Кънев отхвърли призива на Кунева, остава твърда опозиция

Призивите за преосмисляне на решението за излизане на ДСБ от управлението излязоха отвъд добрия тон, затова няма да ги коментирам, заяви Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - Кънев отхвърли призива на Кунева, остава твърда опозиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ,НЕ ИМ ТРЯБВАТ ПАЗИТЕЛИ В АДА!!!ТРЯБВАТ НОВИ ХОРА НЕПОРОЧНИ ОТ БРЕМЕТО НА АЛЧНОСТТА!!!ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НА ГОРЕ!!!

Абе не може навсякъде да те следваме...

Радан Кънев така жестоко сам се прецака преди коледа изхвърляйки се пред телевизиите, че Доган е бил пиян на срещата на партийните си активисти в сарайте и произнесената от него реч, в която детронира Местан е пиянска изцепка! С това си становище Радан Кънев за пореден път показва своята некомпетентност и никаква информираност за състоянието и поведението на главните му политически опоненти! Радан Кънев вече е аутсайдер в ДСБ и скоро ще последва Местан на политическото бунище! Или . поне така трябва да е!

И много точно го каза, за което Браво!

Българските политици в по-голямата си част останаха някъде назад,в края на 90-те години.Това важи с пълна сила и за Кънев,"малкият Ленин". Виждаме как десните партии в бившия Източен блок започват да се променят.Те залагат на национално самочувствие,на по-разкрепостена вътрешна и външна политика,на по-консервативните национални и човешки ценности. И какво казва всъщност Радан Кънев?Щял да прави нова партия?! Здрасти значи.

Кукуневица си търси нова дъвка.

Като се сетя каква "социална" политика правеше Командира, не мога да си представя как Кънев би защитавал социално слабите. Най- вероятно ще им се каже, че с комунизма е приключено окнчателно, и затова всеки да се оправя както може.На когото не харесва, да се сърди на комунистите и на модела "кой". И да не забравя, за всичко на тоя свят Путин е виновен.

каква социална политика имат? Консерваторите на власт..но не оставят никой да се търкаля от англичаните да умира от глад или липса на здравна помощ.

Тук не е Англия.

Да не забравяме все пак, че Кънев беше на обучение в Щатите, т.е. има "благословията" на когото трябва.

На това се надяваме, въпреки че САЩ никога не са се интересували какво става в гетото на Европа.

Господин Кънев, Вие избрахте най-лесния път, а именно да се откажете от битката/работата/, да се оттеглите в страни и да критикувате! Личи си, че нямате практически и житейски опит. Попитайте най-обикновения предприемач, колко усилия, лишения и воля са необходими за да се реализира един проект... Само с голи приказки и заклинания не става, трябва къртовска работа. Запомнете го и го приложете, за да Ви повярват хората.

Браво,Радане! Бъдещето на България е в младите и интелигентни още некорумпирани политици.

Радан попада ли в тези категории? Щото... Зелен е, ама за млад вече му е късно. Интелигентен гъз няма. Некорумпиран - хм, дали покрай наставника си...

от трибуна. Трудно им е в този момент но утре се гради от днес. Обществото трябва да е наясно за една цялостна концепция на управление в дясно ...стратегия която отива отвъд реформите като първа цел. Хората са облъчвани с това че при дясно управление не съществува социална политика..че ще бъдат зарязани от държавата. Това кой ,как ще допринася за развитието на обществото и как ще бъдат подкрепени най бедните...трябва да се обяснява. В противен случай... на хората се внушава че дясното гради бъдеще само за богатите..а това не е вярно.

за да осъзнаеш че се опитват да те превърнат в смокинов лист на управлението. Не вярвам че Кунева не го е разбрала.. разочарова ме..че го приема и не намира сили да подкрепи ДСБ.Това е политическо късогледство и започвам да се чудя какво стои зад него..

Не става изобщо въпрос за осъзнаване при Кунева и онзи, Даниел Вълчев, а за това, че са кръстени, и че с удоволствие лапат докато могат! Сега им е паднало - за последно, и гледат да драпат със зъби и нокти колкото може повече да се държат за трапезата. Прозаично и банално, но понякога простите и баналните, прозаичнит неща са истинското обяснение, дори и при претенциозни иначе същества.

