Тежко обвинение грози Светослав Стойков в Германия

Два дни след задържането на Светослав Стойков полицията и прокуратурата продължават да разследват подробностите по случая.

Обратно в новината

Коментари - Тежко обвинение грози Светослав Стойков в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е чак пък опит за убийство. Защо украинката се е оплакала чак два дни след инцидента? И първо писаха че си била счупила ръката, след това че само си я навехнала. Преди години бяха пребили и изхвърлили на релсите един български студент на метростанция в Брюксел. Нападателите ги изкараха невинни разбира се. Сега обаче нищо чудно да осъдят българският гражданин. И това ако не са двойни стандарти....

Циганите са космополити. Нито той е българин, нито тя е германка. За справка:"Табор уходит в небо". Табора е в Украина. Това е вътрешно етническа чистка. Да оставим циганите да се пречистят. Хитлер се опари с тях и понеже беше започнал пречистване на човечеството но се провали остави циганите и се зае с евреите. Видно е, че и Хитлер се уплаши от циганите а ние се сърдим на управниците си.

Стига с това: "37 годишен българин" ! Пишете истината: циганин от България. Толкова!

След като отговорността за направеното е лична ,то Стойков/ и който и да е на негово място/ ще си я понесе лично.Няма да плача за Стойков ,че ще лежи в немски арест и после в затвор.В затвор е лежал и Хитлер навремето преди да стане канцлер.И още там/в затвора/ е описал в "Моята борба" какви са отношенията между сутеньор и проститутка, когато критикува нравите в Германия след Първата световна война.Затова вярвам че разследващите ще установят действителните мотиви на Стойков , а услужливите медии след това ще потвърдят ,това , което пиша тук.Пореден банален случай , на който се отдаде излишно голямо внимание.

Ами сега , горкото безмозъчно човекоподобно.

Да го дадат първо на Михаел Кур да го пообработи... Той си знае как.

Путинофилите пак разпалвате разединение. Значи, като не ви изнася, са виновни ромите и бежанците. Този човек е Българин и за постъпките му са виновни Българите, понеже не е интегриран и възпитан подобаващо. А е така, понеже БСП, управлявано от Москва нарочно иска да има такива такива хора

Каквото искат да го правят германците този питекантроп, но само да не ни го връщат. Да го дерат, да го горят, но там. Щото ако ни го върнат, питекантропите и олигофрените ще се увеличат с пак още един.

"Тежкото наказание" ще го "грози" докато се представя за българин. Ако си признае, че е ... ром, ще се намесят разни наши и чужди НПО-та и наказанието автоматично ще стане леко. Паживьом, увидим, както казват руснаците.

Абсолютно си права ! Докато даваме паспорти на неграмотни и прости цигани - така ще е ! В Европа българин значи циганин, мангал, и т.н.

Искам да видя как наши НПО-та и прочие ще накарат немския съд да оправдае тоя боклук !!!

Ами ще се свържат с немските, нали имат един и същ спонсор. А и да си спомним какви наказания отнесоха насилниците от Кьолн - почти никакви. Ромите ги броят също за "защитен вид" според евролиберасткия "кодекс".

Под ножа тоя нещастник.

Съдебната система трябва плътно да изрита това изчадие адово по гърба. Хиляди пъти да полита надолу и да бъде начупен. Не трябва да живее, защото той не е от нас .

Искам сега нашите т.н. "съдии" да гледат как каботят истинските съдии и ако трябва да си записват, та поне малко да осмислят съществуването си.

не вярвам да видят много по различно от колкото в бг

мангала цигански - поне десятка да му тряснат.Тоя се води българин по паспосрт.

