Коментари - КАТ проведе акция срещу среднощните гонки в София | Днес.dir.bg

КАТ проведе акция срещу среднощните гонки в София

Среднощна акция на столичния КАТ се проведе срещу гонките на Околовръстното.

Обратно в новината

Коментари - КАТ проведе акция срещу среднощните гонки в София | Днес.dir.bg

Коментари

Чудесна новина! Колкото и странно да звучи аз се радвам от този факт, защото е крайно време да се въведе ред в държавата ни.

хората трябва да свикнат, че без ред няма как да се оправим.

Браво! Приветствам проверката! Нужно е да бъдат правени, също така решението за поставянето на камерата е похвално!

Ако това не е постоянна мярка ще им пръднат на дядовия

беше въпрос на късмет,а не е сигурно ,че тогава не са се убили много повече хора,но сега нали разбирате,че "Журналистите станаха по-усърдни"!В България некадърните винаги се толерират!Соц-крадците ,бяха точно токива-некадърни и гледани благосклонно,с тезата:"А бе остави ги,не стават за нищо!"

Подкрепям акцията на КАТ. По улиците няма място за подобни прояви на хора, които желаят да си тестват адреналина с риск за живота на невинни граждани. Иначе би могло да се обособят терени за любители на високите скорости, но безопасни за гражданите.

Пак нищо не са направили и пак са го отнесли тези, които нямат вина в случая - моторджии. Катастрофите ги правят разни лайненца с БМВта на по 20-30 години... Всички го знаят.

брей че акъл бе, чак си смешен.. палячо

Предлагам да се направи специална писта за автогонки с гробищен парк към нея. Така лудите шофьори и хормонално неуравновесени пубери ще се концентрират на тези места и няма да сеят смърт сред невинните граждани, а ще се самоизбиват.

Сотире , подкрепям те напълно!Предложението ти е невероятно , и е необходимо!

И през деня на бул. България често "прехвърчат" разни камикадзета с мотори.

е и на тебе къв ти е проблема

Проблемът, тъпако, е че повече от половината моторджии сте малоумници, които освен че не пазят собствените си задници, не мислят и за останалите. Защото днес на ляв завой щях да ударя моторист, който тръгна от перпендикулярната улица НА ЧЕРВЕНО. А аз бях първа кола. Та, ограничений, ако бях решил да тръгна по-рязко и го бях срещнал в кръстовището (защото се изстреля след като аз бях тръгнал и мина на половин метър пред бронята ми), щях да го лежа, нищо че той е виновния. Преди 3 години пак щях да ударя моторист, който видиш ли, беше решил че в града може да се кара с над 150 и за норматив пристигна на Т-образното кръстовище, а аз имах поне 100 метра видимост в неговата посока. Да, той е на главния път, и ако беше станал на мармалад, аз щях да съм виновен, нищо че той кара с превишена скорост. Брат ми има мотор и мога само да се моля да не прави такива простотии.

Че не рядко отнясяте по някой невинен в отвъдното с вас.... не е малък проблем, нали?

Прах в очите!Айде стига селски тарикатски номера!Ако аз реша да се правя на пилот за 3минути,веднага ще ме намерят,спрат и санкционират,иначе все не знаят кога и къде...ами те потърпевшите ги сочат гонките,та нали не се спи всяка вечер от тези малоумни проклети изроди.Докога ще убиват невинни хора?Дано поне Господ да ги накаже за безобразията,които си позволяват.

посочете ми един град в Европа, в който гонките по градските улици на частни лица са легализирани. не легализация, а отнемане на номерата на колите и шофьорските книжки на нарушители. нашите келеши защо не идат да се посъстезават в париж или берлин?

браво! нека има и друга акция за пияндурите и техните синчета!!! осакатиха и избиха сума невинни. а какво стана с двамата последни убийоци-негодниците от софия? стига лиготии с такива типове... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а проблема с наркотиците да се реши като се легализират наркотиците!

Написали 4 акта! Ха - ха - ха. За пореден път смятат българите за кретени. Кой разумен човек ще приеме това? Ами рушветите които са събрали ? Те броят ли се?

