Олимпиадите - време за начало на войни

От Барселона до Сочи - Най-големите спортни надпревари често се провеждат на фона на стартиращи бойни действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак лъжете. Населенението на ЛНР и ДНР днес е около 4 500 000, от които около 650 000 имат руско гражданство (паспорти) ...

Тия руснаци, ако може цялото земно кълбо да завладеят, най-добрещеим е. Ама не съм сигурен, че ще им стигне и това.

Война Русия - Украйна няма да има, защото това са две държави един народ! Но някой гори от желание, там да има война!

Никаква война, при никакви обстоятелства и провокации! НАТО да се изтегля, Русия си е в нейните граници! Украйна е в окаяно положение, но с война само по-зле ще стане.

Ами за Щатите какво ще речеш?

Американците не обичат думата "честност", нито в спорта, нито във войните. Те са специалисти в удари от въздуха, от разстояние или с чужди ръце. Англокаторжническите нацийки до една са такива. Крушката не пада по-далече от дървото.

Най-голямата риба се лови в мътна вода.

това е теория на окултизма. Радев го докараха на власт окултистите, с окултиски ритуали, не случйано затова нямаше никво присъствие на българксата църква за освещаване на парламенти или правитлества от април насам

8 000 000

Тюх ДъСъ НЕ види И-Говеда, ЕЕЕИИЙ ! - то Навсякъде по ТазиПланета - Хората Си Вършат Работата ЗА да Блокират КремълБесовете и АгресиятаИм …ама видишли - Вси”наште” “управляващи” : —> Пак ДъСъ “съветват” Без Дори Запис за медии ! ..и то В Нашето Народно Събрание !!! …и —> “нашият” Овенен незнамквоси бил бил щял ДъСъ прави План за Превъоръжаване ! …План ! …Ще бил бил правил !!! ….ииии - Уважаемите Домакини/Дир.бг - тръгнали Пак да Прилагат ОбичайнатаИм францозиш хъкамъка “методика” за Послания-междуРедовете … ————- НЕ става Така ! - НЕзабавно Отстраняване на Вси”наште” от Управлението на ЗемитеНи ! …и - Старт на РеИнженеринга+НовНюрнбергски !

са курника ти на село.

Две години облъчване с ковид, а днес на дневен ред са войните... НЕКВА кРЕТЕНИЯ ВЪРЛУВА ПО СВЕТА! ВЕРВАЙТЕ МИ!!!

Какъв е зора на Русия да напада Украйна, нали гепиха вече Крим? Тоя Путин е бетер Хитлер.

Днес сутрин - Имах тет-а-тет онлайн С Руснаци ! …и то В СаматаРусия ! …та вОпросъй - Надеюс НЕ имеетьи.

Изтегляйте Тръбанта от Военно-историческия музей - пардон там история не е останала. Мони Паси да качва началника на НАТО и да си го откара у тях си. Искаме си Черното море чисто, не щем нито паритет, нито приоритет нито никакви кораби, подводници и ... в него. Искаме туристи.

А “случайно” Да забелязвате Къде СА Сериозните Действия Срещу ковида ? …и Защо ? …и Изводът - Ясееееен !

Взеха тяхното си. Сега вместо да признаят руското мнозинство в Донбас, се опитват да го избият. В същност и в доста европеъйски страни и по съседство не е различно отношението, но ЕС си затваря очите.

Туристи ?! …ама кой Нормален Турист - Би Дошъл в “наште” “курорти”, Колега ?! ..че И да бъде Плътно Саобиколен от ЗнаемКакви “туристи” и “собственици” на “бизнеси” !

Всички тези факти са доказателство за огромното падения на човешките ценности...Олимпиадите да се прекратят, спорта отсъства, морала също, основните олимпийски ценности също...Да си раздадат медалите на сащ-исни, дрогирани уроди те така и не са приятна гледка и да се приключва...

Ами тогава защо направиха заседанието закрито. Да не би да си мисли че това дейста "успокояващо". Трябваше открито да ни кажат "истината" и никой нямаше да чете тук.

За жалост е така, но както е тръгнало съвсем на бара с лодки ще стане.