ТОЗИ ГНУСЕН МАНГАЛ ,А ТАКИВА КАТО НЕГО НИ ИЗЛАГАТ НАВСЯКЪДЕ. И ТУК / ЖИВЕЯ В САЩ /ГИ ИЗЛОВИХА ДА КРАДАТ ОТ КЪЩИ И МАГАЗИНИ,НО НАБЪРЗО ГИ ОТУПАХА. И НЯМА КАТО В БЪЛГАРИЯ БХК ,ВЕДНАГА В ЗАТВОРА. И ДАНО ИМ СЕ ПОРАДВАТ ЧЕРНИТЕ. ТОЯ МУ ЖЕЛАЯ ДА ГО ОСЪДЯТ ДОЙЧЕТАТА И ДА ГО СЛОЖАТ ЗАЕДНО С ОСЪДЕНИ МИГРАНТИ. ОТВРАТ. НЯМА СВЪРШВАНЕ ТАЯ ЦИГАНСКА ИЗМЕТ. ТОВА НЕ СТАВА ЗА ИНТЕГРИРАНЕ.

Тези симпатяги от дир-а очевидно одобряват поведението на нашия български съгражданин, защото преди минутки ми скриха изказването. Исках само да поясня какво го очаква българския гражданин и неговите братя там в германия. Защото в нашата родина изобщо нямаше и да го задържат дори да беше убил жената ...

Тоз "ром" (да не кажа м-л) сега ще разбере, че е по-добре да си беше седял в Бг да краде на бабички пенсиите безнаказано... отколкото да се прави на голямата работа в ДЕ. Ще лежи като стой та гледай, само дето затворите в Германия ще му са видят като хотел сигурно. Дано не се намери някой кавал от нашите да иска екстрадиране и съд тука, та да го пуснат. Ама според мен след тоя шум ще си го съдят германците.

Аз пък си мисля, че има немските престъпници да се "позабавляват" в затвора с него, както той бил направил с жената на стълбите.

1.сега, като я правят тая "кампания" немчорлята да кажат и за пълната им "компетентност" по интеграцията и как ТЕХНИТЕ организации се месеха десетилетия във вътрешните работи на Бг. 2. А преди две години, когато трима цигани се заканваха как щели да ми сцепят задника на главната пешеходна улица в родния ми град и аз се спрях и ги овикам, те ми се заканиха с бой? И моите Български съграждани се направиха, че не чуват и обръщаха глави настрани? Изобщо: имам въпроси към всички!

В германския съд, бабата на идиотчето влита, и почва на "чист" български: "Не е виновно момчето ба, госпуд да въ убий! То да почеше момичето ва, че гу сърбялу гърбъ ма! Ръцети да ви изсъхнат въ!! Ба вий деца нямате ли ва, да умрети дано" ... И така нататък....

Ххахахахахха "опит за убийство"?!? хахахахаха. Тоя боклук лично бих му счупил ръцете и краката, но да го в съда това да бъде класифицирано като "опит за убийство" е смехотворно.. тук у нас е обратното. Пие, караш, блъскаш и съда казва, че човека е умрял поради собствената си непредпазливост..

Хайде без русизми. Не го грози (той мангала си е достатъчно грозен), а го заплашва. Лошото е, че дори и да го осъдят, ако лежи в немски затвор, ще се чувства като на курорт, ако пък го пратят в български, ще е в естествената си среда.

се разхождат свободно из Европа още след 1990 г. За тях няма пречки, минаваха нелегално и лъжеха, че в България били репресирани! Бойко, качи ги на самолети и да си ходят в Индея без право на връщане!

Добра идея, обаче няма да стане. Тяхното племе е изгонено от Индия още преди векове. Те индийците не си ги искат даже, затова са чергари.

Да го съдят за опит за убийство. При лошо стечение на обстоятелствата лесно можеше да я убие, макар и по невнимание. Пияната му глава изобщо не е мислела какво можеше да се случи, а и от клипа се вижда че изобщо не му е пукало как е наранил жената. Тия нещастници обикалят Европа и правят само золуми и ни излагат. Затова и всички ни гледат накриво.

Сигурно циганина се е е разприказвал, че с помощта на украинската мафия е прекарал бая народ от изток на запад и гледсйте сега какво става...

