Плевнелиев: Споделям аргументите на кабинета за К. Георгиева

Да издигнеш нов кандидат не е непознато в международната практика, лошо ще е ако покажем невъзможност да се обединим около важните за България и Европа решения.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Споделям аргументите на кабинета за К. Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та споделяш, ти си едно нищожество, килим и подмазвач. Супер противен и мазен тип

И ПРЕЦЕДЕНТА И СТАЛИНКА ГИ НАЗНАЧИ ПРОКОПИ -- ТО СИ ЛИЧИ ДЕ

и г..зо близец защо не си трае , а винаги като си отвори плювалника само бисери изказва

Халваджията за бозаджията...

един нехранимайко и негодник, който става само за затвора.

Дрисльото си е дрисльо по рождение! Жалкото е, че позволяваме да ни управляват дрисльовци!

цвекьо пъпеша пак се е издрис-ал в гащите на скапаната тиква

Кучето на Бойко по име Роска,само това може да излае.

когато няма да я изберат, а тя на инат - там. Поне да беше млада и хубава - та да стои още месец - за красота. А тя - отврат. Ама пак друг ще е виновен - Бойко, за това че ще е на последно място. Е-е, сега е на предпоследно, но всички викат - давай - на Олимпийски принцип.Ха-ха-ха.

да си бил на мястото на Бокова, кракът ни нямало да стъпи в Булгаристан. А ти знаеш ли кога е стъпвал? вм Париж и в Ню Йорк беше - у българското посолство и оттам я изхвърлиха за курвалък - ама беше отдавна, беше млада и се забрави. В Ню Йорк има два апартамента, в Париж и в Лондон за ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА - СПОКО НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ СЛАВА БОГУ У НАС - МНОГО ЩЕ МИРИШЕ.

Мръсни кучи синове....просто е подло и недостойно .Дано загубите изборите и ГРОБ да се продъни в дън земя. Срам ме е ,че съм българин.

какъв българин си ти бе...вас всички един чеп ви е правил - съветския чеп...марш там откъдето ти е семето

Господин Прецедент, бих се учудил ако имахте различни аргументи от тези на кабинета.

ПУНДьо а какво говори на откриването на ООН

По- бързо да ти изтича мандата! Аман от лизачи !!!

"Аман от лизачи !!!" - така е ..много пеевски тролове, много лизачи, надъхани срещу Президента ни. Ето ти самия си един добър пример.

Този пък кой го е питал или му е искал мнението?

Този човек - Р. Пл. е едно абсолютно недоразумение.

леле каква смрад е извадила тиквата от пъпешовите изборджийски чували!

Не споделям нищо казано от този национален предател, наричан още наш президент...

Е жалка България!Голмайстора Борисов с черния колан за пореден път беше наврян в ъгъла от отиваща си г-жа Меркел срещу нищо!Така мазно му се хилеше,а той си мислеше че звезди падат!А всъщност лансира една българомразка Сталинка противна на цяла България!И президента " споделя" тази измама и недостойна постъпка!Унизително !

Ти президенте никога не си направил нещо самостоятелно, без одобрението на правителството .... толкова си съгласен с тях, че чак ти се подиграват за това. Хайде иди си ....

Кой е Росен Плевнелиев?!

по-добре не питай, че като се замисля и ме хваща срам

Аз не знам кой е прав кой е крив, но щом позицията на Плевнелиев е такава, значи обратното е вярното решение..!

Политическият панаир почна !!!!!Тва Митофффф,Тапета офшоркоБРЮКС -Гюзелските ханъми и те веднага изригнаха с мощната си подкрепа за Сланинката Георгиева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако съм на мястото на Бокова, кракът ми повече няма да стъпи в Булгаристан, след тази гавра!!...

..то, да ви кажа, в последните 25 години Бокова е идвала тука само на гости ;))

Добре поне,че сталинка само в България стои!?

...Сами не уважаваме себе си, за това и никой не ни уважава! Простичка, но жестока истина, за съжаление, типична за нас...

Значи БОКОВА е ПРАВИЛНАТА кандидатура!

сЯ фактите са си факти! Ако беше спечелила Бокова щеше да даде нещо на България - постове в ООН, някоя друга територия, излаз на море, лекарство против рака.. Ама с тази Сталинка най-много на бургер да се надяваме!

да споделиш долината с другите магарета в швейцарския приют! Нали си личното магаре на премиера!

Напълно е прав г-н Президента.

Щерев, излизащо от твоята "устица" тази "подкрепа" за недоразумението ПлЮвнелиев е възможно най-лошата реклама... нали се сещаш?!

Цяла вечност нямаше заглавия за кандидатурата на Бокова но от сега гледайте купените медии че няма да пропуснат ден от изявите на Сланинка Георгиева!!!!!

Роско Смешното имал мнение - на бостанското плашило сянката.

трета новина по въпроса. Явно медиите са почнали яростна кампания за промиване на мозъците на хората. Обаче няма да успее, защото на всички е ясно кой стои зад Сталинка! Не е нито Сталин, нито Путин де. По-скоро е американската олигархия.

Наистина, зад каквото е застанала американската олигархия, то не се е случило! Каквото и да си говорим, българската има много по-голяма тежест!

За пари - всичко правя: от подкрепа на кандидатури до свирки!

Този господин, наречен наш президент буди само съжаление. Най-вече заради смъртта на детето му /мъката може да съсипе човек/, ще пропусна да кажа по-тежки думи за г-н Плевнелиев. Добре би било да спре да говори, и да се покрие докато не му изтече мандата.

Тоя пак се изказа неподготвен. Абе кой те пита тебе бе!??? Трай там още един месец и после се крий още по-далече...

Въпрос - чехъла пак ли чете от листче, написано му в посолството с паметника на бомбардиралите София чужди пилоти?

щом и прецедента се изходи по въпроса, ясна р тя!

Росенчо, само преди няколко дена подкрепяше Бокова. То бива бива да се държиш като пудел ,ама чак пък толкова,

Не ми обиждай пудела!

Гледам, гледам, руските тролове днес са в пълна сила. Путкин ги е активирал яко. Прекрасно. Умирам от смях.

все пак да ви припомня... 1) от президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали де-батът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. Роден е за Президент! 2) в нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост. 3) реч за Левски: Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици. 4) и т.н... Преродената пастирка, българският вечно неадекватно ухилен президент Росен Плевнелиев, който никога не знае какво говори, чете от листчета и е забогатял, спейки по паркинЗите /негов цитат!/...

Преди малко слушам,че някакъв еврокапут депутат ,явно сороосид казва,че БГ трябва много да се гордее със Сталинка.. Като гледам народа я презира тази женица. Да направим подписка да подкрепим Бокова от името на истинската БГ.

В наше време е много трудно да си глупав. конкуренцията е голяма. (Виж Плевнелиев). Той е ехото на Боко. каквото каже Боко, Плевнята го повтаря и то още по- глупаво.

Бокова не се отказвай!

Боко, Митов - жалки сте! Ако съм на мястото на Бокова изобщо няма да се откажа. Сега има по-големи шансове. Лъсна истината която постоянно се отричаше от управляващите - Боко и компания са играли задкулисно срещу Бокова. Типично в подлия стил на Банкянския пожарникар! Още ли има тьотка, която да мисли това мекотело за мъж?

плужек, да те е гнус да го настъпиш

Главнокомандващият Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

В неделя ще обсъждат за нов президент . Статистиката показва , че белотаж ще има между ГЕРБ и новото магаре