Хубаво прави полицията , ама я няма нощем на бул."Малинов". Мотори и бесни коли без ауспуси се надбягвт и смущават съня на хиляди жители на комплекс "Младост" . Може би само тренират , но децибелите са ужасни . Помоооооощ ! Помогнете ни ! Спрете това издевателство над нас , обикновените данъкоплатци . Ако беше кръчма , щяха да следват поне глоби . А за тези убийци и самоубийци наказание нямааааа ! Остава сами да се оправяме - "доброволни отряди" ? И да им обявиме война , а ? "...и камъни и дърве полетяха там..." /Клавдий беше републиканец , а стана император римски/

Не знам как е на бул. Малинов, но такива изпълнения има редовно и по бул Патриарх Евтимий в центъра на града всяка нощ, но нашите катаджии си въртят синджирчетата и неим пука, че тия говеда не оставят стотици или хиляди хора да спят.

Това е много хубаво, ама снощи на Цариградско от светофара при Горубляне пак имаше гонки, там редовно си ги правят. На тия тъпанари трябва да им се отнемат книжките и МПС-то, а не да им правят писти. Аз не съм съгласен да ми взимат от данъците и да правят писти на джигитите, да съберат пари от тях и да им направят летище някъде далече от населените места.

Само разстрел за идиотите правещи тези гонки, да им --а -----та!!!

Който иска състезания,нека да дойде в Петрич,тук с бездействието си местните ченгета толерират нощните а и дневни изпълнения на автомобилни говеда и мотористи да правят каквото си пожелаят по улиците на града.Пак тук можете да си карате мотоциклета със номер който е сложен от вътрешната страна на задния калник и фактически се кара без номер.Така че "скъпи" състезатели елате в меката на беззаконието-Петрич.

Искаме наказание за синчето - убиец на оня пркурор. Искаме и наказание за забранилия със списък да се спират мутри-спонсори на МВР и наказалия полицая дал списъка на МВР. А не статии с обещания какво щяло да стане.

Може и да видиш такива неща да се случат ..... ама .... в друга държава.

Очевидно тук пишат хора, които рядко излизат вечер, камо ли стигат до Околовръстен път. На бензиностанцията на Бояна няма гонки. Преди години имаше, сега няма. Има едни 150 човека, които паркират в бензиностанцията кой къдет намери, пият сок или вода, че са по-евтини и люпят предварително купени семки, че на OMV-то са по-скъпи. Единственото организирано горе е лаф-моабет! Хората, които се пускат идват - пускат се 1-2 пъти и си тръгват, няма какво да правят при семкаджиите! Мотористите са го отнесли, че не им се виждат номерата. Горе всички са били ПАРКИРАНИ! Кви гонки, кви акции?

Кво да пиша, оня крадяха, но разбираха от управление на държава, тия хем крадат повече, хем нищо не разбират.

Може и да не си Гошо , но пък второто как ти отива ..........

На фанатизиран ГРОБар какво ли му отива.....а, да, съвместна килия с Боко Тиквата!

Вече го писах, ама пак ще кажа- Аз искам да се легализира стрелбата в населено място (както е в Аляска-там е забранено само в центъра на града да се стреля), и МВР да ми осигуряват "терен" за стрелбата. А пък ако някой и друг 9от гонкаджиите) попадне м/у куршумите, кво да правим, случва се.

решението на проблема с шумахерите е яки санкции, а решението на техния мерак да се съзтезават с кочините си не сме длъжни да им го търсиме ние, както и да сме потърпевши, че видиш ли си нямали писта

АМИ ДА ВЗЕМЕМ ДА ВИ СЪБЕРЕМ И НАГРАДЕН ФОНД ?

Необяснимо-околовръстното няма ли ограничение на скоростта,която да се спазва и всеки ,който я превиши не подлежи ли на санкция?Какво толкова се маят с тези безмозъчни същества?Тези убииства можеха и да не станат ,ако МВР и по-точно КАТ си гледаше работата!Постериори беше ясно,че това нещастие е предстоящо,щом се карат автомобили по софииските улици с по 200 км.ч.

Браво за камерата. Наистина там трябва да има такава и не само на 1, а на няколко места. Проблемът обаче на камерите е, че те също се заслепяват от фаровете и нощем трудно ще заснемат номерата. Друг проблем ще бъде спреят срещу камери. Има си специални спрейове с които ако напръскаш номера не може да бъде заснет от камера. И все пак- срещу синове на прокурори законите не важат.

