Коментари - Симеонов огледа оградата от хеликоптер, нямало злоупотреби | Днес.dir.bg

Симеонов огледа оградата от хеликоптер, нямало злоупотреби

Вицепремиерът Валери Симеонов огледа от хеликоптер оградата на българо-турската граница, направи обход по земя и заяви, че няма злоупотреби.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов огледа оградата от хеликоптер, нямало злоупотреби | Днес.dir.bg

Коментари

Този патриот ли е, псевдо-патриот или делавера-патриот ли не знам, ама да говори че: Над 160 милиона лева за 200 км е 580 лева на метър нас ни взима за идиоти които не могат да смятат, а уж е завършил математическа гимназия!!! А какво става с разликата от 220 лв. на метър??? По-ще се опази границата ако я дадат на аренда на ловни дружинки или на мутри да си събират вход и такса за преминаване, тогава всички нелегални ще ни заобикалят, защото ще им е по-евтино да са легални!!!

"ВСИЧКО Е НАРЕД",НО НЕЛЕГАЛНО ВЛИЗАТ У НАС???

На чии разноски е тази разходка с хеликоптер?

"200 хиляди лева на година ще струва поддръжката на съоръжението на територията на Бургаска област, уточни Чолаков." Тоя Чолаков гаче ще харчи и за траекторията на пушките. Войник пише на баща си: Татко, прати пари, оти тука доста ми требуват, строших траекторията на пушката и требе да се плаща.

Покрай снимките на оградата тази зелената със Странджа гора е страхотна и ме кара да възкликна заедно с Любен Каравелов: "Обичам те, мое мило Отечество! Обичам твоите балкани, гори, сипеи, скали и техните бистри и студени извори! Обичам те, мой мили краю! Обичам те от всичката си душа и сърце, ако ти и да си обречен на тежки страдания и неволи! Всичко, щото е останало досега в моята осиротяла душа, добро и свято всичко е твое! Ти си оная благословена земя, която цъфти, която е пълна с нежности, със сияния и величие..."

има един филм на костурица:черна котка, бял котарак, на една бариера бяха окачили български митничар-да съхне, е те така с оградата:двама-трима патреоте, с двама трима герберасти (закона на ом-крачковото напрежение)

че дори и китайската стена да е на границата, предателите ще пускат спокойно нашествениците през КПП-тата.

На тоя опозорен герберастки солтаshак не може да се има никакво доверие.

Като оная приказка - "единият яде зеле, другият свинско и средно "ЗЕЛЕ СЪС СВИНСКО". Орешарски строеше оградата за 250 лв. на метър, Бойко за 1000 лв. на метър или средно 580 лв. на метър . Бахти наглеца !!!

точно на него наи-малко вярвам да каже истината.

OGRADATA E İZGRADENA,DOBRE AMA DALİ ŞTE UDIRJİ NA SİRİYSİ AKO REŞAT DA MİGRİRAT,ZATOVA DELEGASİYATA NAÇELO S PREMİERA BYAHA V ANKARA İ SE RAZBRAHA,ZAPADA DA OTSTIPİ OT POZİSİİTE Sİ.

не сириици ще идват, а турци.

Щом с гледане "ловим" злоупотреби, корупцията ще процъфтява. Важното е рушветите да влизат в "правилните" джобове.

Това звучи като виц - направил оглед от хеликоптер и не видял злоупотреби. Сигурно е направил огледа и със затворени очи...

Тази констатация можеше да я направи и без да се разхожда с хеликоптер, щом парите са в правилния джоб.

Mekere I mente e tozi Simeonov!Vlastol`biv I profawistki nastroen, sega posprikritie!

Нима Йончева не дойде?Тя обича да пътува и да прави коментари от мястото на събитието.Защо така е изменила на страстта си и прави дълги свободни съчинения?БСП-Българска Селска Простотия.Държавата не им е оставена по наследство от предишните престъпници,та я унижават и разклащат.Другари, парите в куфарчетата свършиха,захващайте се на работа!Стига демагогия,лъжи и популизъм.Аз искам децата ми да живеят в красивата ми Родина,а на вас като не ви харесва заминавайте при децата си и при имотите и не ми харчете напразно парите.

При една сериозна миграционна вълна, ако 1000 мигранти/вкл. жени и деца/ прорежат през ноща дупка 2х2 метра с китайска ножица от 20 лв и влязат на наша територия,какво ще правим? Смятам, че "великата българска ограда" е бутафория за стотици милиони.

Голям си глупак!Вземи я направи двуредова и хотелчетата ти ще приютят още 2-3 години строители и граничари бре бунак!

