Ще се арестува със сила само при ”абсолютна необходимост”

Полицаите да използват сила и помощни средства само при "абсолютна необходимост", решиха депутатите, които приеха без дебати промени в Закона за МВР на първо четене.

Обратно в новината

Коментари - Ще се арестува със сила само при ”абсолютна необходимост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като се изложихме пред европейския съд и ни връща решени дела като абсурдно посегателство срещу личността ,ред беше да се изложим и пред колегите полицай от европейските страни.Това което днес правим ,първо бием после се ослушваме кого сме били и ако няма проблеми довършваме битите като ОПГ.Попадайки обаче и на случайно или не на агенти на МИ 6 или на МОСАД например ни донесе поредната лоша слава.Колегите на Цветанов от тези агенции му казаха ,оправяйте се сами щом сте толкова много тарикати.Забелязвам ,че и ФБР се отдръпна от нас ,да не говорим за ДЕА или ЦРУ.Просто там работят именно много българи които имат своя наблюдаващ контингент у нас ,а работодателите варват преди всичко на тях а не на издънките от ДС на Цветанов .ДС екс.служителите работят усърдно в провалянето на кариерата на Борисов .Те са по страшни от опитите на БСП да сломят вярата ни в Демокрацията!

стига с тази пословична българска негативност ! не всеки престъпник може да стане депутат . краино време беше хората да направят нещо за събратята си по улиците .

Не бива така!Хора разбират единствено от бой и мизерия.

Аха, разбрах - когато мангалите нахлуят в двора ми и се обадя на органите на реда, полицаите ще дойдат, за да помагат при товаренето на моето имуществото в тяхните каруци. Не, че досега полицаите можеха да правят друго, но вече ще са задължени по закон да не задържат крадците.

Наистина ще превърнат полицаите в балерини.

Познавам много полицай,дори такива от близкото ни мрачно минало.Ако гледаме на тях като на хора ,обикновени честни,почтени и със здраво национално ,морално и човешко мислене,има много такива днес.Иначе няма да сме общество,няма да сме европейска държава.Като всички нас те негодуват ,остават често пъти не забележими от действията на своите началници.Но ние обществото не ги подкрепяме и както се казва "една птичка пролет не прави"!

Че то и до сега си беше така, да не би да е било различно ... Просто родната милиция освен, че ни пази (помните положението в село Мечка и обирите като този от сутринта в Студентски град, нали?) та и чат пат бие, ама то не е за да те арестува, а за да може после да те арестува съвсем културно. Първо ти "шокат ряпата" профилактично, независимо дали има нужда или не, а пък ти после сам се сещаш, че е добре да си послушен. Права на човека ли...ха! Той е полицай и може да си прави каквото си иска и после няма кой да му търси сметка.

Е чудесно. Ами то да вземат да ги уволнят, че да не вземат пари и да разтурят държавата, че то държава май вече няма. Мислим само за правата на престъпниците.Обикновените граждани кой ще пази?За какво им плащаме?Моето мнение е , че трябваше напротив да им увеличат правата? То да вземат да се разхождат и с вързани ръце, та да не вземат случайно да бутнат някой. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!

Предлагам на полицаите да се включи в униформата и меки ръкавички, да си режът всеки ден ноктите на ръцете и на краката да не одраскат някой престъпник, да им се напълнят с олово цевта на пистолетите, да не гръмнат случайно и най- добре да им се дадът водни пистолетчета.Освен това като отиват на акция да им се дават кутии с бонбони и бутилчици с питиета да черпят бандитите и да ги молят да отидат с тях до полицейското управление където да ги чака софра и млади момичета.Ясно с този закон парламентаристите мислят за бъдещето си, което ги очаква след като на народа му кипне от тяхните действия и скочи да ги прати в пандизите.

А "бобитата" в Англия не носят никакво оръжие, освен белезници и електрошок (някой). И са значително по-малко като брой на 100 000 души население.