Премиерът: Българинът свежда глава в църква и училище

Имаме 2400 училища и 2100 детски градини в страната. Една огромна материална база, а българинът на две места свежда глава с уважение - в църквата и в училището.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Българинът свежда глава в църква и училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тово добре, ама за това как вървят преговорите с Йозтюрк няма ли да ни уведомите?

Ами за мандатността има резон. Овъртолени в шуребадженащина и корупция.

Българинът-----свежда глава в училище! Циганинът---бие учителя си с кол!/Садово/!.... ...Мутра---само НАД суджук и ПРЕД меркел---свежда тиква!:))))

Простият Тиквунь иска да каже, че следващия пребит с кол от циганин българин ще е в църква. Нагъл гробар!!!

Българинът може и да свежда, но циганите бият учителите, поповете, бабичките и лекарите с колове и с юмруци! И какво прайм тогава?! Инфраструктурата да не запустее, като свърши нормалният народ и остане само електоратът от черната боя?!

много хитро, така го измислил, все едно прави голям хаир на българина, а то реално пак едно голямо крадене от ремонти. а ще има ли живи хора да учат после?

Не го е измислил той, а Бъчварова.....

Мандатност в СОУ, че много се краде и е рай за калинките. Там е заровено кучето. Или нашите кадри да слушкат и да папкат.

Викаш взехме 15 милиарда заем и се бием в гърдите , че сме дали 650 млн. за ремонти, при все че знаем как се правят ремонти в Тиквостан. УУУУУ!

Отдавна ги няма тези българи...сега в задунайская има само прост матриал ,който свежда рабски глава само пред курнела лъжкинята,драгалевския лаборантин и сарайския мелиоратор! Останалите истински българи признават само Бащата на Нацията -Бойко Борисов!Зад тях са само България и Бойко ,а зад червените дегенерати и уличници - препълнените дисаги с московско злато и анадолски алтъни!

ВЕЛИК СИ! ЕЙ НА ТВА МУ ВИКАМ СВИРКА!

Абе това си е чисто гъзолизство, за свирка магистралките вземат някой лев

А всъщност искаш сведени глави пред теб. Нещо не разбирам масрафа с това дето го наричаш строителство за сведени глави.

доказателство, че тоя си живее в измислен свят.

Не, страх го е та ще пукне. Още малко и янките ще го зарежат!

Иван Хаджийски ряпа да яде пред познавача на българската душевност - Боко Бандюгата.

Нека не намесваме този голям българин. Онези идиоти - псевдосоциолозите всички взети заедно не могат да му се качат на малкото пръстче. Че си кръстили и института на негово име. Каква пошлост!

не ти е кеф от истината ли? Човекът има право, при нас се гаврят и с училището и с църквата и то с благословията и активните действия на този и подобните му от снимката. И защо си мислиш, че можеш да налагаш на другите къде да си изказват мнението, бре?

Този няма срам. Държава се гради върху четири основни стълба - народ, вяра, култура, традиции. Какво имаме ние? Дори и това, което е останало и е уж народ ще изчезне, защото без език няма народ. А какво правим с него. Навсякъде се лее "сладка" английска реч и езикът ни чезне.

Тиквата голем християнин стана и учен? А когато беше ларва - най - голем комунист и милиционер... За тва му е прякора Буда, щото умее да се превъплащава в различни аватари...

а деца и попове ще ни направите ли))))):

Борисов, свеждаме глави в образование и църква, но не тук мили ми пожарникаре, а в Германия. Всяка неделя сме на църква, а всеки ден в университет в хххххххххххх

Като толкова ти пука за училищата защо не ги направи държавни , а не общински ?! Защо не направи всички учители държавни служители , а не общински ?! И тогава всички учители щяха да имат еднакви заплати. Няма знчение дали си в Сф или горно Надилнище учителя върши една и съща работа - учи децата !

