Митов срещу Москва: България не изнася оръжие за Сирия

България не е изнасяла оръжие за Сирия от началото на конфликта през 2011 г., спазваме стриктно международните стандарти, заяви Даниел Митов и атакува Москва.

Обратно в новината

Коментари - Митов срещу Москва: България не изнася оръжие за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, г-н Митов, тъй вярно, казано от Вас! Не изнася ..., а изнася вече стара плът(куцо, сакато, болно, незрящи, стари възрастни родители - едни си търсят препитание, а вторите в отглеждане на дечицата им, т.е. внуците им, а в , как е ?...) извън Родината Ви! Светли Празници и весело посрещане на Новата 2017 ! Да е Мирна и Щастлива!

Не мога да разбера защо този смешник ги прави тези изказвания . Наистина ли си мисли ,че някой от Българите ще му повярват?? От всякъде ни заливат с информация как военните ни заводи на смогват с поръчките и имат работа за още 1-2 години и имаме огромен ръст на това производство. Или си мисли, че на Руснаците им пука за глупостите му и като каже , че на правим бомби за Сирия те ще си променят мнението за него... Или като всеки соросоид като получи мейл -направи изказване против Русия - скача и е пръв на хорото...

Недоразумението и ГьонСурат Митофф "отрича", значи 100 процеб=нта е сигурно, че сме изнесли оръжие за Сирия и то просто е намерено там...

Защо плюете Митов, а не шушумигата, който прави всичко, което отвън му заповядат, за да им угоди и за да топли креслото си с хемероидите си, не мога да разбера...

Има една добра новина, отнасяща се до платените американски подлоги, те могат да разчитат само на умствено недоправени, полово неопределени и морално покварени типове. Да сте видели соросоид или вряскаш русофоб, който да е умен и честен човек? Няма и да видите. Справка МИтоди, АЛ. Йорданов,Ненчев, Иво Инджев, Коритаров, Едвинчо и цяла плеяда Кириак Стефчовци, презирани от народа си. Продажниците винаги са били утайката на обществото, а политическите им услуги за пари са по-укорими и от магистралките. За тях няма значение клиентът, а платежоспособността му...Та и наш Митов...

Абе с тия отдавна всичко е ясно. И с ония - също. Путин ги прави за смях, но те са гьонсурати и се излагат като за последно ...

След като нашия "външен" твърди - да му повярваме! Това е потвърждение, че държава няма - изнасят се маса оръжия към терористични организации, но държавата не знае. Ами толкова по зле за тая държава или по-точно за това управление. А какво ли щеше да е "ако изнасяше"" ... Ми и ако "изнасяше", крайния резултат пак щеше да е същия! Е тогава има ли смисъл да се отрича? Отговор - има! Така, отричайки очевидното, Митов оневинява кукловодите си, поемайки лъжата върху себе си. Браво на него - изработва си всеки похарчен за него цент, даже и доброволно работи.

Понеже не могат да признаят, че оръжията са продадени на страни, които въоражават "умерената" опозиция в Сирия (тясно свързани, както самите те си признават с ИДИЛ) се налага господина да наговори куп малоумщини...явно се очаква ние да повярваме на бръвежите му.

Кой беше тоя Митов???? Плевнев, Митоф, Тиквов, това вече е история!!!!!

Не може този да е българин!

Ти си срам за правителство на една суверенна държава.Продажна пионка

Защото каза, че сме суверенна държава ли? Ами ти си педал някакъв. Ням Русия да ни казва как да си живеем в България! Понятно? Педерунгелите от Атака и БСП ще ги спрем, че празпродадоха чстта на България за нищо не струващи копейки.

Поне на тези празници не можеш ли да не защитаваш ИД и джихадистите? Щалко, че няма как да те намеря. Такива, като теб само в анонимност могат да отстояват идеите си и никога не би ги декларирал пред други хора. Нали знаеш какъв си?