Всяко чудо за 3 дни.Ще се помотаят няколко нощи да отбият номера за пред медиите и толкоз - до следващите жертви . И пак така - виновни няма , показни акциики ... по старому.Както се казва "и вълкът сит и агнето цяло - важното е овчарят да продължава да си плаща и да си трае ."

По времето на "пикаещия във фонтани" ченгетата непрекъснато дебнеха за гонки в София. Гониха ги от Рожен, от Военна Рампа, от Пушкин, от Околовръстното, от Ломско Шосе, от България, от къде ли още не, но сега при новата звезда Цвъцко Шестоапартаментника, трябваше двама ПЕШЕХОДЦИ да умрат на тротоара, за да направят ченгезаврите АКЦИЯ, на която на напишат ЧЕТИРИ акта.....евала, Цвъцко, евала спасителю на България!

Интересно, кой е предупредил любителите на силните среднощни усещания, че ще има проверка? Само четирима глобени и то за зацапани номера? Явно добри комисионни вземат катаджиите, които си затварят очите. Колко хора загинаха, а няма осъдени идиоти!

Ей, много са умни тия! Значи, проблема с гонките, които били забранени щял да се реши ако се легализират.... ОК, аз искам да се легализира обира на банки... това ще реши проблема с безпаричието на хората :)

Наистина легализирането би помогнало, най-малкото, защото биха били на контролирано място, а не по пътищата. Не че ще изчезнат напълно гонките, но много по малко ще са те по улиците. Голяма част от младите шофьори искат да карат бързо, но ако имат къде да го направят безопасно, би било много полезно от много страни, защото там ще се и учат и трупат опит, а не както е сега да трупат опит убивайки се или убивайки други

В Божурище ина писта ако искат да ходят.ама трябвало да се плаща , ама трябвало да се пази .А така по- лесно без пари , друг ги събира и им плаща лечението ( погребението ) , а невинните е... за тях ще говорим в някой друг живот.

В Божурище има писта.Ама така е по-интересно като стане лошо си ги мерим на рода.

Коментари - КАТ проведе акция срещу среднощните гонки в София | Днес.dir.bg

КАТ проведе акция срещу среднощните гонки в София

Среднощна акция на столичния КАТ се проведе срещу гонките на Околовръстното.

Обратно в новината

Коментари - КАТ проведе акция срещу среднощните гонки в София | Днес.dir.bg

Коментари

Чудесна новина! Колкото и странно да звучи аз се радвам от този факт, защото е крайно време да се въведе ред в държавата ни.

хората трябва да свикнат, че без ред няма как да се оправим.

Браво! Приветствам проверката! Нужно е да бъдат правени, също така решението за поставянето на камерата е похвално!

Ако това не е постоянна мярка ще им пръднат на дядовия

беше въпрос на късмет,а не е сигурно ,че тогава не са се убили много повече хора,но сега нали разбирате,че "Журналистите станаха по-усърдни"!В България некадърните винаги се толерират!Соц-крадците ,бяха точно токива-некадърни и гледани благосклонно,с тезата:"А бе остави ги,не стават за нищо!"

Подкрепям акцията на КАТ. По улиците няма място за подобни прояви на хора, които желаят да си тестват адреналина с риск за живота на невинни граждани. Иначе би могло да се обособят терени за любители на високите скорости, но безопасни за гражданите.

Пак нищо не са направили и пак са го отнесли тези, които нямат вина в случая - моторджии. Катастрофите ги правят разни лайненца с БМВта на по 20-30 години... Всички го знаят.

брей че акъл бе, чак си смешен.. палячо

Предлагам да се направи специална писта за автогонки с гробищен парк към нея. Така лудите шофьори и хормонално неуравновесени пубери ще се концентрират на тези места и няма да сеят смърт сред невинните граждани, а ще се самоизбиват.

Сотире , подкрепям те напълно!Предложението ти е невероятно , и е необходимо!

И през деня на бул. България често "прехвърчат" разни камикадзета с мотори.

