Села се въоръжават с тунинговани пушки

Хората, живеещи в българските села, се въоръжават с тунинговани пушки, които са преправени от въздушни в бойни срещу сумата от 50 лева.

Обратно в новината

Коментари - Села се въоръжават с тунинговани пушки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тези всичките усилия от страна на МВР се хвърлят за преследване и затваряне на ПРЕСТЪПНИЦИ ще е стотици ПЪТИ по-полезно отколкото да гонят въздушните пушки по селата. За ситуацията са виновни те самите -заедно със скапаната съдебна НЕсистема. Така, че всичко това е два дена иху- после -тихо...

Крадеца - бам в десетката с едно флоберово патронче... после след 4 годинки съм навън. И пак ...

Има защо да го правят! С това "прилагане" на иначе нормалните закони, квазидържавата ни просто ПРИНУДИ хората да се самоотбраняват, без НИКАКВА вяра в институциите... Колкото до "...Въпреки че калибърът бил малък, дори едно точно попадение стигало, за да се убие някого...", едно от най добрите АВТОАМАТИЧНИ оръжия , при това създадено за НАДЗИРАТЕЛИТЕ В ПАНДЕЛАТА е именно 22-ри калибър... American 180!Кеф ти стоманобетон, кеф ти бронежилетка! 1200 изстрела в минута правят прекрасни огромни дупки. Без расейки, без "косвени жертви". Кеф!

Дайте оферта!

Екстра! Тези с проверките могат да се фанат за палците. Ако въобще някой си е направил труда да ги уведоми за такава пушка и после я е ъпгрейдвал, просто ще си купи още една и ще я показва. А като светне някоя мангуста ще я метне във външния кенеф е готово. По селата масово са на външни тоалетни. После я зарива и копа нова на 10 метра у лево. И готово.

Ъхъ. МВР ще започне проверките от външните кенефи. Те са умни. Идват и ти се топват секретно в кенефа и започват да сканират. Ако тия усилия ги хвърлят да прибират престъпниците, няма да има нужда да стават за смях. Ама от полицай акъм - ниц.

З кво са ви пушкала, бе, отрядите "Кобра", "Смок" и "Хищен заек" нали ви пазят денонощно!

Ейй, най-после малко полезна информация от този "сайт"!

Преди векове мафията е възникнала като организация за самопомощ срещу - предимно чужди, потисници и с течение на времето се е превърнала в престъпна организация ... А в нашите села в ХХI век се заражда фактически организация за самопомощ срещу друг вид "потисници" - нагли крадци и обирджии, защото обществото ни не е в състояние да създаде адекватна система за защита на хората по селата ... Впрочем, само такава система ли не е в състояние да създаде нашето общество, нашата държава? Във всеки случай, ако държавата не съумее да създаде именно ОРГАНИЗАЦИЯ за ЗАЩИТА, принудителната самоинициатива на въоръжаващите се хора вещае нови проблеми в добавка към съществуващата мафиотщина.

След толкова години безхаберие от страна на държавните институции, съвсем естествено е хората ще прибягнат към саморазправа с наглите крадци !

в село имаше милиционер - сас зачислен мотоциклет с кош - обикаляше постоянно - знаеше рисковите елементи! имаше и поски - в смисал не от полша а падари по народному - бяха ваоражени с боини пушки и вечер обикаляха - то тогава беше ткзс ама не се крадеше на поразия!

няма да бъде убит нито един полицай по селата! въпреки обещанията, че у всяко село освен селяни ще турнат и люпицай да плаши гаргантюатите ;)))

Не мисля, че има изненадани от новината. Докараха хората по селата до това положение, а сега ще им събират оръжието. Вместо да си вършат работата и да не се налага хората да се въоръжават.

