Орешарски ще предложи нов председател на ДАНС

Премиерът Пламен Орешарски обяви, че приема заявлението на Делян Пеевски да се оттегли от поста председател на ДАНС. След консултации Орешарски ще предложи нов кандидат.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски ще предложи нов председател на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проява на "отговорност и зрялост" трябваше да има при предлагането и приемането на кандидатурата на борчето Пеевски, другарю Орешарски!

Видяхме какви са предложенията на Орешарски ... СедЕнката свърши вече.

Проклет Пеевски, проклет Орешарски, проклети БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ !!!!!!!! Проклети всички политици - долни и гнусни мафиоти, които се гаврят с достойнството и търпението на българите !!!!! Проклети да сте всички адвокатчета, прокурорчета и съдийчета, които защитавате престъпниците и обругавате правосъдието и потъпквате справедливостта в изстрадалата ни държава !!!!!! Проклети да сте всички, изроди човеконенавистни !!!!!!!!!! Проклети всички, които мачкат достойнството на българина, били те вътрешни или външни врагове на нацията ни !!!!!!!! Проклети да сте всички, които погазвате интереса на държавата ни и обругавате древната ни история и традиции !!!!!! Проклети да са всички еничари, които се продадоха да служат на чужди интереси, проклети предателите и продажниците !!!!!!!! ПРОКЛЕТИ, ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ !!!!!!!!!

махаи се олигарски. наивниците свършиха.седянките също.

Стига с предложенията ти глупако, върви в дън земя и дано повече не чуем за тебе проклетнико

Такъв кретенизъм не сме и допускали!! От една страна "Министър-председателят посочи, че заявлението на Пеевски е било съгласувано с него, както и с ръководителите на партиите БСП и ДПС- като "проява на отговорност и зрялост" в създалата се ситуация." и от друга страна "Избраният в петък за председател на ДАНС Делян Пеевски съобщи в писмо до медиите, че е готов да приеме решение на Народното събрание (НС), с което да се отмени избирането му." В задачата се пита: Ако обществото не беше изригнало спонтанно срещу произвола на машата Олигархски чрез купения кворум при ституирането на това правителство и Народното събрание от ненормалния антинационалист Долен Сиктеров щяха ли лицата ГЕЙ ШЕФ, лютив насран и пр. гнас, гмеж, утайката на обществото, кукловодите от бившата ДС, КГБ, ФСБ (федерална служба за безопасност - руския аналог на ФБР) да заявяват готовност да сменят спуканото меше Пеевски??????? ОТВРАТЕНИ СМЕ!! И от наглостта на ГЕЯ - няма да подам оставка!! Това в някаква степен обаче ме УДОВЛЕТВОРЯВА, защото налива вода в мелницата на по-прогресивни сили несвързани с престъпните структури от прехода - комунистическите фусили!!!

Този път Орешарски ще предложи някоя мижитурка, която да могат пак Те да управляват.

марш курвоооо

Не Мери, те се опитват да напишат правилата както им е изгодно на тях. И утре ако същите правила им пречат, просто ще ги променят. Така "правилата" са само за овцете, но не и за вълците. Аз живея в чужбина и апелирам към всички българи зад граница по възможност да спрат да пращата всякакви пари към България докато тези са на власт. Парите от чужбина са значителен дял и липсата им ще се усети бързо. Щом не ни чуват гласа, ще усетят силата ни!

Може ли мен да предложите за шеф на Д(ан)С?

Късно е либе за китка. В цялата история има и нещо положително. След като унижиха по такъв безпардонен начин столетницата, ДПС за сетен път показаха, че са не само антиконституционна партия, но са и открито антибългарско явление.

след прасевски -глиган кокошраски ша снесе нов гуру - титан верна подлога на местан и гоган

БЕЛИТЕ българи са фашисти! Гнусната шопска манипулация от Банкя си свърши работата - успя да въздейства върху първичната ОМРАЗА на българите към всичко свързано с турци и роми! Всички БЕЛИ българи получават оргазъм от омразата си към турците - дори по-голям от физиологичния!

