Брок: Георгиева е шансът на Източна Европа. Шулц: Тя е борец

Кристалина Георгиева остава единствен шанс за Източна Европа да излъчи жена за генерален секретар на ООН, смята Елмар Брок. Мартин Шулц я смята за силен борец.

Обратно в новината

Коментари - Брок: Георгиева е шансът на Източна Европа. Шулц: Тя е борец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАЙДЕ...Е...ПОЧНА СЕ - ХРЪТКИТЕ СА НЩРЕК ДНЕС... ЗА КРИСТАЛИНА ЛИ? МНОГО НИСЪК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИ КОЕФЦЕНТ! ТЯ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ПОЛИТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ! БОКОВА Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ, СЕГА И ОТ МЕЖДУНАРОДНО ЗНАЧЕНИЕ...

Тогава за какво се издигна кандидатурата на Ирина Бокова? Въобще в това правителство има ли някой, който да мисли в переспектива? Или всичко е на принципа: Да не се прекараме. Само, че всичко излиза през носа на бългаския народ. То станахме колония на ЕС с тези "глави" в правителството.

:)

Dimi

Кристалинка ще е една от първите с отрицателна цветна бюлетина... мога да се обзаложа за това. Същото според западни анализатрои ще се случи и с испанеца с многото гласове на първо място... купона едва сега започва... а това че нашите политици са изтривалки без собствено мнение е ясно на всички...

Добре се е справила с гъзолизането ви май?????? Направо си я вземете да ви управлява държавите и след това може да се похвалите че вече НЕ сте НЕзависими...

Хахахаха... Червените тролове са ос*рали форума и вонята им се успя изд цяла БЪлгария ... Не се тревожете, тролчета, тя сталинка си е пак ваша, я какви учебници по политикономия е написала, ама май са ви спуснали опорни точки да акате по нея, а?

Кристалина й се услажда да грабне поста от нечии ръце, а не просто да се бори за него. Това е второ доказателство, също както стана евро комисар. Прийом на член на СБ!!

Грабването на чужд пост е свързано с повече борба!

Дали с борба:))))по реалистично е с нещо друго

Верно тя е борец - борец за парични знаци. Колкото повече толкова повече!!! Слава богу че срамът се прехвърли от България към Европа...

Ако тази тъпа кифла е шанса на Европа - пиши я бегала!

ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАМ ЗА КАКЪВ ШАНС ГОВОРЯТ ТИЯ КЪРЛЕЖИ БРОК И ШУЛЦ ------------ ШАНС ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ГЕНОФОНДА НИ ЛИ ИЛИ С ВКОПАВАНЕ ПО НАДЪЛБОКО В ТИНЯТА

Жалка история, много жалка. Тази Кристалина няма ли поне малко достойнство ?

е как няма да е "борец" сталинка - шулц защо не се опита да обясни за какво се "бори "нашата "героиня" и най-вече против кого се бори -рожба на западната демокрация, подкована отвсякъде да не защитава интересите на родината си - вредно е за американските хиени да изберат някой знаещ, компетентен, здраво стъпил на земята, без да се влияе от това какво ще му наложи американския брат - щом им е удобна, значи тя ще бъде - послушна и с наведена главичка ще "работи" усърдно за благото на ... джоба си

Борец, койте не подбира средствата. За българите тя е Петно - с главно'П'.

ПРОГНОЗИРАМ ЧЕ СТАЛИНКА КЕ Е НА ОСМО МЕСТО ............................. ПЪРВО ОТЗАД НАПРЕДЕКА

сталинка Е ЧЕРВЕНА НОМЕНКЛАТУРА .......................... ДОЛУ СТАЛИНКА ...................КАК ПЪК НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН ДА НЕ Е ЧЛЕН НА ОБЯВЕНАТА ОЩЕ ПРЕДИ 16 ГОДИНИ ЗА ПРЕСТЪПНА МАФИЯ - ПРЕЗИДЕНТ , ПРЕМИЕР , ПРЕДС. НА НС , МИНИСТРИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ , БАНКЕРИ , РАБОТОДАТЕЛИ , ЗЕМЛЕВЛАДЕЛЦИ ,ПОЛИЦИЯ , АРМИЯ , КМЕТОВЕ - НАВСЯКЪДЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БКП . СЕГА ИСКАТ ДА ЗАВЛАДЕЯТ И ООН ----ДОЛУ СТАЛИНКА ТЪРТЕЯ ОТ ЕС

Кой ви плаща да пишете такива небивалици???

