Здравните власти обсъждат да отпадне зеленият сертификат за антитела

Такова решение няма, но възможността се разглежда, каза здравният министър Асена Ссербезова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

koвра

идва ново време, време не за протести за революция като френската с бесилки и гилотини по улици и площади

ясна работата.. действат обратно на всякаква логика. просто искат да боцкат колкото се може повече.

Кога е следващият протест??? Нещо много им е хлабаво около врата на канадските ливади...

В България , която е най-неваксинирана Омикрон напредва по- бавно отколкото при ОТЛИЧНИЦИТЕ

Всички наобратно, ние наопаки.... Навсякъде вече се замислят и приемат че преболедувалите имат най-добрата защита срещу Ковид, а ние искаме да открием топлата вода. Май това е просто опит за мярка да вдигнат ваксинациите за пред Европата. Много сме тъпи!

Малка им е още народната любов.

Задаваш въпроси от рода : Не ми задавай отговори!

Толкова са неадекватни,нагли,тази се хили лукаво на гърба на народа.Каза си го поне в прав текст,че от тях нищо не зависи,общностни правила били и т.н.Не искат да чуят народа,мижитурки безгръбначни

Да отпадне сертификата за антитела на преболедувалите е поредния абсурд, които може да се предприеме. Повторно заболяване на преболедувалите е възможно, но процента е един на хиляда и боледуването е много по-леко от предходното. За разлика от възможното боледуване въпреки ваксинациите, което е поне дест пъти по-често от повторното боледуване. Не става ясно в такъв случай защо ще се отнемат сертификатите на преболедувалите, а не на ваксинираните, след като те се разболяват по-често, отколкото преболедувалите

Никой професор не може да обясни, С какво ваксинирания е защитен повече от човека с антитела? Никъде и няма да видите статистика колко е съотношението между разболели се ваксинирани и разболели се преболедували. Явно основната идея е да се ТОРМОЗЯТ гражданите. Задава се поредното ПАДАНЕ от власт на малоумните.

Според еднния портал за ковид, близо 20% от новоприетите в болница са с пълен ваксинационен курс. Въпрос: Колко от приетите в болница с ковид имат сертификат за антитела? Ако имаше и един, щеше да е в новините.

Мдааа, Мунчо отдавна е на власт, от поне 2 месеца. Нека да отпада сертификата за антитела ... Сербез ефенди.

ДА БЛАГОДАРИМ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ 12-ТИ ЯНУАРИ ЗА ТЕЗИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТЯХНАТА ГЛУПОСТ!

Немам нерви вече! Само глупави решения с тая здравна криза. Професори били, академици били...Вас с конкурс за тъпота ли ви избират във властта, бе? Ако отмените антителата пак ще протестираме, до дупка.

Президентът си направи ваксина за да вземе 75 лв като военен е пенсионер.

Махай ги всичките, да не сме крави с ушна марка да влизаме в обора с проверка?! Четете ги тия учебници по имунология бе, дами и господа, едно време обявявахме грипна епидемия при 200 на 10 000 души БОЛНИ, а не тествани хора. Сега 2 години след началото на чумата очевидно има повече шанс да умрем от студ и глад заради високи сметки.

грип и ковид не са едно и също нещо, поне засега.

не 200 а обявяваха когато имаше над 1000/хиляда/ на 10 000 /десет хиляди/!!

Евала, от 450 коментара максимум 10 са позитивни за тая любовчийка. Затова имаше протест като превантивна мярка. И ще има още протести.

Само да сте посмели! Единственото разумно нещо е това за антителата. Продажници, с командване от запада. Кукли на конци!

Абе някой ще даде ли обяснение как така напълно ваксиниран сертифициран успя да карантинира сума хора?

Г-жо министърКА, моля да се изкажете по въпроса за клетъчния имунитет...чували сте за него, нали? (с надежда) Имам предложение - що не вземете да изследвате безплатно населението за клетъчен имунитет? Всичко ще стане ясно, нали? Колко сме тия дето сме го изкарали ама не сме ви влезли в схемата...Страхувам се, че няма да посмеете...много ви се скараха от сзо вчера, мм??

Със сигурност е чувала. Повечето от тези които излизат и ни говорят глупости са грамотни хора доказни специалисти. Квалификация със сигурност имат, но съвест нямат и в името на моментната изгода забравят това което знаят, а и много от тях са преподавали.

За съжаление тук не става въпрос за материална изгода (има я 100%), а за тотален световен геноцид и липсата на съвест и смелост е ключовото в случая...те ще направят това, което им заповядат...

За почти 2 години, всеки в някаква степен е "срещал" вируса, след като е толкова заразен. Чудно ми е само, защо след направен тест за антитела, излиза, че не съм и " чувала " за съществуването му. Постоянно съм сред хора, нямам обяснение.