Ergo - Валери Симеонов се е разходил. :D :D :D :D

При 580 лв. на линеен метър оградата трябва да е от медна тел а коловете от алуминии. Продажната цена на лин. метър стоманена мрежа при 1.5 м. височина е 2 лв. Ако мрежата е висока 3 м. сами си правете сметката.......

А нещо по темата ми за красавиците по света може ли да ми обясните че много ме вълнува и ме е страх да не се излъжа по некоя нашенка и да се мина.

симеонов, чай шукарие бе!

то и от Луната погледнато има злоупотреби, дори от прокуратурата на меверето, стига някой да иска да ги види!

много години имаше една ограда която се охраняваше денонощно,лошото беше че не можеш да излезеш......при такова нашествие на мигранти цевите на "Калашников" щяха да загреят.

Как ще има злоупотреби когато Фирмите които строят оградата са на Валери Симеонов !

Тоя мангал как разбра от хеликоптера, че всичко е наред по Великата българска стена?

Тоя се оказа голям боклук!

И за това сме платили по милион на км?!?!?!?! Ебаси крадците, прилича на ограда на кокошарник. И как са я снимали само... това не е от птичи поглед а от космоса... Вижте оградата на унгарците и как я пазят. Точно патриотите да ни продадат по такъв нагъл и циничен начин?! Уповаваме се вече само на БОГ! И молим за справедливост само от Него!

Щом като другаря Симеонов каза от хеликоптера, че нямало злоупотреби, значи злоупотреби има!

abasador

верно бе, то и от космоса се вижда, че великата българска ограда е О.К. а най-добре е дори и от луната да се погледне.... Боже, Боже какви хора ни управляват! Лек ден.

що не изтипосате имета на тез образцови фирми изпълнители и собствениците им, бе Валерка?? Кво толкова ги криете кат сгазили лука.. Щото тя полицията кат фане УЖ престъпници, вече и инициалите им не публикува.. Та тъй и вие ги криете тез хора.. Вместо медали да им дадете, по ТВ-тата да ги покажете.. Джурналята да им се изредат да ни ги показват.. Ил вие е страх, че ще разберем чия фирмата със самосвала с чакъл.. С навляците под него в тайника..

имената на тез фирми и собствениците им.

Ха сега да се качи на самолета "Спартан" и да прехфръкне до границата на САЩ и Мексико, да види тяхната ограда. Може и с някоя от фрегатите ни секънд хенд да доплува.

ЕЙ НА ТОВА ТЪПО ГОВЕДО ...ТАТАРСКО МУ ГЛЕДАХ ЕДИН РЕПОРТАЖ ОТ ГРАНИЦАТА С ОГРАДАТА ПРЕДИ МАЛКО... НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ТОЛКОВА ТЪП ИЛИ БЕ КЬОР-КЮТЮК ПИЯН ,ЧЕ РЪСИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ...ЩАСТЛИВ Е ,ЧЕ НЕ ГО НАБАРАХ ПРЕЗ ЕКРАНА ДА МУ НАЦЕПЯ ТИКВАТА ТАТАРСКА -ДОЛНА...КАКТО И ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК НА КАРАЯНЧЕВА.... Нещо казваше за "лада"та Нива ,че едва ли не си ударил главата ... А бе боклук ... аз не с НИВА с най обикновенна Лада седмица ще те прекарам където кажеш покрай границата бе идиот долен ... а където не може ще бутаме и пак ще я обхождаме ...така както го правехме преди ...40 години ... Волен ,че е ДОЛЕН е ФАКТ... Каракачана , че не е никакъв "македонец" и е "воевода" само на КЬОРСОФРИТЕ С ПЛЮСКАНЕ Е ФАКТ ТОЯ ТАТАРИН ,ЧЕ Е ЕДИН МРЪСЕН ,ПОДЪЛ МОШЕННИК Е ...ФАКТ... НО Ф А К Т СА И ТЕЗИ 330 000 ТЪПИ,ПРОСТИ ,ИЗОГЛАВЕНО МАЛОУМНИ ...МАРГИНАЛИ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ...ТИЯ БОКЛУЦИ... ТЕ СА ЗА БОЙ И ТРЕПАНЕ...

Прав си брат,хиляди пъти си прав!

Кой лъже - недоразумението в хеликоптера или журналистите,които показаха за сравнение унгарското и българско "защитно съоръжение " или единият от оцелелите при катастрофата на магистрала Тракия,който е разказал че са минали през границата като са я прескочили със .........стълба.......

че са зима рушвет. проблема е че рушвета тича у чужбина. а туй лошо нещо е.