е и на тебе къв ти е проблема

Проблемът, тъпако, е че повече от половината моторджии сте малоумници, които освен че не пазят собствените си задници, не мислят и за останалите. Защото днес на ляв завой щях да ударя моторист, който тръгна от перпендикулярната улица НА ЧЕРВЕНО. А аз бях първа кола. Та, ограничений, ако бях решил да тръгна по-рязко и го бях срещнал в кръстовището (защото се изстреля след като аз бях тръгнал и мина на половин метър пред бронята ми), щях да го лежа, нищо че той е виновния. Преди 3 години пак щях да ударя моторист, който видиш ли, беше решил че в града може да се кара с над 150 и за норматив пристигна на Т-образното кръстовище, а аз имах поне 100 метра видимост в неговата посока. Да, той е на главния път, и ако беше станал на мармалад, аз щях да съм виновен, нищо че той кара с превишена скорост. Брат ми има мотор и мога само да се моля да не прави такива простотии.

Че не рядко отнясяте по някой невинен в отвъдното с вас.... не е малък проблем, нали?

Прах в очите!Айде стига селски тарикатски номера!Ако аз реша да се правя на пилот за 3минути,веднага ще ме намерят,спрат и санкционират,иначе все не знаят кога и къде...ами те потърпевшите ги сочат гонките,та нали не се спи всяка вечер от тези малоумни проклети изроди.Докога ще убиват невинни хора?Дано поне Господ да ги накаже за безобразията,които си позволяват.

посочете ми един град в Европа, в който гонките по градските улици на частни лица са легализирани. не легализация, а отнемане на номерата на колите и шофьорските книжки на нарушители. нашите келеши защо не идат да се посъстезават в париж или берлин?

браво! нека има и друга акция за пияндурите и техните синчета!!! осакатиха и избиха сума невинни. а какво стана с двамата последни убийоци-негодниците от софия? стига лиготии с такива типове... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а проблема с наркотиците да се реши като се легализират наркотиците!

Написали 4 акта! Ха - ха - ха. За пореден път смятат българите за кретени. Кой разумен човек ще приеме това? Ами рушветите които са събрали ? Те броят ли се?

Хубаво прави полицията , ама я няма нощем на бул."Малинов". Мотори и бесни коли без ауспуси се надбягвт и смущават съня на хиляди жители на комплекс "Младост" . Може би само тренират , но децибелите са ужасни . Помоооооощ ! Помогнете ни ! Спрете това издевателство над нас , обикновените данъкоплатци . Ако беше кръчма , щяха да следват поне глоби . А за тези убийци и самоубийци наказание нямааааа ! Остава сами да се оправяме - "доброволни отряди" ? И да им обявиме война , а ? "...и камъни и дърве полетяха там..." /Клавдий беше републиканец , а стана император римски/

Не знам как е на бул. Малинов, но такива изпълнения има редовно и по бул Патриарх Евтимий в центъра на града всяка нощ, но нашите катаджии си въртят синджирчетата и неим пука, че тия говеда не оставят стотици или хиляди хора да спят.

Това е много хубаво, ама снощи на Цариградско от светофара при Горубляне пак имаше гонки, там редовно си ги правят. На тия тъпанари трябва да им се отнемат книжките и МПС-то, а не да им правят писти. Аз не съм съгласен да ми взимат от данъците и да правят писти на джигитите, да съберат пари от тях и да им направят летище някъде далече от населените места.

Само разстрел за идиотите правещи тези гонки, да им --а -----та!!!

Който иска състезания,нека да дойде в Петрич,тук с бездействието си местните ченгета толерират нощните а и дневни изпълнения на автомобилни говеда и мотористи да правят каквото си пожелаят по улиците на града.Пак тук можете да си карате мотоциклета със номер който е сложен от вътрешната страна на задния калник и фактически се кара без номер.Така че "скъпи" състезатели елате в меката на беззаконието-Петрич.

Искаме наказание за синчето - убиец на оня пркурор. Искаме и наказание за забранилия със списък да се спират мутри-спонсори на МВР и наказалия полицая дал списъка на МВР. А не статии с обещания какво щяло да стане.

Може и да видиш такива неща да се случат ..... ама .... в друга държава.

