17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато опозицията на БРЮМ, която мрази България, обича България повече от народните ни избранници.

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

не могат да напишат на македонски...................

Сърбите от узурпираното ВМРО не спират да дърпат РСМ назад към югославската митология за македонска идентичност и език. Щом не могат да пребоядисат българският етнос на южна сърби, поне ще са македонци, само и само да не са българи! Мицкоски, прочети историята, ама истинската, а не измислиците на Белград, където фабриката мак.идемтичност с пребоядисване на български етнос, история,език и герои. Узурпатори на ВМРО сте, никакво ВМРО вече не сте. Вече сте Югославска организация на тези, които искат да си останат във фалшивият свят на миналото!

Mislis da ja procitame istorijata na Todorce I Cola Dragonceva.Original bg istorija Vi se samo Hanovite I tri cetiri nacionalni katastrofi ,zamalku samo Serdika ce Vi stampede.

Унижихме се за пореден път. Макетата отказаха да козируват. И тукашние лакейчета се разпишяха от удоволствие, очаквайки сторгият господар да накаже непослушковците. Да ама става обратното. Който е коленичл, шак ще коленичи. Който пдодава, пак ще поддава.

т.е. гръцкият е вече европейски. Няма как втори гръцки (или пък втори български) да бъде официален език в ЕС.

Пълно игнориране, квито и маймунджалъци да правят Нещо и албанците го раздават много важни, въобразили са си че те приемат ЕС а не обратното Айде пък да видим кво ше се случи ако си повисите отвън още 30-40 години

игнор, ама господарите ни от запад не позволояват своеволия

Плачете, плачете, к^рви еничарски. Това е музика за нашите уши.

Македонските българи по-прости и от нас били

Седя си аз на входа на един мол и си готвя пилешки дробчета по селски. Преди пети минути видях тази статия и замалко да си прецакам закуската. Сещам се и за буржоата Алеко Константинов. Сещам се и за бай Ганя,който образ в голяма степен оправдавам . На клиентите на магазина им обяснявам тъкмо това,че царство България бе един пъклен неолиберален преврат срещу българщината и който не бе буржоа,сиреч крадец,не бе и възхвален от Алековците на Сакскобурготските пророци- чорбаджиите. Та видях заглавието и снимката бе първото,което ме хвърли в тъч. Надписът "Македония" на латиница ми напомня този на Макдоналдс. И друг път съм казвал,че подобни пикантерии в Македония не са лишени от извор. А изворът е "героизмът"на данайският гръцки джендър Александър Македонски,който също е обичал антитракийската буржоазия.Добре се,какво пък толкова,щом са решили някои педофил и педераст да им е безсмъртният критерий. Има обаче едно нещо,което е не по-малко смешно. Знамето на Република Северна Македония е кодирано доказателство за това,което представлява македонизмът. Погледнато из отгоре то е шатра на гастролиращ в небитието. цирк.

От тези много яко ми писна, вето до край.

Бяха правили на интересни - още от 1993 или от 1994-та, те щяха да започнат преговори за влизане В ЕС!

Въпрос на ценностна система-кое е по-важно, балканското перчене или приемането на европейския път. Тези и албанците, по-скоро ще решат да променят ЕС. Те още от сега правят заявки.

Добре де. Че клекнахме за без пари клекнахме. А барем ще има ли българи в Македония или няма да има?

Най-добре да си се присъединят към Сърбия и така да влязат в ЕС. Българите да идват тук. Писле, каквото сабя покаже.

Като гледаш снимката ще речеш, че булгаристанци гледаш. Тъпи, безмозъчни, генетично увредени. Много подвеждаща снимка.

Кой е изворът ви на задоволство и чувство на превъзходство за вас? Това, че ние сме клекнали на френския натиск, а макетата не са. И защо решихте, че това е гордост някаква? В чия полза правят коркециите на предложението - наша или тяхна? Отговорете си на този въпрос и ще разберете какво става.

Корекции н къде вися, че се правят! Може да им се иска, но това е вече подписано от България.

Хайде предложете го в НС. Става за 5 минути. Гласуване в един ред: "Всякакви корекции на тескта на фреснкото прелдожение пряват гласуването на 24.06 невалидно" Лесно е. Сега да намерим депутат с топки да го прелдожи.