Слушай образ, не се заблуждавай за белите "българи". ДПС-то съществува години наред в тоя парламент, благодарение на това, че разпалва етническа омраза между хората в родопския край. Помисли само калко години по-късно се появи Атака. И тя е една парнография на партия, такава , каквато е и ДПС. И двете са клонинги на ДС/БКП/. Но ако се турчин или имаш такова съмосъзнание и си честен човек ти свалям шапка. Все пак се съобразявай с това, че всички сме граждани не една и съща страна. Не можеш да си в БГ, а да работиш за чужди интереси, руски, американски, немски или дори турски. Щом си в БГ работиш за интересите на нашата страна, ако не желаеш, тогава отиди в страната, чиито интереси защитаваш. Ако отидеш в Гер. и попиташ някой турчин какъв е ще ти каже "Аз съм германец". Ако го попиташ какъв ти е произхода ще отговори "родителите ми са от турция". Така, че си прави сметка. Имам приятели и турци, но отношенията ни са взайимно уважение. С диващина и незачитане на общите за всички закони в страната не може да има единно общество. Управляващите разделят, за да владеят, ако си чувал това.

НЕ БРАТО ТИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИШ, ЗАЩОТО СЕ СЪГЛАСИ ДА ГО ИЗДИГНЕШ ТОЗИ ШОПАР. НИКОЙ НЕ СИ ПРАВИ ИЛЮЗИЯ, ЧЕ НОВИЯТ НЯМА ДА СЕ КАЗВА ПЕЕВСКИ, НО ЩЕ ИМА СЪЩИТЕ ИНСТРУКЦИИ КАТО НЕГО, А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ.

Орешарски трябва да бъде доблестен и да разкрие истината за мръсните политически игрички, които се играят в момента. Защо той допуска да бъде обявяван (според лидерите на БСП и ДПС)за единствения виновен за гршния избор на Пеевски? Та Станишев и Местан си изтриха насраните задници с него! Молим те Министърпредседателю, запази достойнството си! То ни е необходимо на всички нас за да я има България. Не допускай нас българите да ни правят на идиоти. Ако има грешки с доблест те трябва да се признават и назовават причините и виновниците. Само тогава ще се върви напред. Иначе ще се въртим в омагьосан кръг.

Няма какво да предлага! Да си ходи! Седянката свърши! Нещо не е доразбрал!

Орешарски няма какво да предлага, ами да си стяга куфарите за някъде, където да му направят сполучлива пластична операция на гьон сурата, че в следващите няколко години няма да може да се разходи пеша из София(от срам, ако има срам такъв като него)

е как без руменчо

Самоуверен мухлъо, щом си кукла на конци. Това ли разбираш за експертно правителстево. НАГЛЕЦ

Заглавието е сгрешено,правилнито заглавие е: ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ НА ОРЕШАРСКИ И СТАНИШЕВ НОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС

Мислех,че тоя уж експерт,но спец. по седянките,все пак има малко разум и достойнство и ще си подаде оставката веднага,след като се разбра ,че е ГЪЗпапир за червените ,мръсни задници на Станишев,Местан и мекерето Сидеров.Ореха се оказа кух и мухлясъл!

Мислех,че тоя уж експерт,но спец. по седянките,все пак има малко разум и достойнство и ще си подаде оставката веднага,след като се разбра ,че е ГЪЗпапир за червените ,мръсни задници на Станишев,Местан и мекерето Сидеров.Ореха се оказа кух и мухлясъл!

Костов, боклукът Орещарски е твое творение! Защо не си признаеш и ти, че през цялото времи си служил на партията на жена си и на мутрите, които обраха БГ с твоя помощ!

късно е либе за китка...