затова ли ваксините не са задължително за да премахнем сертификата за антитела и да ваксинираме наред нали дамата е от биснеса с лекарства и очаква добри комисионни няколко милиарда май

Ваксинираните, заразени с Омикрон нямат интерес да се тестват, за да не ги карантинират. Те си имат сертификат, карат заболяването леко, движат се напред назад и заразяват масово. Тези, които са с антитела по-трудно се заразяват и са безопасни за околните.

Да отпадне сертификата за антитела, ПСР, антиген и всички други. Само да остане сертификата за ИНЖЕКТИРАНАТА ПОМИЯ. НО ПАСАРАН !

Разумно е когато знаеш, че си болен да си стоиш вкъщи, а не да заразяваш хора, които се тестват преди пътуване или заради работа на опашките пред лабораториите.

Скоро Арсена и Киро заедно ще отпаднат. Не знам за сертификата.

Дъщеричката ми е с положителен тест направен вкъщи. Как да я държа утре 1 час при -6 градуса на опашка за тест, само за да я регистрирам.

С посещение у дома. Ако държите да я регистрирате с лабораторен тест.

Искам данни: 1. Колко преболедували са се разболяли (или заразили) отново? 2. Колко ваксинирани са се разболяли (или заразили)? 3. Колко преболедували са се разболяли и са починали 4. Колко ваксинирали са се разболяли и са починали Само че това е неудобна информация, и никой няма да я даде :)

А ние обсъждаме отпадането на правителството, и на здравните власти.

Шашкат се от Копейкин и група лумпени!

Госпожо министър, дано безумната ви идея остане на ниво разглеждане. Не само вече сринахте "доверието" на всички българи, за което толкова държи партята ви. Ваксинирани, неваксинирани, изкарали, неизкарали и прочее на които в момента лепите етикети и водите дискриминационна политика няма да седят и да чакат докато им отнемате основни човешки права. На всички им писна от ограничения и не можете вече да излъжете никого, че мерките били за всеобщо добро. Действията Ви показват точно противното!

На база на какви данни се правят тези обсъждания? Има ли статистика колко от новозаразените са със сертификат за антитела и сравнение с такива които нямат сертификат или са ваксинирани. Имам и едно предложение: Държавата има данни за всички ваксинирани, преболедували, такива с антитела и т..н. Нека да анонимизира тези данни (да премахне ЕГН, име и т.н.) и да даде свободен достъп. Така всеки който се интересува ще може да си направи изводи, а и дискусията между политиците ще е базирана на факти

Какви изводи и какви данни, при положение, че и тестовете и ваксините и пландемията са фалшиви!?

има 2000 и малко антитела, там в кавито единици ги мерят. Идея си няма откъде. на 24 е. Сега защо да се ваксинира? Някой може ли да обясни какво повече ще му предложи ваксината? Какви са рисковете? Как да отиде на културно събитие ако няма сертификат?

С две ръце съм да остане сертификата за антитела, но не мога да повярвам че някой може да има толкова антитела без да е разбрал че е боледувал.

боледувал е, леко, но е ходил насам-натам да заразява невинни хора, някои от които може и да са поумрели...

Мръсници..ще има камъни по парламента ако продължавате в тоя дух....сега го изкарах още нямам обоняние и ако ми вземете тази възмооност за тъпия ви сертифшкат.. ще съжалявате

Радвай се, че нямаш обоняние, защото толкова гоМна и гоМнари в българско правителство не е имало никога. Ще смърди много след тях!..

Вирусната обвивка се състои от аминокиселини в съответен порядък (секвенция). Когато организмът усети чуждо тяло с чужда амино-киселинна секвенция, напр. вирус, произвежда антитела които се свързват с него и го обезвреждат (една от формите на имунитета). Оттук, след като естествено-придобитите антитела и тези от ваксини са срещу една и съща секвенция, значи естествено-придобития имунитет е минимум равен на този придобит от ваксините (а може би и по-добър). Изводи: Сербезова или си е взела изпитите по химия с пищови или козирува на някой. Дано да не е на Бога на невежеството. Амин!

Тъй като от Дир ми изтриха коментара за втори път ще повторя: Някой виждал ли е статистика, колко от преболедувалите се разболяват, колко стигат до болница и колко да интензивно??!! Да вземем да го сравним с ваксинираните!!! Господа редактори, толкова ли е страшен въпроса ми??!! Или ви плащат за определена пропаганда??!!

на Ковид-отделението в Пирогов каза,че от над 3000преминали никой не се е върнал отново заразен..Мисля,че говори достатъчно ясно...

