Олимпиадите - време за начало на войни

От Барселона до Сочи - Най-големите спортни надпревари често се провеждат на фона на стартиращи бойни действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Много ми хареса един коментар- че санкциите са затова, че Русия не напада Украйна....

Нагнетание обстановки выгодно тем, кто повышает свои политические рейтинги на громких заявлениях, зарабатывает миллиарды на торговле оружием или выдает кредиты на защиту от "российской агрессии". Но народам России и Украины война не нужна. У нас много родственных связей, мы по сути один народ. Просто нас дурачат разные телеканалы. Ескалацията на ситуацията е от полза за онези, които повишават политическия си рейтинг с гръмки изявления, печелят милиарди от търговията с оръжие или отпускат заеми, за да се предпазят от „руската агресия“. Но народите на Русия и Украйна нямат нужда от война. Имаме много семейни връзки, по същество сме един народ. Просто сме заблудени от различни телевизионни канали.

олимпиадата и демокрацията са открити от древните гърци. по време на олимпиадите са били прекратявани всички войни и спороровете се разрешавали по спортсменски. така съм чувал аз за старотом древното нормално, но в новото нормално всичко е някак си различно. с гъза напред и с надолу глъвъта. не го намирам за смешно, защото е противно и преди всичко жалко.

Пореден пример, че и журналистите трябва да учат само математиката първите две години от университета. При олимпиади всеки 4 години, 2 последните десетилетия, +-200 държави и историята на човечеството, вероятността олимпиада да съвпадне с военен конфликт сигурно е близка до 100%.

petrovito

от 13 000, галували 42 0000 западен модел на демокрация

От статията излшза, че всички воини по време на олимпшадите са започноли с помощ на обединения запад.

И един мармот завива шоколад

Няма да развалят на Китай олимпиадата,много ги подценявате. Война няма да има между братя Украинци и Руснаци.Това че в Киев е марионетно про западно фашистко правителство,не значи че останалите ще тръгнат да умират за тях.

война между "братята" има вече 8-ма година загиналите са хиляди.

Много ги надценяваш, "останалите".

с началото на олимпиадата, по средата или към края, укронацистите ще нападнат пак Донбас.Ще се пробва пак някакъв блицкриг. Това е стар хамерикански трик.

е и? това не е ли вътрешна работа на Украйна? Някой да вкара миротворци в Чечня? Не... с какво онези украински региони са по-различни? Те даже и нефт нямат.

Не се пени, бе! Просто констатирам същото , каквото и статията. Вместо да ти текат лиги от русофобска злоба, нарамвай Джавелина и бегай в Донбас да помагаш на бандерата. Не само да лупаш само по клавиатурата.Туко ти дали железен пречупен кръст за храброст или те погребали с почести!

С интерес стигнах до войната с Грузия. Предният ДИРовски анализатор беше използвал хитроумната фраза как нападналият Южна Осетия Саакашвили бил въвлечен в конфликт. Много интересно теза, хем ти започваш военни действия пръв, хем някак си се оказваш въвлечен, при това не от американските инструктори и резиденти, а от Путин видите ли..Сега ще стане, че и украинските паравоенни формироапния с фашстките смволики като нападнат Донецк и Луганск, и Украйна ще се окаже въвлечена в конфликт от агресивната Русия.

южна осетия не е ли в Грузия? По тази логика, драги, ако танкистите решат да направят учение около Кърджали, турците ще имат право да пометат всичко до линията Гоце Делчев - Силистра? Хайде стига с тези глупости, моля!

Доводът ти не струва... защото грузинците не отиват на учение а да избиват местните и Сините каски дето ги пазят, само дето този път Сините каски не бяха холандци, французи или белгийци, които да гледат геноцида от страни а се случиха руснаци.

Косово не е ли в Сърбия? Гибралтар не е ли испански? Малвинските острови не са ли аржентински? Защото там имаше референдум сред местните там 2000 човека и той бе признат някак си за легитимен...А? Или имаме двойни стандарти? Как беше фразата от филма за Джеймс Бонд -"За кого терористи, за кого борци за свобода".