Радан постъпи правилно, макар и да загуби битката с Борисов и обречения опит да го реформира. Реформите са възможни само през първите 7г от живота. Затова и нещата в България не се случват.

Да, загуби я, НО ПОНЕ ОПИТА, И ТО ИСТИНСКИ! ЗАСЕГА! Ако опитваш, може и да не успееш - от първия, от втория път...НО АКО НЕ ОПИТВАШ И СИ СЕ ПРЕДАЛ ИЛИ ПРОДАЛ, НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ! Радан и съмишлениците му изгубиха тази битка (но не и войната), НО СПЕЧЕЛИХА НЕЩО ДРУГО, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО И НЕОБХОДИМО ЗА НАПРЕД!

Ако приемем, че РБ участва като коалиционен партньор на ГЕРБ в "управлението" на Държавата, то тогава следва, че една ПРО турска, ислямистка партия като Народната партия "Свобода и Достойнство" на Касим Дал и Корман Исмаилов ... участва в "управлението" на България ... ДА или НЕ ... е НЯМА такава държава ...

А нещо да кажеш за ДПС, която е на власт и днес, и от години - открито в коалиции или предимно прикрито, с кръговете и обръчите си? И коя от двете "турки" партии - тази на Касим Дал и Корман Исмаилов, или тази на Ахмед Логан е с многократно по-голямо место и участие във властна и управление на държаватаа, и служите, прокуратура, ВСС, МВР и т.н., че и на Тиквата? И защо виждаш сламката, а не виждаш дървото? Ако партията на Дал е търска, то ДПС каква е според теб?

С ДПС МНОГО отдавна трябва да се занимава Конституционният Съд, ВАС и Прокуратурата на Република България ... ако има работещи такива, а не "коментиращите" тук във форума ...

Моля, да не отъждествявате исляма като религия с престъпните действия и кредо на Даеш. Все едно да отъждествявате Светата инквизиция с християнството.

И ... КЪДЕ прочетохте, че "отъждествявам", "...исляма като религия с престъпните действия на ДАЕШ ..." ... правя разсъждение и се питам дали е вярно или не ...

Тва да тъп е същото като да си умрял, ти не го осъзнаваш, а околните страдат

Радан, което ясно трябва, смислово да се разбере от изказването му!Един от крупните организатори и крадци от банка КТБ се е засилил, заедно с агентурната паяжина около него, към едно!Да създава нова партия!Нито непременно турска, нито непременно мюсулманска!Но, на всяка цена ислямистка, която трябва да докара с дейноста си България, до определено гибелно състояние!Хайде, сами си отговорете!?Ще направят ли нещо против това, Прокуратурата и ДАНС!?

Дръж си на позицията макар, че в държава където идолите са, тиквочи, путлеристи, каратисти,шопари, свинари, шансове няма .

Интриганти жалки, в България последните дни убиха колцина хора, изчезнаха няколко, а по пътищата е някакво клане. Вие, долни политиканти, се карате кой къде да се завре и каква формация да си направи. ЗА КАКВО, ПИТАМ!? За какво се натискате след като държавата ни гние, гори!? Какво правите там, горе? Марш! Марш, веднага!!!

извървян... Субекта РБ трябваше да се роди,за да се види могат ли десните партии да надмогнат егоизма си и да работят като един екип.... Коалицията с Герб беше огромна грешка и резултат на различните цели в самия РБ по отношение на властта. Хубавото е че публиката вече е на ясно...кой кой е...празните приказки нямат слушатели. ДСБ се спаси от асимилация...до този момент, да видим в бъдеще.

Не знам - все от някъде трябваше да тръгнат, и да не се забравя - ако не си част от мафията и няма кой да ти плаща масирани и продължителни много скъпи медийни кампании и да те направи разпознаваем, както стана например при Борисов и ГЕРБ на времето, може би това бе необходима неприятна стъпка, за да стане например Радан Кънев национално познат и рапознаваем, например, както и партията му, да придобие по-широка популярност и да бъде припознат като нашия представител. Просто и в тази работа, както и при българите, си има някакъв технологичен период, време да "загрее" и да се ориентира, в условията на бясна и неистова пропаганда, манипулациии и неспирни лъжи от медиите на ДС мафията. Както и да е - този период явно изтече...

