Охранителна камера на бул. "Черни връх" е заснела момента на ужасяващия сблъсък между джипа "Ауди Q7", управляван от бившия футболист Георги Семерджиев и таксиметровия автомобил. 

При катастрофата, станала снощи около 23.08 часа на кръстовището при хотел "Хемус", загинаха две млади жени - на 22 и 26 години. Таксиметровият шофьор е с леки травми, а виновният шофьор и спътничката му оцеляха по чудо в разцепения на две джип и избягаха.

Кадрите, които бяха излъчени от bTV, показват как джипът се удря в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". По данните на МВР Семерджиев, който е бивш футболист на "Левски" и Ботев Пловдив, е минал на червен светофар, като първо ударил таксито, а след това се забил в асансьора. Отломките помитат стоящите на тротоара момичета и ги убиват на място.

И в момента продължават повторните огледи на мястото на инцидента от разследващия екип на специализирания отдел 01 на Националната следствена служба. По-рано пред Dir.bg шефката на екипа Мария Павлова заяви, че в рамките на деня ще бъдат извъшени и обиски на адреси, свързани с издирвания Георги Семерджиев. 

Разследването по случая продължава. До момента е ясно, че джипът на бившия футболист няма никакъв спирачен път, като той е шофирал с голяма скорост.