Руски вестник иска да въоръжи журналистите си

Ръководството на независимия руски вестник "Новая газета" иска да въоръжи журналистите си, след нападението на радио "Ехото на Москва".

Обратно в новината

Коментари - Руски вестник иска да въоръжи журналистите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът на журналистите е, че не са се въоръжили вече, а говорят как държавата да ги защитава и пази. Ако враг знае, че си въоръжен няма да смее просто да те нападне, а ще се подготвя много повече и ще се страхува много повече. ако тълпата на стадиона в САЩ беше въоръжена и веднага бе отвърнала на атаката на безумеца, той нямаше да убие толкова хора. същото е при всички останали случаи. Но пък кой разполага с оръжие в днешно време освен хора, свързани със силните на деня? Те са убийците, те държат и полицията и всеки умен човек трябва да знае в какви времена живеем. Руската демокрация е фарс за алкохолици и слабоумици.

Това са хората, които ще спасят русия.

Всички продажни либерлни медии вият :) Значи Русия е на прав път.

До къде я докарахме? Остава и Славчо да въоръжи неговата ,,Редколегия,,?

Тия и мериканците са двете най-тъпи страни на света. Мегаломания и корупция.

как може такъв тюфлек да е гл. редактор на каквото и да е?!

А ти кво искаш - Йосиф Кобзон ли да ти покажат, та да се драпаш долу?

Купените журналисти се уплашиха.

Избива ги оня, който после обвинява властта за тези убийства... Елементарен номер от памти века! :) Толкова изтъркан, че вече никой в РФ не му се връзва.... А Путин няма и нужда да ги убива, крайно бездарната прозападна пропаганда, чийто рупор са подобен тип медии и "журналисти" само отблъсква руснаците вместо да ги печели за каузата на запада...

Прав си. Тъпи кагебистки номера. Избиваме ги нагло, с идеята всички да си мислят, че ги избиват наште противници за да ни натопят. Още от убийството на Киров е така.

Ето за това говоря! :))

Путинката не прощава. Уби Политковская, сега се мери в тия. И гаубица да си вземат главорезите от КГБ нямат милост. Нещастна страна.

Най добре с пистолети и калашници.не мисля че спец службите на Русия са толкова глупави че да използват някой нормален.самия факт че е грузинец и израелски гражданин а не някакъв друг е показателен.просто много са внимавали.за мен няма съмнение че Путин избива противниците си.лесно е:колко проруски журналисти са убити в Русия при неизяснени и изяснени обстоятелства от луди или психически нестабилни?ами няма такива.а колко критикуващи путин? Ами смятайте:7 плюс адвоката.8 човека.е колкото и да има съвпадения все някой са го поръчали от фсб.освен това създаде климат за нетърпимост към хората които го критикуват това си е негова лична заслуга.и още нещо: аз харесвам путин що се отнася за факта ме се противопоставя на американците.но факта че избива противниците си не е на добре за самата Русия.

Аз

Над 90% рейтинг вече. За чий му е на Путин да избива толкова смотана опозиция! За чий му е рана на гъза! CUI BONO, са питали римляните. Ами... точно противниците на Путин имат сметка да му избиват противниците: - хем нищо не губят - "опозицията" е абсолютно ялова. - хем могат да обвиняват Путин. За Немцов поне се доказаха убийците - СБУ.

Журналистите от "Новая газета" служат за сакрални жертви по методиката на Джин Шарп. Като са се хванали на хорото ще го играят няма как... :))

Разпутените от Путин Козяшки измекяри квичат като свине на Коледа. Козяк фрботен ,пра йок.Бегом при циганите

Аз

Нападнаха жената. Понеже била журналист в Ехото на Москва, нападателят, разбира се, беше гаден путлераст, руски фашист и т.н.... Добре, ама се оказа, че нападателят е: - израелски гражданин, - грузинец по националност, - откачен, според когото журналистката години наред телепатично го била преследвала и му оказвала телепатичен сексуален тормоз. Може ли това да спре либерастката сган да яде говна?! Не, разбира се. Това им е основната храна, все пак.

Прав си. И Сталин е бил грузинец. Гадини.

Аз

Ленин - карашък марка, около 1/16 руснак. Повече Българин, отколкото руснак. Сталин - грузинец. Хрушчов - украинец. Брежнев - украинец. Андропов - евреин. Черненко - украинец. Громико - беларусин. Горбачов - 1/2 руснак, 1/2 украинец. И те така...

вЕДНАГА ДА СЕ ЗАКЛЕЙМИ КАТО СОРОСОИД ВСЕКИ, КОЙТО ДРЪЗНЕ ДА КРИТИКУВА ВОЖДА ПУТИН! ДА МУ СЕ РАЗВИЯТ БОЛТОВЕТЕ, ДА ГО НАПАДНЕ ПСИХИЧНО БОЛЕН, ДА ГО ЗАСТРЕЛЯТ ПРЕД КРЕМЪЛ КАТО КУЧЕ И ПАК ДА СЕ ОБВИНЯТ СОРОСОИДИТЕ В АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ СРЕЩУ БОГ ПУТИН!

Остави го Владимир Владимирович. Вземи напиши "некаква критика" и напсувай тиквун от Банкя и да ти гледаме сеира тук, в еврогейска България. Стиска ли ти?

Да ти припомням ли за един дето му се обаждаше по телефона какво стана с него? А? "Много като тебе плакаха! Знаеш кожй съм, знаеш на кого звъниш, ше те намера!" Ами вищите лица и свидетелите по делата на дясната му ръка с пипонестата форма на главата? Колко от тях умряха?

русия все повече се приближава до дивия изток и пост-комунистическата анархия.

Няма по-страшно оръжие от пачето перо, буквата и знанието! Помита всякаква гмеж.

то и в кравария твърдят че ссср е убил кенеди

Това е факт и се твърди от десетилетия. Всички знаят, че убиецът е бил в СССР на обучение за стрелба със снайпер.

и защо винаги доказваш че си тъп герберски трол,все пак тиквун има повече акъл от тъпите си тролове

само че май нападението над похотливата журналистка е на лична основа заради секс,така че воя на тоя си е вой

алоо с минуса,значи че една журналистка е курва държавата е виновна че я бият а?