И аз съм си мислел и мисля точно по същия начин. Определено не ми харесваше тази коалиция на РБ с мекерето на мафията Борисов още от самото начало, но си казвах, че може би пък е необходимо за една млада партия (както за новопрохождаща фирма) технологично време, за да се покаже и докаже в битките. Мисля, че Радан Кънев и хората около него се представят според очакванията и надеждите ми досега, А ДРУГИТЕ - СЛЕПИТЕ, ТЪПИТЕ И НАВЕДЕНИТЕ И ЗАВИСИМИТЕ ДА ГО ДУХАТ!

Защо ли Радан Кънев се изживява като единствения чист и неопетнен политик? Нима всички други са маскари? Толкова ли няма у нас други честни политици? А колкото до съдебната реформа, тя няма как да се направи от хора, които едва ли не се отвращават от кадрите в системата и считат, че всички трябва да бъдат изметени и на тяхно място да дойдат чисти и неопетнени /сиреч наши/ хора. Отвращението от комунистите е признак на БОЛШЕВИШКИ МАНТАЛИТЕТ. Ще успее този, който съумее да реформира системата, като запази добрите стари квалифицирани кадри, осигури приемственост в добрите неща, и създаде условия да се работи наистина добре и най-вече без политически пристрастия. Иначе колкото и да "метете", все "боклуците", стари или нови, ще изплуват най-отгоре. Мога да цитирам имена на десетки висококвалифицирани юристи, чиито трудов стаж е преминал именно в тази съдебна система и не приемам разни протестърчета да ги "изметат". Губещият пак би бил българинът.

Разбира се, че сигурно има и други честни и неопетнени политици в България ( и не е нужно един човек, който НЕ е съпричастен или зависим, или купен, тоест керъстен от мафията ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ТАКЪВ, между другото..). И сега имаш уникалния шанс ДА НИ ПРЕДСТВИШ ИМЕНАТА И НА ДРУГИ ТАКИВА, ако обичаш, ЗА ДА НЕ СЕ ДОКАЖЕШ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КАТО ПРАЕН ДЪРДОРКО ИЛИ ПРОСТ(О) ТРОЛ!

Аз от колко време говоря ,че Р Б ще остане в забвение както ДСБ тези подобия на политически партия които образуват РБ се обединиха само за да влязат в парламента (нямаха шанс ) и сега пак ще си бъдат (политически трупове) на следващите избори а Кънев и Костов просто ще напомнят за себе си ,че съществуват от време на време.

Мечтите са безплатни! Отговори ми на въпроса: Възможно ли е да съществува държава, при това която не е в цветущо икономическо здраве, без дясна партия! Ако кажеш, че в Люксембург или в Норвегия няма да има дясна партия, и само ще се разпределя на нуждаещите се, по бих ти повярвал!

В Бг няма десен електорат ,изнесе се в чужбина ,а тук вече не е България ,а ГЕТОТО на Европа---БълХария... Циганизирани политици,вече 27г.,ще затрият държавата България.

това означава според мен само едно. Всички ще бъдат принудени от обстоятелствата да водят дясна политика, макар и противно на разбиранията си. Това означава, да се даде приоритет на стимулирането на производството и увеличение на богатството пред разпределението на изработеното богатство!

Добре де ... някой може ли да ми обясни - Какво правят Кунева и Калфин /екс министри при Станишев/ в правителство на ГЕРБ с "премиер" Борисов /и то ЗАМ.МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛИ/, който две три години ни "орева" как правителството Станишев е съсипало България!? ....

УНИКАЛНА ДЪРЖАВА,друга такава няма!

Да разбирам поставянето на "-" ; 1.Кунева и Калфин не са били министри от кабинета Станишев. 2.Кунева и Калфин не са министри от кабинета Борисов2 3.борисов не "орева" две три години как оправя "съсипаната" от кабинета Станишев България. 4.Има нареждане от централата на ГЕРБ: всичко което е простичка, доказана истина се означава с "ОТРИЦАНИЕ".

давай радане ти си правият в случая колкото и да си изолиран! пропагандата ще отмине лъжите обидите истината ще остане

след някой друг месец,призовавам всички БЪЛГАРИ които милеят за БЪЛГАРИЯ ДА ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА!!! Силна АТАКА силна БЪЛГАРИЯ!!!

