Путин и крал Салман уговарят военни сделки за $3 милиарда

Руският в. "Комерсант" описва "крайно големите очаквания" на Москва за военни сделки от първото официално посещение в страната на крал Салман.

Обратно в новината

Коментари - Путин и крал Салман уговарят военни сделки за $3 милиарда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ние гледаме и свирим последна дупка на кавала

В просъствието на краля на КСА, РФ направи поредната демонстрация на ракетите "Калибър" като удари с тях обекти на главорезите в САР...

Големи са очакванията, ама не би! Нито цената на петрола ще се повиши, до приемливите за Путин нива, нито Саудитска Арабия ще купи руско оръжие. Чакайте! До този момент, какво руско оръжие е на въоръжение в саудитската армия?

Ех, Дир-че, ех - гу-син Стефанов . . . Абе вие не си ли спомняте, какво се пишеше само преди година и половина. Ами там един в Русия пак ходи как заплашваше, та се случиха едни случки, самолети падаха, един принц ходи да лови "гълъби" в пустинята и повече не се върна . . .ами дадаха на РУШВЕТ Тръмп 3 млрд да ги спаси от Путин . . и нищо . . Асад си пие кафето и вятър му правят, а на Салман му пари под "петите", в Йемен правят за боза най-платената армия с техника от 70-та г . . . Ами посрещането, оня Рогозин дето не му пуснаха самолета . . . . В момента НИЩО НЕ МУ ТРЯБВА на Путин от Салман, само бакшиш ще му е . . . От 01.01.18г голяма е вероятността нефта да "тръгне" и в юани, Китай декларират златен стандарт за фючърсите . . та приказки от рода Путин зависи от Салман . . . даже предполагам, че ако Путин не се кандидатира отново . . такъв митинг ще има под прозорците му, че Добрев ще се пукне от яд . . . . Отивайте при бате Бойко и го молете да оди при Путин и да пуска втората тръба край Варна,че иначе Ердоган ще . . . . , а хъб Балкан морска вода ще разпределя . . . 300 км тръба вече са пуснали по Турски поток

Бе каквото и да ми говорят европодлогите на Краваристан...Фактите са си ФАКТИ!! Краля на Саудитска Арабия -Салман, идва на червеното килимче пред кабинета на Путин..А не обратното! Всички арабски държави разбраха, че всичко което се случва в Близкия Изток, зависи от волята на Русия.......А Краварника...Краварника вече никой не го бръсне за слива..Окончателно западна и овехтя...Факти.

Може да видити на видео в ютюб ,какво унизително посрещане му организираха руснаците на стария вампир преди да отиде да се поклони пред Путин ! Коментира се че досега никой не се е отнасял така с него ...Посрещна го само другарят Рогозин ,който дори не е с костюм ,а с някакъв анцуг под палтото ! Никой не бива да прави номера на другарят Путин !!

Само дето от дъртия вампир зависи дали ще се свие производството на петрол за да се вдигне и стабилизира цената на петрола от което най-големи загуби търпи русия. Пък тази военна продукция за 3 млрд$ ще е несъмнено подарък към краля

В РУСИЯ! ЗАЩОТО РОГОЗИН МОЖЕ И ДА НЕ СМЕНИ АНЦУГА :-))

Авторитета и тежестта на РФ в Близкия изток нарастнаха. Всички държави от региона (Египет, Израел, Турция, Сирия, Иран, Ирак, КСА, Ливан) се ориентират към Москва по важните за тях въпроси... А уж РФ беше в изолация, спомняте си тази неолиберална западна мантра от близкото минало нали????? :))

Няма как един аресор като Путин да не е в изолация и няма как само с преговори да бъде спрян. Армиите му в Донбас бяха спряни със сила, войниците му от Донбас заминаха в Сирия и там ги колят Въпрос на време е Империята на Злото - Русия да падне

Чудесно си усвоил евроатлантическият диалект! :))

Бе ти по добре обясни, как лудите говеда спасяват с въртолети шефовете на ИДИЛ, от сирийската армия а?:) Или как базите на ЦРУ се намират на територията на ИДИЛ, дори руснаците дадоха сателитни дрон снимки:) Или обясни кой финансираше и въоръжаваш и плащаше с доларчета на Джихади Джотата от ИДИЛ , кой им даваше за Коледа нови джипове Тойота, а?:) Кой създаде Ал кайда и дори Бжежински пускаше лиги на Осама бен Ладен:) Ааааааааааааааа, ааааааа?