Най- много ме раздразни наглата, неадекватна, гнусна и долна позиция на украинския евреин ГЕЙ ШЕФ в предаването на Цветанка Ризова "Лице в лице" в деня на гласуваното от помиярите от БСП/ДПС СКАНДАЛНО предложение на Олигархски!! Цитирам по памет: "Да му се даде шанс (НА Пеевски)! Лично аз съм го уволнявал, но съдът го възстанови! В нестандартна ситуация се прилагат нестандартни методи. Лично аз смятам, че Пеевски ще се справи!!" И всичката тази тирада е гарнирана силно със садистичната усмивка на човек, който съзнава какво престъпление извършва, но с ясното чувство, че НИКОЙ не може да му противодейства!! ЕДНА СМЪРТ МУ Е МАЛКО!!!!!

Ти си само една ПИОНКА и нищо друго!

Другарю, Орешарски ти нищо не предлагаш, ти само свеждаш до знанието на парламента и обществото името което ти е спуснато от тези другари, които са те поставили на премиерски пост. Сериозен финансист, превърнат в палячо. Може и да си почтен, за което вече всички българи се съмняват след ролята която си приел. Хората искат парламент от 120 човека и нови лица с почтени намерения, а не стари муцуни обезобразени от алчност и лакомия.

Ако имаш "СРАМ", Орешарски подай си оставката!!! ПРОТЕСТИТЕ и "седянките" ще продължат до напускане от правителството на ДОНДУКОВ 1

Защо старателно допускате правописна грешка в изписване на името на премиера? Той се казва ОЛИГАРСКИ! И го научете най-сетне!

Орешко, дигай гащите и бегай, докато още е възможно. Въпрос на часове е цялата работа

Орешарски по- добре да предложи нов премиер.

Орешарски- кукло на конци, ти нищо няма да предложиш. На теб отново ще ти го натресат, турците и комунистите. Оттегли се, защото така или иначе, народът не те иска. Не маскари собственото си име и това на икономистите в Б-я. Постъпи мъжки, защото всички икономисти се срамуваме от теб

Може ли някой от пишещите да ми каже кои са другите кандитати за ДАНС,освен прасчо

НЕ СЪМ НИТО ЧЛЕН, НИТО СИМПАТИЗАНТ НА ГЕРБ. 23 ГОДИНИ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ, ЖИВЕЯ И РАБОТЯ ТУК В БЪЛГАРИЯ, НЕ СЪМ ХОДИЛ В ЧУЖБИНА, НЕ ЗАЩОТО СЪМ НЕКАДЪРЕН, ПРОСТО ТАКА СТАНА. ВЕРОЯТНО ТИ ЖИВЕЕШ В ЧУЖБИНА И НЕ СИ В ТЕЧЕНИЕ КАКВО СТАВА ТУК! ОТДАЛЕЧЕ ТРУДНО МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ, ИГРИЧКИТЕ НА ШЕПА ХОРА И МИЗЕРИЯТА НА ЦЕЛИЯ НАРОД!

Щом живееш мизерно, явно не си много кадърен.

Орешарков, махай се. Единственото на което си способен е да станеш финансов съветник на Делян Пеевски.

"Късно е либе за китка" - цитат на Станишев.

ДО ИМИГРАНТ А ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ СЛЕД ПРЕВРАТА НА БСП, ВЗЕМАНЕТО НАСИЛА НА ВЛАСТТА, БЕЗ ДА СА СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ, СЕ НАРИЧА ДИКТАТУРА! а ВЗЕМАНЕТО НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ПОСТАВЯНЕТО И В РЪЦЕТЕ НА ЕДНО ЛИЦЕ И ТО МУТРА, СЪС СОБСТВЕНА МЕДИЙНА ИМПЕРИЯ СЕ НАРИЧА ХУНТА! ТАЗИ ДУМА Е СТРАШНА!

В петък Станишев е казал на своите съпартийци "или Пеевски или правителството пада" Както се вижда, Пеевски няма да бъде начело на ДАНС. Следователно, правителството пада. Какво чакат още?

ДО ИМИГРАНТ НЯМА НЕДЕЛЯ, НЯМА ПОЧИВКА, КОГАТО ИМА ТАКАВА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЧИВА И НАЙ-ВЕЧЕ ПРЕМИЕРА! АКО Е ДОСТОЕН ЧОВЕК ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!