Да ве! Златният пръст на ДПС,как ли не! ЗАЩО АТАКА ПОДКРЕПИ ДПС ,ЗА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ,....А? АТАКА Е : ---ПАРТИЯ НА ПОВИКВАНЕ , СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ! ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА АТАКА

Разбирате ли, онова, което е най-отвратителното, е че Кунева нескрито прибягва до един много пошъл, но и много популярен в Бълкгария за мафията прийом, който е съвсем типичен за парцалите на Пеевски, на Блъснатия, агент Бор и прочие отвратителни същества, и то от години - най-нагло и откровено да лъжат, като прибягват до това да ... ЦИТИРАТ ОПОНЕНТИТЕ И ВРАГОВЕТЕ СИ, КАТО ИМ СЛАГАТ УГОДНИ НА ТЯХ ДУМИ В УСТАТА ИМ, и след това ги поставят пред "свършен факт" - в обяснителна позиция, да се обясняваш, че нямаш сестра (че сестра ти не е курва). Много долен, неистинна отвратителен подход, но явно годин народ е минавал и винаги много ме е впечатлявал и отвращавал, направо ми се гади от подобни твари, прибягващи до него... Пак казвам - да оставим настрана за момент кой кой е и кой прав, кой крив, самият факт, че единият е толквоа изпаднал и безскрупулен, че да прибягва до подобно падение публично, казва всичко за него!

Много ще ме изкефи това правителство - коалиция "БОСТАН", която може да наречем още и "КОЙ". Цяла година протести, цяла година лъжи, накрая се насрахте, другари Гербави Реформатори. Даже и Симеонов се усети, че ако се намърда в Бостана, ще КРАДЕ България Това е начало на поредното безвремие за България. Поредното правителство "Беров" - жадната за власт и лакома тиква, подкрепена от ДПС и малко ерформатори за цвят и мирис. Песента "последен валс" вече свири за "реформаторския" блок. Цяла година реваха срещу Пеевски, сега ще управляват с него.... Халал да им е на всички протест(у)иращи.

И аз казвам бряво на Радан, явно тази година, още една загубена за България година, бе нужна на българския народ, на преобладаващото мнозинство от него окончателно да прогледне кой кой е в политиката и управлението на България, и че Тиквата по заповед от сараите на Доган и Пеевски се обади да вдигне охраната на Местан, а след това се криеше от обафданията на турския президент, който все пак го е намерил и му е набил обръчител след което Тиквата, разбрал, че играта му с Пеевски е пределно ясна и извън България, се е обадил пак да се върне охраната на довчерашната "мъжка секретарка" на Доган, който учудващо прояви инат и упорито отказа да се самоубие - бв преносен или буквалния смисъл!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

С две думи - и ти потвърждаваш, че Радан Кънев е прав да се разграничи от тези! Съгласен съм!

Че какво е това политическо недоразумение Радан? Дали ще се намерят други файтонпартии да му повярват за поредното ГМО политическо недоразумение? Силно се съмнявам, че след 5 години някой ще си спомня за него. Може би ще се сещат за него чрез уикипедията! Кой знае, но вероятно да няма желаещи да проверят там.

Нещо губиш ориентацията във времето! Партиите от РБ не са ли създадени преди да се създаде "създателя "им!

Внасяме нефт и газ от уса,бутилирани,в шишета от кола и пепси.Продават се във всеки магазин-отпада Нефтохим и руските бензиностанции. Даваме на големия брат поне 10 военни бази, а той ни дава въоръжение ,3-то поколение/тоест от преди 3 поколения/ На мястото на руските туристи идват афроамериканци и някой и друг оцелял индианец,които плащат с долари ,а не с рубли. Е щели да се напиват и дрогират-те и сега се правят тия работи на Сънито, но все пак ще идват цивилизовани западняци, а не източни варвари! Ще ги задомиме с нашенски ромки-ще нарастне приръста,циганията ще стане страшна и никакви чалми няма да искат да припарват до нас. Едновременно с това ще се развие земеделието-ще се повиши рязко отглеждането та мак,коноп, канабис и други "весели" култури. Частният бизнес ще процъфтява-особено ракиджииниците,"къщите с червени фенери",клиниките за лечение на някои деликатни болести и прочее. Ето така завинаги ще се спасим от колониалните мераци на Русия към нашата просперираща страна!