Очевидно тук пишат хора, които рядко излизат вечер, камо ли стигат до Околовръстен път. На бензиностанцията на Бояна няма гонки. Преди години имаше, сега няма. Има едни 150 човека, които паркират в бензиностанцията кой къдет намери, пият сок или вода, че са по-евтини и люпят предварително купени семки, че на OMV-то са по-скъпи. Единственото организирано горе е лаф-моабет! Хората, които се пускат идват - пускат се 1-2 пъти и си тръгват, няма какво да правят при семкаджиите! Мотористите са го отнесли, че не им се виждат номерата. Горе всички са били ПАРКИРАНИ! Кви гонки, кви акции?

Кво да пиша, оня крадяха, но разбираха от управление на държава, тия хем крадат повече, хем нищо не разбират.

Може и да не си Гошо , но пък второто как ти отива ..........

На фанатизиран ГРОБар какво ли му отива.....а, да, съвместна килия с Боко Тиквата!

Вече го писах, ама пак ще кажа- Аз искам да се легализира стрелбата в населено място (както е в Аляска-там е забранено само в центъра на града да се стреля), и МВР да ми осигуряват "терен" за стрелбата. А пък ако някой и друг 9от гонкаджиите) попадне м/у куршумите, кво да правим, случва се.

решението на проблема с шумахерите е яки санкции, а решението на техния мерак да се съзтезават с кочините си не сме длъжни да им го търсиме ние, както и да сме потърпевши, че видиш ли си нямали писта

АМИ ДА ВЗЕМЕМ ДА ВИ СЪБЕРЕМ И НАГРАДЕН ФОНД ?

Необяснимо-околовръстното няма ли ограничение на скоростта,която да се спазва и всеки ,който я превиши не подлежи ли на санкция?Какво толкова се маят с тези безмозъчни същества?Тези убииства можеха и да не станат ,ако МВР и по-точно КАТ си гледаше работата!Постериори беше ясно,че това нещастие е предстоящо,щом се карат автомобили по софииските улици с по 200 км.ч.

Браво за камерата. Наистина там трябва да има такава и не само на 1, а на няколко места. Проблемът обаче на камерите е, че те също се заслепяват от фаровете и нощем трудно ще заснемат номерата. Друг проблем ще бъде спреят срещу камери. Има си специални спрейове с които ако напръскаш номера не може да бъде заснет от камера. И все пак- срещу синове на прокурори законите не важат.

Всяко чудо за 3 дни.Ще се помотаят няколко нощи да отбият номера за пред медиите и толкоз - до следващите жертви . И пак така - виновни няма , показни акциики ... по старому.Както се казва "и вълкът сит и агнето цяло - важното е овчарят да продължава да си плаща и да си трае ."

По времето на "пикаещия във фонтани" ченгетата непрекъснато дебнеха за гонки в София. Гониха ги от Рожен, от Военна Рампа, от Пушкин, от Околовръстното, от Ломско Шосе, от България, от къде ли още не, но сега при новата звезда Цвъцко Шестоапартаментника, трябваше двама ПЕШЕХОДЦИ да умрат на тротоара, за да направят ченгезаврите АКЦИЯ, на която на напишат ЧЕТИРИ акта.....евала, Цвъцко, евала спасителю на България!

Интересно, кой е предупредил любителите на силните среднощни усещания, че ще има проверка? Само четирима глобени и то за зацапани номера? Явно добри комисионни вземат катаджиите, които си затварят очите. Колко хора загинаха, а няма осъдени идиоти!

Ей, много са умни тия! Значи, проблема с гонките, които били забранени щял да се реши ако се легализират.... ОК, аз искам да се легализира обира на банки... това ще реши проблема с безпаричието на хората :)

Наистина легализирането би помогнало, най-малкото, защото биха били на контролирано място, а не по пътищата. Не че ще изчезнат напълно гонките, но много по малко ще са те по улиците. Голяма част от младите шофьори искат да карат бързо, но ако имат къде да го направят безопасно, би било много полезно от много страни, защото там ще се и учат и трупат опит, а не както е сега да трупат опит убивайки се или убивайки други

В Божурище ина писта ако искат да ходят.ама трябвало да се плаща , ама трябвало да се пази .А така по- лесно без пари , друг ги събира и им плаща лечението ( погребението ) , а невинните е... за тях ще говорим в някой друг живот.

В Божурище има писта.Ама така е по-интересно като стане лошо си ги мерим на рода.