"Опозицията в Скопие извива ръцете на управляващите с протести и условия" Къде е драмата?... Нормално е като си в опозиция, да си срещу управлението.... Въпросът е : Кой ще извива ръцете на български политици да клекнат за РСМ в ЕС

България отстъпи прекалено много в този спор, благодарение на нашия премиер, на ПП, ДБ, БСП, ДПС, а дори и на президента Радев, който подмени темата за историята, с темата за правата на българите в РСМ. Реално в това предложение няма никакви гаранции, че децата в РСМ някога ще научат истината за Гоце Делчев, Яне Сандански, Илинденско-Преображенското въстание и т.н. Говори се, че ще насърчим историческата комисия да намери общи формулации, които да влязат в учебниците, но без да има гаранции за успех. Това предложение няма нищо общо с договора между РСМ и Гърция например, където ясно е казано, че античната история на Македония е единствено част от гръцката история. Истерията с руските дипломати в момента е само за да прикрие това предателство.

кънчо, историята се пише от победителите. Тука борбата е ние да сме победителите, а не сърби или московци. Вразумяваш ли?

Ние винаги сме победители, бе. И да паднем и да бием.

Тълпата често твърдоглаво възприема абсурди. В случая-автентичен македонски език, нямащ нищо общо с българския! Подобно масово явление е характерно за комплексирани, "мачкани" народи. Чрез измислицата и фантазията се компенсира липсващото самочувствие /вижте в този смисъл на какво прилича центърът на Скопие!/.

Австрийците говорят на немски, швейцарците-на френски, немски и италиански, белгийците на френски и английски, шотландците и ирландците-на англиски...на тези народи това не им е проблем, камо ли обида! Но това са културни хора, стабилно стоят в географията и историята. Други ценности имат те, други пътища и цели. Населението отвъд западната граница сякаш не може да роди някаква нова идея за по-добро бъдеще освен твърдоглаво да си повтаря едно и също заклинание, белким омагьоса Европа и света!

Еми тогава да зарежат преговорите и да окупират Европейския съюз. Това май им е най-лесния начин да влязат в ЕС. Нещо повече, да не спират и както са почнали да забият паметник насред Вашингтон на Христьо Колумбовски.

Ама всички им играят по свирката. Ние клекнахме, те още искат. Пак келкнахме, пак искат още.... Докога? Утре макрото ще ви свирне и децата си ще продадете.

Това брадясалото маке на снимката хубаво вее надписа "маседоуния", ама една географска посока е пропуснал, а именно - северната, както е официалното име.

Ми много им здраве!

Юго-селяндури! С тъпите си югославски номера и простотии! Да пускат Албания да върви напред! А тези като придобият малко европейско мислене, европейско поведение и говорене чак тогава да заповядат.

че тези "Юго-селяндури" ни смазаха на дипломатическо ниво. А родните мижитури си счупиха пръстите да се натягат като лакеи.

3а съжаление си прав!

Много добре направихме. По този начин пускаме албанците, пък тези да не приемат въобще френското предложение и да се присъединят обратно към сърбите. Дреме ми.

Никакви отстъпки пред опозицията в Северна Македония!!!

А дано да го отхвъллят.

Югозападните селяни може да са с промити мозъци, но не са смачкани до там да приемат за задължитлен ода клекнат при всеки евро-натиск. Ние свалихме гащите на секундата, вместо да проведем разговори със съседите и да видим дали те ше приемат текста или ще имат нови претенции. И сега какво? Глаувахме текста и си сложихме лимит на максималните искания, а съседите вече го подринаха и искат още!

Прекрасен пример как професията политик е деструктивна. Има и обратните примери, разбира се, но личните интереси надделяват.

Да, но ние сме от 20 години в ЕС. Нормално е да сме смачкани.

Разговорите са проведени, едни документи са подписани и от двете страни. Сега едната трябва да си изпълни това, под което се е подписала. Откъде на къде ние ще ги търсим за разговори? ТЕ искат да влизат в ЕС, те трябва да си спазят обещанията. Има българско малцинство. Точка. Има си исторически документи, византийски и други, но за македончетата те нямат значение. Държава с 31 години съществуване иска да се изкара с многовековна история....

Абслолютно точен коментар, който събира много минуси от троловете в сайта.

видяхте какво стана с Орбан, Фидес и Унгария, а също и с Полша. Що си мислите, че удбаш-ките номерца на "македонците" ще просъществуват? А сетих се... щото и вие сте анти-ЕС.