"Боят настана!"...!!!!!! Ако "ОНЯ"-българомразеца си е мислил, че ще гледаме, траем и търпим повече от 30 години(29 минаха вече) плъховете да БЕСНЕЯТ на БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, значи е в дълбока ДЕМЕНЦИЯ и е забравил, че и друг път в МИНАЛОТО се е срещал с НАС, не веднъж и два пъти(5 пъти)!!!!!! Наближава 6-тия-ФАТАЛЕН...за "НЕГО"!!!!!!

И нека тези пушки бъдат насочени не само като хора от сорта на "Плъха" а и към тези от сорта на прокурор Галина Андреева.Нещо повече ,ако бъдат гръмнати такива като прокурор Галина Андреева то хората като "Плъха" сами ще изчезнат донякъде а дръгата част ще итребем!

Пишеш явни глупости или умишлено подстрекаваш към убийство, скрит зад някакво прокси. Ти си абсолютен глупав нагъл путеноид! Да се надяваме, че ще те приберат овреме, ако си глупак, пишещ от България или ЕС.

Ало, модератори?... Има ли тук модератори? А ДАНС къде дреме? Колко време вече този коментар, призоваващ към убийството на определен човек,стои на видно място?

Уведомявам администрацията, отговаряща за сайта dir.bg, че съм копирал страницата във формат .pdf Ей така, за всеки случай, да ми се намира, като доказателство за толерирането на хибридната война, водена срещу България. Вие, в dir.bg, наистина го ударихте през просото.

Да покажем какъв зъл убиец е докторът. Онзи го напада, той ще ми се защитава разбииш ли! Иначе точно по време на европредседателството ще лъсне, че в България хората нямат право да защитават себе си и имуществото си.

Въпрос на бюджет. Едва ли стъпват на 100-120 лв, както е според статията за преправените. Сигурно са по400-500 лв, хората не могат да си ги позволят.

Всичко това е малък отговор на масонския геноцид в БГ.

Сега на руснаците "масони" ли се казва?

И награда за всеки отстрелян патладжан да има. Като нема държава така е.

Аз си ги трепа с лопатата.

Още 10 години Борисов и ще трябва да си купуваме Танкове за самозащита

Причинно-следствена връзка. Не разбирам защо в статията се акцентира на второто.

Боят настана.

Ако това се беше случило в САЩ, на никой нямаше да му направи впечатление, нека закона да е както в Америка.Там в някой щати "флоберка" се придобива само срещу лична карта и на 16г., водят го обучително оръжие, да се навикне с навиците преди да се закупи оръжие с по-голям калибър.Нашите управници се страхуват от въоръжен народ и го мачкат по всички възможни начини.

да ама в САЩ всичките блюстители на реда и закона по подразбиране предполагат, че си въоръжен и стрелят на месо при всяка "грешна" реакция на обекта. Вие СИГУРНИ ли сте, че искате у нас да стане същото?

Така е, всеки търси начин да се спасява сам. Не сте забравили лозунга на ГЕРБ: "Да превърнем страховете на хората в реалност" Е, направиха го.

А ТАКА НЕ МОЖЕ.НЕ ГИ КОПУВАЙТЕ И НЕ ГИ ДРЪЖТЕ В ВАША СОБСТВЕНОСТ И НИЩО В КЪЩИ ЦЕНО НЕ ДРЪЖТЕ ОСОБЕНО В САКСИИ С ЦВЕТЯ,КОНТАКТИ,ДЮШЕМЕ НАСЯКЪДЕ ЩЕ ВИ ТЪРАШАТ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ. .СТРАХЪТ ОТ ОРЪЖИЕ В НАРОДА Е ОГРОМЕН.НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА А ИМА ОГРОМНИ ЖЕЛЕЗНИ КАПАНИ ЗА ВЪЛЦИ,ОСТРИ 20 СМ ШИШОВЕ ЗА ЗАБИВАНЕ В ЗЕМЯТАВЪЛЦИ.ПОКРИТИ ТРАПОВЕ ДЪЛБОКИ 3 М. ПАК С ШИШОВЕ ЗА ВЪЛЦИ.АБЕ ВСИЧКО ЗА ВЪЛЦИ И ЧАКАЛИ ВЪРШИ РАБОТА КОГАТО ВЪЛКА ПАДНЕ В КАПАНА ИЛИ ТРАПА НЯМА ПРОБЛЕМИ ЗАЩОТО ТЕ СА ВРЕДЕН ДИВЕЧ И ДАЖЕ КУЧКАРСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ СА С ЗАПУШЕНИ УСТА И НЕ МОГАТ ДА ЛАЯТ.