Радаан идва от Адвокатска кантора Натан Кьнев и ко специализирана по Правата на Човека по Хагската Конвенция както и в областа на патентите и защита на тьрговските марки от ментета .Неговите колеги адвокати сьщо сефариди специализирали в Хагския Холандски у-т гнездо и свьрталище на ционизма.Кантората на Кьнев не е спечелила НИТО едно дело с това е известна но се намира на СТРАТЕГИЧЕСКОмясто само на 60 метра срещу ИРАНСКСОТО ПОСОЛСТВО в София.Като се има предвид че ИРАН и неговото правителство е обявено за враг номер на Израел.Можете спокойно да предположете че в кантората на Радаан е монтирана специализирана техника насочена кьм Посолството-Да припоним че СОФТУЕЬРА на прочутия Цецомобил-Крайслер е Изрелско производство на базираната в Хайфа компания Гамма Текнолоджи

Колега, много си се потрудил, за което те поздравявам! С толкова много енергия, с толкова много отделено време, си се сдобил с толкова много информация, която притежават малцина. И накрая тя ти е послужила за заключението, че може би някой някого подслушва! С подобна вероятност аз мога спокойно да заявя, че е възможно който и да е депутат да подслушва което и да е посолство!

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

депесарите из тъмните кюшета, взе да раздава гъзарските си мнения!

Рада остава дълбока опозиция е правилното заглавие!

С този коментар бегай в ПИК или Блиц,моля!

Рада Дълбоката разсипа РБ, така както навремето Църен Ваньо разсипа СДС.

Унищожителен доклад на ЕК за България: корупция, саботаж на реформи, мафия. 21253611.01.2016 Унижощителен щял да бъде докладът за България на Европейската комисия, който ще бъде обявен публично в края на януари. Работният му вариант вече е готов. Съсипващи критики в него се отправят към саботираната реформа в съдебната система, корупцията по високите етажи на политиката и властта. Описани са също липсата на съдебни дела срещу висши служители и политици, контрола на мафиотския кръг #Кой върху цели държавни институции и пр. Това съобщиха за Фрог нюз източници от Брюксел. В доклада е отделено специално място на записите на раговори между съдиите Ченалова и Янева, които разкриха механизмите за оказване на натиск при вземане на решения в съдебната система. Също и на отказа да бъде разследвана истината за разгрома на Корпоративна търговска банка и разграбването на активите й. Замърсената медийна среда също е тема в доклада, като за пореден път се подчертава, че в страната няма ясни правила, по които се придобиват медии и тяхната собтвеност. Това е причина за все по-осезаемата липса на свободно слово и репресивни мерки спрямо журналисти и медии, които критикуват властта и мафиотските структури. Остри критики са отправени и към прокуратурата, която все повече се превръща в инструмент за изпълнения на политически поръчки. Осъжда се и кадровата политика в съдебната система, работата на Висшия съдебен съвет, зависим от политическите партии и липсата на разследвания на корупционни практики в магистратурата. За първи път в доклада за 2015 г. Румъния ще бъде коментирана отделно от България като страна, която е положила огромни усилия и е постигнала реални резултати в борбата с корупцията, включително по най-високите етажи на властта и сред магистратите. В този смисъл страната ни ще бъде определена като последна по върховенство на закона...

поколенческа промяна в политиката. ДСБ да осъществи по тесни контакти с млади българи в чужбина,образовани с дясно мислене и необвързани родствено с бившия комунистически елит.

Абстрахирайки се от същността на спора, дали РБ трябва да е в опозиция или не, как стоят нещата според правилата. Политическата сила, за която са гласували хората и която е в парламента е РБ. Те не са гласували за ДСБ, ДБГ, СДС и т.н. Има изработен регламент за взимане на решения в рамките на РБ. Например, за напускане на управлението била необходима подкрепа от 2/3. Такова предложение е внесено, но не е получило подкрепа, с други думи е отхвърлено. Демократично е, всички депутати, които са подкрепили и които не са подкрепили предложението, което е отхвърлено, да изпълнят решението. Така че поведението на Радан не е поведение на отборен играч.

ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗА РАЗБИВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!!!! РАНО ИЛИ КЪСНО!!!!!