100% вече 3-та година се произвежда и изнася, естествено не за Мадагаскар...публична тайна е за къде!!!

Отдавна никой не вярва на корумпирани ЦРУкомпаньонки с неустановен пол и малки женски ръчички завършващи накрая с малки хомо пръстчета.

Абе, това пале, както народа го вика "тъпигьоз" , гьонсурат и тем подпбни , Кой го сложи на тоя пост бе ? Да излага и злепоставя цялата ни нация и да ни скарва непрекъснато с някого ? Заради такива прълета и бат ББ ще си отиде ! Деаа..

Глупендер! България има договор със Саудитска Арабия за 1 милиард за износ на оръжие и боеприпаси, а те ги дават на ИДИЛ. Германците с аотказали сделка за 4 милиардс за закупуване на немски танкове.

ИДИОТ!!!!!!

.... а защо не изнася!????? Щом има конфликт - оръжия ще се търсят и ние щом произвеждаме трябва да се опитваме по всякакъв начин да изнасяме. Пари от това елизат в БГ Бюджета в крайна сметка. И този който не изнася значи не защитава националния интерес!

Абе, сополанко, я вземи се измитай там, откъдето си дошъл. Навляк!

А ти си бръкни отзад и свирни с пръсти!

най-сетне е време този пубер пъпчив да си затвори плювалника, щото вече е разсмърдял твърде много, прави разни изказвания, които най-малко са в ресора му, но дори и да са има норма на поведение, а не да кряка като фазан и да се перчи, не знае ли,че вече е аут и дните му на външен министър са преброени...

Гнусен педал !!!!! Срам за българската дипломация!!!!

Ама зализан, намазан с брилянтин.

Да за Сирия не сме изнасяли,но за ИДИЛ ?

Ти и Ненчев сте за затвора ,продали сте го на Саудитите по заповед на Клинтановица с директно пренасочване към ислямска държава,дребни ,безгръбначни,гнусни марионетки сте вие

Наглост твоето име е Даниел Митов!

Те му показват документи и имена на доставчиците на оръжията,а този швестер продължава да словоблудства и да плюе срещу Русия!Съвсем нормално, всички от Гроб са лицемерни наглеци, начело с вожда си Магнолий!

Хващат българските оръжия в ръцете на терористите, със серийни номера, партиди, имена на дежурен по смяна...и наглия педераст-козяк фъфли "България, която стриктно си спазва ангажиментите"??? Ба маа му е швестер зачукан?

А бе глупак, кой казва че си продавал оръжие на Сирия! То не е у правителствените сили , а в ръцете на ИДИЛ! Тук става въпрос че го произвеждаш без да имаш лиценз!!!

А ти имаш ли лиценз за операционната с-ма на компютъра от който дращиш из форумите? Че нещо много драскачи се навъдихте дето ревете за лицензите! ... или сега там дрънкат копейките !

Гати наглия лъжец, емблематичен гьонсурат!

Я ВИЖ ТИ ... КЪДЕ БИЛИ УЖ ГРЪМНАТИТЕ БОЕПРИПАСИ.... ЯЗЪК ЗА ИЗБИТИТЕ ХОРА .... КОГА ЩЕ ИМА НАКАЗАНИ В БГ

... веднага след като има наказани в Русия!

Глупендер зализаний!!!

Браво г-н Митов! Само кажете сега коя българска фирма продаде нашите български оръжия на руснаците. След като не сме ги доставили ние на ИДИЛ, явноруснаците са им ги дали с които те се опитват да дестабилизират отношенията ни с НАТО и САЩ!

Браво на статията За Уилсън!Забележете в Ньой 1919г. не Турция/основен враг/ иска да съсипе България,а наште долни съюзници-Сърбия,Гърци и Румънци!На които изнесохме балканската война 1912-13г. и освободихме техни територии от Турция!???Русия ??!Сърби и гърци толкова бой са отнесли от Нас от 674г-до 1944г.

