Семерджиев: Обвинението е в стил ”гузен негонен бяга”

Служебният здравен министър Илко Семерджиев заяви, че обвинението, което прокуратурата му повдигна, е в стил "гузен негонен бяга".

Обратно в новината

Коментари - Семерджиев: Обвинението е в стил ”гузен негонен бяга” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

илко, илко отвратителен си. Москов е класи над теб. И над Радан. И ти Илко и Радан, ако можехте щяхте да удавите Москов в капка вода.

Илко Илко, когато и където идеш все осираш пейзажа. Провали реформата, провали и собствения си здравно осигурителен фонд. Сега провали Временното правителство и ресора си. На езика на градската интелегенция ти си "УСРЬО". Колкото пъти съдбата ти подхвърля шанс ти го осираш!

Тук без да изпадам в подробности, спокойно мога да потвърдя, че вйобще не му е чиста работата на така нареченият доктор Семерджиев. И хора, гледайте той никога да не ви лекува. Още по-малко пък да разпределя парите ви за здраве!!! А към написалите статията имам само един въпрос: Как човек, който получи заплаха, след това получава заплаха? Цитирам:... "след което получила заплахи, след което получила заплахи..."

Тези от прокуратурата ще се уморят. Ако за такова нещо се повдига обвинение, то Бисеров сие и останалите, отдавна трябваше да бъдат избесени без да минат през съда!

Всички подложени на натиск, незаменими, болните са им първа грижа. Семерджиев може и да е прав в случая, но заради разбиването на здравната система, не трябваше да бъде назначаван за министър, може би се надяваха след като познава системата, която той самият създаде няколко месеца ще издържи да поддържа някакъв ред, но очевидно не се справя.

Интересно е как ще реагират, министър Председател, Президент, и неправителствените организации на този дебелашки рекет, натиск, лобиране или кой както го разбира. Какво можем да очакваме след като извадиха Семерджиев от нафталина, или както други биха казали от "ВАМПИРСКИЯ ШАБАШ" за да обучава младите службаши в дисциплината кръвосмукане от държавата и народа на България.

Семерджиев си е признал за ходатайстването то, а директорката на ИАЛ се чуди как да остане на поста си. И тези хора решават съдбата на хилядите болни в България! Докато държавата се занимава със здравеопазването нещата винаги ще са толкова зле. Здравната Каша да се махне веднага!

тоя министър щеше да назначи някой който не могат да му намерят адреса. нито иска да се покаже по медиите. батко в лайната си. всичката им е такава на бсп.

Тоя май първи от служебните ще трябва да си намери адвокат.

Бат' Илко Семерджиев е много алчен! Искаше за един месец да тури ръка на лекарствения бизнес в България. Пустият му тарикат-зъболекар! Един зъб не е извадил през живота си - само далавери, частни болнички в Сливен, игрички със здравната каса... Опасен гуцедельчевец :)

То щото Москов не си направи болница в Панагюрище, и не се опита да затвори конкуренцията в Пловдив.

Хайде лично засегнатите от реформите на Москов да сложат +, а тези от Семерджиев - и да се преброите :)

Вижда се тук има много компетентни хора по въпроса за здравеопазването, Бойко трябва да потърси тук подходящия министър, няма нужда по кръстовищата да търси.

Добре, че е за кратко време министър. Ако този вземе пълен мандат - нищо добро няма да се случи. Нито е лекар, нито е администратор .... Един много озлобен неудачник с високо самомнение без покритие.

Ти администратор ли си ? Защото като лекар да ти кажа, че Семерджиев направи някои правилни стъпки засега, но трябва и още ,още.

И ето как в действие влиза старата школа, оказва се че той за благото на народа мислел милия и уреждането на познати и приятели на вакантни места но не за какви да е постове, а за зам. директорски е нещо нормално за г-н Семерджиев. Само който не е работил в държавната администрация не знае как и защо се слагат зам. директори свише, подготвят ги за бързо обезглавяване и поста се заема от следващия по веригата. Само се чака издънка или платена новина която да разбуни духовете в медиите и хората да се юрнат да коментират. Това за което г-н Семерджиев отказва да коментира е начина по който се е опитал да назначи посочения човек, вместо да го пусне със заповед или разпоредба която да дойде лично от него(все пак той го иска), се вика подчинения директор и се "обеждава" да съдейства. Доколкото разбирам директорката е трябвало да го назначи със заповед от нейно име, не от името на г-н Семерджиев и точно тук е заровено кучето, много правилно е реагирала жената, а г-н Семерджиев след като е обиколил всички възможни длъжности в медицината най-накрая ни показа характер и морал на истински политик, дреме му през кой минава и кого мачка, важното е за отбора да има че да има и когато ги няма.