Колега, малка справка! Всеки може да бъде съден! Осъждат се обаче само виновните! Така че аз те подкрепям изцяло, ако има виновни макар и седесари, макар и плъхове, при обективна съдебна система, трябва да бъдат не само съдени, а и осъдени!

Няма нужда "поведението на Радан да е на отборен играч" в един "отбор" с такива същества като Кунева и онзи очилатия партньор на мафиота ген. от ДС-КГБ Любен Гоцев, КАПИШ? ТОВА Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, НА ВОЙНА КАТО НА ВОЙНА! Радан вече е разпознаваем и представлява тези, които мислят като мен, и като преобладаващата част от Българите, 95% от които виждат, ЧЕ МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, ГРАБИ, ПРОДАВА И ПРЕДАВА ДЪРЖАВАТА, И СЪД И ПРАВОСЪДИЕ ОСВЕН ТОВА НА МАФИЯТА НЯМА! ======== Унищожителен доклад на ЕК за България: корупция, саботаж на реформи, мафия21253611.01.2016 ======== По-скоро кажи ТОВА ПО-ГОРЕ, ТЕЗИ ТЕЖКИ КОНСТАТАЦИИ ИСТИНА ЛИ СА ИЛИ ДА, И КОЙ ИСКА ДА Е В "ТОЗИ ОТБОР", НА МАФИЯТА!

А след като няма нужда да има поведение на отборен играч със същества като Кунева и очилатия, защо въобще е допуснал да бъде въвлечен в един отбор с тях! И сам войнът е войн като Дон Кихот! 95-те % са и зад Радан, и зад Волен, и зад Бареков, според тяхните последователи. Това обаче означава само едно, България е станала три пъти по-голяма!

Като правиха ГМО-то БР за Рамадан беше важно да е отборен играч. Сега като влезе в парламента и във властта се прави на ощипана мома. Как ли не се опитваше да вземе властта в РБ? То трябваше да има един ръководител , че какво ли още не. Като не му се вързаха да му позволят да води бащина дружина и се нацупи. Е сега е сигурно, че от него нищо няма да зависи, ама абсолютно нищо и то за винаги.

Аз имам един прост много прост въпрос - защото явно в България дотам сме я докарали, че трябва да си обясняваме елементарни неща! Ако има един спор между двама, ако двама се карат или разправят за нещо, и единият ... ГОВОРИ И ОТ ИМЕТО НА ДРУГИЯ, ЧЕ ДРУГИЯТ НЕ САМО ЧЕ Е ГРЕШЕН И СГРЕШИЛ, НО И ЧЕ Е ОТЧЕЛ И ПРИЗНАЛ ГРЕШКАТА СИ И ЧЕ Е РЕШИЛ ДА СЕ КОРИГИРА, и след това ... ИЗЛИЗА ДРУГИЯТ, И КАЗВА, ЧЕ ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО, И ЧЕ ТОЙ ДЪРЖИ НА ПОЗИЦИЯТА СИ, ТО КОЙ СПОРЕД ВАС НЕ САМО Е ГРЕШНИЯТ, НО И ОТЧАЯНО НУЖДАЕЩ СЕ ОТ ЛЪЖИ, ТОЕСТ И ЛЪЖЕЦЪТ В ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ? Има ли някой, въобще изобщо някой, който да не разбира до какво падение и откровени лъжи е принудена да прибягва тази в изкривената и лъжлива уста, дето се е вкопала за властта и парите като за световно? И е много прав Рядан да каже, че няма да пада толкова ниско, за да се обяснява, че няма сестра...И аз така бух постъпил на негово място - все пак и в падението трябва да има някакви граници!

да се напрегнат малко ...писна ми да чета едни и същи постове копирани и обиждащи интелигентността на хората във форума. Ако имате свое мнение изразявайте го ...но престанете с тия клишета.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Преди 2 години излъга народа, че няма да подкрепиш правителство с премиер Бойко! ... после се извъртя и му стана васал .... А така пък излъга и себе си! Ум царува, ум робува, ум ПАТКИ ПАСЕ!!! А Кунева-ПРЪМОВА, кукувицата с комунистическо потекло хич няма да я коментирам, да си мислил преди да се хванеш с такива като нея.

ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ КУНЕВА И МЕСТАН НЕ ПУСКАТ ВЛАСТТА. ГОТОВИ СА НА ВСИЧКО И САМО И САМО ДА СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ВЪВ ВЛАСТТА.БОЙКО Б, ТРЯБВА ДА ВНИМАВА С ТАКИВА ХАМЕЛЕОНИ......

Да оставим за момент кой прав и кой крив в задочния диалог между Радан Кънев и Миглена Кунева, само вижте и се замислете малко над откровено пошлия стил и начин, до който се е принудила Кунева да прибягва - ТЯ СЕ ОПИТВА ДА ВНУШИ НА ПУБЛИКАТА, ЧЕ ... ДРУГАТА СТРАНА, В СЛУЧАЯ РАДАН КЪНЕВ, ВЕЧЕ БИЛА ОСЪЗНАЛА ГРЕШКАТА СИ И ЩЯЛА ДА КОРИГИРА ПОВЕДЕНИЕТО СИ!?!?! "Лидерът на ДБГ Меглена Кунева заяви вчера, че според нея ръководството на ДСБ е осъзнало, че поведението му е било грешка и ще направи стъпки, за да коригира положението." Разбирать ли колко трябва да си отчаян и паднал, за да прибягваш до подобен ясно обречен по презумция подход! Да тръгваш в спор с някого и да опитваш предварително да отнемеш думата му, като ... ГОВОРИШ И ОТ НЕГОВО ИМЕ! Някой да коментира това? ===================== "Три трупа откриха в Кърджалийско за денонощие 11.01.2016 11:36; Ненко Станев; 2908; Три трупа бяха открити в Кърджалийско през последните 24 часа, съобщиха от полицията в родопския град."

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

А бре ахмак, професор Близнашки се осъзна, и дори стана юридически съветник на ДПС по съдебната реформа! Това не го ли знаеш!

Мамино детенце, на Костов фокстериерчето вместо да гони плъхове скача на каракачанки!

Браво Радан, браво Кънев! Лошото, че останалите от РБ освен невъзпитани са и алчни и затова освенгворене на глупоости, не искат да пускат и кокала. По-лесно е да се спазариш с герб и дпс, отколкото да отстояваш позиция. Венсеремос и но пасаран :-)

Г-н Кънев, изцяло подкрепям целите ви за цивилизация и еволюция в БГ, но с подхода ви, за постигането им е незрял. Руснаците контролират Атака, ДПС, БСП и не малко агенти в ГЕРБ. Никой не е победил руснаците със сила. Смяната на поколенията ще засили мафията. Промяната може да стане с убеждение и с оставянето им да видят резултатите от политиките си и сами да се променят.

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Колега, гласува за Атака, и какво стана, получи управление на ГЕРБ и РБ! Да ти е честито!

#ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

Неее, правилният термин за него е ДЪЛБОКА опозиция! Вижте го че се е запенявил като текеесап пред заплата, гьонсурата му с гьонсурат, но министърчетат аму си кютат на Борисова хранилка

Пионката Радан Кънев е помислил че е велик, и се издъни. Вече е политически труп като Местан, до който ще сяда в парламента. Двамата вредят на България.

Радаан идва от Адвокатска кантора Натан Кьнев и ко специализирана по Правата на Човека по Хагската Конвенция както и в областа на патентите и защита на тьрговските марки от ментета .Неговите колеги адвокати сьщо сефариди специализирали в Хагския Холандски у-т гнездо и свьрталище на ционизма.Кантората на Кьнев не е спечелила НИТО едно дело с това е известна но се намира на СТРАТЕГИЧЕСКОмясто само на 60 метра срещу ИРАНСКСОТО ПОСОЛСТВО в София.Като се има предвид че ИРАН и неговото правителство е обявено за враг номер на Израел.Можете спокойно да предположете че в кантората на Радаан е монтирана специализирана техника насочена кьм Посолството-Да припоним че СОФТУЕЬРА на прочутия Цецомобил-Крайслер е Изрелско производство на базираната в Хайфа компания Гамма Текнолоджи

да остане единствения легитимен лидер на дясното в България! Все пак тя израстна много от снаха на другарят Пръмов, после предана царистка на Цар Симеон, и ето я сега на здрави десни политически позиции! Нека да бъде пример за нас