…като Лошото Е че Тук (в Дир.бг) дефакто е Единственият останал форум за що-годе Дискусии…АбсолютноВсичко друго Е Торален проКремъл Смрад ! …та Дори И “наште” Официални “медии” ! НЕ бива да Позволим да Ни нафърфори Ясно#Кой с Пореден 9.9. !

Начи, нищо лошо да се тропне една войничка сега, зер баш време си и е, сичко си е нормално....

…като Лошото е че КремълБесовете - Разгънаха Вече “маневри” в Беларус и Молдова…

Ами има... и то много, прекрасни курорти имаме на нашето черноморие, въпреки 30 тина години демокрация и унищожителното ни членство в ЕС. Дано са ви платели добре за тая глупост , която сте написали съвсем неграмотно и граматически катастрофално. И един туристи да няма, това не е повод агресорите и терористите от сащ-исаното да си играят на война / щото за истинска нямат топки / и да ми замърсяват хубавата природа....

За Протокола : - Именно Америка чрез Дж.Оуенс —> Ошамари през 1936 Публично НациГермания !, и Лично оня хахавияМегаломан !

Понеже Дир-а са ми блокирали IP адреса - пиша през VPN:-) Я кажи, Гогов, по време на войните в Корея, Ливан, Лаос, Виетнам, Камбоджа, Афганистан, Ирак (и двете), Либия, Панама, Сомалия, Судан, Йемен, Сирия имаше ли олимпиади, или бяха само между тях? Или щото всичко изброено БЕЗ участието на руснаци, но пък с участието на "нашите партньори отвъд океана", удобно премълчаваме?

Я ! - ДъСъ паявилос И-девятае джуджеее…. :-))))))) —> Къде ДъСъ тръгнали да Лъжете кат Знаетекакоф, бре ЕЙ !

Джо Байдън обмисля да наложи санкции на Русия, защото не напада Украйна...

"Етническото и религиозно напрежение между израелци и палестинци е факт от създаването на Израел през 1948 година. "... Ами, не не е вярно. Етническото напрежение започва през 1919 когато служилите в британската армия евреи остават на територията на Трансйордания, до тогава евреите в този район са били 4000 души, и се започва бомби в джамии, болници, училища и кафенета... така продължава до 1935 година когато арабите за първи път се опълчват на еверите които насилствено "изкупуват" арабските чифлици, арабският бунт продължава до 1939 година когато англичаните успяват да усмирят и двете страни, а Хагана и Иргун продължават с атентатите като някои от акциите им са ноща на каналите- взривяват напоителни канали, ноща на влаковете- взривяват железопътни гари, ноща на пристанищата взривяват няколко кораба и пристанища, и така се стига до 1946... когато Давид Бен Гурион, бъдещият първи израелски министър-председател, записва в дневника му: „Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.” А през 1948 година СССР започва да снабдява евреите с чешко оръжие и това дава военно преимущество на евреите... и "напрежението" се превръща в геноцид. Горе долу и останалите "факти" в статията са толкова верни;)

Неграмотнико Русия нито за секунда не е казала, че ще напада укрите, дори и украинският военен министър заяви, че Русия няма да ги напада...кое не ти е ясно бе дебил??? Търси се повод за война, руските военни и техника са си в собствената територия. а къде са агресорите от сащ и всички терористи от нато, навсякъде в европа освенв Украйна, която уж ще бъде нападната...Мислете преди да пишете, или кака мустафа ви дава готови текстове...

Като гледам всичките конфликти са предизвикани от американските империалисти.