Защо изобщо този човек го сложиха за министьр на здравеопазването. Много слаба ни е паметта. При предното си управление направи така , че 15 години не можем да излезем от дупката, в която вкара здравеопазването. Сега отново дерибейства и не се сьмнявам , че постьпва по сьщия арогантен и необмислен начин.Не го оправдавайте. Тук не става дума за ГЕРБ и БСП, а за един вреден човек за здравеопазването.

А тези които го назначиха какви са??? Нима не знаеха той какво преставлява?!

Нагло прасе!

Ей, как веднъж не случихме на здравен министър.

Е -гербаджии--развайте се-оцеляхте--плюйте служебното правителство--идва БОКО--той няма дави пипне---ваште семейства са в благополучие--заплатитеви-гарантирано -големи-редовни -социалния ви статус--също ---другите се надяваме само на БОГА

Това говедо за няколко месеца смени сума си директори на болници и Здравна каса и на тяхно място назначи свои хора.Върна здравеопазването в стартова позиция.Гони винаги личен интерес или този на определен кръг.Да се маха!

Верче и теб ли смени това говедо, само питам, нищо лично :)

А предния министър Москов не правеше ли така?Нима забравихте за неговите далавери?

А Москов беше реформатор, неговото са грешки на растежа :)

колкото повече те крадат, толкова ние ще сме по-бедни и по-болни, разберете хора

Точно този катил направи болниците търговски дружества.Да ,направи ги като бакалии....:((

Браво Илко,като дялан камък си,където те сложат все ставаш-и стоматолог, и политик ,и министър, и шеф на НЗОК беше.Браво,но защо ли здравеопазването ни е на този хал?!

Абсолютно е прав. На всички които са писали срещу него, не им пожелавам да се разболеят и да търсят лекарства които уж ги има на нашия пазар, а те отдавна препродадени. Но нали е по EU . Защо ни трябваше този европейски съюз

На този от снимката на лицето му е изписано "Мерзавец"и деиствията му го потвърждават!

Face Control: не само мерзавец, ами гнусен плъх - от най- долните.

Тази агенция нямаше заместник директор и когато Семерджиев беше министър за първи път. Обаче тогава това го устройваше, още повече, че сестра му работеше като шеф на отдел в агенцията.

Ilka e arogantno nahalno i nekompetentno sedesarsko leke .

Една ГЕРБерска калинка я настъпиха по крадливите пипалца, та взе и орева орталъка. Че няма никава работа за прокуратурата, това е очевидно. Но трябва да се докара пред благодетелите си с кухи интриги. Какво се пенявите, Семерджиев е несравнимо по-читав от ренегата с изцъклените очи и отпечатъците.

едва сега преписаха от фрог нюз, какво е казал Семерджиев.

Бъзпитаник и протеже на Костов, но го е надминал по наглост и облагодетелствуване за наша сметка и на наш гръб. Да видим как ще действа г-н Цацаров.

Помислете кой назначи Цацаров-мутрата.Правете изводи.

не знам защо всички бяха срещу москов в търговските вериги от западна европа у нас вземат пръстови отпечатъци на служителите, но никой не протестира

Като не ти харесва да ти вземат пръстови отпечатъци, ще се откажеш от работа в търговските вериги, за които пишеш. Но като си пострадал и живота ти е засташен, как ще откажеш лечение?! Повечето българи не са престъпници и е недопустимо да бъдат третирани като такива. Освен незаконно това решение на Москов е и дълбоко неморално, а подозирам и престъпно корупционно.

И има защо...

Лекарствената мафия си пази бизнеса :))) ликувай народе!!!!

Опитът за смяна е дошъл по следната верига: президент - министър председател - министър на здравеопазването.....

Този е за панделата отдавна. Чудя се по какъв критерий Радев го избра!