А българските политици свеждат глава пред ромите и лидерите им и им позволяват да пребиват учители. Само и само да си гарантират циганските гласове на изборите.

Затова българският учител го пребиват циганите с колове!

Чудно е само, че тая маймуна, все още има фенове, които самоотвержено го защитават по форумите! Е, гати простолюдието!

...а сапуна не...

За църквата не знам,но за училището да мълчиш!Този "закон" дето го натрапи твоята партия е най-голямото зло на България!Пълен провал!Абсолютна некадърност!Тепърва народът има да извади по един кол и за вас!

За кой закон говорите - не ви се разбира нищо!!

Говорим мисля само за "образование"!

Свеждал е глава пред църква и училище, ама някога. Сега я свежда пред всеки тъпанар с много пари, който се гаври с труда и живота му. Отделен въпрос е състоянието на образованието и църквата днес.

след като цели поколения бяха оставени без право на частна инициатива и собственост, т.е. съществуването им да зависи от партийни подлоги, какво друго да стане. Самочувствие че знае къде е Америка, а Америка е проста и не знае къде е той?!

Този "човек" не спира да ме изумява!!... Честно! Всеки път, когато си помисля, след поредните му умозаключения и трактати, че вече е достигнал границата на собствената си тъпота, ТОЙ излиза с нова, още по-шокираща сетивата и интелекта простотия!! Вярно е, че ТОЙ няма аналог - по-голям дебил не сме имали в политиката...

Дрън, дрън, дрън - празни приказки. Нищо конкретно, нищо по същество. Само обиди, клевети и злоба. За мен ти си прост и тъп!!!

Нормално е да си несъгласен, при положение, че си бойков фен и типичен представител на неговия Мат'рял... Освен това, невежи ми приятелю, няма клевети и обиди - само констатации и факти - ВСИЧКО ОТДАВНА Е НАЛИЦЕ И Е ВИДНО! Само слепите слабоумници, като теб не виждат... А, и изобщо не ми пука за това, какъв съм АЗ в твоите очи. Който е било необходимо, ме е оценил. ТИ не си ми критерий, за каквото и да било, така че ако обичаш си спести жалките напъни...

Ей, тъпунгер, коментара на човека визира точно такива цървули, като теб! Заради олигофрените, като теб, страда цялото ни общество!...

Няма грешка тоя Винету! От ден на ден става все по-тъп! Интересно е само, още по-тъпия Мат'рал и простите му фенове, колко дълго ще го търпят и ще си го преизбират?! Тъжната истина е, че вина за факта да имаме най-простия вожд на чело на явно също тъй простото си племе, вина имаме всички и най-вече тея дето не гласуват!

Статистиката покзава, че младите, образованите, работещите семейства са основните избиратели на ГЕРБ - 1 400 000 българи. Това залите с избиратели преди избори го показват. Сравни полупразните зали на БСП с изкуфели старци и митингите на ДПС.

Ами затова няма никакво бъдеще България- щом младите, образованите и работещите са такива кретени, та да изберат една проста мутра.

На това твоето, му се вика СТЪКМИСТИКА, а най-вече е КЛАСИФИЦИРАНА ЛЪЖА!!... Особено по отношение на "образованите"!

младите и образованите вече ги няма в България , отиди и виж терминал 1 и 2 , а за тоя тиквун гласуват само цигани и бюрократи - държавни и общински служители, дето за нищо друго не стават

Най-големият примат и безбожник.

Никой не разбра, как РАЗТРИВАЧА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ УШИ и неговите приятели деца на видни комунисти се превърнаха в най-големите борци против КумуниЗЪМА.

ние разбрахме,но вие не !

Кои сте вие и кои сме ние?

българите са популисти ,затова избират или тикви или евреи ,които да им казват това,което биха искали да чуят ...докато ги оно*ждат няколко пъти всекидневно .

Най - вярващия е агент Гоце. Другите си ги добавете.