Има разлика между ИДИЛ и сирийската опозиция срещу Асад фронт ан нусра,която американците открито подкрепят и срещу които Асад извика на помощ руснаците. И двете фракции са ислямски силно фанатизирани, въпреки това са в открит конфликт една срещу друга но и двете воюват с правителствените сили. Много хора бъркат подкрепата на опозицията от американците,като подкрепа за ИДИЛ! И още нещо: Бастиона на ИДИЛ беше унищожен от американски и иракски войски!

Е да де, същата тая опозиция, която режеше главите на малки деца, и ядеше сърцата на сирийските войници по телевизията и нета, нали така?:) Същата тая опозиция, която се присъедини към ИДИЛ със се новичките джипове Тойота дадени от кравите, по случай Коледа:) И на която кравите пускаха палети с оръжия, които незнайно защо се оказваха после в ИДИЛ:)

Нещо евроатлантическата общност започна да се цепи... Преди няколко дни Ердоган, сега саудитският крал - ходят на крака при Путин, купуват оръжие... Какво ли става? Да не вземат и Щерев, Бегeeца, >>> да почнат да пишат други работи след известно време?

Ердоган и саудитският крал са евроатлантици?????? Не случайно русофилите са най-тъпото племе на света.

Ердоган в тихоокеанския клуб ли членува или в северноатлантическия? Саудитска Арабия прави военни учения с НАТО или с китайската армия?

еди грантаджия "созе" пше че горките руснаци били на хран.ембарго/ те май трябваше да са фалирали поне за 1850-ти път/.Аз на кого да вярвам :на очите дси като видя руските туристи които посещеват целият сваят и са едни от най - желаните платежоспособни туристи , на агенция Блумбърг ли да вярвам която пише че Русия е един от най големите производители и износители на храни и земеделски стоки в света , на пълните им хранителни вериги -магазини които са около 2-3 пъти колкото софийският гранд мол или на прошляка созе да вярвам.

русия изнася само жито. Други земеделски стоки ниет! И точно Блумбърг го знаят и го пишат. Друго, което изнасят е нафта, мазут и рускини. Най-качествено от всичко, което правят руснаците са рускините. Другото е скраб или нафта.

Е то единственото което се пройзвежда в Педалсъюза са само педали..е и някой друг лесбос:) А в Русия се пройзвежда всичко:) От лека кола, камион, автобус, влак, кораб, самолет, въртолет, ракета, сателит, космически кораб и се стигне до ядрени реактори , ВЕЦове АЕЦ и т.н:) Се недостижими неща за европедалите:)

Ясно е, че теб и останалата европедалска паплач ви е изсрала на белия една майка пачавра-Краварника..И това е ФАКТ! А педи като тебе, да влезе в Уикито и да види в коя страна има най-много канибали! Най-много масови убийци! Най-много серийни убийци! И това е в Говедарника продажна еврофекалска мършо!

А бе наАКан 47 пъти,днес ти ли си "детроита" че напоследък никакъв го няма....тук си водим класация за най-голям олигофрен и ти за сега си плътно след детроита но виждам голямата ти амбиция да го изместиш....дерзай селски идиот,че време не ти остана:))))))))))

Стария Саудитски крал преди да се сещне с алах ,отиде да се види с най-великият човек на Земята ! Анализатори коментират че е отишъл да обяви капитулацията в Сирия , да се разграничи от терористите и да си плати глобата с 3 милиарда за оръжие и още няколко в "инвестиционен фонд" ! Такава е съдбата на всички дигнали ръка срещу другарят Путин !!!

па Чемезов друго е казал руснакът му с руснак... Вика, че саудитите си играят с руснаците. Що ли така е казал?