Не само го грози, а ще бъде осъществена много скоростно! Първо самият дееизвършител го заслужава, второ - случаят се следи под лупа от доста световни медии и германската сисмета никога няма да си позволи да НЕ роработи! Така, че време е наш Ганьо да разбере, че системата работи и да си избие от простата главица чувството за безнаказаност!

Германската система НЕ РАБОТИ от две години. В момента се очаква фалит на най-големите банки което ще унищожи ЕС!

Офффф

Аман от псевдоразбирачи...Направо фалираха германците, да очакваме възхода на алкохолизираните путлеристи. Вече те ще правят Бош, Сименс, Мерцедес, БМВ Мийле и т.н. Да да, абър не

1. Този НЕ Е ГАНЬО, А БАЙ МАН$$ГАЛ 2. ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ в България има огромни размери и вина за това имат 99,99999% само политиците! 3. НЕ ви ли писна на турчалята за ВСИЧКО в България да обвинявате само етническите българи, като ни наричате с общото нарицателно Ганьо? КОЛКО ТУРСКИ ГРАЖДАНИ СА ТЕРОРИСТИ, МИНАЛИ В ДАЕШ- това защо не го коментираш, смотано турче, м?

1. БАЙ МАН$$ГАЛ е с Ганьовски паспорт, което само по себе си го прави Ганьо 2. Предпоалгам на теб за всичко са ти виновни политиците или някой друг (класически мрънкалник) 3. Не те разбирам какво имаш в предвид с трета точка, защото е валидна за мен, душко :) 'земи се успкой малко

Трудна работа. Наш Ганьо ще те " отвори ": "То, навсякъде е тъй! " имайки предвид подобието ни на държава.

Спомням си, в предаване на Карбовски май беше, за подобен Ганьо, избягал в Австрия и не си беше плащал глобите на автомобила, съответно разказваше и как си и излежал шест месеца за което. Така, че много ми се иска да вярвам, че скоро ще се научи Ганьо.

първо другарския немски съд ще осъди цялата държава чрез хибридни новини, а после и ром-а ще полежи малко ..

Видяхме тежка хибридна атака срещу България. Но тя се обърна срещу агресора. Щото все още има интелект и живинка из Българско :)

въпросния "спец" станков да си провери главата, защото има там спукване.

Интересно. Появи се видеото.След това се появи и награда "за главата" на нападателя от видеото, давана от ... да го наречем "частник". След което берлинската полиция задържа нападателя. И къде е спала берлинската полиция повече от месец между нападението и появата на видеото? Нещо ми прилича, че нападателя сам се е предал, щото желаещите да получата "частната" премия хич нямало и да сигнализират полицията, ами да наравят така, че нападателя повече и муха да не може да нападне.

Абе те за това ли баш бежанците искат далеч от България да бягат, че сме по уродлива нация от която и да е...:))))

Когато се махнете всички цигани от България и се тупнете на главата на меркелица, тогава ще се оправи българската нация!

Германец е? Самеи Кедира Германец ли е? Германец е! Е тогава и Станислав Стойков е българин!

Те шафрановци като извършат нещо толкова позорно, винаги им уточняват произхода. Той и бате Гойко е индиенец, ама от ромски произход.

Българи! Нека да се обединим и защитим нашият сънародник! Да създадем банкова сметка за негова подкрепа! Нека да се обединим и защитим този достоен българин.

кънев, курво, върни го тука тоя добрички циганин ние ще се оправим с него. а после и с твоето котило. веднъж завинаги

типичен путински привърженик. да го пратят при путин.

Е много си прост

след първия път не посмяха повече бежанците да се продадат, за да не отпътуват за Турция и затова купиха наш циганин да рита

А там, както няма мързеливи съдии..Трябва да подлъжем Овч и Ицката Бисеров да направят нещо подобно в Германия.Роднините им има да ги чакат..Доста годинки

Да го разстрелят! Бах го в изрода! Вреден и опасен за човечеството. И пияниците с които е бил и тях в кауша за поне 5 години.