28 декември се навършиха 160 години от рождението на Президентът на САЩ Удроу Уилсън. Президентът на САЩ Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори през 1919 г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели и осуетява плана за ликвидирането на България като държава и разделянето ѝ на три района, подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния, лансиран в Ньой. В България Уилсън е на висока почит като признателност за защитата на българския характер и суверенитет върху Царибродско, Южна Добруджа и Беломорска Тракия и утвърждавания от него следвоенен принцип за защита свободите на националните малцинства от ОН, и най-вече за твърдата му позиция в 1919 г. против планираното от Венизелос с подкрепата на Сърбия и Румъния ликвидиране на България. Искането на гърците предвижда заличаването на Царство България и разкъсването му на три "автономни" области, подчинени на споменатите Гърция, Сърбия и Румъния. То е възприето благосклонно от Франция и Великобритения, но среща категоричен отпор от САЩ в лицето на презеданта Уилсън, присъстващ лично на мирната конференция, както и към претенциите на гърците за присъединяване на Ивайловградско и на голяма част от Централните и Източните Родопи (т.нар планинска Тракия) с граница по поречието на Арда, президентът е безкомпромисен докрай и осуетява домогванията на Венизелос, Пашич и Братиану, дори заявява, че той, Уилсън, по-скоро ще напусне конференцията и Париж, отколкото да се съгласи с подялбата на един народ със самостоятелна държава и вековно минало.

Жалък! Провален и като министър и като човек. Единственото, което ще остане след него е лошия дъх на малоумник, направил кариера продавайки род и отечество за постове в международни организации. Отвратително поведение и тотална липса на стойностни идеи.

Няма нужда от коментари, а от действия, и да се надяваме един ден това нещо да бъде съдено като военнопрестъпник и да лежи в затвора до живот.

Руснаците му "хакнали" профила веднъж, а американците му "хакват" за*ника редовно! Първото не му харесва, а на второто се радва! Що е то?

Българите не са разбрали правилно щот са идиоти! Сандъците са български, ама ракетите руски. Обаче Хекимян е още по глупав и не пита , аджеба кой ислямист ще си играе да прехвърля руски снаряди в български сандъци?

Българите са отвратени от руските диктати и влияния,поради което 2-3 милиона са все на запад,далеч от руската имлерия на злото!България никога повече не ще заприлича на губерния и ще следва заветите на Левски и Ботев, като европейска държава!

Безмозъчен тъпунгер, не се гаври с имената и заветите на двама велики българи! Ти дори не знаеш кои са, къде са родени, какво са написали, казали, какво са ни оставили! Колко пъти си ходил да видиш родните им къщи? Говедо!

Българските Обама и Кисинджър да не се правят на игумени защото има мнооого основания Цацаров да ги поеме здраво.

Този изобщо не е в състояние да осъзнае каква мижитурка е.

Невзрачен малоумен и мижитурка би продал и майка си камо ли нас дава ни на кучетата той да е добре.През минали век българите сгазиха ингелизите в Лондон командват свалете знамената минава генерал Вазов - това после ни струва много скъпо заради политиците ни като теб Чърчил нарежда София да стане картофена нива - хиляди бомби хамерикански и англииски буквално съсипват София хиляди невинни жертве добре че Сталин казва - стига спрете София е моя Митов невзрачнико ние сме българи и не ни интересуват ни руснази ни ингелизи ни янки ние искаме да живеем мирно и да не ни дават акъл как да ебем и жените си Марионетка омръзна ни от такива като теб и Стоян ганевци - продажници - дано господ слезе и си прибере версиите

Те, това със съветските изтребители, утепа рибата! За съжаление Историята, търпи всякакви интерпретации, особено такива, които се харесват на управниците в момента! Сигурно ще бъдеш забелязан! Оригинален си!

Митов, българския народ мрази мръсните американски подлоги.

право е порчето ние не изнасяме а продаваме на далавера.....

... и така трябва! Парите за нас - риска за друг. Няма лошо!