Кристалина Георгиева: Ще приложа умение и решимост в ООН

Да бъда първата жена генерален секретар от Източна Европа показва всеобхватността на ООН, но най-голямо значение имат уменията и решимостта, която ще приложа.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Ще приложа умение и решимост в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бокова отива към последна позиция. Трябва да сме олигофрени или комунисти, за да продължим да залагаме на такава излагация! А имаме свестни кандидати. Няма аргумент, според който да продължим да подкрепяме самопредложилата се кандидатка Бокова. Да, тя тръгнба да прави кампания преди да я беше подкрепило правителството офици ално!! Тя не е и кандидатка на България по този начин, понеже за първа подкрепа отиде при Путин! Ужасно зле се възприема такова поведение в съвременната политика. Поведението на Бокова е като на безумна. Кристалина нито веднъж не се самопокани, само говореше, че България си има кандидат. Но когато я поканика, веднага почтено и отговорно влезе в битката. Дисциплинирана, честна, коректна. Едв след като Бокова се издъни с 6-та (!!!!!) позиция, всеки път по-лоша, понеже с времето се виждат и качествата... т.е. липсата им... Кристалина действа по правила. Действа разумно, интелигентно, коректно и много ефективно! Бокова е като мекотело пред нея. Всичко е до капацитет! Кристалина е голям капацитет, всички са респектирани от уменията, коректността и благородството й. Качествата и блестят сред мног орудити в Европа. Бокова се омаза фекално в ЮНЕСКО, а в кампанията си нагази дълбоката си тиня и заседна. Пак казвам, всичко е въпрос на капцитет. Помня на допитането в ЕС Кристалина как изправи залата на крака и й ръкопляскаха. Ерудит! С чувство за хумор при това, делово и много интелигентно! Такива хора трябват на света днес!

Като сравнявам: 1. Бокова - да облекчим положението на най-страдащите при военни конфликти деца и жени. Да подобрим образованието. 2. Герогиева - да спрем конфликта в Сирия. Да осъществим превенция пред конфликтите в Африка. Да реорганизираме ООН и да върнем авторитета на организацията. Разликата е от земята до небето. Бокова има бонбончета и амидофен срещу температура. Георгиева има антибиотици и хирургия. Това е според умствения багаж и манталитета разбира се. За инфантилите Бокова е сладураната. За интелигентните Кристалина е машина за подобрения и решаване на проблеми в болно общество, а Бокова е шаманката, която бае за здраве. Освен че е показала "смущаваща комбинативност", което значи замазвания на положения и изкомбиниране на сложни интриги, тичпични за комунистическия апаратчик. За мен няма съмнение кой е добрият кандидат, само зависи дали комисията на ООН ще иска да се реформира :-) Кристалина обаче не се бои изобщо да им каже, че трябва. Т.е. ако има готовност за реформа, ще е тя. Ако няма, няма смисъл, тя не е удавник да се лови за сламка, като Бокова, която ако не влезе в ООН, ще бъде захвърлена за отплата в n-та глуха на някоя заплатка. Зер Путя едва ли ще изостави кучката си.

ЖИВ РЕЗИЛ.ДОКАТО ВСИЧКИ ПАРТИИ В ОДЕЛНИТЕ СТРАНИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ КОГАТО СЕ КАСАЕ ЗА ИЗБОР НА ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ МЕЖДУНАРОДНА ЕВЕЛИЧИНА,ТО САМО НАШИТЕ ТЪПИ ПОЛИТИЦИ ПРОВАЛЯТ ТАКЪВ ИЗБОР. СМЕШНО И ЖАЛКО.

Провалът го направи Бокова, поради некадърност. Плевнелиев дори се изказа за кандидатурата при третото гласуване, когато Бокова вече стана н-та в гласуването. Комунистите да не прехвърлят за порерден път проблема от болната глава на здравата, т.е. от своята на другите! Аман от некадърници, които сте се сбрали да правите комунизъм!