Избран е по комунистическия критерий, по който избраха и Тинка Троева - бездарна нагаждачка, използвачка и интригантка

Голям наглец - "тя му оказвала натиск, да не бъде сменена.." - тоя наистина е много тъп или има добро чувство за хумор. Да се маха час по-скоро.

Това в кавичките, свободно съченение ли е или локум за диабетици?

Според него, в течение на повече от месец, чрез различни канали, Стоименова организирала масиран натиск върху него да не бъде сменяна от поста, който заема

Сменям го, с Москов се уговорихме, нали трябва да има в управлението и специалисти от непарламентарно представените партии.

Тези ,които извършват паралелен износ /реекспорт / на животоспасяващи лекарства за лична облага и обричат здравето и живота на българските пациенти ,както и тези ,които им разрешиха това са ПРЕСТЪПНИЦИ ! Семерджиев се опитва да оправи това гнусно извращение.Недоумявам , като човек : защо прокаратура да му пречи ...

Да не си обикновен трол на Семерджиевата мафия, която се оказа мощен октопод ?

Не си обикновен гражданин, ти си обикновен комуняга! Този зализан Семерджиев си е обикновен мошеник!

Семерджиев обсолютно нищо не е направил за да спре износа. Изнася се защото има европейска директива която го разрешава и ние не можем да я нарушаваме. Можем само да ограничим износа временно за някои лекарства за които има недостиг. Но това става само със промяна на закон който трябва да се гласува в НС. Така че четете малко преди да коментирате и то сериозна литература: Закони, Директиви, Наредби иначе да се плюе всеки може. А иначе този на снимката освен да си назначи свои хора из институциите и да махне неудобните за бизнеса му нищо друго не направи

И как смяташ да пребори фармацевтичната мафия с човек на Марешки ?

Този министър е толкова нагъл и арогантен на времен пост - представете си го като министър в редовно правителство. Ще хвърчат глави докато уреди родата с постове.И после искат уважение и зачитене!!!????

То такива като теб, ГЕРБеризрастъчета, освен за интриги и държавни постове, друго не знаете.

изнасят лекарства,а българите с тежки диагнози да се чудят какво да правят??? Семерджиев ги настъпи и веднага се задейства машината... Две години Москов нищо не направи.. за два месеца Семерджиев разрови гнездото оси... Какво става в същност с обвиненията които повдигнаха на Москов? Какво става с обвинения от Москов директор във фонда за лечение на деца?

Семерджиев обсолютно нищо не е направил за да спре износа. Изнася се защото има европейска директива която го разрешава и ние не можем да я нарушаваме. Можем само да ограничим износа временно за някои лекарства за които има недостиг. Но това става само със промяна на закон който трябва да се гласува в НС. Така че четете малко преди да коментирате и то сериозна литература: Закони, Директиви, Наредби иначе да се плюе всеки може. А иначе този на снимката освен да си назначи свои хора из институциите и да махне неудобните за бизнеса му нищо друго не направи.

Ало запознатия със законите и дерективите ! Пожелавам ти да те тресне тежък Диабет и когато отидеш на доктор да ти кажат да си търсиш инсулина в Берлин

Ама машата има -два края...

И такъв,си остана!...

Като влезе в панделата,ще има,да бяга...на едно място!...

Леле как се разработиха нямам думи!

Авгиевите обори на бандита от Банкя е трудно да бъдат изринати. След толкова гафове в снабдяването с животоспасяващи лекарства беше време това блато на герберастията да бъде поразмътено. А Семерджиев си е прав.

нещо не е читава... Явно в лекарственият бизнес има много тъмни страни. И за ония турски ваксини... агенцията не беше никак активна...защо не се обадиха тогава в прокуратурата?

Както при аферата " Аремис софт " , пак чистичък ... Не мога да разбера защо всички забравиха аферите му при започване на дейността на НЗОК...

Бойко Борисов колко хора уволни без да им е пряк ръководител! Аз помня за една служителка на министерство дето беше заспала в дискотека и я уволниха ей тай! Ами ония горските дето празнуваха на деня за траур как ги уволниха също незаконно! Но там прокуратурата тоя член от НК го беше забравила!

така работи....българите ходят в чужбина за лекарства...иначе умират.