Бачо, Косово беше в Сърбия, а Хърватия, Словения и Босна БЯХА в Югославия. Само, че сръбската простотия и грандомания и най-вече лакомия им изядоха ушите. Знаеш ли каква е разликата между хървати, бошняци и србе? НЯМА разлика... е освен, че едните се кръстата в една посока, другите в друга, а третите само бият чело у земята. Говорят един език, псуват се на една и съща майка. По време на войната се изтребваха едни други по абсолютно един и същи начин. Тука ВМРО-то реве като циганка на погребение за загубената Македония, ама истината е, че ние никога не сме имали Македония докато имаше десетки години кога сърбите всичките бяха в една държава. Сами се разделиха на 3, всъщност 4, щото разликата между Черна Гора и Сърбия е същата каквато между българите във Враца и българите в Монтана. От глупост го направиха и от ГЛУПОСТ загубиха Косово. Докато не покажат разбиране към етническите малцинства и религиозните такива няма как да имат царство-господарство и Велика Сърбия. Като ги гледаме не трябва да ги жалиме, че тоя им взел това, другият им отнел онова. Напротив - сами си затриха и държава и всичко, щото хитрата сврака с двата крака. Добре би било да не им повтаряме грешките.

четете история!!! Етническото и религиозно напрежение между израелци и палестинци е факт МНОГО ПРЕДИ създаването на Израел през 1948 година. На практика от началото на 20 -ти век е въоръженото противопоставяне.

Те войните си вървят с пълна сила постоянно, аз мога да кажа, че между олимпиадите има много, много повече войни и убити отколкото по време на олимпиадите.

Запада само подтиква Путин "Айде бе Путьо, до кога шта чакаме?! - нападй най-после че изостваме по нашия график." Колко статии се изписаха в западната преса да се разбере че от него се ОЧАКВА да нападне. Тестват го колко е стабилен психически. Да ама не е само Путя господа, както вие си имате задкулисието така и те, и той сам няма да вземе такова решение.

Бай Ставри не дава тел.на Навалнито да му се обади.

Фасулска работа! Тази Олимпиада пък ще даде край на войната в Донбас. ....И с благословията на Китай. Обсе да готви наблюдателите за Референдума,! ИНАЧЕ - -,,зеленьlе человечки,,. - зелена сделка, бате!? Такова е времето- енергиъто.

към тази война ни поведоха самите шефове на СССР преди 50 години, вярвате или не човек може да положи съзнателно основите на нещо случващо се днес даже д ане измежду живите Руснаци, Американци са само имената и емоционално самоопределяне в тези игри това е само мъгла за дяволското което е и там и тук и навсякъде, само търсенето на Бога и връзщането ни към вярата ще поправят счупеното

Спрете Олимпиадите Моля Ви !!!!! Те са много вредни и опасни !!!!

По телекса : - Едновременно с Тази олимпиада - Има И Глобален Търговски форум ЗА Сътрудничество с ЦялаАзия. …да - Домакин е Пекин.

Убаво!

…та Вижте, Домакини/Дир.бг… - дали Ще има или Няма да има - ясно че ще Се види ! Въпросът Е : - да НЕ се Окажем ПушечноМесо, което Отново да Е Употребено за Интереса на КремълБесовете !!! …защото Дотук - ТочноТова се Опитват да “сътворят” Вси”наште” ! …ясно че Имате достъп до Вземане и Въвеждане на Решения из ЗемитеНи ! - Ако обичате - Направете което Ви Упътих (тук по-преди) ! (Успех !)

Ви е шубе ?! ..че ОтдеНакъде ?! - та Всички Знаем че Вие Дирижирате Вся&Всьо из ЗемитеНи ! …та Побързайте ! - Няма да има Предупреждения.

Имате биполярно разстройство …

Ей, дай клавиатурката! Лягай!!

За Вас СЕ отнася…биполярното. …явно Хептен ДъСъ “усъвършенствали” Манипулациите Тук !

Не знам тази американци толкова за глупави ли ни имат? Войната не е игра. Те как си представят да "организират" война тук в източна Европа и руснаците, украинците, беларусите, ние и др. ей така изведнъж ще почнем безпричинно да се избиваме славяните едни други. А те да потриват ръци отстрани. Това са някакви мокри сънища, но освен по медиите да облъчват, друго няма да се постигне. Накрая руси и украинци ще се обърнат заедно срещу САЩ, но си го просят.

