Охранителна камера заснела предизвиканата от Георги Семерджиев катастрофа (видео)

35-годишният бивш футболист е с множество криминални регистрации, включително за наркотици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И до кога ще се търпи това дередже по пътищата и гинат млади и невинни хора заради няколко идиота на свобода а..??!!! Защо в хамерика не карат така а..??! Там си в бамбука след 24часа за дълго а тук 2-3 г. съд и умуване ще падне..! Не карам колело вече 5 години по този повод.

Тази грешка, поради която сега тук "ревем" и се тръшкаме си е наш продукт. Няма какво да се правим на учудени, удивени, ядосани, възмутени и т.н., защото за този глобален продукт всички имаме принос. Всеки ден, по малко, докато се правим, че това не ни засяга, онова не сме забелязали и т.н. поощряваме растежа на такива боклуци в обществото. Моралните ни норми, законите, тяхното изпълнение и контролиране, превенцията и образованието на нашето общество са се издънили. Вкупом! И какво ще променим сега, след като за пореден път някой се изцепи с гръм и трясък? Пак нищо, нали така?! Изразявам най-искрени съболезнования към близките! А към всички нас, за това че допуснахме за пореден път такова брутално безумие, изразявам съжаление, породено от очакването, че пак нищо няма да променим у себе си, нито пък в актуалните законови норми. Пак ще забравим всичко и отново ще си бъдем същите...

случайно че изпратиха Ясен Тодоров да разпитва престъпника. Поведението и смъркането на прочутия магистрат (близък на ББ, Цаца и Каскета) показва че е почнала операция по спадяване на тяхно доверено лице.

Поредният " напудрен" с клин и диагоналки LV, уж футболист, но не точно, по - скоро човек на бренд0, мендо, или др. Не е виновен той - виновни са тези, които са го пуснали след 4567788899 акта, с отнета книжка, с някаква( фалшива) швейцарска явно осигурена от .... връзката в Швейцария. 4 - то прехвърля на 7- о рпу, ама не са те, други са. 48 часа го чакат да дойде на себе си, че да го арестуват. Ходят интервюират непълнолетния му брат. 2 трупа, един ранен таксиметров шофьор. Нищо няма да се промени, както не се промени и след другия убиец на Милен с подобно " оръжие" на 1 км от там

Бързало момчето, бързало за панделката!

Брутална , гадна и корумпирана държава, в която всички се правят на чукнати ………….

Меризлев наркоман сега ще му се стъжни в панделата там не ги обичат такива.

Този специално се познава с всички вътре. Не си наясно явно. Много филми гледаш.

Естествено, наше момче за Джиджи-биджи е. Утвърдена Куртизанка одупена....

Защо след като на 11 юни е хванат зад волана без книжка и под въздействието на наркоици е пуснат? Кои са полицаите, допуснали тази мърлявщина? Гешев, Рашков, искам имена!!!

продължавайте промяната и тва ше е светлото бъдеще дека ви чака

Добре е, че почина Вълков създателя на "Монтерей " и участник в разграбването на България....

На такива безумни актове ако ги съдят по бърза процедура за 20 години на топло бързите и яростните рязко ще намалеят из Българските пътища но за всичко е виновна съдебната корумпирана система

има ли семерджиев връзка с генерал ибрикчията Атанас Семерджиев и ако да ,то това обяснява поведението на тоя изрод

Няма абсолютно никаква връзка.

Семето им е еднакво

А защо охранителна камера?Колко пари на данъкоплатеца се дадоха за камери по кръстовищата?И нито снимка от тях!

Жалко за жертвите...

преминаването на червено е ежедневие. Тоя причинил катастрофата е убиец, но още колко са на свобода? Колко още такива типове предстои да станат убийци? Много са. Няма начин да не съм из града с колата и да не стана свидетел на нещо такова. А кръговото на 4-ти километър е цялото в отломки, наскоро докато го пресичах като пешеходец щяха да станат две катастрофи, като при едната ситуация почти се хвърлих в клековете защото виждах как ще ме пометат. Народеца е много зле. Количеството неадекватни зад волана се увеличи чувствително, а и не само те. Има и неадекватни тротинеткаждии, още по неадекватни велосипедисти включително с умопомрачителни електрически велосипеди. Лудницата е пълна. Не видях полицията да спре нито един такъв ненормалник. Нито веднъж. Обикновено седят някъде, размахват палката и току спрат някой. И дотам. След това пращат някоя патрулка да опише мъртвите и да протоколира поредната касапница. И така. Лудница с отворен режим. В България положението като цяло е "лека нощ". Пазете се. Държавата потъва, гледайте поне да не ви засмуче водовъртежа. Като цяло тази скотобойна няма кой знае какво бъдеще. Просто това й е мисията в момента. Това място й бе отредено и бе прието с готовност от все по-оскотяващото население и дерибействащите във властта нищожества. Светла им памет на момичетата. Господ да е на помощ на близките им. На останалите тук - лека нощ.