Така си играят саудитците, че техния крал Салман идва на крака на червеното килимче пред кабинета на Путин....Сигурно си играе на прескочи кобила, или пиян морков:)

Под твар, разбираш продажен фекалоид като себе си, нали? Аналния толераст който обича да го минават всички резаняци?:) Да, знам че си истинска продажна пачавра, но няма нужда да го демонстрираш пред всички:) А видехме в Краварника и без шампоан колко са луди лудите крави:)ІЕдин усмърти 60 и направи на кайма още 600, нали така ве педи?:)

хранителното ембарго кара руснаците да колят хора и да ги пъхат в буркани. Глад, мизерия... това е реалността в тайгата. Канибализмът се завръща в клоаката на Европа.

Мизерия има само в болния ти мозък:) И никъде другаде; :) Опа грешка! Има мноо мизерия и в Педалсъюза, в купищата нови НО ГО ЗОНИ като квартала на Брюксел- Моленбек..Където ходят чаршафосаните и серат по улиците на големите западни столици на Гейсъюза:)

Както вече не веднъж съм писал - утре ако Путин каже, че хомосексуализмът е най-готиното нещо на света, българските путлероидни русофилистици ще се скъсат от е*ане по между си :) Същата работа и със СА. Государят не може да направи грешна стъпка! Государят винаги е прав!

След като е пълно с европедали,. които сега са закрити педали..Но утре ако Фашингтон им нареди, че това е нещо с което да се гордеят на Прайд парадите, те веднага ще се обявят за открити педали:)

Е, на теб поне такова нареждане ти е дадено вече Брюксел :-) Кво праиш тука...иди и консумирай "свободата" с колегата в кревата :-)))

този Чемезов добре го е казал: саудитите си играят с нас. Това е умен човек, а не като джуджи, който пък си играе с руснаците на хранително ембарго.

Дааа...горките руснаци..На хранително ембарго са от шампанско и черен хайвер......... Пък нека кравите си плюскат ГМО бургерите:)

хехех шампанско и черен хайвер... олигарсите да, ама средният руснак се налива с лосиони за кенефи и замезва с вакса за обувки. Взеха му дори европейските храни, които и без това му бяха скъпи, ама поне ги имаше.

Така е...умен е. Плати на 4 инжинерчата да създатат Йота Фоне и им плати $250,000 на всичките. След това го шитна на руският мобилен оператор за $200 милиона. Знам защото му правих сметките на една офшорка и неколкократно съм го виждал и него и момчета!

това е еквивалент при смартфоните на лада и москвич при автомобилите ли? До колкото знам, процесор, монитор, батерии, операционна система.. няма нищо руско. Ама нали не са негови пари, та плаща ли, плаща за айфон първо поколение, когато се продава 6-то, 7-мо, 8-мо...

Не спирам да се чудя на това колко много Русия и Путин са изолирани. Толкова много че им идват на крака повече от всякога. Дал Бог всеки му такава изолация!

ама да не дава господ хранително ембарго, като на руснаците, че е тежко! Па нека путлер си посреща гости.

Толкова е тежко това ембарго, че магазините в Русия се пръскат по шевовете от богатия избор......Плодове и зеленчуци от Турция, Египет, Сирия, Латинска Америка...А всичко останало, черния хайвер, сельодката, хляба, колбасите..руснаците сами си го пройзвеждат:) Дори вече различни видове деликатесни сирена си пройзвеждат сами:)

Мани не думай! Там глад и мизерия а в България рай....толкоз готино че Т2 работи денонощно да извозва българските имигранти извън райската натовска и европейска държава!

Ето това вече е далновидна политика....Приятел с всички, и приятел с всички.

страхотни приятели: аятуласите в Иран, асад в Сирия, мадуро, кимчо... и ердоган.

Е те кравите и еврогейовете и тях ги нямат:) Имат само васали, и всички се подчиняват на жидовете от Усраел:)

Ето това вече е равностойна среща Двама восточни монарси Путин и Саудитския крал, и двамата на държави, чиито износ е петрол и въглеводороди, ще си говорят за цени. Тива за С400 е прах и малко реклама. Известно е, че Путин не разчита на дебилите около себе си и сам си продава петрола, ракетите и ядрените реактори

Голяма грешка. Много даже разчита на тях...знам го от собствен опит защото съм работил с тях!