Огъня симовлизира дявола, и като цяло олимписиките игри са ритуал, хората около Радев следват ритуалите самия той се мисли за модерен и залагащ на науката, но цялото му присъствие си е окйлутистично. Карбовски е силно залвадян от окултизма и ярък подръжник на Радев, Слави същия екип е коалционен партньор на Радев и Радевите завери..... оклутизма ни дърпа на доло 30 години проповядват ни го под прикрити форми на наука и прогрес, но 30 години оклутистите ни определят пътя, Кирчо е природения Давид това им е вярването на тези които го домъкнха търсеха със ограничените си от дявола сензори природения давид... в оклутизма това е фрапиращото че свръххората според светските ни схващания ще построят свят или променят света и силата им е от дявола те обиконвоено са първи сред първите, отличници .... но пръв сред първите беше самия дявол, ако спрем да следваме грешния си ориентир да търсим спасителя според окултните им схващания ще станем Рай.... не ни трябва Кирчо, анякой изстрадал, човек отхвърлен от системата. Тесла е бил дете на свещеници праволсавни, Ван Гок е бил дете на свещеник, Сикорски и куп други велики учени откриватели са постигнали всичко в следствие на дълбоката им любов към бога и вярата им, а нашите изцяло изповядват светски схващания които не са нищо друго освен прикрит сатанизъм даже без да го осъзнаят и затова 30 години всичко се обръща с надоло главата, Радев е идеалния пример за дяволщина

Не знам тази американци толкова за глупави ли ни имат? Войната не е игра. Те как си представят да "организират" война тук в източна Европа и руснаците, украинците, беларусите, ние и др. ей така изведнъж ще почнем безпричинно да се избиваме славяните едни други. А те да потриват ръци отстрани. Това са някакви мокри сънища, но освен по медиите да облъчват, друго няма да се постигне. Накрая руси и украинци ще се обърнат заедно срещу САЩ, но си го просят.

…та Вижте, Домакини/Дир.бг… - дали Ще има или Няма да има - ясно че ще Се види ! Въпросът Е : - да НЕ се Окажем ПушечноМесо, което Отново да Е Употребено за Интереса на КремълБесовете !!! …защото Дотук - ТочноТова се Опитват да “сътворят” Вси”наште” ! …ясно че Имате достъп до Вземане и Въвеждане на Решения из ЗемитеНи ! - Ако обичате - Направете което Ви Упътих (тук по-преди) ! (Успех !)

Спрете Олимпиадите Моля Ви !!!!! Те са много вредни и опасни !!!!

Тия Джавелини са бая голям цолаж, мисли му как ще ги поемате.

към тази война ни поведоха самите шефове на СССР преди 50 години, вярвате или не човек може да положи съзнателно основите на нещо случващо се днес даже д ане измежду живите Руснаци, Американци са само имената и емоционално самоопределяне в тези игри това е само мъгла за дяволското което е и там и тук и навсякъде, само търсенето на Бога и връзщането ни към вярата ще поправят счупеното

Фасулска работа! Тази Олимпиада пък ще даде край на войната в Донбас. ....И с благословията на Китай. Обсе да готви наблюдателите за Референдума,! ИНАЧЕ - -,,зеленьlе человечки,,. - зелена сделка, бате!? Такова е времето- енергиъто.

Тет а тет със Сталин и Ленин от съседната стая. Много ти прескача плочата, Дървен, много!

Зор имат американците. Вече колко години се мъчат да накарат руснаците да нападнат Украйна а те все не искат.

По телекса : - Едновременно с Тази олимпиада - Има И Глобален Търговски форум ЗА Сътрудничество с ЦялаАзия. …да - Домакин е Пекин.

Ах, какие же хохатнъе миннуссссъъъиий … :-))))))) Много Сте Зле ! …Мноооого !

Ви е шубе ?! ..че ОтдеНакъде ?! - та Всички Знаем че Вие Дирижирате Вся&Всьо из ЗемитеНи ! …та Побързайте ! - Няма да има Предупреждения.

Запада само подтиква Путин "Айде бе Путьо, до кога шта чакаме?! - нападй най-после че изостваме по нашия график." Колко статии се изписаха в западната преса да се разбере че от него се ОЧАКВА да нападне. Тестват го колко е стабилен психически. Да ама не е само Путя господа, както вие си имате задкулисието така и те, и той сам няма да вземе такова решение.

Ей, дай клавиатурката! Лягай!!

Убаво!

Вашата Тъпотевичност е Отдавна”пословична”, Колега Х (и далидали) …

Бай Ставри не дава тел.на Навалнито да му се обади.

Имате биполярно разстройство …