Оправдаха финландския премиер Сана Марин след изтеклите скандални видеа от частното парти

Няма причина да подозираме премиера в неправомерно поведение при изпълнение на служебните ѝ задължения, заяви канцлерът по правосъдието Туомас Пойсти

Обратно в новината

Коментари - Оправдаха финландския премиер Сана Марин след изтеклите скандални видеа от частното парти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма бичии се много и се бичи

О, да, социАлните мрежи са нещо много точно и обективно нали?! Всяка ку.ка и любителка на свободните нрави ще я подкрепи, защото са еднакви идиотки. Когато разпуснатост и липса на морал като ,, лична работа,, са качества на управляващ... но тия северните са си такива

Тя просто доказа с тези видеа, че е една куха утка.

Тази става за едно замоторване. Леко мързеливо.

Е сбъркала професията

Кабалите еврогейове са безгрешни. Дори и когато грешат. Жозеп Борел го хванаха на дива гей оргия на живо. Е и, казаха че хората просто се забавляват по време на обедната почивка.

Cъщите, които сега са възмутени, не виждат никакъв проблем на ония с овисналите бокзи да се снима гол до кръста или на лудия петел да се омазва целия в оранжево... Това им е традиционно и мъжествено... Тоя млада жена била танцувала, вместо да меси баници в кухнята и да чака в готовност да направи свирка при кимване с глава и нашите консерватори и "нормални" хора си изгубват ума (за съжаление дума не изгубват, логорея ги хваща)... :)))))) А, дано не страдате още дълго в тоя лош свят...

За какво говориш, нерез

Какво им е скандалното...жената танцува на празник....яман от кретени

То и при нас съда оправдава почти всеки,но обществото ,не

Не помня обществото ни да е осъдило някого, поне на избори.

Ми и тя мидичка носи жената

Забележете всеки масон как "копнее за светлина". По това ще ги познаете.В техните изказвания задължително изполват думата светлина и просветление.Името идва от предводителя на падналите ангели Луцифер или Зорница.

На тая да и имам приятелките - на едно от видеата се видя как една си пусна топче в пазвата и падна между краката... Човек малко от малко трябва да пази приличие...

нищ, като изтече и порнажа пак ще я проверат..

Възмутително, аз съм се сврял в бункера а тая си танцува.

ОПРАВДАВАТ я, защото нейната задача е да сътвори още по-големи гадости, но за тях е предвидено да са срещу съседите от Русия. Последното е напълно достатъчно за да й простят ... засега !

Млад, Жив човек бе, не е паметник. Що да не пие 2-3 водки и да поразкърши. Вие само като мумии пред телевизора ли седите.

Щото работи премиер, а не секретарка - затова. Аз изобщо не пия, щото поради стечение на обстоятелствата е желателно във всеки един момент да мога да карам кола или да си нося пистолета, а отговорностите ми са несравнимо по-малко от оглавяването на изпълнителната власт и то на държава, намираща се в най-волатилната част на Европа. То, договорът за управление на фирма не е с работно време, ами управителят е постоянно ангажиран, пък за премиер - стане нещо извънредно, а тя е на 3 водки и две линии.

Защото не ще да са само 2-3 водки, а май е и на нещо по-съществено. И по време на подобен купон, добре обучен екип, лесно може да подхлъзне всеки кукундрил към крайни обществено неприемливи действия. Които пък да бъдат филмирани и документирани надлежно. И с които да я изнудват впоследствие. Ако това е шеф на семейна фирма, да му мисли семейството. Но щом си се хванал да шофираш държавата, нямаш право на никакви грешки! Спомни си за каква невинна дреболия дръпнаха черджето из под краката на Джонсън. Спомни си, също така, пазената 20г рокля на Моника Люински, с петна от спермата на бъдещия президент Бил Клинтън. Е, държавният ръководител не трябва да има никакви подобни зависимости, за да е сигурно, че ще действа само в интерес на страната и нейните граждани.

Като се напие и се наиграе, на другия ден ще бъде махмурлия, и няма да разбира накъде води държавата

Да ходи да се забавлява, не да вкарва държавата в Нато

na vlast za 6marka4i,kradci,pedali,pedofili i podobni, tva ste ima lo6 krai. putin se smee.

Предпочитам мюсюлманска държава пред либерална такава. Смятай накъде върви света.

От краварска подлога какво да очакваш. Съсипването на Европа продължава.

Умри в калта, копейкаджийска подлога!

А как реши че е копейкаджия той лично, смешко? Да ви еба у празните глави.

Не само ще я оправдаят, но и светица ще я изкарат. Очаквайте скоро узаконяване на педофилията фйфй

Тя била приятелка на Хилари Клинтън.... Ъъъъ.... гнусно ми стана, ще повърна.

Шило

Ама верно ли е имало такива проверки? За какво? Тия са идиоти!

За малко да стане пак касиерка , ама и се размина.

на батяяя... как не съм и аз на тез партита, ей че премиер, щях да гласувам поне два мандата за нея. Путя, глей и се учи, прави любов не война! Ама то кат увисне и кабаева е затворила, и ко друго да праи... шъ трепи ора.

"СаННа", говеда неграмотни, СаННа с две "н".

Много важно. Пука ми как е на суомски, угро-фински и т.н. Нещо да кажеш, че Джордж е Уашингтън? Ами че Зукърбърг, всъщност е Цукерберг, а Палтроу си е жив Полтров?

И какво като е наПисано с едно Н? Ще и падне реномето или ще откаже да влиза в нато

Добре че не участва в масова оргия. В знак на съпричастност сега 5 млн. щяха да се ебандурят по улицитя

След като Финландия поиска ядрено оръжие прокурора и съдията смениха плочата. Иначе може и да не е смъртен грях да пийнеш с приятели, но можеше да и струва оставката по съдебен ред със всички произтичащи от това последствия за бъдещото. Абе гледаме как Янев стана на фурнаджийска лопата и се сещаме.