Пацо Фист ?! …абе Докарвате АчикАчик…

по време на Голодомора руснаците колко украинци затриха? Уж славяне, уж братя от една майка и един баща... (макар че от рускини/украинки никога не се знае кой е бащата). Не на нас тея сладки приказки за дружбата между народите... руснаците винаги са готови да стъпчат по-малките. Правили са го, правят го в момента и НИКОГА няма да спрат да го правят.

Един украинец за да не умре от глад по време на Голодомора, докато си пасял кравите, трябвало да лови и риба... другите пастири, дето си пасяли кравите, само го чули да вика докато някаква голяма риба го завлякла под водата.

Голод в первые дни Советского Союза был не только на Украине. Люди умирали от голода по всей стране - в Поволжье, на Урале, в Сибири... Это был результат коммунистических реформ в сельском хозяйстве, которые проводил Сталин. Крестьянство было уничтожено. Были созданы колхозы, которые не могли прокормить всю страну. И теперь некоторые политики в Киеве используют эту общую трагедию в своих интересах, утверждая, что это был геноцид, направленный исключительно против украинцев. Необразованные западные журналисты даже не пытаются разобраться в этом вопросе. Никто не хочет правды. Нужен сюжет, в котором главным злодеем является русский Иван. Гладът в първите дни на Съветския съюз не беше само в Украйна. Хората умираха от глад в цялата страна - в Поволжието, в Урал, в Сибир... Това беше резултат от комунистическите реформи в селското стопанство, които Сталин извърши. Селячеството е унищожено, създават се колективни стопанства, които не могат да изхранват цялата страна. И сега някои политици в Киев използват тази обща трагедия в своя полза, като твърдят, че това е геноцид, насочен единствено срещу украинците. Необразованите западни журналисти дори не се опитват да разберат този въпрос. Никой не иска истината. Трябва ни сюжет, в който главният злодей е руснакът Иван.

Огъня симовлизира дявола, и като цяло олимписиките игри са ритуал, хората около Радев следват ритуалите самия той се мисли за модерен и залагащ на науката, но цялото му присъствие си е окйлутистично. Карбовски е силно залвадян от окултизма и ярък подръжник на Радев, Слави същия екип е коалционен партньор на Радев и Радевите завери..... оклутизма ни дърпа на доло 30 години проповядват ни го под прикрити форми на наука и прогрес, но 30 години оклутистите ни определят пътя, Кирчо е природения Давид това им е вярването на тези които го домъкнха търсеха със ограничените си от дявола сензори природения давид... в оклутизма това е фрапиращото че свръххората според светските ни схващания ще построят свят или променят света и силата им е от дявола те обиконвоено са първи сред първите, отличници .... но пръв сред първите беше самия дявол, ако спрем да следваме грешния си ориентир да търсим спасителя според окултните им схващания ще станем Рай.... не ни трябва Кирчо, анякой изстрадал, човек отхвърлен от системата. Тесла е бил дете на свещеници праволсавни, Ван Гок е бил дете на свещеник, Сикорски и куп други велики учени откриватели са постигнали всичко в следствие на дълбоката им любов към бога и вярата им, а нашите изцяло изповядват светски схващания които не са нищо друго освен прикрит сатанизъм даже без да го осъзнаят и затова 30 години всичко се обръща с надоло главата, Радев е идеалния пример за дяволщина

Като гледам всичките конфликти са предизвикани от американските империалисти.

"Етническото и религиозно напрежение между израелци и палестинци е факт от създаването на Израел през 1948 година. "... Ами, не не е вярно. Етническото напрежение започва през 1919 когато служилите в британската армия евреи остават на територията на Трансйордания, до тогава евреите в този район са били 4000 души, и се започва бомби в джамии, болници, училища и кафенета... така продължава до 1935 година когато арабите за първи път се опълчват на еверите които насилствено "изкупуват" арабските чифлици, арабският бунт продължава до 1939 година когато англичаните успяват да усмирят и двете страни, а Хагана и Иргун продължават с атентатите като някои от акциите им са ноща на каналите- взривяват напоителни канали, ноща на влаковете- взривяват железопътни гари, ноща на пристанищата взривяват няколко кораба и пристанища, и така се стига до 1946... когато Давид Бен Гурион, бъдещият първи израелски министър-председател, записва в дневника му: „Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.” А през 1948 година СССР започва да снабдява евреите с чешко оръжие и това дава военно преимущество на евреите... и "напрежението" се превръща в геноцид. Горе долу и останалите "факти" в статията са толкова верни;)