Ще приложа " умения"!Леле!Шантонерка!Човек който си служи със шантаж и изнудване подлост,какви умения,баси!Тази може да предизвика и война с прийомите си,защото не се знае какви са намеренията на задкулисието!Вижте Меркел/масонката/ докъде я докараха играчите!Да се гърчи Европа с бежанци,то не е случайно ,но тя е зависима и народа щя я разкара,но последствията остават!

Изгонването на блудниците (комунистите) пот света на политиката някои го интерпретират като изнудване и подлост. Не е такова. Просто е налагане на добри правила, което е неприемливо за комунистическите мошеници. И за некомунистическите. Като видите човек, който го правеи, изпадате в ужас. Разбираемо, понеже това ви унищожава с неадърността и уродливостта ви.

Ако първите 5 получат вето, генерален секретар става автоматически шестият.

Изхвърлете я тази!Шут,шут,шут!

Дано се провалиш натрапнице?Помиярка! Искала да е " първата жена",ами само ти ли си жена ма,подлярке ,имаше достойна кандидатура и така ли искаш да " управляваш ,с нечистни номера,омерсяване на конкурент ,плащане на медии!Долна жена,марионетка на задкулисието!Дано няма слепи да ти разбетат игрите долни,то не че не са ги разбрали,но да не останат слепи,защото това което направи е показателно какво следва!

Нечестен номве е да е по-тлантлива от Бокова, да! Ужасно нечестно е! Но е лесно пък да си по-талантлив от Бокова, чието единствено достойнство е домогването й до ЮНЕСКО. Където се издъни и падна много ниско. И падението й е нечестно. Айде да кажем, че всичко е нечестно, даже Бокова е нечестна, излиза накрая.

Толкова ли сте тъпи, та още не сте разбрали, че Бокова няма НИКАКВИ шансове? На всички е ясно, че е руски кандидат, а те са в изолация заради агресията в Украйна и окупирането на Крим. Само вие си мислите, че анексията е законна, но останалият свят не мисли така, даже и Китай.

-Ако и аз се проваля,препоръчвам ти да потърсиш достойна кандидатка от Столипиново или Факултета.

Какво общо има Украйна с Бокова не знам, но вече десетина дни тече протест на американски войници отказващи да се бият на страната на Алкайда в Сирия. Правят си снимки и ги пускат в мрежата.

Ето кой измислял политическите вицове.

Абе едва ли ще имаме първата жена - генерален секретар на ООН, но по всяка вероятност ще сме първата държава с президент-травестит, трябва само Цецко да преброи добре бюлетините.

То пък Бокова има едни такива големи шансове. Има огромен шанс за последното място.

Последното е резервирано за КриСталинка.

Тъпия тиквуняк пак се наака

когато човек се заслепи от кариерна мания и изтрещява - примера е Георгиева. България няма нужда от двама кандидати. Освен това кандидатурата на Георгиева е невъзможна заради ветото на Русия - трябва да си верно дебелокож за да не разбираш намеците на Русия. Тя се гласеше и за върховен представител на ЕС но не и стигна лобито. Не ме разбирайте - ще се радвам българин да заеме този пост, но в случая кандидатурата е невъзможна и тя трябваше въобще да не се намесва.

Поне не се самопредложи, като Бокова. И хем вижда, че подкрепата за нея намалява, хем продължава да се натиска. Та кой е по-големият кариерист?

аз не казвам, че бокова не е, но поне някакво поведение пази, докато Георгиева публично се облизваше за този пост и използва първата мизерна възможност за да ибухне с кампания, която очевадно е подготвяла отдавна.