Колко ти плаща ГЕРБ за коментар? Съдбата на ГЕРБ ще бъде същата като тази на НДСВ. Да си чул някой да говори сега за НДСВ? А мутрите от ГЕРБ просто ги е страх от затвора. Затова плащат на такива като теб да плюят, да правят протести, да искат държавен преврат за да се върнат пак на власт. Ти това ли искаш? Да се хванем за гушите и да се избием ли? Е, аз не искам това, искам да живея нормално в нормална държава с действащо правителство!!!

Когато таткото на Станишев и чистите личица от отряда Чавдар Убиха единия ми дядо и ограбиха имуществото на другия ми дядо - и не само това, а после го прахосаха ГЕРБ беше само цвете.

Извинете, г-не или г-жо, не мислите ли, че хората може да имат позиция и мнение, което да изкажат, без да се налага да им плащат за това. Или вие коментирате само срещу заплащане от Позитано, според инструкциите на Кирил Добрев. Престанете да прехвърляте собствените си действия на другите. Стига комунистически лъжи и да сеете омраза. Това ли е нормално правителство?!?...Не се опитвайте да правите хората на идиоти. Ние искаме нормално правителство без комунисти, агенти или техни роднини.

В момента някакъв червен боклук - депутат обяснява на Лора Крумова, че ГЕРБ били в паника от избора на Дебелян Пеевски! Каква паника бе боклуко, на теб не ти ли е ясно, че когато медийната власт, която има Пеевски ида му се даде националната сигурност не е ли БЕЗОБРАЗИЕ?! а, ПЪК БИЛ И ЮРИСТ!

Ами да ти кажа честно, аз виждам известна логика в избора на Делян Пеевски. А логиката е, ако четеш внимателно каква ми е мисълта, че най-добрия начин да се противопоставиш на едни мутри е като използваш други мутри. Затова сигурно са го избрали.

Имигранте, ако наистина си имигрант, недей да гледаш отстрани и да даваш акъл.

Орешарки щял да освободи Пеевски в сряда. Няма сряда няма понеделник, още днес и Орешарски и Пеевски да подават оставки, Станишев също, България е вкарана в политическа криза, благодарение на АЛЧНОСТТА на Доган, който задкулисно дърпа конците!

Бе днес е неделя, почивен ден е. Как я виждаш тая работа? И аз искам да отида да си оправя колата в сервиза ама е затворен - почиват хората, ти какво си мислиш?

Като гледам коментарите, никога няма да се оправи тая държава. Няма държава без правителство, разберете го! Вие какво искате? Всеки месец да правим избори и да сваляме правителства и пак да правим избори ли? А кой ще плаща? И аз съм против това правителство, но по-добро няма да има - ако се махнат ще стане по-зле. И то много по-зле. Ще стане гражданска война, бунтове и размирици, хората ще се хванат за гушите! Не политиците - обикновените хора. Не искам да си мисля просто...

А ти ако си министър председател да не мислиш, че някой ще те остави да правиш каквото ти скимне бе наивник

по-добре да се върне правителството на райков, да се рзспусне парламентът и да се свика велико народно събрание за спешно приемане на нова, истински демократична конституция. това е пътят на промяната.

Като "гледаш" с очилата на Кремъл, е така. Но действителността е ДРУГА. Няма нищо толкова опасно в едни нови избори, освен че тези които са купували гласове ще трябва пак да се бръкнат за да плащат. Този път олигарсите се ОЛЯХА ЖЕСТОКО(меко казано). Ще има гражданска война само ако тези вечно "ненаяли се" крадливи изроди, не платят на разни лумпени, защото виждайки края си наистина биха могли да извършат нещо толкова идиотско. Само, че след това тези олигаси няма да имат място на тази планета за да се скрият от изпълнението на смъртната си присъда, колкото и милиарди да имат, каквито и пластични опарции да си направят. Народния гняв ще бъде жесток и безмилостен.