англичаните се отказват да помиряват страните преди 100 години. След като евреите им спретват една акцийка подобна на "геройствата" на ВМРО в Солун. Нали се сещаш, че лордовете са достатъчно умни да оставят евреите да бомбят само араби, вместо араби и англичани.

О напротив, британците не само че се мъчат да умиротворят региона но и си патят от еврейските терористи за което много евреи са осъдени на смърт;) Някой и друг пример: убийството на британския комисар сър МакМайкъл; взривяването на британската щаб-квартира в хотел „Цар Давид” в Йерусалим на 22 юли 1946 г. (91 загинали);януари 1948 г. – Хайфа (22 убити) и в хотел „Семирамида” в Йерусалим (пак 22 убити); убийството на 17 септември 1948 г. на граф Фолке Бернадот – специален пратеник на Генералния секретар на ООН Тригве Ли за преговорите между араби и евреи.

Джо Байдън обмисля да наложи санкции на Русия, защото не напада Украйна...

Нека бъде разбран правилно - вложиха неимоверни усилия чрез медийни инсинуации, среднощни срещи на ОТАН, декларации, проекти за санкции, изпращане на инструктори и оръжие в Украйна, изпращане на оръжие и военни в Литва, Латвия, Полша, Естония и България (2 нидерландски самолета, цели 6 испански Торнадо, испански траулер), а тоя Путин не напада и това е. Всяко търпение си има край!

я пак? холандските самолети и испанските кораби ги е пратил Байдън? Колко трЕбА да си тъп, че да се ловИш на такава гола кука? ЧЕСТНО!!??

много точно казано!:)))) бе те ги чакат ,ония не нападат, айде санкции на путин.няма да ми напада той!

Понеже Дир-а са ми блокирали IP адреса - пиша през VPN:-) Я кажи, Гогов, по време на войните в Корея, Ливан, Лаос, Виетнам, Камбоджа, Афганистан, Ирак (и двете), Либия, Панама, Сомалия, Судан, Йемен, Сирия имаше ли олимпиади, или бяха само между тях? Или щото всичко изброено БЕЗ участието на руснаци, но пък с участието на "нашите партньори отвъд океана", удобно премълчаваме?

Начи, нищо лошо да се тропне една войничка сега, зер баш време си и е, сичко си е нормално....

Всички тези факти са доказателство за огромното падения на човешките ценности...Олимпиадите да се прекратят, спорта отсъства, морала също, основните олимпийски ценности също...Да си раздадат медалите на сащ-исни, дрогирани уроди те така и не са приятна гледка и да се приключва...

За Протокола : - Именно Америка чрез Дж.Оуенс —> Ошамари през 1936 Публично НациГермания !, и Лично оня хахавияМегаломан !

Ах, какие же хохатнъе миннуссссъъъиий … :-))))))) Много Сте Зле ! …Мноооого !

Изтегляйте Тръбанта от Военно-историческия музей - пардон там история не е останала. Мони Паси да качва началника на НАТО и да си го откара у тях си. Искаме си Черното море чисто, не щем нито паритет, нито приоритет нито никакви кораби, подводници и ... в него. Искаме туристи.

Туристи ?! …ама кой Нормален Турист - Би Дошъл в “наште” “курорти”, Колега ?! ..че И да бъде Плътно Саобиколен от ЗнаемКакви “туристи” и “собственици” на “бизнеси” !

За жалост е така, но както е тръгнало съвсем на бара с лодки ще стане.

Ами има... и то много, прекрасни курорти имаме на нашето черноморие, въпреки 30 тина години демокрация и унищожителното ни членство в ЕС. Дано са ви платели добре за тая глупост , която сте написали съвсем неграмотно и граматически катастрофално. И един туристи да няма, това не е повод агресорите и терористите от сащ-исаното да си играят на война / щото за истинска нямат топки / и да ми замърсяват хубавата природа....