Мисля, че г-жа Георгиева няма повод за чак такъв ентусиазаъм, защото ние нейните сънародници сме омерзени от постъпката и. Дори не е толкова важно дали българка ще е председател на ООН, но е важно дали си достоен човек или не. От човек готов да подлее вода на сънародник всичко може да се очаква освен достойни дела!!! Дано се препъне г-жа Георгиева по пътя към този пост

си каза - ОКТОМВРИ 2015-та: Кампанията та СТАЛИНКА за шеф на ООН СТАРТИРА ОФИЦИАЛНО.. Вода и подля АНГЛИЙСКИ ЕВРОДЕПУТАТ, който поиска конисия в ЕП да я раследва - защо харчи пари от ЕВРОБЮДЖЕТА за собствената си изборна кампания, след като НЕ Е ОФИЦИАЛНА КАНДИДАТУРА НА ЕК.. Тъй, че БАЦЕ към 9 ФЕВРУАРИ 2016-та е ИМАЛ ИЗБОР.. ТОЙ Е ИЗБРАЛ БОКОВА.. А сега подготвя оправдание - АМА ТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ НИ КАЗАХА ДА Я СМЕНИМ.. Както винаги - той пак е в БЯЛО.. Само че, тоз път АРИЕЛА не може да препере ГАЩИТЕ С КАФЯВО, дет вистибирчихме на пилоните пред ОО-НЕ за БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН..

да те подкрепя Бойко си е винаги неизгодно положение, Бокова вече го знае ..

МУТРАТА ИГРАЕТ НА ИНАТ ... ОБАЧЕ ХИЧ НЕ МУ МИНАВАЕТ ПРЕЗ АКЪЛ МИСЪЛ ЧТО МОЖЕТ РАШКИ ДА ГО ГЪРМЯТ :))

Единствената цел на Борисов е да попречи на избора на Бокова, което не му прави чест! А и е позиция на дребен селски хитрец, във вреда на България!

Във вреда на комунистите не означава във вреда на България, а в полза на България. Говори точнои в чия вреда!

Не знам изобщо как си помисли, че един ПРЕДАТЕЛ ще бъде добре приет ... предателите са отритнати и от свои и от чужди!

Не сме чак толкова глупави, издигнаха я не, за да спечели а за да не позволи на другата да спечели. Това не е в интерес на България. Задава се Турско-гръцка война за островите, когато мечката играе в съседите има опасност и у нас да дойде. Кристалина да се оттегля до де е време. Бокова има реални шансове.

от собствения си външен министър...хахаха боко, може би се нуждаеш от припомняне: това същото твое правителство издига ирина бокова през февруари и подписа на къдравата сю е отдолу... а сега, какво: европата каза и боко е готов да се на...европи... позор, позор, позор! алчна, нагла, самозбравила се Cталина!!!

Пожелай успех на сънародничката си Бокова!

След като в кулоарите на ООН се е поогледала, явно и е станало ясно, че няма да е толкова лесно, колкото си е представяла. Очевидно е, че загубата е по-вероятна от евентуален успех. За ориентираните в дипломацията няма съмнение, че Бокова винаги е имала по-големи шансове, които с наша помощ може и да бъдат проиграни. По тази причина вече Г. започна да дава заден ход, за всеки случай да се застрахова.

Все пак, няма ли да ни е срам, че предлагаме човек, който е носил името Сталинка до пълнолетието си, радвал се е на всякакви екстри на комунизма заради родителите си, а после, когато Берлинската Стена пада, се преименува на Кристалина, преоцветява се от тъмночервено до бледо синьо, и започва да се кълне в демокрацията. Въпреки това, с помощта на червените титани получава място в Световната банка, но озъртайки се на къде духа вятъра, приема уж идеите на новата власт в лицето на ГЕРБ, очаквайки и от там бонуси. Такава мимикрия не се харесва на никого и няма балами, които да заблудиш, драга Сталинке! Ако имаш достойнство, върни си рожденото име и заеми достойното си място в редиците на комунистите, от където си тръгнала по света.

Точно заради тази вместо ЕС да ни отпусне пари когато имаше наводнения ние се оправяхме сами , но за всички други държави имаше пари за възстановяване от природните бедствия.Дано руснаците и блокират кандидатурата на тази и Боко да остане с пръст в уста !