"...че безспорна нейна силна страна е че тя може да води преговори на международно ниво. Работила е в сферата на хуманитарната политика била е в трудни и бедни райони на света, където има глад и мизерия..." Не разбрах за коя говорите ??? Как така като каза "А" Б.Б. никой не само не е изненадан а всички викнаха в хор колко е "компетентна и прекрасна" поредната кандидатка заради която нашите политици толкова се "назландисваха" на пролет докато излъчат номинация (която след това "подкрепяха" от "кумова срама" едва едва) . Ако подкрепата от тяхна страна за Бокова беше на 50% с енергията която хвърлят от ден и половина за Георгиева , съм сигурен че резултатите в гласуванията до сега щяха да са различни. Но такъв е манталитета на тия които ПОЗВОЛЯВАМЕ да ни управляват.

Сталинка болна легнала от пусти върли мераци за постове и мангизи, а Боко Сталинку думаше 'Сталинке, Калинке дебела дебела , още трътлеста, що си ми , Сталинке ревнала да станеш Голем началник, да комадориш Европата, Европата , още и другите, защо се Сталинке не видиш, в огледолото на стената, па си Сталинке, пОмисли, може ли туй нещо , що гледаш, че огледало пусто не лъже, света да командва и всички него да слушат? Защото Сталинке трътлеста, трътлеста още глупава , каквото огледало ти каже, отдругите няма да чуеш!

Ха ха, баба меркел нали беше ходила да моли Путин да сложат георгиева. Ето доказателството, че това е било факт! Германците са американски подлоги!

ми там има окупационни американски войски от 1945-та. какво други подлоги да са?

КОЙ ТУРИ ТАКИВА НЕГОДНИЦИ КАТО МИТОВ И НЕНЧЕВ БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ. КОЙ ТУРИ ТАКИВА КАТО КРИСТАЛИНКА /БЪЛГАРСКИ РОДООТСТЪПНИЦИ/ НА ТАКИВА ВИСОКИ ПОСТОВЕ, ТА ЧАК В ЕВРОПАТА. ЧЕ ТЯ Е АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА ГО ЗНАЕМ, ЧЕ НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЪЩО / КОЙ НЕ ПОМНИ, ЧЕ МНОГО НАУЧНО НИ ОБЯСНИ , КАК НЕ НИ СЕ ПОЛАГАТ ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПА ЗА НАВОДНЕНИЕТО В БЕЗМЕР, КОЙ НЕ ПОМНИ КАК НАУЧНО НИ ОБЯСНИ , ЧЕ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ ЩЕЛИ ДА НИ РЕШАТ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ, КАК СЕ ЦЕЛУВАШЕ С РАЗНИ ЧЕРНИ, ЗАКАЧУЛЕНИ И КАКВИ ЛИ НЕ/. КОЙ НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТАКИВА КАТО БОГО И СИЕ НЕ СА ХОРАТА, КОИТО ЩЕ ИЗВЕДАТ БЪЛГАРИЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА СЛЕД КОМУНИЗМА. КОЙ ВСЕ ОЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГОДНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ. КОЙ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВЛАСТ И В МЕЖДУНАРОДЕН ПЛАН, ЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ СА СИ ГОЛЕМИ И СИ ТЪРСЯТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ , А ТАКИВА МАЛКИ КАТО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ЗАЩИТАВАМЕ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НЕ СМЕ ПОДЛОГИ НА ПОРЕДНИЯ СИЛЕН НА ДЕНЯ. КОГА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ ТАКИВА КАТО ОРБАН, И ИСКАМЕ ЛИ ДА БЪДЕМ НАРОД А НЕ МЪРША.

Кристалина дипломат? Тя е счетоводител на Брюксел, нищо повече.