Лека нощ

Тоя наркоман фен на Простия и на Простия Киро, по бай Тошуу щяйми да му идем житуту и при първото провинение. Ей таквиз боклуци са лежали ф Белене, А булгаристанскити слуги на наркуманцити даже и ги почитат с ден.

....Можеш ли забрави Георги??-Първият обичан мъж!!! САШКА ВАСЕВА

БГ татуировка, лъв и пр. Типичният контингент на въZраждане.

Не се наврещя трол...

За мизерен акт за 42 лв можете да запорирате сметката на работодателя ми, ама потенциален (вече не чак толкова потенциален) убиец може да прави каквото си иска, вместо да му ахлузите синджирите на краката и ръцете и да кастри със зъби растителността, пречеща на видимостта по пътищата ни. И което дръвце е по-меко да го ползва направо за храна, а не да го гледаме като на пълен пансион в затовра, от където един готвач пък се хвали колко хубаво било и колко много свободно време за забавления има. Евала, другия път 2ма полицаи да помете някой такъв, не две невинни момичета.

YCBM

Мръсна говежда отрепка. От подхуене освен наркоманска измет и престъпници без мозък дпуго не излиза. Да закриват, а на тоя един в главата.

Този май е от феновете на Възраждане :)

Оказва се, че е бил от ПП....лично Кирил Петков е разговарял с него преди месеци да го покани в проекта! Срамота и позор за ПП!

Не това е брат ти, майка ти на времето циганите са я плющяли, не е могла да абортира и го е дала в дом, за съжаление запазила е теб.

Ne kolega fen e ot podyenskite goveda.Tam s lopata dagi rine6.

Да са ни живи и здрави българските прокурори за ефективното прилагане на българското законодателство. Дълбок поклон с пожелание в най-скоро време да се срещнат на терен с респектираните, които вместо "на топло" са по улиците ни.

Към роднините на двете млади жени: Бог да освети пътят им! Нека отидат на по-хубаво място! Ако имате малко скрити пари-поръчвайте го този изрод. Не чакайте гешефтурата да го "осъди" - няма да се случи! ОМЕРТА

Напълно подкрепям! Такива индивиди не заслужават да живеят. У нас "правосъдие" няма да получат.

tonk11

Явно не правиш разлика между съд и прокуратура? Явно толкова ти е нивото?

Като си така запознат, би ли споделил, коя от двете институции е по-ефективна в прилагането на закона или и двете са еднакво неефективни.

И как направи този извод? Човека пише "правосъдие", че няма да намерят - това включва всички свързани с раздаването на правосъдие.

Този бул освен, чее е черни връх е и булеварда на смъртта, разни питекантропи карат безнаказано-вчера Милен, сега тези млади души! До кога ще продължава безнаказаността на такива изроди.Вместо да сменят правителства да вземат да вкарат в затвора всички подобни уроди!

Милен беше мокра поръчка.

То само като му видиш мутрата и ми иде да я размажа на палачинка.

Ама ще те размажи той щото ти си една виеща халка.

Тоя заслужава да го режат парче по парче.

И като го нарежем, с какво ще се различаваме от него и покровителите му? Хайде, ти си пръв да го режеш. Ще се съгласиш ли? Този трябва да лежи 245 години в затвора. Това е хубаво на щатското правораздаване - натрупване на присъдите. Смъртното наказание не го приемам - то превръща още сума ти хора в убийци - прокурора, съдията, екзекуторите в затвора. Това е най-тъпото в САЩ.

Един от коментиращите тук предлага този шофьор-футболист-олигофрен, да бъде изпратен доброволец в Украйна. Аз предлагам - още по-добре да го изпратят доброволец в русия.

Там е пълно с камери. Не се правете на луди, не е само една камерата. Всеки ден минавам поне по 10 пъти по тоя маршрут. 2022 г. още живеем в мутроландия, където подобни наркомани убиват безнаказано на пътя.

Крадлива сган ... хиляди левове за камери , които и на селската си къща няма да сложа ... крадливци ! !

13 години управлява герб не искат да променят нито 1 закон понеже такива като този им вършат черната работа и ако новите се опитват да ги променят те ги спъват защо ли гласувайте отново хора за герб нека това продължи нека си остане така гласувайте за герб да не забравите благодаря ви

вЕрво ли Герб под такава новина?!?!?! Болезнена фиксация...