Нали го знаете вица за вълка и мечката, които подскачали в самолета защото били тарикати? Като се продънил самолета, гарвана ги питал: "Абе като не можете да летите, защо се правите на тарикати"? Та, да попитам г-жа Сербезова и компания - можете ли да летите? Те шефовете на Пфайзер и Модерна все ще се измъкнат някъде, но нашите хубавци къде си мислят, че ще се скрият като почнат масовите дела от хора, пострадали от ваксините, които са били принудени да си сложат? Ако една-две и евентуално трета доза не са предизвикали усложнения, мислите ли, че ваксини на всеки 3 месеца няма да имат последици? Върху никого? Кой ще носи отговорност - мислите си че никой, нали? Нищо подобно, възмездие ще има!

защото всички шприцовани са подписали декларация за информирано съгласие и каквото и да се случи,само те си поемат пълната отговорност,т.е. инжектират се на собствен риск

Във Франция затварят училищата, защото 75% от учителите са обявили, че ще стачкуват срещу ковид мерките. Организират ги 11 синдиката на учители, родители и училищен персонал. https://www.bbc.com/news/world-europe-59978138 Почва се яко с протестите.

Колко бързо докопвайки кокала социалистите станаха фашисти.

Нали целта на прословутите ваксини е да се създадат антитела. За кои антитела става въпрос...журналята да уточнят или друг да уточни. Или става въпрос за другите антитела от ЕСТЕСТВЕНИЯ имунитет. Абсууурдиииии....и ненаучно обоснованиииииие

Истината е, че антителата се създават от клетъчния имунитет, но само при среща с вируса. По тази причина, ако няма среща с вируса, те намаляват с времето, до евентуална нова среща. Жалко е, че този основен принцип на действие на имунната система не се популяризира, явно защото не отърва на политиката!!!

естествения имунитет,ти говориш за популяризиране:))))

Да въй е.........!)!)

От ПП нали преди изборите бяха за сертификат за антитела... А сега?

Сега смен3ха антителата!!! И щато гледам техните антитела как ги пазят...май това правителство ще си управлява в карантина:)))

Тая продажна и арогантна жена в сряда обяснявяше на срещата с протестиращите как ЗС нямал за цел ваксиниране на населението, защото има 3 възможности да си го изкараш (не че това може да оправдае съществуването му). Два дни по-късно вече подготвя почвата (не се съмнявам, под натиска на западните кукловоди) за премахване на една от трите възможности. Това показва колко може да се вярва на правителството. Разбирам протестиращите, които отидоха на срещата - трябваше да се даде възможност за мирно и цивилизовано решаване на проблема. Е, вече се потвърди това, което всички знаеха - че диалог с тия хора не може да има, че те имат задачи, които трябва да изпълнят, освен ако не ги спрем.

Ето за какво беше протеста. Ако някой не е разбрал, няма шанс да разбере никога. Галя Тонева: Аз съм в Италия, с мъжът ми не сме ваксинирани, живеем, с дъщеря му и майка му в една къща, дъщеря му е с 3 дози, майка му с 3 плюс ваксина за грип, та 4,в момента са с ковид(не знам вече за кой път) резултатът, те са със сертификати и са свободни да ходят където искат, ние сме ограничени от всичко, можем да ходим само до аптека и хранителен магазин, но когато те се разболеят, ние сме в карантина заради тях, дъщеря му можела да се върне след 5 дни на работа, защото била с 3 дози, което в превод, значи редовна. За нас, тук на неваксинираните от телевизията ни се отправят обвинения, че всичко е заради нас, и ни наричат криминални. За мен, изводът е един при всички случаи, ние сме тия затворените, без да сме болни, и когато другите са болни. Правете си изводите вие, това искат да направят и в България. А, забравих да спомена, че ние криминалните, до сега не сме се разболявали.

Прибирайте се всички в България и да се опитаме да устоим на западния кретенизъм, за да бъдем свободни.

не ги е срам, искат да правят лабораториите богати

умират ваксинирани, но това се крие умишлено, защото не е "доказано"

а защото с две дози вече ги водят "неваксинирани"...На този етап напълно "ваксиниран" си с поне трета доза...и след 6 месеца пак си антиваксър:))))

Държавна политика да ви направят зависими като хероинови наркомани и вие гледате като кибици, а мекерето и трие.

Цялото правитеслво барабар с Мунчо трябва да бъдат набучени на колове, както е правил Дракула.

Имам въпрос с повишена трудност: какво ще правят боднатите сертифицирани, като и изтече срокът на годност? Ще го удължат с министерска заповед или какво?..

Къде изчезна съвсем резонният отговор? 112-то място по свобода на словото??? МНОГО НИ Е!!! 112000-но трябва да е!