бърка като дава оръжие на терористична държава.

Руската военна техника е десетки години напред, пред американската

Бая си прост.... Какво значение има ? Или като в ирак се продават български калашници там бг войници могат да ходят необезпокоявани и няма да бъдат оцелвани :D :D :D

Американците трябва да се смирят, че не са първа световна сила. Иначе ще им стане много тежко

Това е хитър ход. Оборудваш държавите в Близкия Изток с твои противовъздушни системи и вече в тяхното небе могат да летят само твоите самолети не обезпокоявани....

тук опише стара истина, всеизвестна. Не е нужно да лъжеш, не сме овце. Вземайки ни за глупаци, глупака си ти. Не ми е ясно, как може да си толкова тъп, че да си въобразяваш, че такива примиривни лъжи могат да минат. А си с претенции за наличен някакъв интелект. Вярно, твърде примитивен, но интелект. статията: "Сирия: Спецназ захватил банду ИГИЛ и вскрыл схему их связи с военными США " Що ли не го четем в нашите медии.

Слушай, Симпли, С400 е отбранително оръжие. Няма как терористите да го използват!

Шуткин, пак пишеш глупости. Нали дебила Тръмп продава оръжие на СА за 400 млрд . А СА създаде и подкрепя ИДИЛ

Каква е разликата между американската и руската външна политика? Американската външна политика, се гради основно на насилие! Ако смятат някой за враг, те се стремят да го стъпчат, окупират и да лочат до безкрай неговите ресурси........ Примери безброй: Ирак, Афганистан, Либия, Египет и т.н....И когато интереса им го налага, напълно спокойно предават свойте съюзници и приятели...А каква е руската външна политика? Руснаците се стараят да следват максимата: Ако имаш враг, направи така, че той да ти стане приятел! Което и успяват да направят руснаците! Ето това е далновидна политика..А всички в Близкия Изток видяха, как лудите крави предадоха съюзниците си, като Хосни Мубарак в Египет, който почти 40 години им защитаваше интересите там.

И все пак по-малкото зло е да те бомбардират един път и да ти свалят диктатора отколкото да те завладеят, анексират, предопят и унищожат етноса както правят руснаците със завладените племена и народи. Преди да рухне СССР казахтанците са останали едва 40 % в казахстан. Малциство в собствената си земя. Сега след краха на руската империя пак са мнозинство. Възстановяват се.

Лъжлива реплика ... и глупава

Ти олигофрен ли си? Я сега обясно, колко милиона са били индианците в Северна Америка..и колко са останали, след като хамериканците са избили 99.99% от цялото корено население........И да не те тревожа нещо, НО В КАЗАХСТАН Е НАМАЛЯЛО НАСЕЛЕНИЕТО, И ТО СЛЕД РАЗПАДАНЕТО НА СССР!! Защото руснаците са си тръгнали, първо. И второ, заради икономическата криза след разпада на СССР. Питай населението на Казахстан, кога се е живеело по-добре! Под 'игото' на руснаците...Или в съвременната им демокрация, където управляват само богаташите подлоги на Запада.

Защото Тръмп има пари за самолетен билет пък русия няма :D за туй путин не ходи никъде.

До предния коментар на Фактите Говорят

В Сирия има само една С400. Тя може да унищожи 36 ракети с един изстрел. Унищожила ги е, няма нито един пропуск! Ако в Сирия имаше две системи С400, щяха да хванат и останалите 23 томахавки. А томахавката е на-употребяваното ударно оръжие на САЩ.

Е ти не си самотник , ти си играеш с турскио пАток у заднио ти двор, па и Путин ти навре боро у дворо, та да си имаш занималня.Аре лек тролаж , и не се напъвай много, че ше ти излезат сите глисти през ушите!мбухахаха

Крал Салман отива на крака в Москва да договаря руско оръжие. Преди това Тръмпи отиде на крака в Риад да договаря американско оръжие. Защо така ???

