Коментари - ОЛАФ и Европрокуратурата разследват възможни нередности в България за над 140 милиона евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ тече конфискация и повдигане на обвинения за подобни престъпления!

Шкафчето, шкафчето!

Само 140 млн? В Територията грабежите и измамите възлизат на милиарди евро! Как може да си обясним, че бедното население да купува апартаменти за стотици хиляди евро и кара луксозни коли?

То "възможни нередности" са УСЕЩАНЕ, не са реални.

Тоест всички които са крали пари а те са една шепа олигарси са добре. Сега обаче откраднато то ще го връщат робите наречени българи.

Европрокуратурата да арестува Денков, Кирчо, Кокорчо и цялата пасмина от назначената от Козяк сглобка. Според повечето българи НЕ ТРЯБВА.

Без,корупция,финансови измами,рафнирани кражби,пране на пари тяхното узаконяване българският политикоикономическ елит роден от БКП,ДС и КПСС,Българската държавност би се разпаднала и банкрутирала!Все пак трябва да се създават и работни места за да може все пак да останат българи за българските феодали капиталисти,които имат нужда от пари за да стартират бизнес атмосфера във България!Но валутният борд е спасителният пояс България да не е фалирала държава!

как иначе Винету ще пълни Чекмеджето

Ето от това се дразни народа,нередности и далавери за милиони,кражби пак за толкова,корупция за милиони и накрая няма осъдени и в затвора! Точно това е неработеща Съдебна система,защото тя работи за кокошкарите и прошляците,докато за олигарси и политици спи и те остават недосегаеми,отделно знаковите убийства са неразкриваеми,може би умишлено,както и няма спечелено ни едно знаково дело от прокуратурата и МВР,което означава,че следствието не работи и е корумпирано и прави така ,че едрите риби да остават недосегаеми,като се преследват само най дребните рибенца,да,но народа иска това най накрая да се пресече и да видим първите олигарси и политици в затвора,не ни интересуват прошляците и битовизма,тях ще си ги има,искаме политици,прокурори,съдии,хора на високи постове в държавата и олигарси престъпили законите - в затвора!!! Когато ги видим първите ще разберем,че Съдебната система е започнала да работи,но докато се правят публични циркове и омаскарявания на най обикновени прошляци в медиите,до тогава ще знаем,че прокуратурата е мафия,МВРЕ е мафия,политици и олигарси са мафия и играят заедно...

Разследват, САПАРД, Калина Илиева...ей сега!

Сложете още 2-3 нули, за да е що годе реално откраднатото през последните годинки.

Сега трябва да си поискат и парите по САПАРД и другите подобни абревиатури и тогава нашите политици , роднините им и останалата престъпна паплач ще се ............. ,ама няма,няма!

Значи германските и френски данъкоплатци плащат за едни пари които отиват в джобовете на една шайка мръсни мутри в западнала държава в източна Европа. Абе оставете ги БРИКС или Путин да “финансират проекти” е България, това племе нищо ме заслужава!

Tези откранати пари ще ги плащат пенсионери,бедни работещи,шивачи,готвачи и всички ние от простолюдието,което е наистина просто!Честто на печелившите български грждани!

ОЛАФ и Европрокуратурата ,какво искат със таква разследвания,България да обяви фалит!

Няма начин нали главния прокурор реч, че у България корупция нема. Сега какво казват, че главния лъже ли..... ееее

Това значи ли че са приключили със разследването на измамите и схемите на Урсулата. За един приятел питам

Видов ден идва!

че какво му е чудното, като фатмако назначи събев за министър на транспорта?

Докато Боко изпълнява всички указания на Урсула и Козяк нищо няма да открие никой. Само прах в очите на простия народ.

Тия пак са се объркали 130 милиарда лева потънаха, не милиона....

Прах в очите, те тея пари стаха на апартаменти по половин милион и коли за по четвърт милион. После защо квадрата е над 2000 евро.... яко пране пада, и на евро пари и на банкянски отрепки

Да беше прочел поне статията и тогава си пиши глупостите. Това се отнася за последните две години. А Банкянския не е на власт от 4 години

Възможни нередности? Ще се възползваме от всичките. :) Благодарим.

В тези проекти без да се замисляш много веднага може да ги свържеш с Кой.

Така нашариха линийте от ремонти да усвоят парите, че народа в туй горещо време го пекът 9 часа във влака. А следите вече са заличени, фирмата е една, но след всеки ремонт-на ремонта фалира и ню ню фирма.

Джобни пари за нашите политици!

Банкята е невинен !