На Европа от инсталирани слуги на Международният Икономически Форум е почти невъзможна задача. Дори да има гражданска енергия за промяна, пак ще им сложат някой техен кадър, както в Италия стана. Така, че матрялите да се готвят за зануляване, безработица, енергиен рекет, синтетични храни и социален рейтинг по Китайски модел. Всичко останало е театрална постановка.

Така стана и у нас, набутаха ни Кики Тъппто...

Навсякъде из европа са наслагани калинки в управлението... и европейците кротко си ги търпят.

аз съм жена, която искам при войниците в НАТО, като ме засърби отдолу някой трябва да ме почеше, а ме сърби често, вие си се оправяйте, защити се финландската премиерка

Като гледам как Шваб ги е инсталирал половината свят с кукли на конци. Май ни е време да ни управлява някоя невронна мрежа и да се приключва. https://www.youtube.com/watch?v=SjxJ1wPnkk4

Беше Сорос, сега някой си шваба ли ви е мантрата?

Мантрите имат публични организации. WEF. Young Global Leaders. America for Bulgaria.И мно други. Никой нищо не крие. Просто сте безнадежндно неграмотен матрял и четенето не ви е приоритет. Приоритет ви е крякане на подадени лозунги и реакции срещу парички за семки и бонбонки.

Не знаят кой е Сорос

Но преди да ги инсталират им порят трътките тия дъртаци, за да се знае кой кого. И не го правят за кеф, ами ритуално - един вид power play.

То тва е планя бре. Единият комп за социалният рейтинг и карбоновият индекс е в Софията.

Нас това какво ни интересува? Финландците каква курва са си избрали за премиер! Ние требва да гледаме зулумите на нашите си педераси.

Селектирана от Клаус и компания.

Е, щом като я е похвалила Хилари Клинтън кой министър от Финландия може да каже нещо друго ?

Соросоидните курви винаги са девствени.

Тва хурве оди ли да праи свирки на резания на бай Ердо за НАТО или фините пращаха друга ороспия?

премиерка

Друго си е нашата тиква, човека от народа.

Джонсън вдигна купон, ама даваше и 6 месеца 80 процента от заплатите без да правят нищо хората. А малко след въпросния купон ги пусна по улиците да си харчат въпросните пари, без да правят нищо. Стига сте говорили наизуст колко лош бил Борис.

Мудно ми е какво правят в сайтовете бг измекярите, избягали в ЮК на аспержите. Не ни занимавайте с бъртвежите си! Вашето мнение си го заврете в гъзовете!

Ха, ха, ходи да береш ягоди и не разсъждавай върху икономически и финансови въпроси. Да даваш пари на калпак срещу нищо знаеш ли как се казва, бе, гастарбайтер избушен?! Казва се надуване на паричната маса и в момента Англия потъва с пълна пара, а тази политика ще им излезе през носа в добрия случай, а в лошия - ще провали окончателно държавата. Инфлацията е по-страшна и от войната и винаги е резултат на монетарната политика. Боби така ги подреди, че е вероятно никога повече да не успеят да издрапат.

Младо е, ебе му се...

а да е премиерка като порастне

Какво неправомерно има в една хубава оргия?

Готин пичок, синеок.

Тая друсалка е "отгледана" във фермата на Швааб и назначена на поста за да изпълнява безкритично заповедите на сатанистите. Точно такива некомпетентни недоразумения водят Еврогейския съюз към пропаста.

Не е първа красавица, но е доста симпатична. Повечето от драскачите тук не биха и мечтали за такава жена и леят злоба.

Повечето бихме си мечтали за Сара Шафак.. Една от техните миски.. Че дори за Ели Хало от Haloohelsinki.. Не за тая "племиерш" която тепърва се "залови" за оправя плоблемите на Сааме общостна която успя демократично да обиди..

"Тя пое поста на премиер на Финландия на 34-годишна възраст, ...." Скоро ще ги назначават на 18 години... още не са излезли от дискотеките, а вече "отговорни" политици. Такива неопитни дебилчета се манипулират лесно.

Че е еблива, евлива си е Санни…

Ей такъв премиер искам като Сана Марин - красив, умен, интелигентен. А не някой маймуняк и нискочел примат като Путлер или неговия "топкодържач" СергеЙ ЛевроВ (още по фейса му личи, че е плиткоумна маймуна от нисък разряд). Искаме за премиер лица като Сана Марин, а не руски орки като Путлер и неговия орангутан СергеЙ ЛевроВ.

Гербопитецити да мълчите и да четете втори и трети том на Винету

Купоните по време на пандемия и при смъртта на кралска особа докато на плебеите е забранено да излизат от домовете си не е ли по-скандално?

не, не е скандално. Лицемерно е западната "демокрация" е лицемерна.

Бат Бойковия запис от тоалетната и онзи за Мишо Бирата някой помни ли го?

Пази боже от такива "политици". Келеш недоклатен не знае как да се държи, държавата ще управлява! Пълно безумие.

Е, как да се държи? Танцува си момичето на купон. Навремето цар Борис III си е пиел ракията в селските кръчми заедно с народа.

Е как няма да иска в НАТО като Финландия мразят Русия и винаги са мразили Русия. Никога не са ги обичали.

То остана и да не оправдаят една крайно либерална комсомолка, която е на нож с цялата цивилизация само защото е създадена от мъже.

Тя е омъжена ма!

И като е омъжена, не може да е комсомолка ли?

Не е омъжена. Има дете с някакъв льольо с който не живее, както им е ,,културн традиция,,