Я ! - ДъСъ паявилос И-девятае джуджеее…. :-))))))) —> Къде ДъСъ тръгнали да Лъжете кат Знаетекакоф, бре ЕЙ !

Какъв е зора на Русия да напада Украйна, нали гепиха вече Крим? Тоя Путин е бетер Хитлер.

Взеха тяхното си. Сега вместо да признаят руското мнозинство в Донбас, се опитват да го избият. В същност и в доста европеъйски страни и по съседство не е различно отношението, но ЕС си затваря очите.

Неграмотнико Русия нито за секунда не е казала, че ще напада укрите, дори и украинският военен министър заяви, че Русия няма да ги напада...кое не ти е ясно бе дебил??? Търси се повод за война, руските военни и техника са си в собствената територия. а къде са агресорите от сащ и всички терористи от нато, навсякъде в европа освенв Украйна, която уж ще бъде нападната...Мислете преди да пишете, или кака мустафа ви дава готови текстове...

Зор имат американците. Вече колко години се мъчат да накарат руснаците да нападнат Украйна а те все не искат.

Две години облъчване с ковид, а днес на дневен ред са войните... НЕКВА кРЕТЕНИЯ ВЪРЛУВА ПО СВЕТА! ВЕРВАЙТЕ МИ!!!

А “случайно” Да забелязвате Къде СА Сериозните Действия Срещу ковида ? …и Защо ? …и Изводът - Ясееееен !

С една война западът ще си замрази вътрешните проблеми, а и може нещо да отмъкнат от руснаците. Но Господ решава, а и Путин каза, че на руска територия война повече няма да има.

Тюх ДъСъ НЕ види И-Говеда, ЕЕЕИИЙ ! - то Навсякъде по ТазиПланета - Хората Си Вършат Работата ЗА да Блокират КремълБесовете и АгресиятаИм …ама видишли - Вси”наште” “управляващи” : —> Пак ДъСъ “съветват” Без Дори Запис за медии ! ..и то В Нашето Народно Събрание !!! …и —> “нашият” Овенен незнамквоси бил бил щял ДъСъ прави План за Превъоръжаване ! …План ! …Ще бил бил правил !!! ….ииии - Уважаемите Домакини/Дир.бг - тръгнали Пак да Прилагат ОбичайнатаИм францозиш хъкамъка “методика” за Послания-междуРедовете … ————- НЕ става Така ! - НЕзабавно Отстраняване на Вси”наште” от Управлението на ЗемитеНи ! …и - Старт на РеИнженеринга+НовНюрнбергски !

са курника ти на село.

Днес сутрин - Имах тет-а-тет онлайн С Руснаци ! …и то В СаматаРусия ! …та вОпросъй - Надеюс НЕ имеетьи.

Тет а тет със Сталин и Ленин от съседната стая. Много ти прескача плочата, Дървен, много!

Вашата Тъпотевичност е Отдавна”пословична”, Колега Х (и далидали) …

8 000 000

това е теория на окултизма. Радев го докараха на власт окултистите, с окултиски ритуали, не случйано затова нямаше никво присъствие на българксата църква за освещаване на парламенти или правитлества от април насам

Най-голямата риба се лови в мътна вода.

Американците не обичат думата "честност", нито в спорта, нито във войните. Те са специалисти в удари от въздуха, от разстояние или с чужди ръце. Англокаторжническите нацийки до една са такива. Крушката не пада по-далече от дървото.

Никаква война, при никакви обстоятелства и провокации! НАТО да се изтегля, Русия си е в нейните граници! Украйна е в окаяно положение, но с война само по-зле ще стане.

Война Русия - Украйна няма да има, защото това са две държави един народ! Но някой гори от желание, там да има война!

Тия руснаци, ако може цялото земно кълбо да завладеят, най-добрещеим е. Ама не съм сигурен, че ще им стигне и това.

Ами за Щатите какво ще речеш?

И пак лъжете. Населенението на ЛНР и ДНР днес е около 4 500 000, от които около 650 000 имат руско гражданство (паспорти) ...