНОВНИ ??? ДА БОГАТИ СМЕЛИ И ЗАДРУЖНИ СА !! А ТУК ЦЪРВУЛИТЕ ПРЕВЗЕХА СОФИЯ !! И СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е ВЕГАС !!! АМА ПРОСТОТИЯ !!

Вместо да защити редакторите и целия екип както направиха Шарли Ебдо,той ги уволнява.Те не са направили никакво прегрешение,като са цитирали правилно, едно изказване на евреин за холокостаЗатова сме на последно място по свобода на словото.Оттъук нататък никой в националната телевизия няма да смее да се изкаже свободно,ако шефа му не е е одобрил предварително изказването му.

Никога не са ми трили така коментарите както сега! Големи ГЗлизци са станали нашете ИТ-админи - трият всичко където е спомената думата "евре...н"!

0

Доста се изтри, дано се пази архив на всичките ви изписани изродщини. Хора като пишещите долу са готови и холокоста да отрекат, това са индивиди, за които е нормално да водиш неразбиращи тригодишни дечица към масовия гроб, само защото са се родили еврейчета. Ти и приятелчетата ти сте изроди и заплаха номер едно за България.

Изрод си ти! Това е лично мое мнение! И какво като се пази архив? Заплашваш ли ме? Такива като теб донесохте толкова смърт и мъка на този свят!

За тия (вие си ги знаете) както и за умрелите - или хубаво или нищо!

Орлин Горанов! Орлин! Орлин! Ашколсун чоджум!

Хайде пак, щото админчето явно е чифут: Интересно, как подмолните еврейчета не са надали глас срещу Шекспир, че да го забранят и него. Във "Венецианския търговец" ги е изобразил достатъчно добре и точно. Грубо казано - Боби Фишер само перифразира Шекспир, няколко века по-късно. И е факт - евреите не работят, а управляват капитали. Управляват световната политика. Нещо да съм излъгал? Я някое еврейче да ме обори? Ама първо да прочете Шекспир, па тогава да се обажда.

Кой за каквото учил.

В мафията нещата не зависят толкова много от наученото, а от връзките и измамите.

Голямо шобе ги тресе и в ДИР-а да не ги джазгосат и тях! За това са пуснали резачката на коментари якоооо...!

да бе

2021-02-25 13:47:18 Шалом ! (нерегистриран) 2021-02-25 13:30:26 Щерев (нерегистриран) Има и безстрашни хора, обективно представяще нещата! Вие не заслужавате дори 112-то място по свобода на словото! Вас не трябва да ви допускат до такава класация! Истината ще ви направи свободни! Всеки сам да прецени за себе си. Как антисемитските конспирации на Боби Фишер стигнаха до БНТ svobodnaevropa.bg Горанов задава въпроса: “Кой шахматист има еврейски корени, което не му пречи да се изказва остро срещу евреите?”. Верният отговор е Боби Фишер – легендарен шампион по шахмат, роден е в Съединените щати през 1943 година, майка му е еврейка. Фишер става най-младият световен шампион през 1972 г. Известен е със своята екстравагантност. Три години по-късно не се явявя на партия с Анатолий Карпов и губи титлата си. Известен е със своите крайни антисемитски изказвания. Тогава водещият Орлин Горанов допълва по адрес на Боби Фишер: “Ето какво казва – евреите не обичат да работят, а това е едно от нещата, което евреите много мразеха в Хитлеровите концентрационни лагери. Никога не е имало газови камери. Това са глупости. Но когато отидете в лагера, там има надпис “Arbeit macht frei”. Но евреите не вярват на това. Те вярват, че вие трябва да свършите цялата работа, а те прибират печалбата. Това е проблемът с евреите”.

Орлин Горанов!

аре нямаше нужда! евреите трябва да се извинят пред гения на Боби Фишер!

Шарли Ебдо запалиха света с техните глупости, тези тук, се навеждат за всичко, че и хода съсипват

Свогодата на словото в България и нейните господари е на нивото на свободата по време на комунизма, ако не и по-долу. И това ми било демокрация. Колкото има демокрация в Корейската Народно-ДЕМОКРАТИЧНА Република.

Веднага в момента в който беше цитиран Боби Фишер разбрах че водещият не осъзна как настъпи мотиката

Добре де, ако кажеш нещо срещу семитите, това е ксенофобия и език на омразата. А не е ли ксенофобия и език на омразата това което правят американските, европейските и българските медии всекидневно срещу руснаците, китайците и т.н. Защо ксенофобията срещу руснаци е нещо прекрасно, а срещу евреи е страшно лошо и всеки който си позволи и най-малкия цитат да спомене, бива репресиран. И как след такива противоречия можем да вярваме на американските, европейски и български медии? Ами то и при комунизма нямаше толкова противоречива и лъжлива "информация" по медиите.

защото говоренето срещу руснаците е защита чети малко колко войни са водили руснаците с цел да завладеят Балканите излаз на южни морета им е мечтата и няма да мирясат

Аве, идиот сплескан, колко войни са започвали руснаците?

изричаш подобни глупости и после се извиняваш друг човек ли си след тоя миг не, не си пак си същия

Брех тез евреи бе! Гледат и БНТ!?

ПРОСТО ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ИСКАТ ДА РАЗКАРАТ ТЪПИ И НЕ ГЛЕДАЕМИ ПРЕДАВАНИЯ !!! ПЕВЕЦА ВСЕ ПАК СИ Е ПЕНСИОНЕР !!! ДА СИ ПИЕ КАФЕНЦЕТО ПО ГРАДИНКИТЕ !!

не пробутвай подобни глупости няма кой да ти се върже гаф си е та дрънка в 21 век с мислене на маймуни

Очевадно ти трябва БУКВАР !!!!.

Защо се излагаш Орлине ??? !!!!!

А, Пламен Узунов няма ли да го уволнят, че се облича като Хитлер, ухилен до уши? Тия про еврейски организации не се ли дразнят на това.?

Първо да "уволнят" принц Хари и да го обрежат! И той ходи с нацистка униформа!

Хари отдавна не е принц по собствено желание много си надзад с материала не се излагай

По собствено желание може само да умре и чак тогава ще престане да бъде принц! Омертата на короната е желязна. Тя заради това е просъществувала столетия. Не са ти ясни нещата.