Късно е либе за китка, сдавайте власта иначе 97-ма ще ви стори като митинг за 24-ти май

НЕ СИ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, СЛЕД КАТО ТИ НАРЕЖДАТ КАКВО ДА ПРАВИШ, А ТИ САМО ИЗПЪЛНЯВАШ.

Колко ти плащат от ГЕРБ за коментар? Искам само да те предупредя, че ГЕРБ са вече в историята. Никога няма да могат да вземат властта отново. Също както бяха НДСВ - сега да си чул някой да говори за НДСВ? Разликата е там, че само мутрите от ГЕРБ не могат да понесат загубата. Не могат да живеят в опозиция.

Браво на младите Българи!!! За разлика от по-възрастните те не са били доносници или ченгета. Излезте Млади българи и изгонете тотално старата мафиотско-комунистическа номенклатура! И Постоянен Контрол на Новото Правителство което бъде избрано след това на "левия" комунист/социалист СерГей Станишев!

+1

Свещена простота. Орешарски си мисли че ще продължи да управлява. Толкова ли са заблудени тия хора? Или просто човека, който им дърпа конците ги е стиснал яко за ташаците? Защото, няма какво да се лъжем - нито Орешарски, нито Станишев, нито Местан, да не говорим за малоумния Сидеров имат умствен капацитет за подобни комбинации. Лицето е едно - Ахмед Доган. Собственикът на етническата фирма за политическо влияние "ДПС". Всичко което се случи обслужва изцяло неговите интереси. Това е разковничето и затова - пълна забрана за "ДПС". България - на българите!!!!

Що не идеш ти да ни управляваш тогава бе, като си толкова отворен? Айде, ще те изберем за премиер, да те видим! И ДПС ти е най-малкия проблем! Къде спа, когато ни управлява турско-комунистическата партия ГЕРБ? Вежди Рашидов ага лично превежда на Бойко Борисов бей разговора по телефона с неговия аркадаш Ердоган, който го поздрави за изборната победа! За турци ще ми говори...

не забравяй, че и доган е бил вербуван за агент-доносник на ДС от комунистите. въпреки, че си е извоювал относителна свобода и състоятелност през годините, той няма възможностите за една такава голяма конспирация за геноцид срещу българския народ. за всичко са виновни старите комунисти, т. нар. "сиви кардинали", които трябва да бъдат изкарани на светло и да си признаят по какъв начин и кои още са вербували за техни агенти и доносници.

Това е голямата истина! СТАРИТЕ КАРДИНАЛИ да излязат на светло! Това са кръвопийците, хора!!!

За Доган си прав, за ДПС си прав, само за това на края бих го променил: България на българските граждани. Няма как да се правим, че не виждаме, че в България живеят бая ми ти турци, цигани та и други. Трябва да се разкапсулират тези етноси и културно да се омешат с българите. За съжаление борбата за тази цел е безмилостно жестока. Дано тези след нас намерят някакво решение, па ако ще и с външна помощ.

Близо си до истината ТОПЛО, но доган е само един клон от куклонодите - офицери от ДС-БКП разработващи стратегии за ограбване на държавата и срастването на Власт-Олигархия, откраднали са над 100 милярда и сега са много силни. Създадоха нов з-н КДС-берия и Пеевси-шеф Жан-Сер гей-доган,местан, волен са поставени лица, агенти КДС... Изхода е Лустрация по чехски !

Проблема на ДПС е, че дълги години за кадровата политика в партията отговаряше Касим Дал. Лютви Местан беше подготвян за говорител и връзки с обществеността. Сега последния трябва да отговаря и за кадруването в което няма никакъв опит, затова се получават и грешки! Концентрацията на властта в ръцете на един човек винаги е опасно.

Еми, много от тях, бивши комунисти са в партия ГЕРБ. Има ги и в БСП разбира се, но в ГЕРБ са най-много като че ли. И те сега ни тласкат към размирици и хаос - за да не излязат на светло и да си понесат вината!

Не само Пеевски, а Цялото руско-комунистическо Правителство да си върви! Както и помощниците на аиатското направление - ДПС и Атака! Трябва българин да управлява България!!!

ШЕБЕК- вид скачаща маймуна