Орешарски: Да подам оставка е лесно, но безотговорно

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че е безотговорно да подава оставка. Той покани представители на протестиращите за разговор в понеделник, 14.00 часа.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Да подам оставка е лесно, но безотговорно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборът на Пеевски също беше лесен, но безотговорен! Ама тогава не се дърпаше.

КЪМ НОМЕР 15 десет хилади човека не са БЪЛГАРИЯ

Е,като се махне това правителство?Какво ще стане?Вие мислите ли?Първо трябва да се промени изборния кодекс в НС,Да се гласува супсидията за партиите да е 1.50ст. и нито стотинка повече,броя на депутатите 120бр.и като стане всичко това нови избори иначе-" Илия все в тия".

и всеки ден ще става по-лесно, а скоро и наложително

Г-Н ОЛИГАРСКИ ИМАТЕ ДВА ПРИЕТИ ЗАКОНА В НС ДО МОМЕНТА: ПЪРВИЯТ Е ЗА БУЛГАРТАБАК И ОСБЛУЖВА ПЕЕВСКИ И КОМПАНИЯ, ВТОРИЯТ Е ЗА ХАРАЗТА И ОБСЛУЖВА Г-Н БОЖКОВ. АКО ТОВА СА ВИ ПРИОРИТЕТИТЕ АЗ СЪМ ИЗВЪН ТЯХ И ЗАТОВА СТАЧКУВАМ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ПРАВЯ

Да ви питам аз вас, подава правителството оставка, после какво правим? Вие кого бихте избрали да ви управлява а ми кажете??????

може би пак наглите комунисти и фесове ? НЕЕЕЕ

Абе айде хвърли я тая оставка - не виждаш ли че "материала" не те заслужава... Нека пасе стадото, ако е останало нещо за опасване, ако ли не - нека се гърчат в глад и мизерия! Какъвто материала, такива и управляващите! Гледай си живота и хич не се коси - да не мислиш че някой в тая ужким "държава" го е еня за нещо или за някого???

а въднъж и ти бъди безотговорен. Човещинка си е. Това, че си премиер не значи, че сeрeш квaдратни лaйнa. Айде, чакаме. Действай смело и безотговорно ;)

бе човек, хайде дай я. Не се плаши, не е безотговорно. Вервай ми. Ще ни направиш щасливи. Че това твойто правителство се пръкна от най-порочното зачатие.

Ти я дай, пък ние (народа) ще отговаря вместо теб!

Да назначиш турски микерета е лесно , но е БЕЗОТГОВОРНО!!!

Мисля, че ти е останало само 'ЛЕСНОТО РЕШЕНИЕ' Действай бързо, ..... преди някой истински Българин да е заклал Волен Сидеров-Предателя...

Давай, подавай и не му мисли. Ние ще си преценим дали е безотговорно :)

Ако си подадете оставка господин Орешарски,ще бъде МНОГО ОТГОВОРНО от Ваша страна! И ще разберем,че разбирате от политика!!!!!!

Премиерът Пламен Орешарски заяви, че е безотговорно да подава оставка, безотговорно e да ocтaва на поста. Орешарски (MC) да oбяви всички, не сaмo следващи назначения, нo и назначенитe вeчe областни управители, зам. Миниcтpи и дpуги свoи назначения, c кpaткo CV и oт кoго e пpeдлoжeн.

Ами бъди поне един път лесен и безотговорен,де!Освободи детенцето у себе си.Бягай в пясъчника да си поиграете със Станишев-да си хвърляте пясък по пишките.

Абе, Отговорника! Я се махай докато е време! Безотговорно било, а да ми слагаш ДПС пак да ме яздят отговорно ли е? Що не ти скъсаха сфинктера, така и не разбрах, поне това го могат?!! Та дано ти дойде акъла!!

Виж какво искат хората, това трябва да е базата кое е отговорно и кое не е!!! Вашата НАГЛОСТ няма граници! За миг си представих как ме гонят от работа всички колеги,шефа...а аз не си тръгвам и си натискам парцалите да ги тормозя с присъствието си още и още...Нямам думи за вас, вие сте политически трупове!!!

Чичка бая ти е увиснала чушката вече, кво още се дърлиш. НАРОДА НЕ те иска, теб и бандата ти! Аре изчезвайте! По-добре служебно правителство на Райков, отколкото червени фесове. Каква комбинация: червено и фес ...

Ти ли си народа бе, ръпон???

Ще Ви простим тази малка безотговорност след всичките Ви по-големи такива! Бъдете безотговорни, моля Ви и си подайте оставка!!!!

Я не си давай много зор. Отивай да изпитваш студентките пък остави тая трудната работа на някой дето има гръбнак.

Тия все по безотговорно приемат отговорности.

не бери грижa. ние ще му намерим колая.