Ето тук Борисов сам потвърждава, че циганите не са българи ! Те не свеждат глава, а вадят кол! При това положение не би трябвало да имат достъп до социални помощи.

И вътре в тези "прекрасни" училища, примати които налагат учителя си с КОЛ! Простата Тиква така и не можа да разбере, че най-голямото богатство на една държава са нейните хора. Когато те напускат и бягат през глава в други, дори не по-спокойни държави, то всичко друго е безсмислено. Защото неразборията, простотията, некомпетентността, липсата на уважение и морал, краденето, политическото връзкарство и шуро-баджанащината са докарали България до най-последното място в Европа!

Разходете се в Гърция, разходете се в Сърбия и вижте за какви магистрали говорим и за безброй тунели от по 3-4 км. Всичко това беше направено през последните 10 години, докато ни управляваше нашият велик вожд, еднокнижника Бойко, чиито приоритет бяха магистралите! Представете си сега и другите му приоритети на какво ниво са щом с магистралите сме дотук. Другото десетилетие пак него да изберете.. та да цъфнем и вържем... Дано господ да гледа от горе, щом хората са слепи.

Простолюдието рано ли късно ще оцени какво се прави и какво е направено за държавата по времето на ГЕРБ и Борисов. Това е сигурно!! Но вие си искате БСП и ДПС макар и да не може да кажете едно построено и направено нещо от тях. Това е трагедията на България толкова години и докарваме престъпниците от БСП/ДПС на власт периодично!!

Корупция, анархия, рекет и ненаказана престъпност са оценката на всички за гербовото управление. Не споменавам антидържавните външни политики. Каква оценка очаквате?

И да пишеш минус и да не пишеш - магистралите са там и който има очи ще ги види! Нашите къде са тролче? Или тройната коалиция е виновна, боклуци крадливи?

Магистрала Такия, магистрала Марица, магистрала Хемус, магистрала Струма, магистрала Черно море, магистрала Люлин, Калотина, северна скоростна тангента, Велико Търново - Русе!!

Борисов: Българинът свежда глава в църква и училище Не знам как се свежда глава в училище, след като те са се превърнали в гладиаторски школи, а църквите в приют на държавни чиновници и бивши ченгета във висшия Клир.

Борисов, стига говори за църкви, че комунистите тук уртикария получават. Тези безбожници сега ще те низвергнат!!

Борисов има партийна книга. Цецка Също

Ама той, Тиквеникът не е ли комуняга? И още пази книжката си скрита в своя джоб!

А Вие, Борисов, къде свеждате най често глава ? В Брюксел ? В САЩ ? Така наречените от Вас "Големи Началници", какво ли си мислят за Вас, а ?

Аз по-скоро гледам, че в Русия глава свеждат и за това сме най-корумпираната държава. Е вчера главният прокурор на Русия дойде да ни инструктира лично!!

Според мен Цацаров е добър конкурент на руският му колега, но не в борбата с корупцията , а в самата корупция.

покрай едно училище на Димитър Петков....знаете ли какво се чуваше отвътре.... Един учител-мъж ревеше с пълно гърло на учениците че ще напусне заради тях.... Смях и викове се чуваха от от страна на учениците. Там се учат предимно роми... И всичко това се чуваше от улицата,през отворените прозорци.

Ъхъ... и със "сведена глава" бие даскалите...

Така е - ИЗВАДИХТЕ ОБРАЗОВАНИЕТО И ВЯРАТА ОТ ВАШИТЕ ПРИОРИТЕТИ...!!! АНАТЕМА...!!! Дааа...!!!

Това къде го прочете бе урунглел?? Днес 630 милиона отиват за училищата и детските градини. Сега в другият пост ще пишеш, че се дават пари за образование, а не за кебапчета и кюфтета!!

Явно не си добре с главата!

Урунгел е #ТОЗИ от снимката горе, а пари #ТОЗИ същия "дава" само там, от където после най-лесно ги краде - "магистрали", "саниране", "ремонти"...!!! Дааа...!!!