ВалУерка, оди ги разправяй тия на баба си!

некоя не видат се употреби.

Как щели да прескочат... Приказки на човек който не е стъпвал, камо ло да живее в Столипиново и подобни китни местенца. Тази мижава оградка не само ще я преминат... чудя се досега как не са взели да предават парчета от нея за желязо. Или го правят ама се покрива информацията. Щото по селата къде по сериознио огради съм виждал дето ги режат и заобикалят без грам проблем.

сигур има метро под теленията.

Тя България е на това дередже понеже всички проблеми се гледат от "птичи поглед". Преди няколко минути четох за имигрантите, които минали през тоя плет със стълба.

некога и на женките са слагали некви работи с катинари ..

Ти па сега , да не вземе тоя и тях да инспектира.

Значи каквото едните са поръчали другите това са и построили... Ама повечето българи си мислеха че като ще се строи ограда тя трябва да прилича на тази която гърците и унгарците си построиха, а не разни мигранти дето не знаят че има ограда да цъфват едва ли не насред София.

се вижда от космоса (с помощта на програмата Google Earth Pro)!

тъпо, тъпо, тъпо............

Предлагам Правителството да предложи да се въведе в Европейския съюз абсолютния метод за откриване на корупция чрез полети с хеликоптер!!!!

Тук 80% от постовете ги е надраскало едно и също комунде! Дирници, що не триете едни същи тъпни?

На баба ти фърчилото. Крадец по-добре ли е?

А - комундетата са 2? Или може би 3?

Винкел , вместо да фъркаш се заемай с изпълнение на предизборните си обещание или и тях ще ни развеждаш да ги гледаме през крив макарон.

нагло лъже, маже, краде на корем с останалите "юнаци" от бандата на българоубиеца и националния предател!!!

Браво, търтеи! За две години направихте нещо, което имигрантите си го преминават безпроблемно.

ново пет сам е строял с негови фирми и сам е огледал за злоупотрреби .да ви еб м....ви сте за изхварляне на буклука

Валрека, ти не се ли занимаваше с икономиката бе? Или докато ти наглеждаш оградата, вътрешния министър наглежда икономиката ти? Ало Банкянский, гедай си хората бе! Пълен карашик сте бе некадърници

браво! ний от малата ша минем да се обзаведем с туй-онуй!

Коментари - Симеонов огледа оградата от хеликоптер, нямало злоупотреби | Днес.dir.bg

Симеонов огледа оградата от хеликоптер, нямало злоупотреби

Вицепремиерът Валери Симеонов огледа от хеликоптер оградата на българо-турската граница, направи обход по земя и заяви, че няма злоупотреби.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов огледа оградата от хеликоптер, нямало злоупотреби | Днес.dir.bg

Коментари

Този патриот ли е, псевдо-патриот или делавера-патриот ли не знам, ама да говори че: Над 160 милиона лева за 200 км е 580 лева на метър нас ни взима за идиоти които не могат да смятат, а уж е завършил математическа гимназия!!! А какво става с разликата от 220 лв. на метър??? По-ще се опази границата ако я дадат на аренда на ловни дружинки или на мутри да си събират вход и такса за преминаване, тогава всички нелегални ще ни заобикалят, защото ще им е по-евтино да са легални!!!

"ВСИЧКО Е НАРЕД",НО НЕЛЕГАЛНО ВЛИЗАТ У НАС???

На чии разноски е тази разходка с хеликоптер?

"200 хиляди лева на година ще струва поддръжката на съоръжението на територията на Бургаска област, уточни Чолаков." Тоя Чолаков гаче ще харчи и за траекторията на пушките. Войник пише на баща си: Татко, прати пари, оти тука доста ми требуват, строших траекторията на пушката и требе да се плаща.

Покрай снимките на оградата тази зелената със Странджа гора е страхотна и ме кара да възкликна заедно с Любен Каравелов: "Обичам те, мое мило Отечество! Обичам твоите балкани, гори, сипеи, скали и техните бистри и студени извори! Обичам те, мой мили краю! Обичам те от всичката си душа и сърце, ако ти и да си обречен на тежки страдания и неволи! Всичко, щото е останало досега в моята осиротяла душа, добро и свято всичко е твое! Ти си оная благословена земя, която цъфти, която е пълна с нежности, със сияния и величие..."

има един филм на костурица:черна котка, бял котарак, на една бариера бяха окачили български митничар-да съхне, е те така с оградата:двама-трима патреоте, с двама трима герберасти (закона на ом-крачковото напрежение)

че дори и китайската стена да е на границата, предателите ще пускат спокойно нашествениците през КПП-тата.