Тез малу.мници от парламента не могат ли да разберат, че положението е не търпимо в селата.. хората гледат да оцелеят, дали ще се пазят с ток, флоберка или камъни все..

Те тия в парламента много добре знаят какво е положението но това не ги вълнува особено те там не са отишли да работят за българският народ ,там са да работят за себе си !!!! И вършат по някоя друга работа за народа ако не е много сложна или в техен ущърб.И под "тия" имам предвид всички парламентарни групи

Това е следствието. А къде е причината? Може би в "чистата и свята" република?

когато намериха калашника в ихтиманското гето, не се притесниха и да почнат да тарашат циганските махали, но въздушните пушки у хора, които не разбиват банкомати, ги хвърлиха в тревога.

А за кой гласуваха на изборите тези хора,ГЕРБ не ги ли пази добре , че да се въоражават

ее, то ние всички много добре знаем за кого гласуват по селата!

по селата е като в навечерието на Априлското въстание -леят се куршуми, приготвя се пексимет и сухари. Ама защо ? крадци с 50 висящи дела щъкат, а съдебната с-ма философства.

Благодаря за идеята

Вместо да погнат крадците, погват хората които се защитават!!!

Сега Правителството и нашето доблестно МВР ще поведат тежка борба с хората, които се опитват да измислят начини и средства да защитят имуществоото и живота си. А в същото време, крадците на спокойствие и в сигурност ще продължат да си крадат. Дреме му на правителството и на МВР. А това, което се случва, прилича на Оценка за дейността на МВР и работата на правителството.

Общината ми оряза храстите, сега няма къде да си крия противотанковата мина от ИДИЛ.

много хубава реклама ,ма защо няма телефон за връзка с "майсторите" и не пишат има ли отстъпка на едро

За отстрелване на умници като тебе - и без пари "тунинговат"...

Ами когато родната полиция ни пази, така става - хората почват сами да си търсят начини.

С две думи - ГЕРБ се страхува от това, че хората се опитват да защитят собствеността си. Нормалното е циганите да продължават да грабят и убиват.

Именно-плана Ран Ът! Да се изгонят или унищожат! Скоро трябва да сме 3 млн.! Без война! И това е един от механизмите!

След като прочетох това, смятам да започна да ям по една баничка, вместо по две и да пия вода от чешмата, вкесто минерална.

Един мармот поръчва части по интернет и преправя пушки... Добре пак сте се ограничили до флоберки, можеше да пишете за картечници и миномети.

Малко момиченце гледа учудено дядо си-стар революционер, който полива цветята: -Дядо, дядо, защо поливаш цветята с машинно масло-та те ще изсъхнат! -Майната им на цветята-боботи старецът-Важното е картечницата да не ръждасва!!!

Ситуацията ще се промени, ако вместо нашите депутати си внесем американските сенатори.

Благодаря за рекламата. Не знаех за тази възможност. Ще направя и една резервна, за да я сложа в безжизнените ръце на крадеца та да попадна в "неизбежна и еквивалентна самоотбрана".

РОДНАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ!!!

БРАВО!

Браво. Само така. Държавата я няма. Ще се борим, няма да сме овце.

d4

така ще е тя... особено в малките села. вместо с мотики, колове и камъни, които не постигат нужния ефект, на крадците от "етноса"следва безмилостен отпор. дори и с преправени водни пистолети.

Работата е много проста.Всеки крадец трябва да знае,че влезе ли в чужд имот може да бъде убит или осакатен.Това е.Няма прокурори ,няма адвокати,няма корупция.