добре де разбрахме за тоз мангал, кажете сега какво наказание очаква холандеца намушкал жената в софия???!?

на холандеца може да му дадат награда вместо затвор .тук е рай за всички престъпници ,работещи по поръчка срещу бг стадо .

Спокойно, самата меркел ще се появи в негова защита с думите: "Това е изолирано явление, имаше го и преди да дойдат "бежанците", нека не го драматизираме и потърпевшата има вина, че не се е съобразила с етническите му особености"

Когато вкарат в затвора бежанците, който извършиха многократни грабежи , изнасилвания тогава съм съгласен да вкарат и мангала в затвора. Германия потопи Европа в хаос!!! Без двойни стандарти повече! Стига!

А, кой те пита?

Сега светна отвсякъде, че и ти си мангал :) Винаги съм го подозирал... с левашки наклонности... либов към Бай Тошо... симпатия към крадците и убийците... въобще всякакви неща угодни на един Ром!

Помните ли случая със Цв.Кънчев,когато Ив.Костов го вкара в затвора ,но другаря Ангел Марин го помилва ,защото Евророма е коалиционен партньор на БСП .Сега новата вице Пиги Йотова ще го амнистира,нали ДПС,Евророма и БСП са в съюз и в едни гащи пъ...т.

струва ми се ,че част от истината много удобно се премълчава...не че защитавам тоя мангал...но когато се разбере,ожесточените коментари лицемерно ще престанат...

И каква точно е истината? Онзи що не е паднал напр. ошмакосана с бурка мигрантка, ами се е нацелил в бяла европейка, м?

black_mask79@abv.bg

Вчера гледах снимки в ФБ как студент момче пребива момиче и всички стоят и гледат и снимат с телефоните. Случката е от вчера в Ст.град! Кой е мангала сега?!

точно в твоя въпрос е истината...

Брутално и безумно престъпление. Непонятно до абсурд. Не е ясно как човек изобщо може да извърши подобно нещо.

Къде видяхте в случая ,,човек.. !!!

Този мръсен донесе толкова лош имидж на България, колкото никой до сега! Работя с германци от години, сега върви обяснявай, че онези, тези, ние, те.... Развъдени като мишки за предизборни цели, сега всички ядем попарата....

България е пълна с такива - напращели, първосигнални, необуздани насилници.В България никой не им каза, че има закони, че има наказания, че насилието над хора и животни, е забранено.В България се плодят и разплождат паразити, удобни за управляващата върхушка. А управляващите удобно стоят далече от действителността.Кметовете ги заселват, за да си осигурят избиратели, сутрин пред кметствата чака цяла тайфа, за да иска от кмета помощи и пари, социалните служби са вмирисани от циганки с по две-три деца, минали на ТЕЛК още в утробата на майка си, в чакалните на джипи-тата е претъпкано от същите, в изоставените села и махали всичко е разрушено и ограбено и камък върху камък не е останало...Това е "филмът" България...България чака...тя ЧАКА ...да изкупи проклятието си. Не турско, не руско, не американско - ЦИГАНСКО.

Напълно си прав, братко!

какво имаш да обясняваш ? факт е ,че произвеждаме и изнасяме некачествена стока .

до кога ще ни занимавате с тоя манго бре?! качвайте го на влака и в берлин да поемат полизеите

По времето на Тато,ЦИГАНИТЕ, имаха "домове" и ходеха на сила на училище,разселваха ги по входовете . И...не станаха хора. Сега с пари ще ги интегрират и с някакви програми. Спомням си, че имуществото което са имали преди е било каруца и скъсани гъзове. Сега са нагли, пак неграмотни но времето е "тяхно". Западната цивилизация е стерилна и не познава паразитизма , но ще го опознае твърде късно. Ни е българите имаме подозрения когато ни говорят за РОМИ,защото знаем че става въпрос за "ЦИГАНИ"

СМЪРТ!