На тоя опозорен герберастки солтаshак не може да се има никакво доверие.

Като оная приказка - "единият яде зеле, другият свинско и средно "ЗЕЛЕ СЪС СВИНСКО". Орешарски строеше оградата за 250 лв. на метър, Бойко за 1000 лв. на метър или средно 580 лв. на метър . Бахти наглеца !!!

точно на него наи-малко вярвам да каже истината.

OGRADATA E İZGRADENA,DOBRE AMA DALİ ŞTE UDIRJİ NA SİRİYSİ AKO REŞAT DA MİGRİRAT,ZATOVA DELEGASİYATA NAÇELO S PREMİERA BYAHA V ANKARA İ SE RAZBRAHA,ZAPADA DA OTSTIPİ OT POZİSİİTE Sİ.

не сириици ще идват, а турци.

Щом с гледане "ловим" злоупотреби, корупцията ще процъфтява. Важното е рушветите да влизат в "правилните" джобове.

Това звучи като виц - направил оглед от хеликоптер и не видял злоупотреби. Сигурно е направил огледа и със затворени очи...

Тази констатация можеше да я направи и без да се разхожда с хеликоптер, щом парите са в правилния джоб.

Mekere I mente e tozi Simeonov!Vlastol`biv I profawistki nastroen, sega posprikritie!

Нима Йончева не дойде?Тя обича да пътува и да прави коментари от мястото на събитието.Защо така е изменила на страстта си и прави дълги свободни съчинения?БСП-Българска Селска Простотия.Държавата не им е оставена по наследство от предишните престъпници,та я унижават и разклащат.Другари, парите в куфарчетата свършиха,захващайте се на работа!Стига демагогия,лъжи и популизъм.Аз искам децата ми да живеят в красивата ми Родина,а на вас като не ви харесва заминавайте при децата си и при имотите и не ми харчете напразно парите.

При една сериозна миграционна вълна, ако 1000 мигранти/вкл. жени и деца/ прорежат през ноща дупка 2х2 метра с китайска ножица от 20 лв и влязат на наша територия,какво ще правим? Смятам, че "великата българска ограда" е бутафория за стотици милиони.

Голям си глупак!Вземи я направи двуредова и хотелчетата ти ще приютят още 2-3 години строители и граничари бре бунак!

Ergo - Валери Симеонов се е разходил. :D :D :D :D

При 580 лв. на линеен метър оградата трябва да е от медна тел а коловете от алуминии. Продажната цена на лин. метър стоманена мрежа при 1.5 м. височина е 2 лв. Ако мрежата е висока 3 м. сами си правете сметката.......

А нещо по темата ми за красавиците по света може ли да ми обясните че много ме вълнува и ме е страх да не се излъжа по некоя нашенка и да се мина.

симеонов, чай шукарие бе!

то и от Луната погледнато има злоупотреби, дори от прокуратурата на меверето, стига някой да иска да ги види!

много години имаше една ограда която се охраняваше денонощно,лошото беше че не можеш да излезеш......при такова нашествие на мигранти цевите на "Калашников" щяха да загреят.

Как ще има злоупотреби когато Фирмите които строят оградата са на Валери Симеонов !

Тоя мангал как разбра от хеликоптера, че всичко е наред по Великата българска стена?

Тоя се оказа голям боклук!

И за това сме платили по милион на км?!?!?!?! Ебаси крадците, прилича на ограда на кокошарник. И как са я снимали само... това не е от птичи поглед а от космоса... Вижте оградата на унгарците и как я пазят. Точно патриотите да ни продадат по такъв нагъл и циничен начин?! Уповаваме се вече само на БОГ! И молим за справедливост само от Него!

Щом като другаря Симеонов каза от хеликоптера, че нямало злоупотреби, значи злоупотреби има!

abasador

верно бе, то и от космоса се вижда, че великата българска ограда е О.К. а най-добре е дори и от луната да се погледне.... Боже, Боже какви хора ни управляват! Лек ден.

що не изтипосате имета на тез образцови фирми изпълнители и собствениците им, бе Валерка?? Кво толкова ги криете кат сгазили лука.. Щото тя полицията кат фане УЖ престъпници, вече и инициалите им не публикува.. Та тъй и вие ги криете тез хора.. Вместо медали да им дадете, по ТВ-тата да ги покажете.. Джурналята да им се изредат да ни ги показват.. Ил вие е страх, че ще разберем чия фирмата със самосвала с чакъл.. С навляците под него в тайника..

имената на тез фирми и собствениците им.