Българският еврокомисар Кристалина Георгиева заплашила премиера Борисов с проверки на ОЛАФ, ако България не издигне кандидатурата ѝ в надпреварата за шеф на ООН. Двамата провели тежък разговор, преди Борисов да обяви решението на правителството, с което издига Кристалина Георгиева на мястото на Ирина Бокова за шеф на ООН. Това научи Епицентър.бг от дипломатически източници.

Обади се и дъртия пезевенк Жозеф Дол, дето галеше в София крачето на кметицата Фандъкова. Май прави същото в Брюксел и с Кристалинчето.

Изпуска се и фактът, че дори и да не успее, Бокова остава шеф на ЮНЕСКО още 11 месеца, и няма как в това време втори български представител да оглави и ООН.

Има, има...11 месеца минават бързо:)

....СЕГА ДА НЕ СТАНЕ БОКОВА, ЗА ДА СЕ ОТКРИЕ ПЪТЯ НА СТАЛИНКА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ ДРУГАТА ЧУЖДА ПОДЛОГА НИКОЛАЙЧО МЛАДЕНОВ Е ТАМ И СИ ТОЧИ ЗЪБИТЕ СЪЩО ЗА ПОСТА. АКО СЕГА СТАНЕ БОКОВА, ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИН НЯМА ДА СТАНЕ, А НИКИТО СЕ Е УСТРЕМИЛ. ПОДЛОСТ, ЛИЦЕМЕРИЕ, ФАЛШ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ. КАКВОТО Е В БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е И ПО СВЕТА. ОТВРАТ И НИЩО ДРУГО.

Какво значи това?! Подготвят ни за бъдещата й загуба ли?!

Меркелката не била лобирала пред Путин за криСталина ! Ха ,Ха странни хора от свитата на Боко Тъпото , до вчера лъгаха че не щат и да помислят за ООН , а днес искат ! Връзката на ЕК с ООН Андрей Ковачев получавал от Джордж Сорос 500хиляди лева годишно плюс заплата от Европарламента , според доклада на Сноудън ! Ударник бил на два стана тъче , а България си загива и заради такива продажни типове !

Много е добра, много е добра, ама и другите са много добри. Накрая ще намерим фигурата.......... Даааа, освободихме пътя на Португалеца.

Българите чак сега разбраха че са за резил. Те от 26 години разни измислени персони наречени политици ги правят за резил но чак сега разбраха.Колко народ трябва да емигрира за да разберат българите че със случайни хора в политиката доникъде не се стига и никога няма да има нормална функционираща държаваБ

Никога не съм харесвал г-жа Георгиева.В политическият лик на тази жена има нещо,което ме притеснява.Това,че е работила за Световната банка,съвсем не означава,че ще работи успешно за ООН.Не харесвам такива,които стават за всяка работа,но родила е майка и с късмет,та целият свят да и гледа сейра.

Тази пияна гарга от половин година твърдеше че няма да се кандидатира ! Какво стана че изведнъж криСталинка иска да стане шеф на оон ! Странни хора са алкохолиците , вечно искат да преебат някого !

Леле, червенотиквеничковчетата пускат газ

Не зная колко е вярно но има новини в други сайтове че Боко е бил шантажиран или от Кристалина или от лобито и за кандидатурата и.Било му казано в прав текст че или ще му пратят ОЛАФ или ще започнат да му спират европрограми, и той е клекнал за кандидатурата и.Друг е въпроса че с тия две кандидатки света ни гледа пак сеира и си удряме сами греда.

"български дипломат" и кога стана такъв?

успехме да надминем дори президенските дебати у сащ..... БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НЕ ОСТАВИ ДРУГ ХОД ПРЕД ПОСТОЯННИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ ОСВЕН ДА КАЖАТА: ЕБЕТЕ СИ МАЙКИТЕ И ДВЕТЕ. НИЕ СЪС НЕЩАСТНИ КАРИЕРИСТКИ НЕ СЕ ЗАНИМАВЕМЕ. И ЗА МАРИОНЕТКИ НЕ СТАВАТЕ....ЛОШ ДЪРВЕН МАТРЯЛ.