на простият БГ народ угодия няма :) Преди месец имаше избори , които пак тоз прост народ предизвика без да мисли много. На изминалите избори май месец , само 1/2 от народа гласува , другите бяха пас.Явно тази безотговорнос на тез които не гласуваха докара това което е сега. Така че простия бг народ сам си е виновен и никой друг. Стига с тез луппени провокациии последно време.

Народа прост, прост - ама още помни какво му обещаха на изборите.

Абе кой ги е избирал тия че ми ревеш сега бе, тюфлек?????? Извинвай много, ама това му се вика "Кой ми cpa у гащите?" Народа си избра депутатите, депутатите си избраха правителство, сиреч - от "материала" е това правителство! Вие сте си го забъркали, вие си го сърбайте, да не са ви виновни Аладин, Али Баба и 40-те разбойници??????

Кокото по скоро оставка... толкова по-малко ще усетиш народната Обич!

Изглежда Орешарски съвсем е превъртял ,щом си въобразява,че някой ще го търпи с експериментите му.Тая осакатена от БСП КРАТУНА,не може да проумее,че единственото му спасение е НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!

Лесно и безотговорно е да не можеж или да не искаш да говориш правилно майчиния си език. Научи се, че в Българския езек не съществуват думи, които ти употребяваш като ШЕ, мислА, Ше видА, поканА и др. Как може човек, който няма желание да научи майчиния си език има претенции да управлява каквото и да е? Запиши се на курс по български език! След като го издържиш, ако успееш, създай минимум ДВЕ работни места във великата си фирма. След това се бори за каквато и да е обществена изява.

Да го духате всички! Писнахте ми! После ще ви питам как!

Олигарски по-добре бъди безотговорен... иначе може да не издържиш Голямата Народна Любов!!!

Олигарски - нахален като комунист.

Какви са тези декларации дето ги давате на представителите на неправителствени организации-откъде накъде пък и те ще подписват че не ви искат оставката когато 10-15 хиляди са на улицата ,за да си подадете оставката!

На първо място този парламент ще трябва да направи един нов закон за изборите, с който в парламента да влизат, като се избират само достйни хора - независимо дали са от ГЕРБ, БСП или някоя друга партия, но достойни, а не мутри като Бойко Борисов, Цветанов, Пеевски и Волен Сидеров!!! Иначе дори и нови избори да има, всичко е безмисленно, защото в парламента ще влезнат пак старите мафиоти които ни управляваха преди 4 години - ГЕРБ!!!

Не забравяй да си отведете циганите обратно по катуните! Няма какво да ги държите в София само и само да получите циганския им глас на избори! Внимавай с тъпите си предложения за узаконяване на гетата, защото ще ти ги тактисаме в двора!

Да подадеш оставка се иска СМЕЛОСТ, ЧЕСТНОСТ и ДОСТОЙНСТВО но за жалост тези категории са много далеч от тебе!

Напротив! Най-отговорното към страната е да дадете веднага оставката си. Но, е най-трудното. Боли от високото падане и те е страх от господарите, които не ти дават.

Напротив, г-н Орешарски, това е най-отговорното нещо, което можете да напраните. Иначе ще си останате в историята като куклата на конци, управлявана от Станишев, Местан и Сидеров.

ПО БЕЗОТГОВОРНО Е ДА ОСТАНЕШ.

НЕЕЕЕЕ ,БЕ ЧОВЕК. БЕЗОТГОВОРНО Е В СМИСЪЛА ,ЧЕ НЕ ЗНАЕ ОТГОВОРА ;))) ЯВНО НЕ ИМ ГО ПОДСКАЗВАМЕ ПРАВИЛНО НА ПРИМАТИТЕ ОБЛЕЧЕНИ С ВЛАСТ ....!!!!

За мен човекът го е казал абсолютно точно, също така смятам, че Бойко постъпи безотговорно и малодушно, като подаде оставка за удоволствието на шепа марионетки, което и доведе до настоящата трагична ситуация

абсолютно точно си го е казал... еврофондовее как да откраднем паритеее комуниста идва на власт с метеж и си тръгва с кръв

Слушай бе лаком чичко - така и така предаде БГ, като се подложи на комунетата, както е лесно си я подай оставката. Нали народа те докара до там, а вие се комбинирахте човек-предател-турчин, последните надделяхте и сега нщем да ви сърбаме мръсотията. Отговорное да се махнеш като не те искат! Безотговорно е да седиш там, дето никой от народа те неще!

БЕЗОТГОВОРНО Е, ЧЕ ВИЕ РЕШИХТЕ ОТНОВО ДА "ОПРАВЯТЕ" БЪЛГАРИЯ - 20 ГОДИНИ +45 ГОДИНИ СТИГАТ !!!!!!!!!!!!