Понеже веднага, незабавно и т.н. заинтересованите веднага се намесват / щяло станалото да се разследва от отдел 01 на специализираното и т.н...... то това си е пълна тъпотия и излагация цинична/ искам да попитам невиновните полицаи-Някъде преди това да стане не можеше ли този да е хванат и свален от колата или то е тръгнал от НДК-то и засилвайки се е убил двете момичета.

И заради такива утайки ходите и се псувате по стадионите.

не можахте ли по малко кръгче да сложите

Три годишна условна присъда. Пил е успокояващи чайчета. Бил е разтревожен от странен шум в турбото на жипката и затова карал с 45 Всичко друго са долни инсинуации

и бил стресиран че автомивката му не вървяла

И после не е избягал, ами тръгнал да търси другата част на джипа и като не я намерил отишъл да си търси нова. Даже не разбрал, че има проблем

До живот затвор за това безграбначно животно. Да му вземат всичко, което притежава.

Направо да го пращат доброволец в Украйна,да го денацифицират (покрива критериите), иначе цял живот ще го храним с нашите данъци.

И ти не си много по-различен от убиеца. Не прави сравнение с него и каузата на Украйана да се борят срещу руските нашественици. Сам можеш да се хвърлиш в кладенец, заради тъпите ти сравнения.

И кое спира някого да кара без книжка.Като нямаш карта за градският кое те спира да се качиш в трамвая.

че присъдата ще бъде съвсем друга

Ама присъдата е постфактум и е ако те фанат.

В някои държави, ако си пийнал или дрогнал, направо в панделката и след това книжката, а не като у нас, първо санатоиум, след това почивка на морето, после може книжката и накрая в случай на масова смърт може и условна 1-3 месеца.

Тоя наркоманец разпространява наркотиците на София Запад, всичките наркомани в Левски В го познават какъв е шмъркалник

Уроди мръсни

Арестуван е вече

да не дама Господ, ама ако някой такъв кретен убие мой близък и ми съсипе живота, жив ще го одера, от кожата му ще направя тъпан, и ще ходя нощеска да будя родителите ме, та и те да не спят!

Много си лют на думи и гледаш страшно като ала-Балабанов...

е 50 нарушения. Отдавна е трябвало да му бъде отнета книжката. Но като го гледам на какво прилича, това едва ли е щяло да го спре, пълен кретен.

настоящ боклук. Биологичен отпадък, който само хаби кислород.

Обявен за национално издирване, не може ли да го намерят, а знаят къде му е автомивката и къде живее. Ако си го бяха прибрали предварително по делата за наркоразпространение сега момичетата щяха да са живи, чудно ми е полициаите, съдиите и прокурорите изобщо как спят и как си хранят децата с кървави пари...

Не са виновни полицаите, а Гешевтурата.

Така ли, аз прокурор да спира коли с палка за 20 кинта не съм видял, извини ме ако съм пропуснал нещо, но прокуратурата е разследващ, а контролиращ орган... ако контролиращите не си затварят очите за нарушенията поне ще стигнат до следващата корумпирана държавна структура...

гражданин!

Колко още?

Еее бааа ти и гадното. Вчера по това време момичетата още са били живи. Да са били знаели, немало да излязат от къщи.

да му еба майката на тоя боядисан боклук, "футболист" бил, значи нема акъл и колкото кокошка.Свиня мръсна! пък путка избегал след като убил две деца.Мама ти и изрод надрусан!

Какво е правило таксито на пътя на луксозния джиб? Защо са нацвъкали тия метростанции и защо харчат пари за да строят метро въобще - да се вози суверенът ли? Ако ги нямаше - момчето щеше да си прилети и нямаше да си счупи колата. Съсипаха я тази държава. Кой знае къде сега се крие стресиран? Ами ако го е взел на заем и сега трябва да го плаща?

Вместо такси е трябвало някой натоварен самосвал да има там. Нямаше да мръдне, а сега щяха да пишат за трагичен инцидента с футболист. Жалко щеше да е за спътничката му. Ама сега някой друг негов авер ще и пълни дупките докато него го фрезоват в затвора.

Левскар от шайката на София Запад, наркоманите на София!!!!

Крайно време е ГЕШЕВ да изкара загиналите момичета (мир на праха им) виновни, че са се движили по тротоара толкова късно, а не са си били по това време вкъщи, за да може този "спортист" да кара необезпокояван по софийските булеварди. Все пак с Ауди 7 се движи момчето. Наркодилъри, футболни фенове и цялата тази сган трябва да бъде извозена час по-скоро към мините и рудниците.