ПО МОЙТЕ СМЕТКИ БОКОВА ЩЕ ПОЛУЧИ НА СЛЕДВАЩОТО ГЛАСУВАНЕ 8 ГЛАСА ЗА , А ВУЙНА 7 ГЛАСА ЗА :)) ... ПРЕБРОИХ ДЪРЖАВИТЕ ПОСТЯННИ И ВРЕМЕННИ ЧЛЕНИ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ :))

Тъпи са ти сметките! Както обикновено! И както и ти самия!

К'во стана сега? Русия издигна ли си Боклукова?

ВУЙНА ЧЕ Е СИЛНА - СИЛНА Е ... С ТЕЗ СЕЛСКИ БАДЖАЦИ КАТО СТИСНЕ ЕДНА ЛЮБИМЕШКА КАРПУЗА И НАПРАВО Я ПРЪСКА .... А ТИКВИТЕ ГИ ПРАВИ НАПРАВО НА РАЧЕЛ :)))

Ето това са европейските "лидери" Досущ като наша Сталинка. Най-най-компетентни. На път са да загробят Европа.

криСталинка номинирана , голям праз ! Комшията ще каже , Пари при Пари отива !

Ситуация , активно мероприятие с предвестен край ! Бокова е лоша ,а Сталинка е красавица и кой ще плаща за всичко ? Убава работа , но от Банкя идва !

Клинтънката - Меркелката - КриСталинка - Цецка президент... Малееей да ти умре конят от заушка!

След цирка със криСталинка остава да излезе вярно, че Тетка е тайнственият кандидат за президент, та съвсем ще се прочуем. А за нейното място се "биели" Цвък и Главчев (как звучи само - точно като за председател на главочи!).

Водачът Гутиереш има винаги два гласа, които не го подкрепят - и двата са на страни с право на вето: Франция и Русия. Така ще е и до края. За Ирина Бокова най-добрия анализ бе на "Форбс", но няма кой да го чуе у нас. Бокова е скритата лимонка и компромиса между големите, която ще изскочи на финала. Премиерът ни я сравнява с "Мариана Желева" според изявленията му от днес. Това БЕЗКРАЙНО тъпо парче по анцуг не помни, че името на жената, която е предложил за еврокомисар, е Румяна Желева. Влазохме в световната история, сънародници. Няма такъв срам!

Щом дори Мартин Шулц не подкрепя Кристалина, значи работата е много зле и сме станали за резил пред целия свят.

Бтатчед, защо Шпиц е направил Кристалина трудна? Не е Шпиц братчет, а Шулц и не я е направил трудна, а и е трудно.

Товарищ Сталин(ка), Вы большой учёный...

Алоу матряла, аре спокойно ве, Тиквата е опекъл работата! Вчера се обадил на Путин да го пита, Путин му казал "иби си маата!" и наш Ганьо се зарадвал - в СИК винаги така му казвали, когато питал нещо...

Спомняте ли си, че се говори за възцаряването на Антихриста? Но никой не знае това мъж ли ще е или жена

Кой бе, тая същата Сталинка дето е само един финансист, който ни предлагаше да решим демографския си проблем с бежанци от мюсюлманските страни, тая ли е силна бе и тя ли заслужава да е в оон? ама моля ви, ама това е смешно, направо жалко и унизително за всеки който все още има малко себеуважение бе...

Колко силна е и у каква трудна ситуация ще изпаднеш като ти я пратим? И да викаш ОооНе, никой няма да те чуе.

Поредното насиране на групировката ГЕРБ...

Абе ква е тая мутренска простотия у нас бре? Абе тия мутри тва ООН искат на щафетно бягане да го обърнат, та две наши кандидатки ще има бре. Бе мутри смотани, бе тоя дето е след Ирина Бокова да чухте държавата му да издигне още един кандидат. Ама как очаквате някой да ви вземе на сериозно от тук нататък и да има авторитет страната в световен мащаб като вършите простотии бе.

Вариантите са два- или Ирина Бокова печели или и двете губят.

Малоумно ама изкажи се !