Пожелавам ти само неуспех и излагане!!! Дано има правда на този свят!!!

Българка си но от ромски произход!

У нас има поне две другарки, които са готови да заемат всякаква длъжност и са убедени, че ще се представят добре - Кунева и Георгиева. Е, може да има и други, но аз не ги познавам.

в камасутрата има и такова...

тази освен за власт и пари нищо не я интерисува, а и хубаво пиене,

Тази кифла не само много си въобразява, ами си й вярва, че е енотразима и предопределена от съдбата! Заслепена от алчност за власт и пари цялата арогантна бокотиквена байганьовска номенклатура няма капка чувство за реалност, мярка, почтеност и срам. Боклуци!

Има нещо вярно. Тя не само си е повярвала, но наистина е предопределена, само че не от съдбата, а от тези, които предопределят съдбата.

Лъжеш миличка . От една година шеташ по света с тази цел. Но има правда -сила която съди, Бойко Борисов е пиел с ръка на сърце , че ще служи вярно на стадото си и той носи отговорност за делата си. Германия защо желае да се отърве от г- жа Кристалина,

Всеки се бори за влияние, Германия не прави изключение!

Прекалено кратко време имаше за подготовка. Номинираха я миналата седмица, днес и е изслушването.

Изборът на Кристалина ще бъде трогателен като всеки избор. Ще има голямо противопоставяне и от Русия, и от Китай, че и от други, за да има един сладък хепиенд и за да бъдат всички щастливи! Ясно е едно, до края на октомври тя ще е избрана.

Искаш да кажеж мръснишки и да излезе пред света изцапана с кал!Че защо ООН трябва да се ръководи от задкулисието,това ли е нужно?

Против всякаква кандидатура на България за тази ИЗПЪЛНИТЕЛСКА длъжност в ООН съм. И ви казвам защо. Защото прекалено много са противоречията в света и ще се изострят все повече. И ако евентуално тази длъжност се заеме от българка, това не само че няма да поддържа авторитета на страната ни, а напротив - ще бъдем мишена на всички държави които не са съгласни с някои решения на Съвета за сигурност и Общата събрание. Защото ген. секретарят ще трябва безпрекословно да ги изпълнява. И тогава недоволните няма да се интересуват кой е наложил решенията, а кой ги изпълнява.

Едва ли някой ще очаква чудеса. ООН се превърна в наблюдател на събитията.

Отдавна знаем, че ООН няма никакво значение Самите американци си започват войни когато и където поискат, без разрешение на организацията. Все едно е кой ще я оглави и това си остана въпрос на престиж за съответната държава. Поне в началото, после всички забравят.

няма вина не я съдете изпълнява заповеди

Когато разбрала, че я предлагат, имало у нея елемент на изненада?! Толкова фалш на едно място не бива. Особено, когато се стремиш, без да подбираш средствата, към най-висш световен пост. Жалка история са и тя и Борисов. Но най-циничното е, че подценяват народа.

Сега сериозно. Кристалина ми се струва, че вече е избрана. Търсете знаците, ако имате желание, ще ги откриете. Реалното често се разминава с желаното.

Дори и "чудото" /т.е задкулисните договорки/ да стане, тая мазница ще ПЪРВИЯТ БЪЛГАРИН НА ВИСОКА МЕЖДУНАРОДНА ПОЗИЦИЯ, ПРЕЗИРАНА ОТ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ /ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ТИЯ, КОИТО Я ЛАНСИРАХА, защото гъзоблизците са презирани и от гъзоблизаните/.

Отвратително гнусна, вмирисана, самозабравила се комунистическа номенклатура!

е напараво отвъртителна

Ха хааа, Сталинка, Пръмовица, Цецка, как да не квичат на умряло комундетата! Комундета, имам добра новина за вас: лично Елена Йончева е подкрепила Бокова! Така че горе главите, интересното предстои! Вчера ми харесахте за Цецка, направихте над 2 хиляди коментара, което е похвално. Нито един кандидат за президент, дори и Митьо Пищова, досега не е предизвикал такъв интерес! Призивът ми към вас е, покажете още малко активност, само така можете да бъдете полезни!