СА вече не са баща на ИДИЛ откакто саудитците започнаха да купуват от руснаците

Краля ще договаря ракети за да стреля по главата на Асад в това му оставят големите да управлява - хахахахах

В тази криза и щерка си ще продаде путин ако трябва :D

Тъпчо, сигурно описваш себе си, изпаднал в мрак и тъпотия

а какво се случва в Сирия и кои са терористите, умерените бунтовници, най-накрая живи доказателства в статията "Сирия: Спецназ захватил банду ИГИЛ и вскрыл схему их связи с военными США " Що ли не го четем в нашите медии.

а не са ли саудитци :)))))

Правиш ли се, че нищо не си разбрал или наистина не си? Вторият вариант е много лош за тебе! От 59 томахавки само 23 са достигнали целта, по-малко от 40%. На С400 100% от ракетите са достигнали целта.

Нищо не знаеш

Соросотролетариата >>>, Fatal Error, Sigorvinson ,орс, се е разквичал от сутринта на гладно и бие с копитата у земята. Това е едно и също самотно и сакато животно, но то се мисли за много хитро и дращи от 1001 ника. С две думи се опитва да създаде обществено мнение!хахаха Тъп палячо!

хубаво ти нас ни зарежи ние сме нищо виж кгб путлер какви ги върши :)))

Шутлер, как си ?

Вас отдавна всички са ви зарязали! Търсят ви само за слугинаж и чираклък, я да мизерничите из форумите, или да чиракувате из евронивята. Явно ти си мааалко по-умен след като дращиш тука , а не си у калната евронива, но все пак НЕдостатачно умен та да излъжеш останалите коментиращи с тъпата си пропаганда, надраскана от 1001 ника!мбухахаха

и каква стана тя???? обяснявахте тук че турция и СА са създали идил а сега русия и на двете държави продава оръжие :)))) може и да не сте лоши хора ама сте много тъпи а сте и кофти само как обиждахте и заплашвахте :)))

Абе нали имаше много аргументи че СА са терористите и от Руснаците и от САЩ. Какво стана сега и двете си дават дупето за парички ? Гнусна работа.

Руските троли са объркани..............

Вовката пак прецака американците

Тръмп продаде на арабите оръжие за 100 милиарда без много шум. Путин им продаде за 3 милиарда и се хвали като циганка че много пари изкарал :D

Има един термин "неизбежният напредък" което означава че след след кратък период от време други държави ще стигнат до откритията на с300 и с400. Русия или може да им спести малко време и пари и да спечели нещо или може да се прави на интересна и да не спечели нищо! За това си продават Ес-овете. Камиларите нямат такива напредъци но се прави за да се даде на САЩ. САЩ могат да направят същото но ще им отнеме примерно 2г и 20 милиарда. Така хем успяват по бързо хем руснаците печелят нещо. Кремъл не яде доматите с колците и много добре знае тези неща.

какви открития?! с300 и с400 не са нищо особено! просто яко ви лъжат както и за това че СА са основните терористи а сега им продават оръжие :))))

sonibvc@gmail.com

Това е инфантилен коментар. Да кажеш че една държава като Русия не е способна да направи нещо което САЩ примерно не са направили е тъпо и показва рядко ниско ниво на любознателност.

путлер и кгб използват руските тролчета като носни кърпички :)))) лъгаха ги за саддам за янукович за кадафи за саудитска арабия за турция за комунизма а най-жалкото е че идиотите още вярват ?!

за сирия за идил

Шутлер здрасти, как си ?

Братушките са хитри дават на едните с300 другите обаче, ако искат да се подсигурят требе да купат поне с400 и така бизнеса че си върви. Само братушките требе да продължават с500, с700 и т. н., нещо като тия от Жилет, те скоро че направат бръсначка с 12 ножчета.

Квиииииииииииииииик! хахахахаха

тръмп направи някакво мистериозно обвинение на саудитите срещу катар и им продаде оръжие за $10 млрд. Путин има да догонва

тръмп направи сделка за $350 милиарда

Нищо не е направил Тръмп