от теб по-безотговорен имали с тия твойте седенки

Орешарски, Ти подай оставка, а ние великодушно ще ти простим безотговорността на това действие.

МНОГО Е ПРОСТО - ГЛАСУВАНЕТО СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, КАКТО Е В ГЪРЦИЯ, ИНАЧЕ - ГЛОБА! АКО ТОВА СТАНЕ-ЦИГАНСКИТЕ И ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВА ТЕЖЕСТ! НО БСП И ДПС НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТАКАВА ПРОМЯНА!

Лили Павлова - лицето на протеста на ГЕРБ срещу Пеевски?! Лили Павлова смело разходи импозантната си фигура сред протестиращите пред Министерския съвет. Бойко Борисов заръча на апарата на ГЕРБ да не ходи по митинги, но неговите забрани не важат. Тя се ползва с особен статут от партийния лидер и наруши забраната. Възмущението й от избора на Делян Пеевски извираше от дъното на душата й. Нищо, че допреди няколко месеца тя бе главна героиня в медиите му - то не бяха тв репортажи от рязане ленти па магистралите, очерци как още от малка си личало, че ще стане голям човек. Ами, интервютата за разясняване на политиката на ГЕРБ - колко много и колко дълги бяха! "А сега медиите на Пеевски въобще не ми обръщат внимание и аз съм в правото си да протестирам!" Лили Павлова се движи усмихна и доволна сред множеството пред Министерския съвет. Жаждата й за внимание пролича от готовността да се снима, ако някой пожелае. Наоколо всички викат "Оставка", а тя е на седмото небе от щастие. "Ами, ако Бойко пак поеме управлението? Хеликоптерите сигурно ни чакат, ловните резиденции са си там... "Разбира се, че протестирам, това вече мина всички граници", коментира бързо тя въпрос на репортера

Все някои ви е виновен

Колкото и странно и неочаквано на пръв поглед да звучи големият губещ в създалата се ситуация е ...ДПС. Лидерите на тази партия заложиха на неистовия стремеж към властта и вопиющото желание за мъст и реванш на сегашната върхушка на БСП, което в крайна сметка се оказа губещ залог. Защото, покрай податливото на зомбиране и манипулации общество, състоящо се основно от нискообразовани или лелеещи за изгубеното, безметежно Татово време хора, в годините на т.нар преход неусетно израстна младо, далеч по-образовано младо поколение, познало и с очите си видяло предимствата и достойнствата на европейската цивилизация, което не желае да бъде манипулирано, лъгано и да получава благата на живота само в бъдеще време. Ето това не оцениха лидерите на БСП. Защото именно те, младите хора, са инициатори и участници в протестите. Защото на тези протести никой не дрънка празни тенджери, те не са инициирани от фикс-идеята им ГЕРБ! Протестът има далеч по-дълбоки корени, което също е енигма за върхушката на столетницата. Което означава, че тя е с недостатъчни капацитивни и аналитични възможности. Което означава също така, че на следващите избори (които ще са твърде скоро) БСП ще претърпи тотален крах, както електорален, така и вътрешнопартиен. Каквито и мимикрии и лицемерни пози да прави в лицето на уж осъзнали се, уж срамуващи се другари...Що се отнася до ДПС която и да е политическа сила от тук нататък ще бяга като дявол от тамян от него. За да се спаси от народния гняв и предрешен бъдещ управленски провал...Това в близко бъдеще вещае тотална изолация на тази партия. Нещо, което нейните избиратели, които в голямата си част честни и трудолюбиви хора, не заслужават. Тяхната беда е, че не са посветени нито в интригите на падишаха, нито в козните на бейовете...Що се отнася до БСП, маниакалният синдром ББ, се оказа пагубен за нея и я отклони от трезвата оценка на промените в интелектуалния потенциал на нацията.

Червени боклуци никога не са си отивали от властта.Те са проклятие за България. Просто пуснаха метастази и създадоха партиики за прикритие.Затова у нас "прехода" беше криминален-бкп-бсп-дс трябва да умре.Евтаназия за столетницата,само така ще има живот за Българския народ.

Румен Леонидов: Станишев, иди си с мир, държавата ще се запали заради теб!Сергей трябва веднага да бъде изведен на двора и напъден от политиката, за да си плачка на рамото на майка си. Ако не му стига кърмата, ще му дадем да суче кръв. Защото на пиявици като него, мястото е в блатото на историята. Джиба! Джиба, ти казват всички, иди си с мир, държавата ще се запали заради теб!

Най- отговорното от ваша страна е господин ОЛИГАРСКИ да си подадете незабавно оставката.А КОЕ Е ОТГОВОРНО...ДА ПРОДАДЕМ ДЪРЖАВАТА СИ НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДПС-ли

ДРЕМЕ МИ НА СТАРИЯ РЯЗАН К*Р какво искате вие