Ха сега да се качи на самолета "Спартан" и да прехфръкне до границата на САЩ и Мексико, да види тяхната ограда. Може и с някоя от фрегатите ни секънд хенд да доплува.

ЕЙ НА ТОВА ТЪПО ГОВЕДО ...ТАТАРСКО МУ ГЛЕДАХ ЕДИН РЕПОРТАЖ ОТ ГРАНИЦАТА С ОГРАДАТА ПРЕДИ МАЛКО... НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ТОЛКОВА ТЪП ИЛИ БЕ КЬОР-КЮТЮК ПИЯН ,ЧЕ РЪСИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ...ЩАСТЛИВ Е ,ЧЕ НЕ ГО НАБАРАХ ПРЕЗ ЕКРАНА ДА МУ НАЦЕПЯ ТИКВАТА ТАТАРСКА -ДОЛНА...КАКТО И ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК НА КАРАЯНЧЕВА.... Нещо казваше за "лада"та Нива ,че едва ли не си ударил главата ... А бе боклук ... аз не с НИВА с най обикновенна Лада седмица ще те прекарам където кажеш покрай границата бе идиот долен ... а където не може ще бутаме и пак ще я обхождаме ...така както го правехме преди ...40 години ... Волен ,че е ДОЛЕН е ФАКТ... Каракачана , че не е никакъв "македонец" и е "воевода" само на КЬОРСОФРИТЕ С ПЛЮСКАНЕ Е ФАКТ ТОЯ ТАТАРИН ,ЧЕ Е ЕДИН МРЪСЕН ,ПОДЪЛ МОШЕННИК Е ...ФАКТ... НО Ф А К Т СА И ТЕЗИ 330 000 ТЪПИ,ПРОСТИ ,ИЗОГЛАВЕНО МАЛОУМНИ ...МАРГИНАЛИ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ...ТИЯ БОКЛУЦИ... ТЕ СА ЗА БОЙ И ТРЕПАНЕ...

Прав си брат,хиляди пъти си прав!

Кой лъже - недоразумението в хеликоптера или журналистите,които показаха за сравнение унгарското и българско "защитно съоръжение " или единият от оцелелите при катастрофата на магистрала Тракия,който е разказал че са минали през границата като са я прескочили със .........стълба.......

че са зима рушвет. проблема е че рушвета тича у чужбина. а туй лошо нещо е.

ВалУерка, оди ги разправяй тия на баба си!

некоя не видат се употреби.

Как щели да прескочат... Приказки на човек който не е стъпвал, камо ло да живее в Столипиново и подобни китни местенца. Тази мижава оградка не само ще я преминат... чудя се досега как не са взели да предават парчета от нея за желязо. Или го правят ама се покрива информацията. Щото по селата къде по сериознио огради съм виждал дето ги режат и заобикалят без грам проблем.

сигур има метро под теленията.

Тя България е на това дередже понеже всички проблеми се гледат от "птичи поглед". Преди няколко минути четох за имигрантите, които минали през тоя плет със стълба.

некога и на женките са слагали некви работи с катинари ..

Ти па сега , да не вземе тоя и тях да инспектира.

Значи каквото едните са поръчали другите това са и построили... Ама повечето българи си мислеха че като ще се строи ограда тя трябва да прилича на тази която гърците и унгарците си построиха, а не разни мигранти дето не знаят че има ограда да цъфват едва ли не насред София.

се вижда от космоса (с помощта на програмата Google Earth Pro)!

тъпо, тъпо, тъпо............

Предлагам Правителството да предложи да се въведе в Европейския съюз абсолютния метод за откриване на корупция чрез полети с хеликоптер!!!!

Тук 80% от постовете ги е надраскало едно и също комунде! Дирници, що не триете едни същи тъпни?

На баба ти фърчилото. Крадец по-добре ли е?

А - комундетата са 2? Или може би 3?

Винкел , вместо да фъркаш се заемай с изпълнение на предизборните си обещание или и тях ще ни развеждаш да ги гледаме през крив макарон.

нагло лъже, маже, краде на корем с останалите "юнаци" от бандата на българоубиеца и националния предател!!!

Браво, търтеи! За две години направихте нещо, което имигрантите си го преминават безпроблемно.

ново пет сам е строял с негови фирми и сам е огледал за злоупотрреби .да ви еб м....ви сте за изхварляне на буклука

Валрека, ти не се ли занимаваше с икономиката бе? Или докато ти наглеждаш оградата, вътрешния министър наглежда икономиката ти? Ало Банкянский, гедай си хората бе! Пълен карашик сте бе некадърници

браво! ний от малата ша минем да се обзаведем с туй-онуй!