"дори митьо пищова..."... :::))) Че тоз освен да пори "риби" к'во друго има да му коментираш?... А "кратуните" от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" от където и да ги подхванеш, все на "боко" миришат...!!! :::))) Дааа....!!!! :::)))

Коя от цитираните не и комунде?

Време е да се избере българка да въведе ред при имигрантите.Тя ще въведе като меркел квотен принцип-като Меркел,само че в световен мащаб.Като сложи квоти на Китай,Индия, САЩ и пр. на нас ще се определи квота от 1-2 ма имигранти.НИЕ СМЕ ЗА КВОТЕН ПРИНЦИП-ясно ли е.

Това сериозно ли го мислиш или си правиш майтап? Защото тя първо нас почна да убеждава да приемем араби, че много раждали и щели да ни "оправят" демографията. Само не каза кой ще ги храни, понеже те не идват за работа, а за социални помощи. Та ако я изберат, "оправянето" ще започне от нас.

Като откажат да приемат заселници как и кой ще ги принуди? Китайците чудо направиха, докато принудят семействата да имат само по едно дете, ти имигранти ще им пращаш. А накарай унгарците след референдума да си вземат някоя и друга бройка! Не става така!

Кристалина Георгиева: Ще приложа умение и решимост в ООН Умения от политическата Кама Сутра.

Вече почти тридесет години след свалянето ня Тато от власта неговите питомци въртят държавата и методично я съсипват.Като почнем от Боко,минем през Кристалина /спендиант на фондация Л.Живкова/,Ц.Цачева,завършила РАБФАК/форма на придобиване на висше образование на хора с нисък потенциал но верни на БКП/,Л.Павлова внучка на висш партиен фунционер и куп агенти на ДС.Единствено в България не се наложи лустрация и резултата е на лице- най бедната държава с най висока корупция.

Най-важното в напредварата са не качествата на Крситалина, а фактът, че е човек на една велика сила и ще изпълнява нейните указания. Ако не стане шеф, ще е заместник, както вече бе подсказано.

КАК ТАЯ КОЯТО Е ПРОТИВ СВОЯ НАРОД (А МОЖЕ БИ И НЕЗНАЕ ЧЕ ИМА НАРОД КОИТО ПОРОБЕН И Е ДУМА БЕЗ ВОПЪЛ НИ СТОН В БЪЛГАРИЯ)

Има ли я някъде биографията на тази дама, с какво по-точно се е занимавала преди да стане еврокомисар.

Г-н Борисов,елементарен въпрос: -защо не ревизирахте предложението за Бокова веднага,след като се върнахте на власт? -какви реални стъпки за подкрепа на Бокова направихте Вие,вашето (явно натрапено от известна 'велика"сила!) министърче(работи само с определен суфльор!!!),ивсички подконтролни Ви институции за кампанията на Бокова? -на кого в крайна сметка "клекнахте"-на САЩ,Меркел,ЕС-бюрократчета(ЮнкерСие) -на кого предстои да клякате-това е е вече важноя въпрос! Сполай ВИ!!!

Защото сега му го поискаха.

Кристалина Георгиева: Ще приложа умение и решимост в ООН ШУВРАНТИИТЕ ОТ ЛЮБИМЕЦ НИ УБИВАТ БИЗНЕСА - ВЕДНЪЖ ИЗВЪРТЯТ ЛИ СВИРКА НА ТИРАДЖИЯ И ТОЙ САМО ТАМ СПИРА :)))

Комунисти против Кристалина -нещо са се объркари. Кристалина е бивш член на БКП. Като зам. председател на Световна банка, тя живее 7 години в Москва, е се позвава с Путин. Путин я поддържа, БСП не. БСП ще настъпи котето.